Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.021

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506
Να σου πω ρε Αρχηγέ...
Εσύ δεν είπες ότι δεν νταραβερίζεσαι με Έλληνες γιατί σχολίαζαν το lifestyle σου,είναι κουτσομπόληδες,κ.λ.π.

Σκατά από Έλληνα πότε έφαγες;
Αφού εργασιακά,ούτε φιλικά,δεν είχες ποτέ να κάνεις με Έλληνες

Μην δίνεις πάτημα σε κάθε άσχετο..

Αν έχεις ανταγωνιστική δουλειά οι μόνοι που μπορούν να προσπαθήσουν να σε σπάσουν είναι κάποιοι Γερμανοί,γιατί μπορεί να τους κακοφαίνετε που τους χωνεσαι από το πουθενά.
Οι Έλληνες που κολλάνε;

Δεν εννοούσα τους Ελληνες.Για τους Ελληνες έχω πει οτι δεν πρε΄πει να νταραβερίζεσαι πολύ γιατί ζητάνε προσωπικές εξυπηρετήσεις εκτός συστήματος και μπορεί να σε ρουφιανέψουν για πράγματα που κάνεις εκτός δουλειάς.Δηλαδή πίνεις ούζα με Ελληνες,μπορεί να ανοιχτείς να λες αστεία κτλ και αυτός να πάει και να τα καρφώσει όλα εκεί που δεν πρέπει.Συνεπώς άμα αποφεύγεις τους Ελληνες ιδίως είσαι κομπλέ.
Με τους Γερμανούς πρέπει να είσαι στωικός,του λες ό,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να με επηρρεάσεις ψυχολογικά ή να με σπάσεις,η βαλκανική μου υπεροχή είναι τεράστια,δε με αγγίζεις.Μερικοί λυσάνε με τη στάση,ιδίως κάποιοι τρελάκηδες μπορεί να αρχίσουν να σε κυνηγάνε γιατί θέλουν να τους γλύφεις κτλ και άμα δεν το κάνεις,τα παίρνουν στο κρανίο,ποιος είναι αυτός,ήρθε να μας γαμήσει κτλ.Γερμανία βέβαια κυριαρχεί το ομαδικό,πρέπει ο τρελάκιας να επηρρεάσει και τους άλλους εναντίον σου για να έχει αποτέλεσμα,γενικά δεν πρέπει να τους υποτιμάς αν και είναι δύσκολο να αποφύγεις να πέσεις στον πειρασμό να του δείξεις οτι είναι παλαβός που αυτό τον τρελαίνει ειδικά όταν προέρχεται από ξένο.Εδώ βέβαια μπαίνουμε στη δυτική ψυχολογία,πώς λειτουργούν οι γερμανικοί λαοί,μερικά θέματα είναι βαθιά.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506
Ελλάδα έχουν φύγει πλείστα άτομα επιδόσεων οπότε έχεις μια συνεχή κρίση.Οι Ελληνίδες τρελαίνονται γιατί δεν μπορούν να βρουν κατάλληλους γαμπρούς.Τι να τον κάνουν τον άλλο του χιλιάρικου?Σου λέει αξίζω περισσότερα οπότε το ρίχνουν στα γατιά,τα σπονσοριλίκια κτλ.Αν κάνουν στατιστικές είμαι σίγουρος οτι στο εξωτερικό οι Ελληνίδες κάνουν περισσότερα παιδιά και πιο σταθερούς γάμους από ό,τι στην Ελλάδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ότι όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα στις σχέσεις, ξέρουμε όλοι ευτυχισμένα ζευγάρια γύρω μας. Εσείς εδώ μέσα κάποιοι είστε τόσο μαλάκες που δεν μπορείτε να βρείτε μία ούτε για γαμήσετε και μετά ας χωρίσετε; μου μοιάζει απίστευτο.
Tυχερα είναι αυτά...πολλοί ειναι κοντοχωριανοι ή συγχωριανοί.Συμμαθητες,συμφοιτητές...άλλοι είναι απλά συμβιβασμενα ανθρωπάκια που αφού τους έκατσε μια την παντρεύτηκαν, γιατί δεύτερο τέτοιο θαύμα πιθανότατα δεν θα συμβεί.
Άλλοι τα βρήκαν μέσω τρίτων...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Οχι 50,μέχρι 40 το πολύ

Κι όταν αρχίζουν να κοιτάνε και αυτούς που έφτυναν,φυσικά δε σημαίνει ότι νιώθουν τίποτα γι'αυτούς,αλλά είναι που βλέπουν γάμους/γεννητούρια/βαφτίσια στα fb των φιλενάδων τους και θέλουν να τα κάνουν κι αυτές...
Απλά ζηλεύουν οι κομπλεξαρες...ας βοηθήσουν κανα αδεσποτακι καλύτερα.
Αν κάνουν παιδί μπορεί και να βγει χειρότερο από τις ίδιες με τα κόμπλεξ που κουβαλάνε...

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Tυχερα είναι αυτά...πολλοί ειναι κοντοχωριανοι ή συγχωριανοί.Συμμαθητες,συμφοιτητές...άλλοι είναι απλά συμβιβασμενα ανθρωπάκια που αφού τους έκατσε μια την παντρεύτηκαν, γιατί δεύτερο τέτοιο θαύμα πιθανότατα δεν θα συμβεί.
Άλλοι τα βρήκαν μέσω τρίτων...
Εγώ άλλο ρώτησα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Ελλάδα έχουν φύγει πλείστα άτομα επιδόσεων οπότε έχεις μια συνεχή κρίση.Οι Ελληνίδες τρελαίνονται γιατί δεν μπορούν να βρουν κατάλληλους γαμπρούς.Τι να τον κάνουν τον άλλο του χιλιάρικου?Σου λέει αξίζω περισσότερα οπότε το ρίχνουν στα γατιά,τα σπονσοριλίκια κτλ.Αν κάνουν στατιστικές είμαι σίγουρος οτι στο εξωτερικό οι Ελληνίδες κάνουν περισσότερα παιδιά και πιο σταθερούς γάμους από ό,τι στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα ο άλλος "του χιλιαρικου" έχει μια κοινωνική και οικονομική αποκατάσταση που δεν έχει ο άλλος "του εφτακοσαρικου".
Στο εξωτερικό όμως η αναλογία αυτή πάει επί τρία και επί τέσσερα....θα βρουν όλες κάποιον με ανάλογο πορτοφόλι η και εκεί θα μιζεριαζουν;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Καμμία νορμάλ δεν κάθεται για ένα πήδημα μόνο,από τα 30 και μετά ...για κάθε πήδημα περιμένουν ανταμοιβή=αποκατάσταση.
Στην Αθήνα με τα εκλυτα ηθη μπορεί κι να βρεθεί κάνα ναυάγιο για πήδημα στα όρθια μισοσουρωμενη σε γυφτολα'ι'καδικο η σε καμμία...κατάληψη.
Αλλού...ξέχνα το !

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Καμμία νορμάλ δεν κάθεται για ένα πήδημα μόνο,από τα 30 και μετά ...για κάθε πήδημα περιμένουν ανταμοιβή=αποκατάσταση.
Στην Αθήνα με τα εκλυτα ηθη μπορεί κι να βρεθεί κάνα ναυάγιο για πήδημα στα όρθια μισοσουρωμενη σε γυφτολα'ι'καδικο η σε καμμία...κατάληψη.
Αλλού...ξέχνα το !
Εγώ εννοώ να βρεθεί μία να πηδήξουν και μετά αφού πέσει το πήδημα (που δεν είναι ένα) να το διαλύσουν ώστε να αποφύγουν τα περισπούδαστα που λένε. Αντί αυτού δεν δοκιμάζουν καν. Απίστευτο μου μοιάζει. Μιλάμε για πολύ μαλάκες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.290
Πόντοι
6.056

Άμα περάσουν τα 30 και βαράνε οι καμπάνες τους για γάμο και μωρά,μια χαρά παίρνουν και του χιλιάρικου.Γιατί υπάρχει απο πίσω και η γονεϊκή-πεθερική στήριξη

Στο εξωτερικό λογικό να κάνουν περισσότερα παιδιά αφού πολλές παντρεύονται μουσλίμια :vomit:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.638
Πόντοι
216
Εγώ εννοώ να βρεθεί μία να πηδήξουν και μετά αφού πέσει το πήδημα (που δεν είναι ένα) να το διαλύσουν ώστε να αποφύγουν τα περισπούδαστα που λένε. Αντί αυτού δεν δοκιμάζουν καν. Απίστευτο μου μοιάζει. Μιλάμε για πολύ μαλάκες.

Welcome back

1742326346102.png

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις ή κρίνεις επιφανειακά??
Είμαι σίγουρος ότι ξέρω και παράλληλα είναι αδύνατον να μην υπάρχει κανένα. Αν θες κάνε παράθεση σε όλο το ποστ μου. Δεν γίνεται δηλαδή να μην βρίσκουν τίποτα ποτέ. Απλά δεν ψάχνουν. Μόνο παρλάρε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Διάβασε τι έλεγα πριν...η καθεμία επενδύει στην τρύπα ανάμεσα στα πόδια της ..λες να δεχθεί έτσι απλά το ξεφτιλισμα της απόρριψης;Θα τον κάνουν βουκινο στην γειτονιά και μετά δεν ασχολείται καμμία μαζί του...και θα καταλήξει ο τύπος άλλο ένα ναυάγιο που κάνει καμάκι σε..φωτογραφίες στα σοσιαλ κρεμμύδια .
Άστο...

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Διάβασε τι έλεγα πριν...η καθεμία επενδύει στην τρύπα ανάμεσα στα πόδια της ..λες να δεχθεί έτσι απλά το ξεφτιλισμα της απόρριψης;Θα τον κάνουν βουκινο στην γειτονιά και μετά δεν ασχολείται καμμία μαζί του...και θα καταλήξει ο τύπος άλλο ένα ναυάγιο που κάνει καμάκι σε..φωτογραφίες στα σοσιαλ κρεμμύδια .
Άστο...
Αυτό που λες έπεται. Δηλαδή άπαξ και γαμήσει ένας μία ή λίγες φορές να εξαφανιστεί. Από την στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό μη μπλέκοντας με περαιτέρω θέματα είναι μαλάκες πολυλογάδες. Σκέψου το.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.354
Πόντοι
9.297
Αυτό που λες έπεται. Δηλαδή άπαξ και γαμήσει ένας μία ή λίγες φορές να εξαφανιστεί. Από την στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό μη μπλέκοντας με περαιτέρω θέματα είναι μαλάκες πολυλογάδες. Σκέψου το.
Αυτά μόνο σε αμερικανικες ταινιες γίνονται...από που γράφεις;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.080
Πόντοι
3.506
Άμα περάσουν τα 30 και βαράνε οι καμπάνες τους για γάμο και μωρά,μια χαρά παίρνουν και του χιλιάρικου.Γιατί υπάρχει απο πίσω και η γονεϊκή-πεθερική στήριξη

Στο εξωτερικό λογικό να κάνουν περισσότερα παιδιά αφού πολλές παντρεύονται μουσλίμια :vomit:

Μπα,δε ρίχνουνε τα στάνταρντ τους.Ελλάδα γενικά υπάρχει χοντρό πρόβλημα και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό.Θα έχουμε πλήρη πληθυσμιακή κατάρρευση.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.638
Πόντοι
216
Πιο σταθερούς γάμους δε νομίζω. Τα διαζύγια έξω είναι πολλά και επίσης Ελλάδα μην ξεχνάς πως ο άνδρας δεν έχει επιλογές και πιο πιθανό να καθίσει να τρώει σκατά προκειμένου να μη χωρίσει.
Στη Βιέννη, Μιλάνο, Παρίσι, κλπ διαζύγιο 43ρη σημαίνει έναρξη νέας ζωής. Στην Καρδίτσα, Ναύπλιο, Καβάλα δια΄ζυγιο 43ρη σημαίνει καταδίκη σε μακροχρόνια μπακουρίαση, ναυαγοσύνη, κλπ

Επίσης για τα πολλά παιδιά που λες, άλλη νοοτροπία έχει αυτή που έφυγε έξω. Πιο δυναμική αλλά και συνάμα πιο καριερίστρια. Το ένα ευνοεί τα πολλά παιδιά το άλλο όχι. Ελλάδα είναι πιο μέτριος ο ψυχισμός, αλλά έχε και πολλά λέσια, γκόμενες που δε μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Γενικά το συγκεκριμένο σηκώνει πολλή συζήτηση και ένας α΄΄λλος παράγοντας είναι η μεγάλη στήριξη από τα βόρεια κράτη στα παιδιά

Mihalis Arnitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2025
Like
84
Πόντοι
0
Αυτά μόνο σε αμερικανικες ταινιες γίνονται...από που γράφεις;
Αυτά γίνονται άνετα στην καθημερινότητα. Απλά δεν μπορούν να τα κάνουν λόγω αναπηρίας και φόβου μην χάσουν μετά την πριγκίπισσα. Αυτό όμως δεν θέλουν; να μην μπλέξουν δεν λένε; μόνο εδώ μέσα έχουν μαγκιά. Εκ του ασφαλούς. Άρα λοιπόν δεν θέλουν να γαμήσουν ή να βρουν γκόμενα. Θέλουν εγγυήσεις και να βρουν μια για πάντα με μία μόλις προσπάθεια. Αν κι αυτή. Γελάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom