Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Ελάχιστες με γκόμενο. 2-3 μαζί χαμός. Αλλά πάρα πολλά μικρά. Γονείς δεν έχουν?
Ε και τί να κάνουν οι γονείς;
Ελάχιστες με γκόμενο. 2-3 μαζί χαμός. Αλλά πάρα πολλά μικρά. Γονείς δεν έχουν?
Ρε σαμπζερο άσε μας από εκεί στατιστική κάνεις?όσες θέλουν ας είναι,είπαμε μη το λες συνέχεια όλες είναι με γκόμενα μόνο εγώ δε έχω κακό στη ψυχολογία σου κάνεις,μη ζηλεύεις είναι τοξικό συναίσθημα.
Το πιο τρομακτικο, ειναι οτι τα πιστευεις αυτα που λεςΠροσπαθώ να ρίχνω το επίπεδό μου για να μπορώ να συνεννοούμαι.Αλλιώς δεν γίνεται
Δάσκαλε πως σηκώνεις τέτοια προσβολή να σου λένε ότι έχει μόνες γκόμενες έξω?Ε και τί να κάνουν οι γονείς;
Μιλησε ο ενηλικοςπόλυ παιδικη η σκεψη σας..
Δάσκαλε πως σηκώνεις τέτοια προσβολή να σου λένε ότι έχει μόνες γκόμενες έξω?
και γιατι δεν το κανεις εμας περιμενεις??αντε πανε σε περιμενουν με ανοιχτα τα ποδια..Έχει πάντως πολύ πράμα. Πιστεύω αν κάποιος κάνει πεσιματικές συστηματικά και κάνει το σύστημα ζανκλω χωρίς τα λεφτά ( ) θα βγάλει σύντομα γκομενάκι. Από εκεί και πέρα τι βούρλο θα του βγει άλλο θέμα. Ωραία μωράκια πάντως, πολύ περιποιημένα και λεπτά. Τώρα που θα καταργηθούν και τα μέτρα τελείως θα γίνει της τρελής.
Εγώ ρε τύπε το είχα πει από παλιά ότι δεν ψάχνω γκόμενα ούτε κλαίγομαι που δεν έχω. Έχω περάσει από γκομενικές φάσεις και δεν μου πάνε καλά, αγχώνομαι κλπ. Επίσης είμαι μιας κάποιας ηλικίας, δεν είμαι 30-35. Όμως παρόλα αυτά μπορεί την επόμενη φορά να κάνω καμιά κίνηση έτσι για πλάκα με τόση υπερπροσφορά που υπάρχει γύρω.και γιατι δεν το κανεις εμας περιμενεις??αντε πανε σε περιμενουν με ανοιχτα τα ποδια..
ψευτικο μου φαινετε,σιγα μη παρακαλαει τωρα η 16χρονη αφτον το μπουλη τυπε,και σιγα αφτος τωρα που της ειπε οχι..στα αρχιδια τους εχουν γραμενους οι 16χρονες αφτους..εκτος και αν ενια καμια 120κιλα..ποιοι γαμανε σημερα.αυτες οι χαζοφατσες-φλωροφατσες που "εΧοΥΝ καΛΟ ινΣΤΑ"
και γιατι δεν το κανεις εμας περιμενεις??αντε πανε σε περιμενουν με ανοιχτα τα ποδια..
ειδες εσυ υπερπροσφορα σε ελλεινιδες??σε ποια ταινια τα βλεπεις αυτα??Εγώ ρε τύπε το είχα πει από παλιά ότι δεν ψάχνω γκόμενα ούτε κλαίγομαι που δεν έχω. Έχω περάσει από γκομενικές φάσεις και δεν μου πάνε καλά, αγχώνομαι κλπ. Επίσης είμαι μιας κάποιας ηλικίας, δεν είμαι 30-35. Όμως παρόλα αυτά μπορεί την επόμενη φορά να κάνω καμιά κίνηση έτσι για πλάκα με τόση υπερπροσφορά που υπάρχει γύρω.
ψευτικο μου φαινετε,σιγα μη παρακαλαει τωρα η 16χρονη αφτον το μπουλη τυπε,και σιγα αφτος τωρα που της ειπε οχι..στα αρχιδια τους εχουν γραμενους οι 16χρονες αφτους..εκτος και αν ενια καμια 120κιλα..
Έχει πάντως πολύ πράμα. Πιστεύω αν κάποιος κάνει πεσιματικές συστηματικά και κάνει το σύστημα ζανκλω χωρίς τα λεφτά ( ) θα βγάλει σύντομα γκομενάκι. Από εκεί και πέρα τι βούρλο θα του βγει άλλο θέμα. Ωραία μωράκια πάντως, πολύ περιποιημένα και λεπτά. Τώρα που θα καταργηθούν και τα μέτρα τελείως θα γίνει της τρελής.
μακαρι υποψιαστηκα οτι μπορει να ναι μουφα πολυ αποτομο το μπασιμο τηςψευτικο μου φαινετε,σιγα μη παρακαλαει τωρα η 16χρονη αφτον το μπουλη τυπε,και σιγα αφτος τωρα που της ειπε οχι..στα αρχιδια τους εχουν γραμενους οι 16χρονες αφτους..εκτος και αν ενια καμια 120κιλα..
εντάξει το εμπεδωσαμε... Μια ζωή μπακουρι θα μείνεις για χίλιους δυο λόγουςΘεσσαλονίκη μόνο μεταξύ οπαδών πέφτουν πεσιματικές
Για γκόμενες ασ'το
ψευτικο μου φαινετε,σιγα μη παρακαλαει τωρα η 16χρονη αφτον το μπουλη τυπε,και σιγα αφτος τωρα που της ειπε οχι..στα αρχιδια τους εχουν γραμενους οι 16χρονες αφτους..εκτος και αν ενια καμια 120κιλα..
Αχαχαχα ρε μπρο σταματά πια να ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια,όλες έχουν το γαμιά και όλες έχουν τον γαμιά και είναι παιδική η σκέψη μας μη γκρινιάζεις συνέχεια χαχα,ηρέμησε κακό στη ψυχολογία σου κάνεις με το να τα λες συνέχεια,δε μπορεί όλοι να λέμε πως ένα 5 στα 10 Παρασκευή Σάββατο βράδυ και Κυριακή που είναι μέρες που θα βγεις με τον γαμιά να είναι μόνες απλά δε έχουν.οτι βλεπεις μια ελλεινιδα εξω με φιλες της,δε σημαινει οτι δεν εχουν γκομενο..μπορει πριν να ηταν στο γαμια και αν γαμιοτανε,και να βγηκε μετα με φιλες,μπορει να γμιοτανε χθες,μπορει να γαμηθει αυριο..δεν ειναι ολη την ωρα με το γαμια τους..πόλυ παιδικη η σκεψη σας..