Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γεια σου Μικε γεια σου Αμτζηκ.....παλι προβλημα ??????   ρε τι κατασταση κι αυτη! :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν αξίζει ο τύπος, επεαναλαμβάνεται συνέχεια, χάνει τη μπάλα εύκολα και φλυαρεί ασύστολα.
Εγώ θα τον γράφω κανονικά από δω και πέρα εκτός και αν το "γαμήσει" το θέμα

Δεν αξίζω και επαναλαμβάνομαι συνέχεια; Και αξίζει η τσατσο-κλικαδούρα σας και όλο το συνάφι σας που μπαίνει εδώ μέσα με 100 διαφορετικά nicks για να προσφέρει το δημιουργικότατο έργο του να τη "λέει" σε όσους αυταρχικά θεωρεί  "παρείσακτους";

Τουλάχιστον εγώ έχω δικά μου αρχίδια εδώ μέσα. Δεν το παίζω σκληρός, "evilplasma" και λύκος (!) ενώ στην πραγματικότητα είμαι μία μουλωχτή και "δήθεν" συκιά!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Δεν αξίζω και επαναλαμβάνομαι συνέχεια; Και αξίζει η τσατσο-κλικαδούρα σας και όλο το συνάφι σας που μπαίνει εδώ μέσα με 100 διαφορετικά nicks για να προσφέρει το δημιουργικότατο έργο του να τη "λέει" σε όσους αυταρχικά θεωρεί  "παρείσακτους";

Τουλάχιστον εγώ έχω δικά μου αρχίδια εδώ μέσα. Δεν το παίζω σκληρός, "evilplasma" και λύκος (!) ενώ στην πραγματικότητα είμαι μία μουλωχτή και "δήθεν" συκιά!

Καταπληκτικά! Κράξε, φώναξε, βρίσε, δείξε πόσο σε τσούζει που δε σε "παίζουν τα άλλα παιδάκια" Βρίσε με κι άλλο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καταπληκτικά! Κράξε, φώναξε, βρίσε, δείξε πόσο σε τσούζει που δε σε "παίζουν τα άλλα παιδάκια" Βρίσε με κι άλλο

Δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου αν δεν επιχειρούσες να με προσβάλεις πρώτος (χωρίς να σου έχω κάνει απολύτως τίποτα) και να επιχειρείς σε όλα τα τελευταία δημοσιεύματα σου να με απαξιώσεις!

Όποιος πάει 2-3 σελίδες πίσω θα δει όλη την επιθετική συμπεριφορά σου απέναντι μου.

Είσαι όμως τόσο πούστης που για άλλη μία φορά επιχειρείς να βγάλεις κακό εμένα και τον εαυτό σου άψογο. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει τελευταία μεγαλύτερο πούστη από σένα! Και ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πούστηδες στο σώμα (η φύση τους έκανε έτσι) έχω θέμα με τους πούστηδες στην ψυχή σαν εσένα!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
αυτο ινε μορο...........

Συνημμένα

• DD031107RacquelDarrian02.jpg
    DD031107RacquelDarrian02.jpg
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 12
  • op09.jpg
    op09.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 12

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Δεν θα ασχολιόμουν μαζί σου αν δεν επιχειρούσες να με προσβάλεις πρώτος (χωρίς να σου έχω κάνει απολύτως τίποτα) και να επιχειρείς σε όλα τα τελευταία δημοσιεύματα σου να με απαξιώσεις!

Όποιος πάει 2-3 σελίδες πίσω θα δει όλη την επιθετική συμπεριφορά σου απέναντι μου.

Είσαι όμως τόσο πούστης που για άλλη μία φορά επιχειρείς να βγάλεις κακό εμένα και τον εαυτό σου άψογο. Ειλικρινά δεν έχω συναντήσει τελευταία μεγαλύτερο πούστη από σένα! Και ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους πούστηδες στο σώμα (η φύση τους έκανε έτσι) έχω θέμα με τους πούστηδες στην ψυχή σαν εσένα!

Ετσι! Δώσε και σώσε! Κράξε Τριανταφυλλόπουλε του site! Πιστοί ιππότες της τσατσοκλικαδούρας σπεύσατε! Ο Παλιός με έχει στριμώξει! Βοήθειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ok Παλιε! Δεκτο το αιτημα σου!  :)
Με εναν ορο!

Τσατσοκλικαδουρα?
Για παρατηρησε λιγο τα ποστ μου απο (δεξι κλικ στο προφιλ μου ξερεις και τα γνωστα).... να δεις αν ειμαι με κανεναν κολλητος!  ;)

Palie κανε μια προσπαθια να μου απαντησεις! (αν μπορεσεις)!  :grin:

Μην με ξεχασεις!  ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Βασικα μονος σου εχεις φτασει σ'αυτη τη κατασταση, αρα μην κατηγορεις τους αλλους.
Σε δεκα σελιδες λες τα ιδια πραγματα, τις ιδιες ατακες και πλεον ειναι λογικο να σε δουλευουν,μεχρι και εγω βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια.
Μπορεις να συνεχισεις στο ιδιο τροπαριο αλλα κακο για σενα... :referee:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ΜΗ Μηηηηηηηη σου λέω μη! Θα θεωρηθείς και συ "δικός μας" και θα στιγματιστείς στα μάτια του παλιού!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
evil???? εισαι μουλωχτη συκια ορε????
κατι ξερει ο παλιος και δε μας το λες???? :P

και μετα πληγωθηκες που εγω σε ειπα μπαζο??? μπαζακι....σιγα...τι το τρομερο ειπα....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Palie κανε μια προσπαθια να μου απαντησεις! (αν μπορεσεις)!  :grin:

Μην με ξεχασεις!  ;)

Πάλι τα ίδια!

Σε παρακάλεσα speed να μην ξανασχοληθείς μαζί μου. Και να που ξανασχολιέσαι.

Και μάλιστα σε μία στιγμή που επιχειρεί συνέχεια να μου την πει και να με απαξιώσει ο "λύκος" Evilplasma. Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά πόσο πολύ υπερασπίζεστε μεταξύ σας αλλά διαρρηγνύετε κατά τα άλλα τα ιμάτια σας ότι δεν υπάρχει τσατσοκλικαδούρα εδώ μέσα!  

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ΜΗ Μηηηηηηηη σου λέω μη! Θα θεωρηθείς και συ "δικός μας" και θα στιγματιστείς στα μάτια του παλιού!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ αργαααααα!!!!!!!
εγω ειμαι απο τους αξιωματικους της κλικας.(ενημερωτικα) :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Πάλι τα ίδια!

ο "λύκος" Evilplasma.

Μπροστά σου είμαι κουτάβι! Τι ταλέντο είσαι εσύ? Που σε είχαν κρυμμένο τόσο καιρό? Είσαι άντρας απίστευτος, ντόμπρος και βαρβάτος! Νιαααρ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πάλι τα ίδια!

Και μάλιστα σε μία στιγμή που επιχειρεί συνέχεια να μου την πει και να με απαξιώσει ο "λύκος" Evilplasma. Μου κάνει εντύπωση ρε παιδιά πόσο πολύ υπερασπίζεστε μεταξύ σας αλλά διαρρηγνύετε κατά τα άλλα τα ιμάτια σας ότι δεν υπάρχει τσατσοκλικαδούρα εδώ μέσα!  

Οκ! Στοπ!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Βασικα μονος σου εχεις φτασει σ'αυτη τη κατασταση, αρα μην κατηγορεις τους αλλους.
Σε δεκα σελιδες λες τα ιδια πραγματα, τις ιδιες ατακες και πλεον ειναι λογικο να σε δουλευουν,μεχρι και εγω βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια.
Μπορεις να συνεχισεις στο ιδιο τροπαριο αλλα κακο για σενα... :referee:

Άλλος από την τσατσοκλικαδούρα (ενδεχομένως και κάποιους μπουγιομάγκες που θα μπούνε σίγουρα στην πορεία) θα μου την πέσει;

Μετράω 4 μέχρι στιγμής....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
evil???? εισαι μουλωχτη συκια ορε????
κατι ξερει ο παλιος και δε μας το λες???? :P

και μετα πληγωθηκες που εγω σε ειπα μπαζο??? μπαζακι....σιγα...τι το τρομερο ειπα....
Δεν κανει ρε οι σωφεραντζεs να βριζουνε!!!!!!!!! Ντροπη :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παλιέ - να μπω? :cheesy: Δεν είμαι τσάτσος όμως. Είμαι κλώνος? Με παίρνει? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom