Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 884 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.022

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.104
Πόντοι
3.506
Άμα τις πας στην Ομόνοια,θα πάθουν

Άμα τις γυρνάς στην Ακρόπολη και τα νότια,θα λένε η ωραιότερη πόλη του κόσμου :confused:

Και Ομόνοια άμα τις περάσεις το μεσημέρι ή το απόγευμα στα γρήγορα εντάξει είναι.Το βράδυ με τα τζάνκια όντως αλλάζει τελείως το σκηνικό.Αθήνα είναι αυτό το σκηνικό η ποικιλομορφία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.080
Πόντοι
3.556
Εδώ ρε τύπε χάσαμε σιγουράκια που μόνο τα πόδια τους δεν είχαν ανοίξει, επειδή πετούσαμε χαρταετό...
Σε αυτόν τον πόλεμο χάνεις και κάποιες μάχες..

Εγώ ζω για χιλιοστή φορά περίπτωση που ενώ είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι για πολλά πολλά και ενώ η γκόμενα είχε δηλώσει ότι αυτή δεν είναι μόνο για F+,όποτε τα λέγαμε μόνο στο φιλικό, μου έκατσε μετά από 3 μήνες με δική της πρωτοβουλία ερχόμενη σπίτι μου και τώρα μου στέλνει Emoticon με καρδούλα στο τέλος κάθε μηνύματος...

Δηλαδή ενώ είσαι ξεκάθαρος, η κάθε μία τους έχει το δικό της πλάνο και σε συμπεριλαμβάνει,ενώ της έχεις πει ότι δεν...
Τυπαρα, έβγαινα με πορτογαλεζα, είχα βγει έξι φορές δεν είχα γαμησει. Μισά μισά τα έξοδα. Μου έλεγε θέλω κάτι σοβαρό , αν δε θες κάτι σοβαρό ν μου το ξεκόψεις κλπ

Εγώ κύριος, δεν θέλω να κοροϊδεύω, ιχνηλατούσα να δω και εγώ τι θα κάνω.

Στο ενδιάμεσο , μιας και ψάχνομαι για κάτι σοβαρό, γαμησα μόνο μια συνάδελφο. Μετά βέβαια μου έκατσαν αλλα δυο τεμάχια , μια καινούργια πιτσιρικα και μια παλιά ιστορία που κάλεσα σπίτι μου για φαι (και που σοφά είχες πει ότι αν έρθει θα γαμησω)

Της το ξεκοβω μέσω μηνύματος μα θέλει να βρεθουμε

Ε βγαίνουμε σε κινεζικό εστιατόριο στο Μοντορφ. Φτηνιάρικο. Της το ξεκοβω και εκεί. Πληρώνω το λογαριασμό γιατί έχω φιλότιμο. 70 ευρώ.

Το ίδιο βράδυ μου γράφει να βρεθούμε. Πηδιόμαστε. Έφαγα τρεις γκόμενες σε τρεις μέρες.

Και για κάποιους που θα πουν το παίζω γαμιας. Από το Γενάρη του 22 μέχρι το Μαιο του 23, έφαγα μια γκομενα (την έτρωγα για 2.5 μήνες )και ένα ONS στη χώρα που μένω. Γαμουσα Ελλάδα, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ασία αλλα όχι εντός έδρας. Του ψαρά τα δίχτυα κάποιες φορές είναι γεμάτα και κάποιες αδειανά, αλλα θα βγει να ψάξει ψάρια.

Δε θα λέει για κύκλους, βίζιτες, απαξιώνει τα μουνια και τα αποτυχημένα ραντεβού γιατί βρήκε γυναίκα μόνο με συνοικέσιο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Άμα τις πας στην Ομόνοια,θα πάθουν

Άμα τις γυρνάς στην Ακρόπολη και τα νότια,θα λένε η ωραιότερη πόλη του κόσμου :confused:
Ηθικό δίδαγμα...ΔΕΝ πας με γκόμενα στην Ομόνοια αλλά στην Ακρόπολη.
Ρε σεις άνοιξε το ΜΙΝΙΟΝ;
Κάτι είχα ακούσει ανεπίσημα ότι θα άνοιγε αυτόν τον μήνα όπως δεν είδα τίποτα ούτε σε εφημερίδες ούτε στην τηλεόραση...πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα υποθέτω.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Δε θα λέει για κύκλους, βίζιτες, απαξιώνει τα μουνια και τα αποτυχημένα ραντεβού γιατί βρήκε γυναίκα μόνο με συνοικέσιο
Έχουμε τον έναν Βλάχο που λέει για κύκλους δηλαδή τον Σαμπ Ζέρο κι έχουμε και τον χοντρομαλάκα τον Τέλη που βρήκε γυναίκα με προξενιό. Σκουπίδια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Όντως,μπορεί και να κολακευτούν εκεί απ'τα καρφώματα των πάκηδων :confused:
Η Θεσσαλονίκη τόση τριτοκοσμικη "επενδυτική παρουσία" δεν έχει.
Ίσως καμμία φευγατη τσυριζαια φοιτήτρια με μαλλί τρικολόρ μοστραρει κάναν μαύρο .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.291
Πόντοι
6.056

Φυσιολογική γκόμενα εννοείς

Γιατί αν είναι απ'τις άλλες...τις άπλυτες...Ομόνοια και Εξάρχεια θα τη βρίσκει :shit:

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Ρε σεις άνοιξε το ΜΙΝΙΟΝ;
Κάτι είχα ακούσει ανεπίσημα ότι θα άνοιγε αυτόν τον μήνα όπως δεν είδα τίποτα ούτε σε εφημερίδες ούτε στην τηλεόραση...πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα υποθέτω.
Εσύ την έπεσες σε καμία ή έχεις αράξει με τον μισθό του δημοσίου και τα έχεις παρατήσει; μου είσαι κάπως συμπαθής.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.291
Πόντοι
6.056
Η Θεσσαλονίκη τόση τριτοκοσμικη "επενδυτική παρουσία" δεν έχει.
Ίσως καμμία φευγατη τσυριζαια φοιτήτρια με μαλλί τρικολόρ μοστραρει κάναν μαύρο .

Πως δεν έχει...Απο Βαρδάρη και πέρα μονο επενδυτές βλ΄΄επεις

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Εσύ την έπεσες σε καμία ή έχεις αράξει με τον μισθό του δημοσίου και τα έχεις παρατήσει; μου είσαι κάπως συμπαθής.
Εσυ μισθοδοτεισαι από κάπου η κάνει έρανο το σο'ι' καθημερινά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom