Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Γιατί ρε μαν Μια εξιπιρετηση στο γκόμενάκι να την κάνω είναι καλός ανθρωποςΧαχα φίλε έλεος τόσο πολύ έχεις απελπιστει που ζητάς από ξένους να σου βρουν γκόμενα?
Γιατί ρε μαν Μια εξιπιρετηση στο γκόμενάκι να την κάνω είναι καλός ανθρωποςΧαχα φίλε έλεος τόσο πολύ έχεις απελπιστει που ζητάς από ξένους να σου βρουν γκόμενα?
Πω ρε μπρο εσύ και ο σαμπζερο κουράζετε πολύ κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.Γιατί ρε μαν Μια εξιπιρετηση στο γκόμενάκι να την κάνω είναι καλός ανθρωπος
Καποια θεματα μεσα του ο ανδρας πρεπει να τα λυνει, το αργοτερο ως τα 17-18 του. Αν τα αφησει άλυτα, η καταντια ειναι αυτη που βλεπεις. Ανθρωποι 30 και 35 χρονων, με εντελως ανωριμη και κουραστικη σκεψη, να τους φταινε παντα οι αλλοι και να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια. Και το χειροτερο, να μην αποδεχονται οτι εχουν προβλημα, ωστε να απευθυνθουν σε καποιον ειδικο.Πω ρε μπρο εσύ και ο σαμπζερο κουράζετε πολύ κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.
Φίλε εγώ έχω βαρεθεί και με τους 2 έχουν πολύ κουραστική και πολύπλοκη σκέψη ωραία ρε γαμωτο δε βρίσκουν και οι 2 πρέπει να λένε ένα κάρο κουραστικά πράγματα κάθε μέρα?ας αποδεχτούν ότι δε μπορούν όλοι να βρουν και ας προχωράνε χωρίς να γκρινιάζουν κάθε μέρα,τις τους ενδιαφέρει και τους 2 αν βρίσκουν οι γκόμενες οι ομορφες η όχι?Καποια θεματα μεσα του ο ανδρας πρεπει να τα λυνει, το αργοτερο ως τα 17-18 του. Αν τα αφησει άλυτα, η καταντια ειναι αυτη που βλεπεις. Ανθρωποι 30 και 35 χρονων, με εντελως ανωριμη και κουραστικη σκεψη, να τους φταινε παντα οι αλλοι και να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια. Και το χειροτερο, να μην αποδεχονται οτι εχουν προβλημα, ωστε να απευθυνθουν σε καποιον ειδικο.
Χαχα όντως εμένα και οι 2 μου τα κάναν τσουρέκιαΤετοιοι αρχιδοπρήχτες που ειστε μερικοι, αναρωτιεμαι πώς θα σας αντεξει γυναικα πανω απο μια εβδομαδα. Αν κανει καποια το λαθος και στραβωθει και μπλεξει μαζι σας.
Τετοιοι αρχιδοπρήχτες που ειστε μερικοι, αναρωτιεμαι πώς θα σας αντεξει γυναικα πανω απο μια εβδομαδα. Αν κανει καποια το λαθος και στραβωθει και μπλεξει μαζι σας.
Αθήνα όμως έχει και άπειρα μπουρδέλα,βίζιτες,ότι γουστάρεις.Αν φτάσεις στο αμήν,πας ρίχνεις κανα πούτσο.Και φυσικά εκεί ζουν και οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα,με πολλά πουτανάκια.Επαρχία πού να τα βρεις αυτά;
Χαχα όντως εμένα και οι 2 μου τα κάναν τσουρέκια
o ο σαντ μαν αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι άνθρωπος πισω απο το προφίλΧαχα όντως εμένα και οι 2 μου τα κάναν τσουρέκια
Βρες καμία χήρα...Αθήνα όμως έχει και άπειρα μπουρδέλα,βίζιτες,ότι γουστάρεις.Αν φτάσεις στο αμήν,πας ρίχνεις κανα πούτσο.Και φυσικά εκεί ζουν και οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα,με πολλά πουτανάκια.Επαρχία πού να τα βρεις αυτά;
πάρε βουρδουλα μικρε και βάρα τους...βάλε και θεια σου μαζι να τους αρχίσειΠω ρε μπρο εσύ και ο σαμπζερο κουράζετε πολύ κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια.
Χαχαχα δε μπορώ γελαω οπως τα λες ρε βλαδίμηρε.πάρε βουρδουλα μικρε και βάρα τους...βάλε και θεια σου μαζι να τους αρχίσει
ρε μικρε θελω να σου πω κατι αλλα...δε ξερω πως θα το παρειςΧαχαχα πως τα λες ρε βλαδίμηρε.
Λέγε.ρε μικρε θελω να σου πω κατι αλλα...δε ξερω πως θα το παρεις
εισαι 100% αντρας? ηηη...εε? μη με παρεξηγησεις ομως το λεω ηρεμα.
Χαχα άμα της λένε τα ίδια και τα ίδια θα κουραστεί και αυτή.Τετοιοι αρχιδοπρήχτες που ειστε μερικοι, αναρωτιεμαι πώς θα σας αντεξει γυναικα πανω απο μια εβδομαδα. Αν κανει καποια το λαθος και στραβωθει και μπλεξει μαζι σας.
100 τοις εκατό αλλά προς τι η ερώτηση?εισαι 100% αντρας? ηηη...εε? μη με παρεξηγησεις ομως το λεω ηρεμα.
εγω προτεινω να μη τους απαντατε καθολου εδω μεσαΚαποια θεματα μεσα του ο ανδρας πρεπει να τα λυνει, το αργοτερο ως τα 17-18 του. Αν τα αφησει άλυτα, η καταντια ειναι αυτη που βλεπεις. Ανθρωποι 30 και 35 χρονων, με εντελως ανωριμη και κουραστικη σκεψη, να τους φταινε παντα οι αλλοι και να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια. Και το χειροτερο, να μην αποδεχονται οτι εχουν προβλημα, ωστε να απευθυνθουν σε καποιον ειδικο.
τίποτα οκ...με κάλυψες. Απλα νιωθω οτι τα λες λιγο περιεργα ωρες ωρες...και επειδη εδω μεσα καταλαβαίνεις η ανωμαλια παει συννεφο.Χαχα άμα της λένε τα ίδια και τα ίδια θα κουραστεί και αυτή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
100 τοις εκατό αλλά προς τι η ερώτηση?
Όχι όχι μπρο απλά γελάω μερικές φορές όπως τα λες αυτό είναι όλο,100 τοις εκατό άντρας μη πω 200 με καυλώνουν μονο οι γυναίκες.τίποτα οκ...με κάλυψες. Απλα νιωθω οτι τα λες λιγο περιεργα ωρες ωρες...και επειδη εδω μεσα καταλαβαίνεις η ανωμαλια παει συννεφο.