Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 884 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.022

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.078
Πόντοι
3.556
Είναι μικρός ο κόσμος μύστη μου..

Πρώτη της φορά στο εξωτερικό δεν είναι η Πορτογαλία;
Βγάλε φωτό με την κωλαρα της στα 4, τόσο χρόνο ξόδεψε το παιδί να τη δει γυμνή τουλάχιστο

Μυστη Μου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.078
Πόντοι
3.556
πω ρε μαλακες, τι γίνεται εδώ;

Ο πουτσαρας θα πει πω τηνγαμησε και μετά ο σαντμαν θα λέει πως ο νέος τύπος είναι κλώνος του πουτσαρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.540
Πόντοι
26.141
Nαι, από Ελλάδα πήγε Πορτογαλία.
Δεν είχε ζήσει αλλού στο εξωτερικό πιο πριν;
Σωστά;
Ζήλειες ζήλειες πάλι με τις Ελληνίδες;
Άσε στην ησυχία τους επιτέλους ..δλδης επειδή νιώθουν 175 κ 50 κιλά 90-60-90 εσύ θες να τούς χαλάσεις το αφήγημα τους ;;:confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056
Ζήλειες ζήλειες πάλι με τις Ελληνίδες;
Άσε στην ησυχία τους επιτέλους ..δλδης επειδή νιώθουν 175 κ 50 κιλά 90-60-90 εσύ θες να τούς χαλάσεις το αφήγημα τους ;;:confused:

Κάτσε ρε τύπε μήπως ρίξαμε φίλια πυρά.

Eπόμενη ερώτηση ήταν αν η φίλη του επισκέφτηκε πριν ένα δίμηνο χώρα της κεντρικής Ευρώπης με καλές σοκολάτες.:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.540
Πόντοι
26.141
Κάτσε ρε τύπε μήπως ρίξαμε φίλια πυρά.

Eπόμενη ερώτηση ήταν αν η φίλη του επισκέφτηκε πριν ένα δίμηνο χώρα της κεντρικής Ευρώπης με καλές σοκολάτες.:confused:
Πληροφορίες έχω ότι πριν ένα μήνα κ για καμιά εβδομάδα ήταν στην Γκάμπια για μαύρα παλούκια ...
Ηφαίστειος speaking

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056
Πληροφορίες έχω ότι πριν ένα μήνα κ για καμιά εβδομάδα ήταν στην Γκάμπια για μαύρα παλούκια ...
Ηφαίστειος speaking

Καλά περίμενε..
Μιλάω με τον τύπο στα pm και στο τέλος θα βγούμε συμπεθέρια:confused:

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
130
Πόντοι
0
Ρε μάγκες καλησπέρα κιόλας , ήθελα να σας παραθέσω την ιστορία μου γιατί μια ελλεηνίδα(μου εχει αναψει τα λαμπάκια). Γνωριζόμαστε απο μικρά, ίδια ηλικία , εγω εμεινα Ελλάδα για σπουδές(μεθαύριο παίρνω πτυχίο), αυτή εξωτερικό για δουλεια, μαρκετιγκ , online πωλησεις κλπ , έφυγε αυτη Γερμανία που ηταν η μητέρα της και μετα για Πορτογαλία οπου δουλευει και ζει μονη της πλεον, οταν ερχεται επισκεψη Ελλαδα μια χαρά , ολη μερα ειμαστε μαζι , δεν τον βρέχω αλλα υπάρχουν αγκαλιες, βολτες κλπ , οταν λειπει απο Ελλάδα αν της στείλω μηνυμα απαντα την επομενη εβδομαδα , εχω απηβδίσει πραγματικά , οταν ειναι εδω ολη μερα μαζι και οταν φευγει ουτε να δει αν ζω
Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι είσαι καψούρης, ξεκόλλα φίλε μου όσο είναι καιρός και ζήσε τη ζωή σου.
Η μεγαλύτερη περιουσία μας είναι ο χρόνος και όσο χρόνο σπαταλάς για την συγκεκριμένη, τόσο πιο φτωχός γίνεσαι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.540
Πόντοι
26.141
Καλά περίμενε..
Μιλάω με τον τύπο στα pm και στο τέλος θα βγούμε συμπεθέρια:confused:
Τυπε ένα από τα μεγαλύτερα διλληματα στην ανθρώποτητα είναι αμγια το ποιες είναι πιο μπάζα ..Ελληνίδες ή Πορτογάλες;:confused::think:

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Καλά θα ηταν να την είχεα πηδήξει θα ηταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά της , τώρα τι σκατα σκεφτεται ενας θεος ξερει, δεν ειμαι καψουρης ρε , απλα δε γουσταρω να με αγνοει

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056
Τυπε ένα από τα μεγαλύτερα διλληματα στην ανθρώποτητα είναι αμγια το ποιες είναι πιο μπάζα ..Ελληνίδες ή Πορτογάλες;:confused::think:

Τύπε, οι Ελληνίδες είναι μανεκέν μπροστά στις Πορτογαλλίδες :confused:
Ωραία χώρα, καλό και φθηνό φαγητό, αλλά καλά που υπήρχαν τουρίστριες να ασχοληθώ στο Tinder

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056
Καλά θα ηταν να την είχεα πηδήξει θα ηταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά της , τώρα τι σκατα σκεφτεται ενας θεος ξερει, δεν ειμαι καψουρης ρε , απλα δε γουσταρω να με αγνοει

Τύπε, η μάνα μιας από τις πρώτες μου γκόμενες μας είχε πει, "μην πάτε ποτέ εκεί που δεν σας θέλουν"...
Και το έχω κρατήσει αυτό..

Θα σου πρότεινα να αποστασιοποιηθείς και να κόψεις αντιδράσεις, αν αυτές υπάρξουν...
Αν σε ρωτήσει τι και πως, πες ότι γνώρισες μια κοπέλα..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.540
Πόντοι
26.141
Τύπε, οι Ελληνίδες είναι μανεκέν μπροστά στις Πορτογαλλίδες :confused:
Ωραία χώρα, καλό και φθηνό φαγητό, αλλά καλά που υπήρχαν τουρίστριες να ασχοληθώ στο Tinder
Θυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκεί :confused:
Ακόμη κατάρες θα τρωω

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056
Θυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκεί :confused:
Ακόμη κατάρες θα τρωω

Εγώ κατεβαίνω και τάζω δουλειές στην Ελβετία σε Ελληνίδες :confused:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.103
Πόντοι
2.356
Ακόμη κατάρες θα τρωω
μεγαλυτερες καταρες να φας απο οσες τρωνε οι πορτογαλοι δυσκολα

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.108
Πόντοι
206
οι πιο πολλες ελληνιδες ειναι κοντες και με ατσουμπαλα σωματα και μετρια φατσα.
τωρα οι ελαχιστες που ειναι ψηλες με ωραιο σωμα και ωραιο προσωπο θα επιλεξουν για γκομενο καποιον μετριας εμφανισης που ειναι αγαπουλης, χειραγωγησιμος και χορηγος.
εχω παρατηρησει αυτες που εχουν μοντελε εμφανιση, ουτε μια απο αυτες δεν εχει ή ειχε γκομενο εναν πολυ εμφανισιμο, ενω θα μπορουσε να εχει εναν εμφανισιμο,
προφανως στον εγκεφαλο της δεν δινει προτεραιοτητα στην εμφανιση,
για αυτο να πηγαινετε και να την πεφτετε ετσι στο ασχετο σε αγνωστες ωραιες ειδικα στην ελλαδα δεν οδηγει καπου, αυτες βρισκουν απο την παρεα τους αυτον που τους κανει κεφι με βαση τα καμμενα κριτηρια που εχουν στον εγκεφαλο τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.357
Πόντοι
9.297
Ακόμη κατάρες θα τρωω
Θα μπορούσες να είσαι στέλεχος πολιτικού γραφείου με τέτοια προϋπηρεσία!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.078
Πόντοι
3.556
Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι είσαι καψούρης, ξεκόλλα φίλε μου όσο είναι καιρός και ζήσε τη ζωή σου.
Η μεγαλύτερη περιουσία μας είναι ο χρόνος και όσο χρόνο σπαταλάς για την συγκεκριμένη, τόσο πιο φτωχός γίνεσαι.

Ο φίλος ήταν συναισθηματικό ταμπόν στην προσπάθεια της βρομιάρας να πάει στην Ελβετία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom