Καλημερα σας! ή καλυτερα Καυλημερα σας!αχχ τι ωραίο να βλέπεις νέες αφίξεις στο
site κ με το καλημέρα σας να κράζουν τις ελεηνίδες..
αντε καλή συνέχεια να ΄χουμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ο τυπος του αβαταρ ζει το sex and drugs and rock n' roll στην Αγγλια (Pete Doherty - Babyshambles). εδω ζουμε το ελλεινιδα παπαρια και μαλακια (που τις δερνει).και να χουνε και αβαταρ φωτο και συντομογραφια!
και γαμω τους κλωνονεους
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ο τυπος του αβαταρ ζει το sex and drugs and rock n' roll στην Αγγλια (Pete Doherty - Babyshambles). εδω ζουμε το ελλεινιδα παπαρια και μαλακια (που τις δερνει).
εγώ ζω το "φτωχια λατέρνα και φιλότιμο", απο τους φίλτατους κατά τα αλλα πεοφεροντες..Γιατί για το αντρες έχω σοβαρές ενστάνσεις.. ;)
εγώ ζω το "φτωχια λατέρνα και φιλότιμο", απο τους φίλτατους κατά τα αλλα πεοφεροντες..Γιατί για το αντρες έχω σοβαρές ενστάνσεις.. ;)
Απογοητευμένη... Επιζητείς χλιδή, Blu Ray και λαμογιά
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Απογοητευμένη... Επιζητείς χλιδή, Blue Ray και λαμογιά
για εσάς μιλώ, στην ζωή μου κάθε άλλο.. ;)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ο τυπος του αβαταρ ζει το sex and drugs and rock n' roll στην Αγγλια (Pete Doherty - Babyshambles). [size=12pt]εδω ζουμε το ελλεινιδα παπαρια και μαλακια (που τις δερνει). [/size]
Δεν το ζουν όλοι, αγαπητέ...
Αν βγάζεις τον εαυτό σου από το παιχνίδι, του οποίου οι κανόνες είναι λίγο πολύ γνωστοί, πράγματι το ζεις, με τη διαφορά ότι η μαλακία δέρνει εσένα...
για εσάς μιλώ, στην ζωή μου κάθε άλλο.. ;)
Γνωριζόμαστε; Μου διαφεύγει...
Τι επιζητείς ως κοινωνικό ον
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι λετε εδω;!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
s αγαπω πολιτι λετε εδω;!
προς αποφυγην λοιπον του να περιελθω σε μαλακοκατασταση θα συνεχισω το γνωστο παιχνιδι με τους γνωστους κανονες. thanx kaytos.Δεν το ζουν όλοι, αγαπητέ...
Αν βγάζεις τον εαυτό σου από το παιχνίδι, του οποίου οι κανόνες είναι λίγο πολύ γνωστοί, πράγματι το ζεις, με τη διαφορά ότι η μαλακία δέρνει εσένα...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
me too sweety! :-*s αγαπω πολι
πες μας λοιπον erinal , τι ψαχνεις σε εναν αντρα κατατρεγμενο μου!εγώ ζω το "φτωχια λατέρνα και φιλότιμο", απο τους φίλτατους κατά τα αλλα πεοφεροντες..Γιατί για το αντρες έχω σοβαρές ενστάνσεις.. ;)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Γνωριζόμαστε; Μου διαφεύγει...
Τι επιζητείς ως κοινωνικό ον
δεν γνωριζόμεθα. Παρατηρώ τις απόψεις των πεοφερόντων και τέτοια μιζέρια ιδέων μόνο σε ελληνικές ταινίες. Μόνο ο ξανθόπουλος λείπει.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
πες μας λοιπον erinal , τι ψαχνεις σε εναν αντρα κατατρεγμενο μου!
πούτσα,πίπες και γαμήσια ;)
Ευτυχώς έχεις τον πλούτο ιδεών των αιδιοφόρων για διαννοητικό... βάροςδεν γνωριζόμεθα. Παρατηρώ τις απόψεις των πεοφερόντων και τέτοια μιζέρια ιδέων μόνο σε ελληνικές ταινίες. Μόνο ο ξανθόπουλος λείπει.