mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μάλλον πρόκειται περί προχώ ασθένειας. Περαστικά!!!!!
με ασπιρινη και φυσικο χυμο πορτοκαλι τη βγαζω καθαρη ή θα το ριξω στην αντιβιωση????
Μάλλον πρόκειται περί προχώ ασθένειας. Περαστικά!!!!!
Τσέκαρε φίλε μου τη σειρά Rompeportones της αργεντίνικης τηλεόρασης για να δείς πόσο πίσω είμαστε και στην ποιότητα. Σημειωτέον είναι μεσημεριανή κωμική εκπομπή. Και μεις εδώ έχουμε ανάγει σε sex symbol και ποιοτική τηλεόραση την πετρούλα...
Και κόψε και καμιά βεντούζα... καλού κακούμε ασπιρινη και φυσικο χυμο πορτοκαλι τη βγαζω καθαρη ή θα το ριξω στην αντιβιωση????
εμενα με προβληματιζει ο τραγουδιστης και το κοριτσι του μπαρ βασικα....
ειμαι του μπαρ μα ειμαι κυρια αγαπητε.....
εγω τωρα βρηκα το νοημα της ζωης και το φως το αληθινο....δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα μου μιλας....
Τσέκαρε πάντως μέσω youtube αυτό που σου είπα και θα με θυμηθείς. Κατά τ'άλλα καμία διαφωνίαΕ δεν την εχουμε και ακριβωs........αναγει........Απλα γελαμε η σχολιαζουμε με αυτο που μαs σερβιρουνε....Δεν μπορουμε εμειs να τουs αλλαξουμε τα μυαλα σιγουρα.....Και το μονο που μαs μενει ειναι να σχολιαζουμε...Πετρουλα μαs δινουνε???? Πετρουλα θα σχολιαζουμε........Παντωs ...ποιοτικο δεν θα τολεγα με τιποτα....Η χαρα τηs πουτσαs μαλιστα
Και κόψε και καμιά βεντούζα... καλού κακού
Και της ποιότητας και της βίας? Μ'εκπλήσεις.θα μου κανει σημαδια....και οχι απο αυτα που μου αρεσουν
Κάνουμε μαζί μία; Ούτε εγώ έχω κατά τα φαινόμενα... :'(
Και της ποιότητας και της βίας? Μ'εκπλήσεις.
εντριβές τότε με "βηξ". Μιλάμε πολύ προχώ θεραπεία.
εμενα ρε παιδια μαρεσει αυτη....
ειναι σαχλοκουδουνο και το παραδεχεται....οι πιο πολλες ειναι σαχλοκουδουνα και θελουν να μας πεισουν οτι ειναι κατι....και λογω αυτου του ιδιωματος της μου φαινεται μια χαρα.....
Πόσα ξέρεις τελικά εσύ?οσμολαγνεια???
γουσταρωωωωω δεν το χω κανει!!!!
ειμαι ανοιχτη σε νεες προτασεις
υ.γ. η ποιοτητα παντα πρεπει να συνοδευεται απο τη βια και τουμπαλιν αλλιως ειναι βαρετο
οσμολαγνεια???
γουσταρωωωωω δεν το χω κανει!!!!
ειμαι ανοιχτη σε νεες προτασεις
υ.γ. η ποιοτητα παντα πρεπει να συνοδευεται απο τη βια και τουμπαλιν αλλιως ειναι βαρετο
συχνα ξυπναω στον υπνο μου ιδρωμενη με τα ματια γουρλωμενα και ουρλιαζω "στα προχω μπαρ αδερφες μουυυυυ στα προχω μπαρρρρρ"
ειναι σοβαρο λετε????
εμενα ρε παιδια μαρεσει αυτη....
ειναι σαχλοκουδουνο και το παραδεχεται....οι πιο πολλες ειναι σαχλοκουδουνα και θελουν να μας πεισουν οτι ειναι κατι....και λογω αυτου του ιδιωματος της μου φαινεται μια χαρα.....
Αχέμ, κυρίες και κύριοι, την προσοχή σας παρακαλώ, έχω μια ΠΟΛΥ σημαντική ανακοίνωση.OK boomb.
Θα κάνουμε έναν πιλότο για μια βδομάδα και άμα πιάσει, συνεχίζουμε.
Αχέμ, κυρίες και κύριοι, την προσοχή σας παρακαλώ, έχω μια ΠΟΛΥ σημαντική ανακοίνωση.
Μετά από επίπονες, έντονες και παρατεταμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούμε πλέον να μοιραστούμε με τον κόσμο την ύπαρξη μιας ακόμη ΚΛΙΚΑΣ σε αυτό το τσατσοκλικαδοροφόρουμ.
Φυσικά θα είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο, οπότε δεν εγγυώμαστε τίποτα.
Μέχρι νεωτέρας
Σας χαιρετούμε
Edit: Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές
^^^^^^ εννοείται!!!
Και από αύριο πρέπει να συντάξουμε το ερωτηματολόγιο για τους υποψήφιους συνκλικαδόρους, μη σου πω ότι θα πρέπει να βρούμε τελετουργικό και όρκο για τη μύηση!!! Δεν έχει μαλακίες, είναι ώρα για οργάνωση!!