Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.021

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Με πρόλαβες ρε φίλε και ετοιμαζόμουν να το γράψω. Όσα προφίλ και να αλλάξει, η γραφή του παραμένει ίδια!!!
Γιατί να αλλάξω γραφή; αφού σας παίζω μπαλιτσα κι έτσι στο άνετο. Δεν μπορειτε να απαντήσετε.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.290
Πόντοι
6.056
Μπα,δε ρίχνουνε τα στάνταρντ τους.Ελλάδα γενικά υπάρχει χοντρό πρόβλημα και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό.Θα έχουμε πλήρη πληθυσμιακή κατάρρευση.

Στην επαρχία τα ρίχνουν,Αθήνα δεν τα ρίχνουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Welcome back

1742326346102.png
Μια δουλειά λιγότερη για την Νικολούλη...

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.378
Πόντοι
1.056
Στο εξωτερικό λογικό να κάνουν περισσότερα παιδιά αφού πολλές παντρεύονται μουσλίμια :vomit:
Κάνας τέτοιος μπορεί να τις έχει περάσει κάνα χέρι ή να είχαν καμία ψευτοσχεση,αλλά σπάνια να τους παντρευτούν και αν το κάνουν δεν είναι νεομετανάστριες,αλλά λαζοντόιτς

Ο Αρχηγός επίσης έχει δίκιο ότι τα ελληνικά ζευγάρια στο εξωτερικό χωρίζουν πιο σπάνια και οι λόγοι είναι προφανείς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.077
Πόντοι
3.556
Κάνας τέτοιος μπορεί να τις έχει περάσει κάνα χέρι ή να είχαν καμία ψευτοσχεση,αλλά σπάνια να τους παντρευτούν και αν το κάνουν δεν είναι νεομετανάστριες,αλλά λαζοντόιτς

Ο Αρχηγός επίσης έχει δίκιο ότι τα ελληνικά ζευγάρια στο εξωτερικό χωρίζουν πιο σπάνια και οι λόγοι είναι προφανείς.
Έχω δει μερικές βρομιάρες να κάνουν σχέση με Ινδό η Αφγανό, αλλα καμία δεν τον έχει αφήσει να την γκαστρώσει σε αντίθεση με κάποια (λίγα) δυτικοευρωπαικα ναυάγια.

Στο εξωτερικό, αν έχεις δάνειο για σπίτι που κοστίζει ένα εκατομμύριο τι να χωρίσεις; Κοιτάς να τη βγάλεις και θα κάνουν και οι δυο υποχωρήσεις . Ο αρχηγός έχει απόλυτο δίκιο για τους Έλληνες , ίσως έκανα λίγη παρέα σε μια δυο φάσεις όταν άλλαξα χώρα , αλλα οι πιο πολλοί κοιτάνε μέχρι και χαλάστρα να σου κάνουν .

Θυμάμαι προσπαθούσα να χωθώ σε μια Τσέχα και έρχεται ένας μαλακας και αρχίζει να λεει διαφορα, μπροστά της, ότι πριν χωνόμουν σε μια άλλη κλπ. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια μιας και είμαι πεφτουλας αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση η γκομενα ξενέρωσε (μπορεί να είχε ξενερώσει ήδη δε ξέρω) αλλα τέτοιου είδους χαλάστρα μόνο από Έλληνες ινσελ του στυλ σαντμαν έχεις να αντιμετωπίσεις

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Έχω δει μερικές βρομιάρες να κάνουν σχέση με Ινδό η Αφγανό, αλλα καμία δεν τον έχει αφήσει να την γκαστρώσει σε αντίθεση με κάποια (λίγα) δυτικοευρωπαικα ναυάγια.

Στο εξωτερικό, αν έχεις δάνειο για σπίτι που κοστίζει ένα εκατομμύριο τι να χωρίσεις; Κοιτάς να τη βγάλεις και θα κάνουν και οι δυο υποχωρήσεις . Ο αρχηγός έχει απόλυτο δίκιο για τους Έλληνες , ίσως έκανα λίγη παρέα σε μια δυο φάσεις όταν άλλαξα χώρα , αλλα οι πιο πολλοί κοιτάνε μέχρι και χαλάστρα να σου κάνουν .

Θυμάμαι προσπαθούσα να χωθώ σε μια Τσέχα και έρχεται ένας μαλακας και αρχίζει να λεει διαφορα, μπροστά της, ότι πριν χωνόμουν σε μια άλλη κλπ. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια μιας και είμαι πεφτουλας αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση η γκομενα ξενέρωσε (μπορεί να είχε ξενερώσει ήδη δε ξέρω) αλλα τέτοιου είδους χαλάστρα μόνο από Έλληνες ινσελ του στυλ σαντμαν έχεις να αντιμετωπίσεις
Είσαι μία από τις ζωντανές αποδείξεις ότι με το πέσιμο γαμάς. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Αν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις σκουπίδια που κάνουν χαλάστρα ή ζηλόφθονους μπάσταρδους που πάνε μόνο με πουτάνες για να μην φάνε άκυρο, τότε η κατάσταση περιπλέκεται.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.077
Πόντοι
3.556
Είσαι μία από τις ζωντανές αποδείξεις ότι με το πέσιμο γαμάς. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Αν όμως έχεις να αντιμετωπίσεις σκουπίδια που κάνουν χαλάστρα ή ζηλόφθονους μπάσταρδους που πάνε μόνο με πουτάνες για να μην φάνε άκυρο, τότε η κατάσταση περιπλέκεται.
Έχω φάει και πολλές πολλές χυλόπιτες μαν μου

Επίσης έχω βγάλει γκομενα για φαΐ , έσκασα 120 ευρώ και δε γαμησα τελικά (βαλτικια βρομιάρα)

100% γαμησι παίζει μόνο με πληρωμένη. Αλλα άσε κάποιους εξηντάρηδες αποτυχημένους οδοντιάτρους να λένε πως οι πορνες χύνουν με το γλειφομουνι τους

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0

Επίσης έχω βγάλει γκομενα για φαΐ , έσκασα 120 ευρώ και δε γαμησα τελικά (βαλτικια βρομιάρα)

100% γαμησι παίζει μόνο με πληρωμένη. Αλλα άσε κάποιους εξηντάρηδες αποτυχημένους οδοντιάτρους να λένε πως οι πορνες χύνουν με το γλειφομουνι τους
Καλά κάνεις και ξηγιεσαι ορθώς. Κάτι τραβελογαμημένοι οδοντίατροι έκλεισαν το μπουρδέλο ιατρείο τους και έχουν πάθει νευρικό κλονισμό. Άσε που έχουν είδωλα κάτι νάνους με μωβ αρχίδια που δεν γαμάνε ποτέ παρά μόνο πληρώνουν και φωτογραφίζουν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.077
Πόντοι
3.556
Καλά κάνεις και ξηγιεσαι ορθώς. Κάτι τραβελογαμημένοι οδοντίατροι έκλεισαν το μπουρδέλο ιατρείο τους και έχουν πάθει νευρικό κλονισμό. Άσε που έχουν είδωλα κάτι νάνους με μωβ αρχίδια που δεν γαμάνε ποτέ παρά μόνο πληρώνουν και φωτογραφίζουν.
Μήπως κάνουν συλλογή άλμπουμ λέω

ΥΓ: Αρχηγέ σε πάω απλά σε δουλεύω λίγο

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Μήπως κάνουν συλλογή άλμπουμ λέω

ΥΓ: Αρχηγέ σε πάω απλά σε δουλεύω λίγο
Δεν είναι για τίποτα. Δραματικές καταστάσεις κι οι δυο τους. Ο ένας (Τέλης) έτρεχε στην μάνα του να φέρει λεφτά στο ξενοδοχείο που ήταν σε αυταρχικό πρόγραμμα με πουτάνα (ποια άλλη θα τον πλησίαζε τον χοντρομαλάκα; ) έτρωγε κωλοδάκτυλα λέγοντας ότι είναι οκ ανδρικό αυτό και λουκέτιασε το ιατρείο του. Ο άλλος (μπαλκαν) όλα του τα λεφτά τα δίνει σε πουτάνες και νταβαδες, ζει σαν ειλωτας για να πληρώνει αυτά, κουβαλάει δύο μπλε αρχίδια, δεν γαμάει ποτέ, μόνο φωτογραφίζει και περίμενε στα σύνορα της Λευκορωσίας 12 ώρες όταν άλλοι σε μια μια ώρα έχουν διαλέξει ποια θα γαμήσουν. Μην μπλέξεις μαζί τους. Σιχάματα.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.378
Πόντοι
1.056

Εδώ ρε τύπε χάσαμε σιγουράκια που μόνο τα πόδια τους δεν είχαν ανοίξει, επειδή πετούσαμε χαρταετό...
Σε αυτόν τον πόλεμο χάνεις και κάποιες μάχες..

Εγώ ζω για χιλιοστή φορά περίπτωση που ενώ είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν είμαι για πολλά πολλά και ενώ η γκόμενα είχε δηλώσει ότι αυτή δεν είναι μόνο για F+,όποτε τα λέγαμε μόνο στο φιλικό, μου έκατσε μετά από 3 μήνες με δική της πρωτοβουλία ερχόμενη σπίτι μου και τώρα μου στέλνει Emoticon με καρδούλα στο τέλος κάθε μηνύματος...

Δηλαδή ενώ είσαι ξεκάθαρος, η κάθε μία τους έχει το δικό της πλάνο και σε συμπεριλαμβάνει,ενώ της έχεις πει ότι δεν...

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506
Οντως πολλές φορές απορρίπτοντας ή αδιαφορώντας δείχνεις ανωτερότητα και κολλάνε.Και τώρα τη Βαλτική που είχα κλάσει τόσες φορές Βαρσοβία την έπιασε κωλοκαψίδα να έρθει Ελλάδα και έκανε τα πάντα όλα.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.638
Πόντοι
216
Οντως πολλές φορές απορρίπτοντας ή αδιαφορώντας δείχνεις ανωτερότητα και κολλάνε.Και τώρα τη Βαλτική που είχα κλάσει τόσες φορές Βαρσοβία την έπιασε κωλοκαψίδα να έρθει Ελλάδα και έκανε τα πάντα όλα.

Πως την είδες την κατάσταση στην Αθήνα;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506
Πως την είδες την κατάσταση στην Αθήνα;

Για βόλτα για 2-3 μέρες δεν είναι α΄σχημα.Εχει κάτι να δει η γκόμενα,να φάει,να ψωνίσει.Κυρίως ο καιρός είναι μεγάλο πλεονέκτημα,καμία σχέση με Γερμανία,Πολωνία.Βέβαια μετά αν θες να γουστάρει η γκόμενα πρέπει να την πας νησιά ιδίως το καλοκαίρι.Εχω φέρει πολλές Αθήνα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.681
Πόντοι
266
Για βόλτα για 2-3 μέρες δεν είναι α΄σχημα.Εχει κάτι να δει η γκόμενα,να φάει,να ψωνίσει.Κυρίως ο καιρός είναι μεγάλο πλεονέκτημα,καμία σχέση με Γερμανία,Πολωνία.Βέβαια μετά αν θες να γουστάρει η γκόμενα πρέπει να την πας νησιά ιδίως το καλοκαίρι.Εχω φέρει πολλές Αθήνα.

Δεν παθαινουν σοκ με την τριτοκοσμικη Αθηνα;
Μιλαμε για κατι μεταξυ Κάϊρου και Ισλαμαμπαντ.

Χιλιες φορες αρπαγη απο αεροδρομιο και βουρ για επαρχία, να ανοιξει το ματι της.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506

Χιλιες φορες αρπαγη απο αεροδρομιο και βουρ για επαρχία, να ανοιξει το ματι της.

Ανάλογα με τη γκόμενα.Δεν τις χαλάνε τα καλά rooftop ρεστωράν της Αθήνας,τα καλά μαγαζιά,τα αρχαία,η Ακρόπολη ή η Γλυφάδα.Αλλά γενικά καλύτερα περνάνε στα νησιά.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.378
Πόντοι
1.056

Αρχηγέ,ότι και να λένε οι γκόμενες,παραμένουμε σκληροί καργιόληδες,ειδικά όταν έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας εξ'αρχης

Εδώ απλά της είπα ότι άνοιξε ο καιρός,απάντησε με καρδούλα και της απάντησα πάλι για τον καιρό

Screenshot_2025-03-19-21-18-04-047_com.whatsapp.jpg

Εν τω μεταξύ η γκόμενα είναι ωραία, σοβαρή και γενικά αξιοπρεπές άτομο.
Ελπίζω να μην συνεχίσει τις καρδούλες και φάει κάνα block & delete...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.290
Πόντοι
6.056

Άμα τις πας στην Ομόνοια,θα πάθουν

Άμα τις γυρνάς στην Ακρόπολη και τα νότια,θα λένε η ωραιότερη πόλη του κόσμου :confused:

• Like
Αντιδράσεις: akis..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom