Παραθετω αρθρο ταλαιπωρημενου Νεοελληνα ...
Aς μου αναλυσει μια Ελληνιδα τον ορο cost -benefit analysis ..
στην σημερινη κοινωνικη πραγματικοτητα ...
οπου οι απαιτησεις εχουν πιασει ταβανι ..
και το εισοδημα παει προς τα κατω!!
"Γιατί είναι πολύ καλύτερο να πηγαίνεισ με πουτάνες και ούτε να σου περναέι από το μυαλό να ψάξεις για άλλου είδους γυναίκα
20 Ευρώ για τα καφεδάκια (Αθήνα είμαστε και Κολωνάκι, όχι μαλακίες)
Μια 70ρού το τραπέζι και άλλη μία
20αρα για τα ταξί ανέβα κατέβα στο κέντρο, που ούτως ή άλλως θα τα δόσεις σε παρκινγκ αν πας με το δικό σου αμάξι. Και όλη αυτή η σπατάλη των χρημάτων γιατί; Μόνο και μόνο για να ακούσεις μερικά νιαουρίσματα και να πάρεις και το τηλέφωνο της γκόμενας μην ξέροντας τι να το κάνεις μετά από μια ώρα. Π΄ροσεχε μην τρως με ανοιχτό το στώμα, μην πεις καμιά μαλακία, να είσαι ευγενικός, να διαβάζεις την σκέψη της να της λες μαλακίτσες να χαζογελάει, να το πάιξεις άνετος με τα εστιατώρια, μαγαζιά, και όλη αυτή την ανούσια στο κάτω της γραφής μπερδεμένη συμπεριφορά για ποίο λόγο; Για να πάρεις ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου το οποίο θα σε οδηγίσει σε περισσότερα νιαουρίσματα, χαζογελάκια σε περισσότερη σπατάλη και επιδιξη άνεσης με απότερο σκοπό το σεξ. Να καταφέρεις να τη πας στο κρεβάτι και να πάρεις το αίμα σου πίσω για όλη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία που πέρασες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Συνολικός απολογισμός των πρότων 2 ραντεβού; 250 ευρωπουλάκια. Με τα οποία έχεις πάρει 2 ή και τρια call girlάκια και έχεις αποφύγει και την ψυχική οδύνη την οποία δεν σου την αποζημιώνει κανένας στο κάτω κάτω.
Και ξέρεται και κάτι άλλο; Δεν χρειάζεται και να καθαρίσω και το σπίτι. Και τι με νοιάζει εμένα τι γνώμη θα σχηματίσει η κάθε πουτάνα που θα έρθει στο διαμέρισμα μου;
Συμβουλή προς όλους τους συναδελφους.
Κάθε Τρίτη η Χρυσή ευκαιρία είναι η λύση στα προβλήματα του σαβατοκύριακου