στον ανταρτι στο θερισοAν πουλανε και κρητικη στακα να παρουμε....κανει καλο στη δυσπεψια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
να ροσισισ το βολετερουλι45 αφτοσ ινε μαστορασ σε αφταμπορι να γινισ κ το φοσ τισ τριπασ με αυτο
κατι σα βολταικο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.830
- Πόντοι
- 22.785
πεσ του ομοσ οτι ι στακα ινε επιρημαστον ανταρτι στο θερισο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Να μη ξεχασουμε και την τσικουδια γιατι σκετη η στακα κομπιαζειστον ανταρτι στο θερισο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.830
- Πόντοι
- 22.785
δε φενετε το φαναρι στο νοτο ομοσνα ροσισισ το βολετερουλι45 αφτοσ ινε μαστορασ σε αφτα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
δε φενετε το φαναρι στο νοτο ομοσ
Μονο με φακο θα το δειs.....για οικονομια το κανουνε
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.830
- Πόντοι
- 22.785
πιρα ενα με μανιατο ιμε ικολογικι σινιδισι εγοΜονο με φακο θα το δειs.....για οικονομια το κανουνε
Speed κάνε μου τη χάρη να μην ξανασχοληθείς μαζί μου αφού δεν ασχολιέμαι και γω και δεν σε έχω πειράξει ποτέ μου...Το καταλαβαίνω ότι ανήκεις στην τσατσοκλικαδούρα εδώ μέσα αλλά τουλάχιστον μην ξεκαρφώνεσαι τόσο...
Ok Παλιε! Δεκτο το αιτημα σου!
Με εναν ορο!
Τσατσοκλικαδουρα?
Για παρατηρησε λιγο τα ποστ μου απο (δεξι κλικ στο προφιλ μου ξερεις και τα γνωστα).... να δεις αν ειμαι με κανεναν κολλητος! ;)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ναι γιατι οι μπαταριεs κανουνε κακο στον ..πλανητηπιρα ενα με μανιατο ιμε ικολογικι σινιδισι εγο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.830
- Πόντοι
- 22.785
ιπαμε ιμε μια βαζελι τρελι με ικολογικι περιφεριαΝαι γιατι οι μπαταριεs κανουνε κακο στον ..πλανητη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μ αρεσει να συνομιλαω με ανθρωπουs που εχουνε εντονεs ογκολογικεs περιφερειεs και ανησυχιεs για το περιβαλλον!!!! ειναι συνειδητοποιημενα ατομα και εξαρτωμενα!!!!ιπαμε ιμε μια βαζελι τρελι με ικολογικι περιφερια
oxi re!!εκεινη ηταν μια φιλη μου..να εγω....ειπα να σας δειξω γ να την σπασω στον νιντζα!!!!!!
Θα παρακαλούσα να προσδιοριστούν επακριβώς ποιοι ειναι οι τσατσοκλικαδουριοι και αν υπάρχουν ομάδες συγκεκριμένες ή όλοι ανήκουμε σε μία. Γιατί έχω διαφορες απο παλιά με μερικά μέλη και δεν θέλω να συμμετέχω στην ίδια κλίκα επ ουδενί. Που χου τον λαιφ δεν τον πάω γιατί λεει συνεχώς εξυπνάδες και τον νίτζα γιατί πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.
Και επειδή έχω και αλλα να σούρω σε πολλους καλό θα ήταν να με βάνετε σε μια κλίκα με όσους συμπαθώ. Και επειδή δεν συμπαθώ κανέναν καλό θα ήταν να με βάλετε σε μια κλίκα μόνη μου .
Ευχαριστώ
Τελικά ούτε εγώ έχω κλίκα. :-
Δεν πειράζει, έχω άλλα σχέδια...μπουαχαχαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λουκριτια ειμαι πολυ συγκινημενη που μολις διαβασα οτι εισαι κ εσυ πλεον μελος της περιφημης -θελω να καταδιωκω παντου κ παντοτε τον παλαιο- κλικας μας
εισαι υπο την προστασια μας πλεον... αμα σε πειραξει κανεις πες μας να κανουμε συντονισμενες επιθεσεις εναντιον του.. να του σπασουμε τα δοντια.. να του βγαλουμε τα ματια... να τον κανουμε ρεζιλι στην πλ συνταγματος... αυτα τ απλα κ καθημερινα που κανουμε εμεις οι κλικιτες
εισαι υπο την προστασια μας πλεον... αμα σε πειραξει κανεις πες μας να κανουμε συντονισμενες επιθεσεις εναντιον του.. να του σπασουμε τα δοντια.. να του βγαλουμε τα ματια... να τον κανουμε ρεζιλι στην πλ συνταγματος... αυτα τ απλα κ καθημερινα που κανουμε εμεις οι κλικιτες
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω για σενα μικρη απλη και καθημερινη γκομενιτσα εγω παντως ειμαι πολυ προχωρημενη οφειλω να σου πω και συχναζω και στα αναλογα μαγαζια....πφφφφ
μας προδωσες δλδ??
συχναζεις στα προχω μπαρς του παλαιου???
κοιτα.. δεν θελω να σου συμβει κανενα κακο... δεν θελω.. κανονισε την πορεια σου... γκοντμαδερ σπικινγκ...
νεο αιμα στη πιατσαAπαράδεκτη η Τία...
Λες και δεν ήξερε που να απευθυνθεί!
Απο τις πρώτες κιόλας μέρες τις τα έχουμε εξηγήσει αυτά
τι να πεις... ας της δωσουμε αλλη μια ευκαιρια...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κάνουμε μαζί μία; Ούτε εγώ έχω κατά τα φαινόμενα... :'(Τελικά ούτε εγώ έχω κλίκα. :-
Δεν πειράζει, έχω άλλα σχέδια...μπουαχαχαχαχαχα
Τα έμαθες επιτέλους τα προχωρημένα μπαράκια!!!! :o :o :o :oδεν ξερω για σενα μικρη απλη και καθημερινη γκομενιτσα εγω παντως ειμαι πολυ προχωρημενη οφειλω να σου πω και συχναζω και στα αναλογα μαγαζια....πφφφφ
Άντε πια, καρπούζια μας γίνανε!!
Edit: Περιμένω πμ για να μου την πέσεις τώρα
Edit2: Ή θα σου στείλω πμ για να σου την πέσω;; Με μπερδεύουν οι προχώ καταστάσεις...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
νεο αιμα στη πιατσα
τι να πεις... ας της δωσουμε αλλη μια ευκαιρια...
Κοσμοκόριτσα γαρ
τι να κάνουμε ας δείξουμε την δέουσα κατανοήση
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μας προδωσες δλδ??
συχναζεις στα προχω μπαρς του παλαιου???
κοιτα.. δεν θελω να σου συμβει κανενα κακο... δεν θελω.. κανονισε την πορεια σου... γκοντμαδερ σπικινγκ...
επειδη εσυ εισαι κομπλεξικη και δηθεν γκομενα δε σημαινει οτι ειναι ολες οι γυναικες ετσι νταξει?????
και αν θες να ξερεις ναι εκει συχναζω πλεον να σκυλιασεις να βγαλεις αφρους και να χτυπιεσαι στα πατωματα.....και δε σου λεω και που βρισκονται....
Τα έμαθες επιτέλους τα προχωρημένα μπαράκια!!!! :o :o :o :o
Άντε πια, καρπούζια μας γίνανε!!
Edit: Περιμένω πμ για να μου την πέσεις τώρα
εσυ επειδη εισαι α-κλικο κοριτσι θα σε εμπιστευτω και θα σου πω τα προχω μερη με τους αυθεντικους ανθρωπους οπου συχναζω....
δε χρειαζομαι πμ για να στην πεσω μπορω να το κανω κυνικα και απροκαλυπτα κι εδω περα ενωπιον ολων
τωρα ειδα το εντιτ....δε σε προλλαβαινω....δεν κρατιεσαι εεεε????
καψωσαμε καψωσαμεεεεεεε?????