Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 884 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.022

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Πάντως έρανο από τους υπόλοιπους της χώρας δεν κάνει κανείς για να με πληρώσει..Πως πειραχτηκες όμως ε ρε δημόσιε; στα δυο ποστ σου βγήκε άμυνα.
Αφού δεν σε στέλνουν να βρεις καμμία δουλειά μήπως και φανείς χρήσιμος πουθενά και σε χαίρονται κιόλας τι άλλο να θέλεις από την ζωη σου;

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Τον προκάλεσες να πει τι έγινε όμως
Αυτό επιτρέπεται. Δεν γίνεται να πηγαίνω Ερμού, να έχω ρίξει τάπες σε όποιον κουβαλήθηκε κι αυτός να τα λέει αλλιώς. Τώρα ας κάτσει να θυμάται αναμνήσεις ή ας πάει να βρει τον τραμουντανα να τα γράφουν εδώ. Κοινό έχει.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Αφού δεν σε στέλνουν να βρεις καμμία δουλειά μήπως και φανείς χρήσιμος πουθενά και σε χαίρονται κιόλας τι άλλο να θέλεις από την ζωη σου;
Μην με κλαίς εμένα. Να λυπάσαι τον εαυτό σου. Ποιος να με στείλει; μόνος μου πάω. Ρίξε μια σωστή ατάκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Μην με κλαίς εμένα. Να λυπάσαι τον εαυτό σου. Ποιος να με στείλει; μόνος μου πάω. Ρίξε μια σωστή ατάκα.
Μην ειρωνεύεσαι κανέναν για την εργασία του.
Δεν είσαι αρκετά πλούσιος για να το κάνεις αυτό .

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Μην ειρωνεύεσαι κανέναν για την εργασία του.
Δεν είσαι αρκετά πλούσιος για να το κάνεις αυτό .
Συμβουλές θα δίνεις εκεί που πρέπει ή όταν στο ζητήσουν. Είναι δικαίωμά μου να θεωρώ τον δ.τομεα χασούρα των υπολοιπων. Κάτσε εσύ γράφε για τον ιδιωτικό. Δικαίωμά σου. Δεν είναι στους όρους του σάιτ να είμαστε αγγελικά πλασμένοι.

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Ρε μάγκες καλησπέρα κιόλας , ήθελα να σας παραθέσω την ιστορία μου γιατί μια ελλεηνίδα(μου εχει αναψει τα λαμπάκια). Γνωριζόμαστε απο μικρά, ίδια ηλικία , εγω εμεινα Ελλάδα για σπουδές(μεθαύριο παίρνω πτυχίο), αυτή εξωτερικό για δουλεια, μαρκετιγκ , online πωλησεις κλπ , έφυγε αυτη Γερμανία που ηταν η μητέρα της και μετα για Πορτογαλία οπου δουλευει και ζει μονη της πλεον, οταν ερχεται επισκεψη Ελλαδα μια χαρά , ολη μερα ειμαστε μαζι , δεν τον βρέχω αλλα υπάρχουν αγκαλιες, βολτες κλπ , οταν λειπει απο Ελλάδα αν της στείλω μηνυμα απαντα την επομενη εβδομαδα , εχω απηβδίσει πραγματικά , οταν ειναι εδω ολη μερα μαζι και οταν φευγει ουτε να δει αν ζω

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.291
Πόντοι
6.056
Ρε μάγκες καλησπέρα κιόλας , ήθελα να σας παραθέσω την ιστορία μου γιατί μια ελλεηνίδα(μου εχει αναψει τα λαμπάκια). Γνωριζόμαστε απο μικρά, ίδια ηλικία , εγω εμεινα Ελλάδα για σπουδές(μεθαύριο παίρνω πτυχίο), αυτή εξωτερικό για δουλεια, μαρκετιγκ , online πωλησεις κλπ , έφυγε αυτη Γερμανία που ηταν η μητέρα της και μετα για Πορτογαλία οπου δουλευει και ζει μονη της πλεον, οταν ερχεται επισκεψη Ελλαδα μια χαρά , ολη μερα ειμαστε μαζι , δεν τον βρέχω αλλα υπάρχουν αγκαλιες, βολτες κλπ , οταν λειπει απο Ελλάδα αν της στείλω μηνυμα απαντα την επομενη εβδομαδα , εχω απηβδίσει πραγματικά , οταν ειναι εδω ολη μερα μαζι και οταν φευγει ουτε να δει αν ζω

Μάλλον σε βλέπει σαν φιλενάδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Συμβουλές θα δίνεις εκεί που πρέπει ή όταν στο ζητήσουν. Είναι δικαίωμά μου να θεωρώ τον δ.τομεα χασούρα των υπολοιπων. Κάτσε εσύ γράφε για τον ιδιωτικό. Δικαίωμά σου. Δεν είναι στους όρους του σάιτ να είμαστε αγγελικά πλασμένοι.
Συμβουλές θα δίνω στο κάθε κακομαθημένο που δεν ξέρει να φέρεται .
Υφακι θα πουλάς στις παρεουλες σου...κατάλαβες μπέμπη;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.642
Πόντοι
216
ολη μερα ειμαστε μαζι , δεν τον βρέχω

Απαντάς μόνος σου τι πρέπει να κάνεις

Ή θα τον βρέξεις ή ξεκόβεις μια και καλή

Είναι σα να ρωτάς τι να κάνεις σε πατσατζίδικο που σου έφεραν τον πατσά χωρίς κουτάλι: Η θα σου φέρουν κουτάλι ή σηκώνεσαι και φεύγεις

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Συμβουλές θα δίνω στο κάθε κακομαθημένο που δεν ξέρει να φέρεται .
Υφακι θα πουλάς στις παρεουλες σου...κατάλαβες μπέμπη;
Πήγαινε ρε κακομοίρη να εισπράξεις το μηνιατικο που ζεις από τύχη και μετά ξεδίπλωσε το αφήγημα ότι στην επαρχία δεν βρίσκεις γκόμενα γιατί έτσι κι αλλιώς. Τα ίδια λες συνέχεια. Αυτά.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Απαντάς μόνος σου τι πρέπει να κάνεις

Ή θα τον βρέξεις ή ξεκόβεις μια και καλή

Είναι σα να ρωτάς τι να κάνεις σε πατσατζίδικο που σου έφεραν τον πατσά χωρίς κουτάλι: Η θα σου φέρουν κουτάλι ή σηκώνεσαι και φεύγεις
Γιατί δεν του λες να πάει στις πουτάνες όπως ο φίλος σου ο καραφλοπινεζας με τα μωβ αρχίδια;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.358
Πόντοι
9.297
Πήγαινε ρε κακομοίρη να εισπράξεις το μηνιατικο που ζεις από τύχη και μετά ξεδίπλωσε το αφήγημα ότι στην επαρχία δεν βρίσκεις γκόμενα γιατί έτσι κι αλλιώς. Τα ίδια λες συνέχεια. Αυτά.
Εσύ ζεις από έρανο μωρη κινούμενη λέρα.
Βγες από την γειτονιά σου που μια ζωη σε φτυνουν ολοι και μετά μιλάς.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.911
Πόντοι
10.411
οταν λειπει απο Ελλάδα αν της στείλω μηνυμα απαντα την επομενη εβδομαδα , εχω απηβδίσει πραγματικά , οταν ειναι εδω ολη μερα μαζι και οταν φευγει ουτε να δει αν ζω
Τύπε,γυναίκα που αργεί να απαντήσει σε μήνυμα ή δεν απαντάει καθόλου,δεν αξίζει τον κόπο να τρελαίνεσαι.
Δεν θέλει.Τόσο απλά.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Εσύ ζεις από έρανο μωρη κινούμενη λέρα.
Βγες από την γειτονιά σου που μια ζωη σε φτυνουν ολοι και μετά μιλάς.
Στενοχωρήθηκες που σε έστειλα να ρουφήξεις το μηνιατικο. Εγώ που να πάω για έρανο; νομίζω όλοι θα θέλαμε να έχουμε κάποια μορφή εράνου εφ όρου ζωής. Δηλαδή σαν δημόσιοι υπάλληλοι. Δυστυχώς δεν γίνεται να ζούμε έτσι οπότε σε ξαναστελνω για το μηνιάτικο κακομοίρη δημόσιε. Θα στείλω υπόμνημα να σας ξαναβάλούν τα δώρα. Κρίμα τόση τεμπελιά.

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Αργυρόκλανε επειδή νύσταξα γράψε τις παπαριές σου να χαρείς την φανέλα που φοράς μην κρυώσεις βλάχο και πήγαινε παίξτον για καμία κωλόγρια στα αντίστοιχα νήματα. Πάω να ξαπλώσω για να με μπανάρουν.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.385
Πόντοι
1.056

Η Ελληνίδα στην Πορτογαλία που λες μάρκετινγκ,online πωλήσεις,κ.λ.π. δουλεύει μήπως στον τομέα των καλλυντικών/αισθητικής;

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Τι ξέρ
Η Ελληνίδα στην Πορτογαλία που λες μάρκετινγκ,online πωλήσεις,κ.λ.π. δουλεύει μήπως στον τομέα των καλλυντικών/αισθητικ

Η Ελληνίδα στην Πορτογαλία που λες μάρκετινγκ,online πωλήσεις,κ.λ.π. δουλεύει μήπως στον τομέα των καλλυντικών/αισθητικής;
Τι ξέρεις μύστη μου;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.080
Πόντοι
3.556
Τύπε , σορρυ κιόλας, αν σέβεσαι τις μπάλες στο παντελόνι και το καρύδι στο λαιμο δεν της ξανά μιλάς.

Εκεί τρώει την πουτσα του Ζοάο και εσυ είσαι το συναισθηματικό ταμπόν της

Να εύχεσαι να μη δει το ποστ σου ο Σταλόνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom