Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γίνεται να σου επιτεθεί σε καμιά ωρίτσα γιατί λόγω μέρας κάποιοι θα κοιμούνται ακόμα και μόνος μου δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί σου?
Χέσε με μωρή πουστοκουράδα....
γίνεται να σου επιτεθεί σε καμιά ωρίτσα γιατί λόγω μέρας κάποιοι θα κοιμούνται ακόμα και μόνος μου δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μαζί σου?
Χέσε με μωρή πουστοκουράδα....
δεν με λενε βαγγελη.....Ευχαριστούμε, να σαι καλά! Χρόνια πολλά και σε σένα!
δεν με λενε βαγγελη.....
το οποιον.....σημαινει?όχι αλλά έχουμε εθνική επέτειο ξέρεις!
το οποιον.....σημαινει?
αααααααα οκ τοτε.....γιατι δεν μπορουσα να βρω το καλυμμα.....τίποτα ρε φίλε, δεν υπάρχει καλυμμένο μήνυμα!
οτι μας λενε βαγγεληδες και βαγγελιές μεχρι τις 12 το βραδυ..το οποιον.....σημαινει?
Ευχαριστούμε, να σαι καλά! Χρόνια πολλά και σε σένα!
Ευτυχισμένο το νέο έτος...Καλό Πάσχα
Ηρθε το Πάσχα? Πότε ρε φίλε?
ΠΑΣΧΑ?????? ρε γυναικα τι στο διαολο τι θελουμε τη σκορδαλια πασχαλιατικο? φυγαμε για τα βλαχικα.....Είδα "χρόνια πολλά" και υπέθεσα ότι είτε Πάσχα είναι, είτε Πρωτοχρονιά...
ΠΑΣΧΑ?????? ρε γυναικα τι στο διαολο τι θελουμε τη σκορδαλια πασχαλιατικο? φυγαμε για τα βλαχικα.....
Για να ειμαι σιγουρος θα παραγγειλω αρνακι,κοκορετσι και κουραμπιεδες.....Μπορεί και Πρωτοχρονιά, λέμε...μην είσαι σίγουρος...
Εκτός από τη φοβερή μαλακία που τραβάτε στο μυαλό σας δεν βαράτε και καμία στο αραχνασμένο και μαραζωμένο σας "τσεπάκι";
Δεν μου την έχουν πέσει ομαδικά? Την πέφτουν ρε τα πρόβατα στο λύκο? Εχει γίνει απλά έχω και γω φίλους ξέρεις....
Το ότι μου κάνουν τα γλυκά μάτια είναι μέρος της γοητείας μου...τι να κάνω!?
Anyway, αν τη βρίσκεις έτσι εσύ...οκ!