Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Διάβασα τη θεωρία των πυρφορων.. Θα γράψω τεστ.. Δεν είναι λέει όλοι μπακούρια, μόνο οι 7 στους 10 που λέει και ο τζιμακος.. Νταξει να κοιμηθώ ηρεμος.. Δηλαδή γαμανε 3 στους δέκα, όσοι δηλαδή έχουν παρέες με μουνια και λεφτά..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εδώ ο άλλος είναι ταξιτζής και ψάχνει από τιντερ.. Μπαίνουν τα μουνια κάθε μέρα μέσα στο ταξί και αυτός.. Πετάει χαρταετο?.. Εγώ θα την έπεφτα σε όλες..προφσνωσ ο βλαντ θα ντρέπεστε να τη πέσει.. Δεν το έχουν με το φλερτ στην Ελλάδα, αφτο που λέω τόσο καιρό..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Διάβασα τη θεωρία των πυρφορων.. Θα γράψω τεστ.. Δεν είναι λέει όλοι μπακούρια, μόνο οι 7 στους 10 που λέει και ο τζιμακος.. Νταξει να κοιμηθώ ηρεμος.. Δηλαδή γαμανε 3 στους δέκα, όσοι δηλαδή έχουν παρέες με μουνια και λεφτά..
οχι μονο οσοι εχουν παρεες με μουνια και λεφτα,αυτοι οι 3 στους 10 δε εχουν ολοι παρεες με μουνια και λεφτα,απλα εχουν αυτοπεποιθηση και το εχουν με το φλερτ και αρα κανουν,και μην εισαι τοσο κολλημενος,ειμαστε πυρφοροι επειδη λεμε οτι γαμαει ενα 3 στους 10?τι θελεις να σε ευχαριστησει να πω οτι δε γαμαει κανεις?οχι ενα 3 στους 10 γαμαει,σταματα πια οποιος δε συμφωνει μαζι σου στο 100 τοις εκατο να τον λες πυρφορο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
οχι μονο οσοι εχουν παρεες με μουνια και λεφτα,αυτοι οι 3 στους 10 δε εχουν ολοι παρεες με μουνι ακαι λεφτα,απλα εχουν αυτοπεποιθηση και το εχουν με το φλερτ και αρα κανουν,και μην εισαι τοσο κολλημενος,ειμαστε πυρφοροι επειδη λεμε οτι γαμαει ενα 3 στους 10?τι θελεις να σε ευχαριστησει να πω οτι δε γαμαει κανεις?οχι ενα 3 στους 10 γαμαει,σταματα πια οποιος δε συμφωνει μαζι σου στο 100 τοις εκατο να τον λες πυρφορο.

Παπάρια το έχουν με το φλερτ,με προξενιά και κονέ βρήκαν γκόμενα και την κρατάνε χρόνια.Μετά από λίγο καιρό σταματάν και να γαμάνε,απλά κρατάνε τη γκόμενα απο συνήθεια και για να μην είναι μπακούρια (εννοείται στην περίπτωση που δεν τους παρατήσει αυτή).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εδώ ο άλλος είναι ταξιτζής και ψάχνει από τιντερ.. Μπαίνουν τα μουνια κάθε μέρα μέσα στο ταξί και αυτός.. Πετάει χαρταετο?.. Εγώ θα την έπεφτα σε όλες..προφσνωσ ο βλαντ θα ντρέπεστε να τη πέσει.. Δεν το έχουν με το φλερτ στην Ελλάδα, αφτο που λέω τόσο καιρό..
ειμαι πολυ ντροπαλο αγόρι...με κατάλαβες ρε μπαγάσα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Παπάρια το έχουν με το φλερτ,με προξενιά και κονέ βρήκαν γκόμενα και την κρατάνε χρόνια.Μετά από λίγο καιρό σταματάν και να γαμάνε,απλά κρατάνε τη γκόμενα απο συνήθεια και για να μην είναι μπακούρια (εννοείται στην περίπτωση που δεν τους παρατήσει αυτή).
φιλε κουρασες παρα πολυ και εσυ και ο σαμπζερο ειλικρινα,δε ισχιει κατι απο αυτα που λετε,ενα 3 στους 10 γαμαει ειτε επειδη εχει αυτοπεποιθηση και το εχει με το φλερτ ειτε γιατι εχει φιλους φιλες ειτε γιατι εχει λεφτα,εσεις πιστεψτε οτι δε γαμαει ουτε ενας στη ελλαδα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
θες να σου πω ενα σκηνικο που ειχε γίνει με ενα ζευγαράκι?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ειμαι πολυ ντροπαλο αγόρι...με κατάλαβες ρε μπαγάσα
χααχχα θα μας τρελανει ρε ο ελβις,για τα μυαλα τα δικα του οι 10 στους 10 δε γαμανε,οι 7 δε γαμανε και οι 3 γαμανε ετσι παει αλλα δε θελει να το παραδεχτει ουτε ο ελβις ουτε ο σαμπ.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
φιλε κουρασες παρα πολυ και εσυ και ο σαμπζερο ειλικρινα,δε ισχιει κατι απο αυτα που λετε,ενα 3 στους 10 γαμαει ειτε επειδη εχει αυτοπεποιθηση και το εχει με το φλερτ ειτε γιατι εχει φιλους φιλες ειτε γιατι εχει λεφτα,εσεις πιστεψτε οτι δε γαμαει ουτε ενας στη ελλαδα.
τολμας να αμφισβητεις τον Δασκαλο μικρε? :rockon: :rockon: :rockon:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
οχι μονο οσοι εχουν παρεες με μουνια και λεφτα,αυτοι οι 3 στους 10 δε εχουν ολοι παρεες με μουνια και λεφτα,απλα εχουν αυτοπεποιθηση και το εχουν με το φλερτ και αρα κανουν,και μην εισαι τοσο κολλημενος,ειμαστε πυρφοροι επειδη λεμε οτι γαμαει ενα 3 στους 10?τι θελεις να σε ευχαριστησει να πω οτι δε γαμαει κανεις?οχι ενα 3 στους 10 γαμαει,σταματα πια οποιος δε συμφωνει μαζι σου στο 100 τοις εκατο να τον λες πυρφορο.
Δε κατάλαβα μόνος σου το λες ότι γαμαει το πολύ ένας 3 στους 10..για την αφτο πεποίθηση θα σου πω τι πιστεύω εγώ.. Ότι την αποκτάς άμα έχεις παρέες με μουνια..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εμείς τα λέμε τώρα αμα δεν τα ακούνε κακό του κεφαλιού τους.. Εγώ ξέρω γνωστό μου που παντρεφτηκε τη πρώτη που βρήκε ήταν σιμαθητρια του από το σχολειο?. Εννοείτε ότι δεν είχε άλλη γκόμενά πριν από αφτη.. Μιλάμε για τρελά αυτό που γίνετε στην Ελλάδα ούτε στο Πακιστάν τέτοια σκηνικά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συγνωμη ειλικρινα δε θα το ξανακανω χαχα.
Είδες και άλλος τα λεει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δε κατάλαβα μόνος σου το λες ότι γαμαει το πολύ ένας 3 στους 10..για την αφτο πεποίθηση θα σου πω τι πιστεύω εγώ.. Ότι την αποκτάς άμα έχεις παρέες με μουνια..
Έλβις δε αντέχω άλλο με τις παρέες Φτάνει φίλε αρχιδια τη αποκτας από παρέες,απλά τη αποκτας γιατί το θες και το αποφάσισες ξυπνα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ελβις,οσο θα λες οτι ολοι δε γαμάνε,τοσο θα εννοεις οτι δε γαμάς εσυ
Εγώ έχω γαμησει ελλεινιδες με το ταξί σουβλάκι της πήρα την έπεφτα στη ψιχρα στα γκόμενάκια τώρα ξεκουραζομε από τα γαμισια

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Λίγοι είναι οι άντρες αυτό πεποίθηση στην Ελλάδα.. Να μου πεις εξωτερικό ναι έχει πολλούς που τη πέφτουν παντού στο μετρό στο δελρομο.. Εδώ αρχιδιες.. Βγαίνω έξω στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ο μόνος που κοιτάει τα γκόμενάκια είμαι εγώ.. Πήγα σήμερα σουπερ ήταν ένα καινούριο γκόμενάκι.. Μου θιμοζεις μια γνωστή μου λέω τη Χριστίνα.. Έτσι μια μαλακια είπα να μιλοσουμε.. Το γκόμενάκι εξεπλαγι που της είπα τη μαλακία.. Γιατί? Γιατί έχει σινιθισει να της την πέφτουν μόνο μέσω κοινής παρέας και μέσω γνωριμιών..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ έχω γαμησει ελλεινιδες με το ταξί σουβλάκι της πήρα την έπεφτα στη ψιχρα στα γκόμενάκια τώρα ξεκουραζομε από τα γαμισια
Δε έχεις γαμησει κανονική κοπέλα ούτε εσύ ούτε ο σαμπζερο γι'αυτό η γκρίνια και των 2,ξεκινάτε να γαματε καμία ιερόδουλη μπας και ηρεμήσετε και οι 2,μας κουρασατε όλους εδώ κάθε μέρα τα ίδια.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δε έχεις γαμησει κανονική κοπέλα ούτε εσύ ούτε ο σαμπζερο γι'αυτό η γκρίνια και των 2,ξεκινάτε να γαματε καμία ιερόδουλη μπας και ηρεμήσετε και οι 2,μας κουρασατε όλους εδώ κάθε μέρα τα ίδια.
Όλο μαλακίες λες μάλλον πρέπει να είσαι στα 13 γιατί γράφεις τη μία μέρα αλλά την άλλη αλλά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom