Εδώ ρε τύπε χάσαμε σιγουράκια που μόνο τα πόδια τους δεν είχαν ανοίξει, επειδή πετούσαμε χαρταετό...
Σε αυτόν τον πόλεμο χάνεις και κάποιες μάχες..
Εγώ ζω για χιλιοστή φορά περίπτωση που ενώ είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι για πολλά πολλά και ενώ η γκόμενα είχε δηλώσει ότι αυτή δεν είναι μόνο για F+,όποτε τα λέγαμε μόνο στο φιλικό, μου έκατσε μετά από 3 μήνες με δική της πρωτοβουλία ερχόμενη σπίτι μου και τώρα μου στέλνει Emoticon με καρδούλα στο τέλος κάθε μηνύματος...
Δηλαδή ενώ είσαι ξεκάθαρος, η κάθε μία τους έχει το δικό της πλάνο και σε συμπεριλαμβάνει,ενώ της έχεις πει ότι δεν...
Τυπαρα, έβγαινα με πορτογαλεζα, είχα βγει έξι φορές δεν είχα γαμησει. Μισά μισά τα έξοδα. Μου έλεγε θέλω κάτι σοβαρό , αν δε θες κάτι σοβαρό ν μου το ξεκόψεις κλπ
Εγώ κύριος, δεν θέλω να κοροϊδεύω, ιχνηλατούσα να δω και εγώ τι θα κάνω.
Στο ενδιάμεσο , μιας και ψάχνομαι για κάτι σοβαρό, γαμησα μόνο μια συνάδελφο. Μετά βέβαια μου έκατσαν αλλα δυο τεμάχια , μια καινούργια πιτσιρικα και μια παλιά ιστορία που κάλεσα σπίτι μου για φαι (και που σοφά είχες πει ότι αν έρθει θα γαμησω)
Της το ξεκοβω μέσω μηνύματος μα θέλει να βρεθουμε
Ε βγαίνουμε σε κινεζικό εστιατόριο στο Μοντορφ. Φτηνιάρικο. Της το ξεκοβω και εκεί. Πληρώνω το λογαριασμό γιατί έχω φιλότιμο. 70 ευρώ.
Το ίδιο βράδυ μου γράφει να βρεθούμε. Πηδιόμαστε. Έφαγα τρεις γκόμενες σε τρεις μέρες.
Και για κάποιους που θα πουν το παίζω γαμιας. Από το Γενάρη του 22 μέχρι το Μαιο του 23, έφαγα μια γκομενα (την έτρωγα για 2.5 μήνες )και ένα ONS στη χώρα που μένω. Γαμουσα Ελλάδα, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ασία αλλα όχι εντός έδρας. Του ψαρά τα δίχτυα κάποιες φορές είναι γεμάτα και κάποιες αδειανά, αλλα θα βγει να ψάξει ψάρια.
Δε θα λέει για κύκλους, βίζιτες, απαξιώνει τα μουνια και τα αποτυχημένα ραντεβού γιατί βρήκε γυναίκα μόνο με συνοικέσιο