jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Έξω ήμουν ρε και γενικά βγαίνω συχνά απλά μη λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.Εσύ ρε φιλαράκο γιατί δεν είσαι έξω και κάθεσαι εδώ με μας;
Έξω ήμουν ρε και γενικά βγαίνω συχνά απλά μη λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.Εσύ ρε φιλαράκο γιατί δεν είσαι έξω και κάθεσαι εδώ με μας;
Μπράβο καλά κάνεις και γαμας μπουρδέλα τουλάχιστον εσύ δε γκρινιάζεις που δε έχεις γκόμενα,ο Έλβις και ο σαμπζερο όλο γκρίνια ρε παιδι μου και ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια.απόψε πηγα μια φυλής
Ιζαμπέλα 65 πάνω, καλο μουνάκι
δεν προλαβα να τη γαμήσω καλα όμως γιατι ήμουν καυλωμενος τέρμα και έχυσα με το που μπήκα στο γλυκό μουνάκι της !
Γαμωτο ! Δεν πειράζει την επομενη φορά. Τυπε πάω 2-3 φορες την εβδομάδα στα μπουρδελάκια
Ο μόνος που γαμησε απόψε είσαι εσύ..εγω πιστεύω όλο και πιο πολλοί θα καταφεβγουμε στον αγοραιο αφού βλέπουμε ότι με τις ελλεινιδες δεν έχουμε ούτε μια ελπίδα..απόψε πηγα μια φυλής
Ιζαμπέλα 65 πάνω, καλο μουνάκι
δεν προλαβα να τη γαμήσω καλα όμως γιατι ήμουν καυλωμενος τέρμα και έχυσα με το που μπήκα στο γλυκό μουνάκι της !
Γαμωτο ! Δεν πειράζει την επομενη φορά. Τυπε πάω 2-3 φορες την εβδομάδα στα μπουρδελάκια
Και τί είδες εσύ δηλαδή έξω? Είδες εσύ να κάνουν τα αγοράκια πεσιματικες στις ελλεινιδες?μονο σε ταινιες γινοντε αφταΈξω ήμουν ρε και γενικά βγαίνω συχνά απλά μη λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Τεραστιε,χαρη σας κανει που σας μιλαει ο Δασκαλος σας το εχω ξαναπειΠροσπαθώ να ρίχνω το επίπεδό μου για να μπορώ να συνεννοούμαι.Αλλιώς δεν γίνεται
Τεραστιε,χαρη σας κανει που σας μιλαει ο Δασκαλος σας το εχω ξαναπει
μην αμφισβητεις τον δάσκαλο.Πες του οτι βγήκες,αρπαξες καμια 20ρια χιλόπιτες και πηγες σπιτι για....Έξω ήμουν ρε και γενικά βγαίνω συχνά απλά μη λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Έλα όμως που οι πιο πολλές από τα 25-30 και πάνω μόνο αποκατάσταση ψάχνουν με τον πλειοδοτη και όχι μόνο ένα πήδημα....Στην γυναίκα αν δεν είναι γεμάτη η τσεπη πας άπατος..τουλάχιστον για σοβαρά πράματα.για πήδημα θέλει την προσέγγιση ,όχι μασουρι
μεχρι και ο πιτσιρικάς σε τρολαρει.Καταλαβαίνεις οτι εχεις φτάσει στα τάρταρα?Εσύ ρε φιλαράκο γιατί δεν είσαι έξω και κάθεσαι εδώ με μας;
θα φάνε και τη πουτσα τους....απλα θα τη φάνε ψάχνονταςΈλα όμως που οι πιο πολλές από τα 25-30 και πάνω μόνο αποκατάσταση ψάχνουν με τον πλειοδοτη και όχι μόνο ένα πήδημα....
Αυτό μπορεί να ισχύει στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα...οπουδήποτε αλλού θα βολευτουν με τον πρώτο πυρφόρο με βαθειά τσέπη που θα βρεθεί στον κύκλο τους.θα φάνε και τη πουτσα τους....απλα θα τη φάνε ψάχνοντας
ετσι ειναι η ζωη...δεν ειναι δίκαιη.Καταπιειτε το.Αυτό μπορεί να ισχύει στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα...οπουδήποτε αλλού θα βολευτουν με τον πρώτο πυρφόρο με βαθειά τσέπη που θα βρεθεί στον κύκλο τους.
μεχρι και ο πιτσιρικάς σε τρολαρει.Καταλαβαίνεις οτι εχεις φτάσει στα τάρταρα?
οχι ρε μλκ...τρελάθηκες?Εσύ του ζήτησες το fb της θειας;
Ο μόνος που γαμησε απόψε είσαι εσύ..εγω πιστεύω όλο και πιο πολλοί θα καταφεβγουμε στον αγοραιο αφού βλέπουμε ότι με τις ελλεινιδες δεν έχουμε ούτε μια ελπίδα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τί είδες εσύ δηλαδή έξω? Είδες εσύ να κάνουν τα αγοράκια πεσιματικες στις ελλεινιδες?μονο σε ταινιες γινοντε αφτα
Μια με 6-7 ρε παικτη;Έγινε κανένα gang bang μετά λες;Μην το λες τυπε προχθες που πηγα σε ένα μαγαζί είδα τουλάχιστον 6-7 τυπους σε ακτίνα ενός μέτρου από μένα να φασώνονται με κάποια.
Απλά εγώ είμαι μασαζονομαχος μια ζωή στα μπουρδελα θα είμαι και θα ενημερώνω χαχα ??
Μην το λες τυπε προχθες που πηγα σε ένα μαγαζί είδα τουλάχιστον 6-7 τυπους σε ακτίνα ενός μέτρου από μένα να φασώνονται με κάποια.
Μια με 6-7 ρε παικτη;Έγινε κανένα gang bang μετά λες;