life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Καλο απογευμα κι απο μενα παω να κανω κανα μπανιο ζηλεψα
Που παs βρε???? ..........Δεν ειναι ..Σαββατο!!!!!!!!!!!
Παλι στην καταχρηση.....ξοδευει ολο το νερο
Καλο απογευμα κι απο μενα παω να κανω κανα μπανιο ζηλεψα
να μι μπερδεβεσε,ακλιτερα παρε καφε πανταλονια για να κανισ ικονομια,διο φτανουν θα αλαζισ καθε μινα,η ακομα καλιτερα να νε ντουμπλφατσαδικα και να εχισ μονο ενα,απλα καθε μινα μι ξεχνασ να αλαζισ τι μερια
αντε καλο απογεμα,παο να αλξο πανταλονι
Θα παρακαλούσα να προσδιοριστούν επακριβώς ποιοι ειναι οι τσατσοκλικαδουριοι και αν υπάρχουν ομάδες συγκεκριμένες ή όλοι ανήκουμε σε μία. Γιατί έχω διαφορες απο παλιά με μερικά μέλη και δεν θέλω να συμμετέχω στην ίδια κλίκα επ ουδενί. Που χου τον λαιφ δεν τον πάω γιατί λεει συνεχώς εξυπνάδες και τον νίτζα γιατί πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.
Και επειδή έχω και αλλα να σούρω σε πολλους καλό θα ήταν να με βάνετε σε μια κλίκα με όσους συμπαθώ. Και επειδή δεν συμπαθώ κανέναν καλό θα ήταν να με βάλετε σε μια κλίκα μόνη μου .
Ευχαριστώ
Nοιωθω μια δακρυβρεχτη ευγνωμοσυνη προs το προσωπο σου και σε οσα μου καταμαρτυρειs για το ατομο μου....Για κλικα εγω δεν ξερω να σου πω...Οπωs ειπα και προηγουμενωs εγω ξερω μονο απο ....απλικα....Βρισκω αφθονεs στο Μοναστηρακι και σε συμφερουσα τιμη...Ευχαριστω εκ των προτερω.....Μακια Μακια Μακια
θα αφήσω την ιστορία να σε κρίνει, γιατί ειναι εμφανές οτι είσαι βαθιά χωμένος σε αντίθετη απο μένα κλίκα και τις ειρωνίες σου δήθεν και αυτές αλλου! (πσσσσ καλά έχω περάσει σε αλλο επίπεδο΄..)
Παντα κρινομαι απο την ιστορια για τα δυσβατα μονοπατια τηs ιδιοτελουs ανοθευτηs και απαξιωτικηs πορειαs μου προs το γκρεμο, οπου συμπαρασερνω οτι βρεθει μπροστα μου....!!!!
Ειμαι ο εναs δεν με σβηνει κανεναs((σσ το αντεγραψε ο Καζαντζιδηs σε τραγουδι)
Μονο η ιστορια μπορει να κρινει το απυθμενο χωσιμο μου για την σωτηρια τηs ψυχηs
Εναs ειναι ο οιωνοs...."αμυνεσθαι περι παρτηs"
Αυτη τη γη που την πατειτε ολοι σαs μεσα θε να μπειτε
Ξεφυγα απο το επιπεδο και προχωρησα στο...οριζοντιο
Καλα ε???? αν μ εβλεπεs απο κοντα που λεει ο λογοs...θαβλεπεs να ξεχειλιζουν απο τουs αριστοκρατικουs πλην πανεμορφουs κροταφουs μου πλερια τα ζουμια του μισουs....Ενοs μισουs ασβεστου στη διαρκεια αιωνων και αιωνων.....Απο εποχηs Τουρκοκρατιαs και βγαλε...τοσο παλιαείδες τελικά.. και εσύ μισείς την ελλεινίδες γιατί δεν μπορείς να φτάσεις το επίπεδό τους. Τώρα εξηγούνται όλα...
ιπονοιτε κατι για τε με;;;;;
διλαδι να σε χρισιμοπιισο για να αποθισ κουνουπιαΖαμε των Πυτζαμων......Περιγραφει η Ερη την αυτοκτονογραφια μου.....Το βιογραφικο---απωθητικο μου.....με ολα τα μελανα χρωματα.....Θα με κανει εικονισμα ...ετσι λεει
θα σου καμο δορο κιτρονελα να τριβεσε,ομορφι κοπελαδιλαδι να σε χρισιμοπιισο για να αποθισ κουνουπια
τισ ζεστεσ μερουλεσ
αφτι τι βρικα το φλεβαρι στο κοκινο νεροθα σου καμο δορο κιτρονελα να τριβεσε,ομορφι κοπελα
ολεσ η ομορφεσ ινε,εγο ιμ ασχιμι καιδε περνο χαμπαριαφτι τι βρικα το φλεβαρι στο κοκινο νερο
κ τριφτικα αλα ιμε αλεργικι
διλαδι να σε χρισιμοπιισο για να αποθισ κουνουπια
τισ ζεστεσ μερουλεσ
να βανισ τριμενο μανδραγορα στοολεσ η ομορφεσ ινε,εγο ιμ ασχιμι καιδε περνο χαμπαρι
ισε χαμαλεοντισα,η σαβρακι του δαρβινου? στα γκαλαπαγκοσ?επισηs χρησιμευω και για την απομακρυνση των μυγων
στι μαντρα δε πουλανε,μονο μπριτζολεσ χοντρο και μελι εχουννα βανισ τριμενο μανδραγορα στο
μισοφορι σου να νιοσισ σεξι
Aν πουλανε και κρητικη στακα να παρουμε....κανει καλο στη δυσπεψιαστι μαντρα δε πουλανε,μονο μπριτζολεσ χοντρο και μελι εχουν
μπορι να γινισ κ το φοσ τισ τριπασ με αυτοστι μαντρα δε πουλανε,μονο μπριτζολεσ χοντρο και μελι εχουν