Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.385
- Πόντοι
- 1.056
Τι ξέρ
Τι ξέρεις μύστη μου;
Είναι μικρός ο κόσμος μύστη μου..
Πρώτη της φορά στο εξωτερικό δεν είναι η Πορτογαλία;
Τι ξέρ
Τι ξέρεις μύστη μου;
Βγάλε φωτό με την κωλαρα της στα 4, τόσο χρόνο ξόδεψε το παιδί να τη δει γυμνή τουλάχιστοΕίναι μικρός ο κόσμος μύστη μου..
Πρώτη της φορά στο εξωτερικό δεν είναι η Πορτογαλία;
Nαι, από Ελλάδα πήγε Πορτογαλία.Είναι εκει καιρο τωρα ρε , 2-3 χρόνια
Ζήλειες ζήλειες πάλι με τις Ελληνίδες;Nαι, από Ελλάδα πήγε Πορτογαλία.
Δεν είχε ζήσει αλλού στο εξωτερικό πιο πριν;
Σωστά;
Εχει ζήσει
Ζήλειες ζήλειες πάλι με τις Ελληνίδες;
Άσε στην ησυχία τους επιτέλους ..δλδης επειδή νιώθουν 175 κ 50 κιλά 90-60-90 εσύ θες να τούς χαλάσεις το αφήγημα τους ;;![]()
Πληροφορίες έχω ότι πριν ένα μήνα κ για καμιά εβδομάδα ήταν στην Γκάμπια για μαύρα παλούκια ...Κάτσε ρε τύπε μήπως ρίξαμε φίλια πυρά.
Eπόμενη ερώτηση ήταν αν η φίλη του επισκέφτηκε πριν ένα δίμηνο χώρα της κεντρικής Ευρώπης με καλές σοκολάτες.![]()
Πληροφορίες έχω ότι πριν ένα μήνα κ για καμιά εβδομάδα ήταν στην Γκάμπια για μαύρα παλούκια ...
Ηφαίστειος speaking
Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι είσαι καψούρης, ξεκόλλα φίλε μου όσο είναι καιρός και ζήσε τη ζωή σου.Ρε μάγκες καλησπέρα κιόλας , ήθελα να σας παραθέσω την ιστορία μου γιατί μια ελλεηνίδα(μου εχει αναψει τα λαμπάκια). Γνωριζόμαστε απο μικρά, ίδια ηλικία , εγω εμεινα Ελλάδα για σπουδές(μεθαύριο παίρνω πτυχίο), αυτή εξωτερικό για δουλεια, μαρκετιγκ , online πωλησεις κλπ , έφυγε αυτη Γερμανία που ηταν η μητέρα της και μετα για Πορτογαλία οπου δουλευει και ζει μονη της πλεον, οταν ερχεται επισκεψη Ελλαδα μια χαρά , ολη μερα ειμαστε μαζι , δεν τον βρέχω αλλα υπάρχουν αγκαλιες, βολτες κλπ , οταν λειπει απο Ελλάδα αν της στείλω μηνυμα απαντα την επομενη εβδομαδα , εχω απηβδίσει πραγματικά , οταν ειναι εδω ολη μερα μαζι και οταν φευγει ουτε να δει αν ζω
Τυπε ένα από τα μεγαλύτερα διλληματα στην ανθρώποτητα είναι αμγια το ποιες είναι πιο μπάζα ..Ελληνίδες ή Πορτογάλες;Καλά περίμενε..
Μιλάω με τον τύπο στα pm και στο τέλος θα βγούμε συμπεθέρια![]()
Τυπε ένα από τα μεγαλύτερα διλληματα στην ανθρώποτητα είναι αμγια το ποιες είναι πιο μπάζα ..Ελληνίδες ή Πορτογάλες;![]()
Καλά θα ηταν να την είχεα πηδήξει θα ηταν δικαιολογημένη η συμπεριφορά της , τώρα τι σκατα σκεφτεται ενας θεος ξερει, δεν ειμαι καψουρης ρε , απλα δε γουσταρω να με αγνοει
Θυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκείΤύπε, οι Ελληνίδες είναι μανεκέν μπροστά στις Πορτογαλλίδες
Ωραία χώρα, καλό και φθηνό φαγητό, αλλά καλά που υπήρχαν τουρίστριες να ασχοληθώ στο Tinder
Θυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκεί
Ακόμη κατάρες θα τρωω
μεγαλυτερες καταρες να φας απο οσες τρωνε οι πορτογαλοι δυσκολαΘυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκεί
Ακόμη κατάρες θα τρωω
Θα μπορούσες να είσαι στέλεχος πολιτικού γραφείου με τέτοια προϋπηρεσία!!Θυμάμαι Λισαβώνα στις μισές Βραζιλιάνες μετανάστριες έταξα μόνιμη δουλειά εκεί
Ακόμη κατάρες θα τρωω
Επειδή ψυχανεμίζομαι ότι είσαι καψούρης, ξεκόλλα φίλε μου όσο είναι καιρός και ζήσε τη ζωή σου.
Η μεγαλύτερη περιουσία μας είναι ο χρόνος και όσο χρόνο σπαταλάς για την συγκεκριμένη, τόσο πιο φτωχός γίνεσαι.