Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.961

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δε είπα να λέμε ψέματα αλλά με το να λες συνέχεια οι Ελληνίδες είναι δύσκολες και βρίσκονται μόνο από παρέες δε καταφέρνεις κάτι,επαναλαμβάνεσαι χωρίς να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα,κάνε πράγματα που να σε ευχαριστούν πήγαινε σε μπουρδέλα κάνε ότι άλλο θες και θα έρθει και η σχέση άμα γκρινιάζεις όλη τη ώρα δε θα έρθει.
Ας πει ο καθένας την άποψη του.. Εγώ βλέπω κοροιδεβουνε εμένα και το Σάμπ που λέμε τα πράγματα όπως έχουνε, χωρίς όμως να λέμε την άποψη τους για το θέμα.. Αφτο είναι τρολαρισμα.. Πες την άποψη σου, σου απαγόρεψε κανένας να την πεις?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ας πει ο καθένας την άποψη του.. Εγώ βλέπω κοροιδεβουνε εμένα και το Σάμπ που λέμε τα πράγματα όπως έχουνε, χωρίς όμως να λέμε την άποψη τους για το θέμα.. Αφτο είναι τρολαρισμα.. Πες την άποψη σου, σου απαγόρεψε κανένας να την πεις?
Η άποψη μου είναι ότι οι Ελληνίδες θέλουν τρόπο για να κάτσουν μαζί σου σε σχέση αλλά με το να το λέω συνέχεια δε καταφέρνω κάτι αντίθετα γίνομαι κουραστικός,σταματά λοιπόν και εσύ και ο σαμπ να επαναλαμβανεστε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εφοπλιστές γιατροί μπιζνεσμενεν του γλυκού νερού, ε8σοδιματιες με σπίτια να παίρνουν νοίκια, ολοι αυτοί εννοείτε γαμανε και έχουνε γκόμενές.. Εμείς μιλάμε για κανονικούς ανθρώπους,υπαλλήλους σε βενζινάδικο, σε σούπερ μάρκετ, ταρ8φες, φορτιγατζιδες, σεκιουριταδες.. Γαμανε όλοι αυτοί στο ελλαντα χωρίς λεφτά και χωρίς παρέες. Με. Μουνια? Όχι,ποτέ των ποτών.. Φυσικά άμα ητνα πλούσιοι θα γαμαγανε,αφού οι ελλινιδες πέφτουν σαν τα κοράκια άμα μυρίσουν λεφτά, σπουδαία ανακάλυψη μας είπες τώρα..
Εσύ φιλαράκι το πας στο χρήμα και μόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι πιστεύεις ότι μόνο αν είχες χρήμα θα γαμούσες. Ε, κάνεις λάθος! Που είναι το λάθος? Αυτό πρέπει να το βρεις μόνος σου. Διότι είναι δικό σου θέμα, όχι των ελλεεινίδων! :)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και τί να λέω παραμιθια ότι σήμερα γαμισα 2 και προχθές 3 γκόμενές? Το θέμα είναι να βγει μια άκρη για το πως δουλεύουν οι σχέσεις στο ελλαντα, όχι να αρχίσουμε τα ψέμματα λες και ειμασταν 10χρονων
Δηλ αποκλείεται κάποιος όντως να έχει γαμησει... Ρε την τουτος ωρε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλ αποκλείεται κάποιος όντως να έχει γαμησει... Ρε την τουτος ωρε
Επειδή ο Έλβις δυσκολεύεται να βρει νομίζει πως συμβαίνει σε όλους αυτό,εγώ πιστεύω πως κάποιοι δυσκολεύονται κάποιοι όχι, δλδ ένα 7 στα 10 δυσκολεύεται ένα 3 όχι,απλά ο Έλβις αρνείται να καταλάβει ότι ένα 3 υπάρχει,λέει κανένας δε γαμαει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 42

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Ρε παικτη αν είσαι γιατρός η έστω νοσηλευτής πάντα έχεις πρόσβαση σε γυναίκες του υγειονομικού χώρου.
Αν δεν είχες εκείνο το προφίλ και την πετυχαίνες τυχαία στον δρόμο τι θα γινόταν άραγε;Θα προέκυπτε τίποτα;

σε πληροφορω πως οι γιατρινες...
αν και εχουν ΡΙΞΕΙ το περισσοτερο διαβασμα....
αν και βγαζουν εναν αξιοπρεπη μισθο...
αν και θα επρεπε να εχουν το μεγαλυτερο τουπε λογω κοινωνικου κυρους που παραγει η δουλεια τους...

ειναι οι πιο προσγειωμενες και ακομπλεξαριστες....ειναι πιο ανθρωπινες και σεβασμιες γκομενουλες:hi:

ΝΑΙ λοιπον ,μια χαρα θα ηταν δεκτικες ,ακομη και αν τις μιλουσες στο δρομο....
ΔΕΝ εχουν την αναγκη να αποδειξουν ποιες ειναι στον καθε τυχαιο η να το παιξουν "καποιες" για να καλυψουν προσωπικα κενα-κομπλεξ-απωθημενα. σωζουν και θεραπευουν αρρωστους καθε μερα.

οι νοσηλευτριες ειναι μια κατηγορια μονες τους.....παρτουζιαρες σε συντριπτικα ποσοστα,ιδιως με γιατρους...
αυτες ειναι πιο ιδιοτελεις απο τις γιατρινες,αυτο φυσικα δε σημαινει πως δε γαμιουνται αβερτα ΚΑΙ με κοινους θνητους...
ισως σου σπασουν λιγο παραπανω τα αρχιδια....σε συγκριση με τις γιατρινες ΠΑΝΤΑ.
σε γενικες γραμμες, δεν ειναι ουτε αυτες δυσκολες:coffee::coffee::coffee:

οι δικηγορινες ας πουμε ειναι μονο για ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ στη μαπα....αυτο που ελεγε ο Sub-Zero.
νομιζουν οτι τελειωσαν πυρηνικη φυσικη ξερω'γω και εχουν αθεραπευτη αυταρεσκεια-σκατοψυχια-επαρση.
ξυπνουν και κοιμουνται ηδονιζομενες με το ποσο ανωτερες ειναι και σε συντριπτικα ποσοστα θα κοιταξουν να τυλιξουν κανεναν πλουσιο.

δε θα κατσουν επισης ποτε ευκολα σε εναν κοινο θνητο,εκτος του συναφιου τους η του κυκλου τους.
εξαιρουνται κατι χοντρες και μπαζα :grin: :grin: :grin:ακομη και αυτες ομως εχουν ψηλα τον αμανε. μιλαμε για σουργελα κανονικα!
οσες απλως βλεπονται,θεωρουν οτι αξιζουν να γαμηθουν μονο με τον Μαραγκακη.
τα 9αρια και τα 10αρια κοιτουν απο Κασιδοκωστα μεχρι Αλ Σαουντ και Αμπραμοβιτς:tooth:

βιζιτες πολυτελειας . με τη διαφορα οτι αυτες δε ξερουν ουτε να γαμιουνται...οι κανονικες βιζιτες ειναι επαγγελματιες!:dancing:

ιδια φαση με τις δικηγορινες ειναι κατι βλαμμενες που τελειωσαν οικονομικα και νομιζουν οτι δουλευουν στη Morgan Stanley.
οι εφοριακινες επισης πολυ κομπλεξ και παιζουν μπαλα συνηθως εντος κυκλου.
οι δικαστινες δεν ειναι ακριβως ετσι,αρκετες θα ελεγα οτι ενιοτε προσπαθουν να αποκρυπτουν την ιδιοτητα τους οταν κανουν μια γνωριμια.
το ακριβως αντιθετο απο τις δικηγορινες δηλαδη. δεν ειναι ολες επιδειξιομανεις και ψωνακια.
ουτε θα γειωσουν με ασεβεια τον Χ πεφτουλα που θα τις προσεγγισει.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τι εννοείς γαμάς με ψεύτικο επάγγελμα? Οταν γνωρίζεις καινούργιο μ@υνι, ενώ είσαι πχ ασφαλιστής, της λες "είμαι διευθυντής καρδιοχειρουργικής στο Ωνασειο" ?
.....και αυτή το τρώει?
Business

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Στα ψευτοπροφιλ βάζεις άλλο όνομα και δουλειά ότι να'ναι; :think:

Και άμα συναντηθείτε,συστήνεσαι με το ψευδώνυμο;Δηλαδή σε λένε πχ Γιώργο κι αυτή σε φωνάζει Γιάννη;Πλάκα έχει :grin:
ρε ....να πα να γαμηθουν που θα εβαζα δουλεια και προσωπικα στοιχεια! ουτε καν που εμενα.. εγραφα!

πολλες με περνουσαν για χουλιγκανο του ΑΡΗ ,μεχρι να δειξω φωτο στο ινμποξ για να νιωσουν ασφαλεια.
μερικες βεβαια με θεωρουσαν αμετανοτο ψυχακια και καριολη , οσο και αν προσπαθουσα να αποδειξω το αντιθετο!

γι αυτο ηθελαν να με γνωρισουν :tooth: :tooth: :tooth: δηλαδη ολη αυτη η μαλακια με το μυστηριο μου εβγαινε σε..καλο!
ονομα εννοειται ψευτικο εβαζα....στην πορεια αποκαλυπτομουν...
ωστοσο οταν συναντιομασταν ,μερικες προτιμουσαν να με προσφωνουν με το ψευτικο..γιατι ειχαν συνηθισει?:jerking:

αβυσσος η ψυχη καθε καριολας......:uglystupid:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Τι εννοείς γαμάς με ψεύτικο επάγγελμα? Οταν γνωρίζεις καινούργιο μ@υνι, ενώ είσαι πχ ασφαλιστής, της λες "είμαι διευθυντής καρδιοχειρουργικής στο Ωνασειο" ?
.....και αυτή το τρώει?

100% ! καλα ξηγιεται ο Vladimiros,αφου τετοιες ειναι...:birdman::birdman::birdman:

να μαθουν να σεβονται τυπε,η δουλεια του καθενος ειναι προσωπικο δεδομενο.

δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ξερουν με τι ασχολουμαστε --τι βγαζουμε--ΠΟΥ δουλευουμε ,ΟΤΑΝ προκειται να πεσει γαμησι και μονο γαμησι.
ακομα και το ΠΟΥ μενω σε ορισμενες περιπτωσεις με μιση καρδια τις το λεω...μονο και μονο για να γαμησω,αν αυτες δεν εχουν δικο τους χωρο Η αν δεν παιζουν φραγκα για ξενοδοχειο.
δε γουσταρω να ξερουν λεπτομερειες για μενα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. αν υπαρξει συνεχεια,τοτε θα τα μαθαινουν...σιγα σιγα.

ακομα και σε πολλους παντρεμενους βλεπω τη λανθασμενη τακτικη να ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα παντα στις συζυγους τους σχετικα με το οικονομικο-επαγγελματικο-περιουσιακο backround τους,ενω αυτες ειναι κρυψινες. ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ δικα τους,Ε ΟΧΙ δεν παει ετσι.

ΠΑΝΤΑ πρεπει να κρατας τα..μποσικα,γιατι δε ξερεις πως τα φερνει η ζωη!

εχω γνωστο φρεσκοπαντρεμενο που οι δικοι του εχωσαν φραγκα κατα 60% για το νεο σπιτι που αγορασαν!
.... και το σπιτι γραφτηκε ΜΟΝΟ στο ονομα της συζυγου,υστερα απο απαιτηση των γονεων της...
....και την ανοχη του ΜΑΛΑΚΑ γνωστου μου!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ !

η συζυγος δε δουλευει και αυτος γαμιεται ολη μερα...!!. :jerking: :jerking: :jerking:

τωρα τελευταια αρχιζει να του κανει νερα....αντιλαμβανεσαι ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ υπαρχουν?????

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
βγήκα πριν λίγο με μια γκομενα απο το facebook dating που γίνεται χαμος...μιλαω με 5-6 και δε ξερω με ποια να πρωτο-βγω..αλλα διάλεξα μια και βγηκα σημερα.Πηγαμε στον ταυρο σε ενα μαγαζι..η τυπισσα μελαχροινη,35ρα,ελευθερη χωρις παιδια.Επεσε φάσωμα γυρω στο μισάωρο περίπου και καθήσαμε κανα 2ωρο...μου λεει "παω τουαλέτα"...περνει και το κινητο μαζι :confused: ...αρχίζει το μυαλο του αετου να στροφάρει...στη πουτάνα πουτανιές λεω μεσα μου??....τεσπα αστη...υστερα απο κανα 2ωρο της εκανα κουβέντα μηπως παμε καπου οι δυο μας αλλα επειδη ηταν κατευθειαν απο τη δουλειά της δεν ηθελα και να τη πιέσω:confused:...(δε θα ειχε κανει και μπανιο)..."βιάζεσαι,βιάζεσαι μου λεει"καλα λεω,...(εκανα το κινέζο)....παντως το φάσωμα ειχε μια ελαφρια δοση γλώσσας,αλλα σπανια γινόταν και βαρια.Εμπας περιπτωση αυτη συνέχεια να μου λεει "ας μη βιαζόμαστε"..γελουσα εγω μεσα μου.Γριφος για τους νεαρους εδω που τωρα πρωτοξεκινάνε την καμακοκαριέρα τους....εσεις για ποιο λογο πιστευετε οτι μου ελεγε συνέχεια "ας μη βιαζόμαστε",πιο χαλαρα,θα ξανα βγουμε αν ειναι,δε σε ξέρω καλα,και κατι τετοιες πιπες...παρόλο που τη φάσωσα...??? (παντως δεν την πιεσα...αν την πιεζα κατα 70% θα την έριχνα)
Τυπαρα μου,κατα τη γνωμη μου κακως που δε την πιεσες.
Οχι λεκτικα αλλα να της πεις πχ να πατε μια βολτα με τ αμαξι
Κι εκει να ορμησεις.
Το οτι ισως δεν ηταν ετοιμη για σεξ(αρα ισως οχι και τοσο καθαρη) ας μην ηταν εμποδιο.
Στο λεω γιατι κι εγω καποιες φορες επελεξα να μην πιεσω και σχεδον παντα το μετανοιωσα.
Οι γυναικες κατα 90% δυστυχως ζητουν χρονο στα λογια τους ενω θελουν να γαμηθουν.
Γενικα μια γυναικα αλλα σκεφτεται αλλα λεει κι αλλα κανει.
Καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαμε.
Το μονο σιγουρο για εμας ειναι οτι θελουμε να τις γαμησουμε και το μονο σιγουρο γι αυτες ειναι οτι θελουν να γκαστρωθουν(υποσυνειδητα)
Ποτε μην ακολουθεις τα λογια μιας γυναικας.Ειναι βεβαια αποτυχια.
Απλα λαβε τα υποψη με την εννοια να την ψυχολογησεις.
Οτι καλυτερο η γυναικα που θελει σεξ και το ζητα απευθειας.
Σπανιο αλλα καλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.792
Πόντοι
9.297
σε πληροφορω πως οι γιατρινες...
αν και εχουν ΡΙΞΕΙ το περισσοτερο διαβασμα....
αν και βγαζουν εναν αξιοπρεπη μισθο...
αν και θα επρεπε να εχουν το μεγαλυτερο τουπε λογω κοινωνικου κυρους που παραγει η δουλεια τους...

ειναι οι πιο προσγειωμενες και ακομπλεξαριστες....ειναι πιο ανθρωπινες και σεβασμιες γκομενουλες:hi:

ΝΑΙ λοιπον ,μια χαρα θα ηταν δεκτικες ,ακομη και αν τις μιλουσες στο δρομο....
ΔΕΝ εχουν την αναγκη να αποδειξουν ποιες ειναι στον καθε τυχαιο η να το παιξουν "καποιες" για να καλυψουν προσωπικα κενα-κομπλεξ-απωθημενα. σωζουν και θεραπευουν αρρωστους καθε μερα.

οι νοσηλευτριες ειναι μια κατηγορια μονες τους.....παρτουζιαρες σε συντριπτικα ποσοστα,ιδιως με γιατρους...
αυτες ειναι πιο ιδιοτελεις απο τις γιατρινες,αυτο φυσικα δε σημαινει πως δε γαμιουνται αβερτα ΚΑΙ με κοινους θνητους...
ισως σου σπασουν λιγο παραπανω τα αρχιδια....σε συγκριση με τις γιατρινες ΠΑΝΤΑ.
σε γενικες γραμμες, δεν ειναι ουτε αυτες δυσκολες:coffee::coffee::coffee:

οι δικηγορινες ας πουμε ειναι μονο για ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ στη μαπα....αυτο που ελεγε ο Sub-Zero.
νομιζουν οτι τελειωσαν πυρηνικη φυσικη ξερω'γω και εχουν αθεραπευτη αυταρεσκεια-σκατοψυχια-επαρση.
ξυπνουν και κοιμουνται ηδονιζομενες με το ποσο ανωτερες ειναι και σε συντριπτικα ποσοστα θα κοιταξουν να τυλιξουν κανεναν πλουσιο.

δε θα κατσουν επισης ποτε ευκολα σε εναν κοινο θνητο,εκτος του συναφιου τους η του κυκλου τους.
εξαιρουνται κατι χοντρες και μπαζα :grin: :grin: :grin:ακομη και αυτες ομως εχουν ψηλα τον αμανε. μιλαμε για σουργελα κανονικα!
οσες απλως βλεπονται,θεωρουν οτι αξιζουν να γαμηθουν μονο με τον Μαραγκακη.
τα 9αρια και τα 10αρια κοιτουν απο Κασιδοκωστα μεχρι Αλ Σαουντ και Αμπραμοβιτς:tooth:

βιζιτες πολυτελειας . με τη διαφορα οτι αυτες δε ξερουν ουτε να γαμιουνται...οι κανονικες βιζιτες ειναι επαγγελματιες!:dancing:

ιδια φαση με τις δικηγορινες ειναι κατι βλαμμενες που τελειωσαν οικονομικα και νομιζουν οτι δουλευουν στη Morgan Stanley.
οι εφοριακινες επισης πολυ κομπλεξ και παιζουν μπαλα συνηθως εντος κυκλου.
οι δικαστινες δεν ειναι ακριβως ετσι,αρκετες θα ελεγα οτι ενιοτε προσπαθουν να αποκρυπτουν την ιδιοτητα τους οταν κανουν μια γνωριμια.
το ακριβως αντιθετο απο τις δικηγορινες δηλαδη. δεν ειναι ολες επιδειξιομανεις και ψωνακια.
ουτε θα γειωσουν με ασεβεια τον Χ πεφτουλα που θα τις προσεγγισει.
Oι νεαρές γιατρινες έχουν συνήθως από δίπλα νεαρούς γιατρούς οι οποίοι δικαιωματικά έχουν το προβάδισμα.
Οι πιο μεγάλες η έχουν γίνει ναυάγια από τα ωράρια η έχουν αποκατασταθει με άλλους γιατρούς η αλλά σημαίνοντα πρόσωπα της κοινωνίας.
Τα ίδια ισχύουν και για νοσοκόμες...μην ξεχνάτε ότι στην επαρχία δεν επικρατούν τα εκλυτα ήθη της Αθήνας και κάθονται οι πιο πολλές στον πρώτο χρηματοδότη που θα βρουν εντός κύκλου.Αν ψάχνονται εκτός κύκλου αυτό θα γίνει π.χ.μετα από ένα διαζύγιο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπαρα μου,κατα τη γνωμη μου κακως που δε την πιεσες.
Οχι λεκτικα αλλα να της πεις πχ να πατε μια βολτα με τ αμαξι
Κι εκει να ορμησεις.
Το οτι ισως δεν ηταν ετοιμη για σεξ(αρα ισως οχι και τοσο καθαρη) ας μην ηταν εμποδιο.
Στο λεω γιατι κι εγω καποιες φορες επελεξα να μην πιεσω και σχεδον παντα το μετανοιωσα.
Οι γυναικες κατα 90% δυστυχως ζητουν χρονο στα λογια τους ενω θελουν να γαμηθουν.
Γενικα μια γυναικα αλλα σκεφτεται αλλα λεει κι αλλα κανει.
Καταλαβαινεις για τι πραγμα μιλαμε.
Το μονο σιγουρο για εμας ειναι οτι θελουμε να τις γαμησουμε και το μονο σιγουρο γι αυτες ειναι οτι θελουν να γκαστρωθουν(υποσυνειδητα)
Ποτε μην ακολουθεις τα λογια μιας γυναικας.Ειναι βεβαια αποτυχια.
Απλα λαβε τα υποψη με την εννοια να την ψυχολογησεις.
Οτι καλυτερο η γυναικα που θελει σεξ και το ζητα απευθειας.
Σπανιο αλλα καλο.
Το ξερω τυπε... Πρέπει να τις βάζεις στη μέγγενη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
γενικως οσο πιο πολλα πετύχεις στο πρωτο ραντεβου τοσο αυξάνεις και τις πιθανότητες να γαμήσεις.Αν βγεις τωρα με μια και δεν της πιασεις ουτε το χέρι πχ ε θα πει αυτος ειναι μαλάκας ο τύπος

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
γενικως οσο πιο πολλα πετύχεις στο πρωτο ραντεβου τοσο αυξάνεις και τις πιθανότητες να γαμήσεις.Αν βγεις τωρα με μια και δεν της πιασεις ουτε το χέρι πχ ε θα πει αυτος ειναι μαλάκας ο τύπος
καλα το ειναι μαλακας θα το πει μονο μια πουτανα,η αποψη μου ειναι στις πουτανες που δειχνουν οτι το θελουν να μη το πας σιγα σιγα αλλα να κανεις κατι απο το πρωτο ραντεβου και στις σοβαρες που θελουν σιγα σιγα να το πας σιγα σιγα,δλδ να μην εισαι βιαστικος σε ολες,μονο στις πουτανες να εισαι βιαστικος οχι στις σοβαρες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
καλα το ειναι μαλακας θα το πει μονο μια πουτανα,η αποψη μου ειναι στις πουτανες που δειχνουν οτι το θελουν να μη το πας σιγα σιγα αλλα να κανεις κατι απο το πρωτο ραντεβου και στις σοβαρες που θελουν σιγα σιγα να το πας σιγα σιγα,δλδ να μην εισαι βιαστικος σε ολες,μονο στις πουτανες να εισαι βιαστικος οχι στις σοβαρες.
λοιπον μικρε....για να μη σε παω στα βαθια και στα ψιλα γράμματα (για σένα απο τι κατάλαβα) απο δω και στο εξης οταν βγαίνεις με γκομενάκι θελω οπωσδήποτε να φασώνεις..μιλαω για πρωτο ραντεβου..οκ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον μικρε....για να μη σε παω στα βαθια και στα ψιλα γράμματα (για σένα απο τι κατάλαβα) απο δω και στο εξης οταν βγαίνεις με γκομενάκι θελω οπωσδήποτε να φασώνεις..μιλαω για πρωτο ραντεβου..οκ?
ναι αλλα να φασωνω σε αυτες που πουτανιζουν,στις σοβαρες θελω να ειμαι σωστος και να μη πιεζω και να το παμε σιγα σιγα,δε μπορω να φερθω στη σοβαρη λες και ειναι πουτανα και να το παω γρηγορα οπως θα το πηγαινα στη πουτανα,αμα η σοβαρη θελει σιγα σιγα τοτε θα το παω σιγα σιγα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ναι αλλα να φασωνω σε αυτες που πουτανιζουν,στις σοβαρες θελω να ειμαι σωστος και να μη πιεζω και να το παμε σιγα σιγα,δε μπορω να φερθω στη σοβαρη λες και ειναι πουτανα και να το παω γρηγορα οπως θα το πηγαινα στη πουτανα,αμα η σοβαρη θελει σιγα σιγα τοτε θα το παω σιγα σιγα.
που ξερεις εσυ αμεσως αμεσως ποια ειναι η σοβαρη και ποια οχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το γραφει στο κουτελο?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
που ξερεις εσυ αμεσως αμεσως ποια ειναι η σοβαρη και ποια οχι?

το γραφει στο κουτελο?
ρε φιλε φαινεται αυτο,οταν η αλλη κοιταζει ντροπαλα και δε σου δωσει δικαιωμα να προχωρησεις εγω αυτο θα το σεβαστω και θα κρατησω ενα επιπεδο και δε θα χωθω οπως θα χωνομουν στη πουτανα πχ.

ναι...και στις σοβαρές θα χαμουρευεις πρωτο ραντεβου :confused: (πανάθεμα σε ξερεις ποια ειναι η σοβαρη)
οχι ξεχασε το αυτο,εγω τις σοβαρες τις σεβομαι δε θα τις κανω ισα και ομοια με τις πουτανες,και εφοσον τις σεβομαι εγω θα κανω κινηση οποτε αυτες θελουν,στη πουτανα που θα δωσει δικαιωμα και που γενικα θα δειχνει οτι θελει και οτι δε ειναι ντροπαλη οκ θα χωθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom