loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε ξερω εγω παντως το 89 ημουν γεννημενηηηηη!!!!!!!!ρε λεονορο μπας και εισαι πιο μικρος απο τη λουκριτια? χαχαχαχαχα
δε ξερω εγω παντως το 89 ημουν γεννημενηηηηη!!!!!!!!ρε λεονορο μπας και εισαι πιο μικρος απο τη λουκριτια? χαχαχαχαχα
ρε λεονορο μπας και εισαι πιο μικρος απο τη λουκριτια? χαχαχαχαχα
δε ξερω εγω παντως το 89 ημουν γεννημενηηηηη!!!!!!!!
οτι θυμασαι χαιρεσαι εισαι κ συ ρε μουν μου!!!!!Το Βρώμικο '89... Ωραίες εποχές... Τότε είχαμε το Φλωράκη και τώρα έχουμε τα... φλωράκια...
οτι θυμασαι χαιρεσαι εισαι κ συ ρε μουν μου!!!!!
οχι ρε βυζολαγνε, τι μου εκανες τωρα, εχω και ταξιδι μπροστα μου!Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
οχι ρε βυζολαγνε, τι μου εκανες τωρα, εχω και ταξιδι μπροστα μου!
μαζι σου ρε man!TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΥΝΙΛΑΣ/HARD TO GET BITCH ATTITUDE/KAI THS
TΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗΣ .ΠΑΡΕΕΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ..
Koριτσια συνεχιστε ....
Εμεις θα συνεχισουμε τα Φυλης 104 , CG , weekends στην Πραγα,
θα μαθαινουμε αγγλικα , ρωσικα , σουηδικα ..κτλ...
Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων
Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει;
Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση,(αγοραστε μετοχες εταιρειων dildo !!)
ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.
TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...
το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο,
......
Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές,
........
Τέλεια παράθεση.
Φαντάζομαι στο υπόλοιπο 1% θα ανήκουν οι περισσότερες γυναίκες του forum.
Τέλεια παράθεση.
εγω ανηκω στο 30 %
ε ναι δεν έχουμε τόσες πολλές (και οι επισκέπτες)
Τέλεια παράθεση.
κανονικα πρεπει να πατε με τα γονατα μεχρι τον Αγιο Δημητριο το Λουμπαρδαρη να αναψετε μια λαμπαδα ισα με το μποι σας......οι πιο κοντοι θα τη βγαλετε οικονομικα........
Οπότε έχει δίκιο και ο Palios μια τις φωνάζει αγάμητες και μια ξενοπηδιούνται κα ι προκαλεί συγχίσεις στα ακροατήρια του
Μπράβο, συνέχισε τα ειρωνικά αστειάκια σου.
Εμείς δηλαδή δε σας έχουμε βοηθήσει?
Αντί να μας πεις και ένα μπράβο που σου έχουμε ανοίξει τα μάτια σε αυτό το site και δεν είσαι καμιά του κλώτσου και του μπάτσου, κάνεις τη χαζοβιόλα.
Πείτε και εσείς ένα ευχαριστώ, μόνο εμείς θα σας ευγνωμονούμε συνέχεια?
μα και εγω γονιπετης ειμαι.......οχι για λουμπαρδαρη ομως.......μεχρι καπνικαρεα θα παω γιατι με ποναει και η μεση μου......ευγνομωνω απο τα βαθη της ψυχης μου αυτο το θρεντ και ολους οσους φιλοτιμηθηκαν να το τιμησουν με την παρουσια τους.......
Έτσι είναι.
Τα λέει λίγο μπερδεμένα αλλά έχει δίκαιο.
εγω ανηκω στο 30 %