flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 373
- Πόντοι
- 36
Τυπε αν είναι πανούκλα απ' έξω κ μέσα καλό παιδί τι κάνουμε;Γαμάτη τοποθέτηση!
Τί να την κάνεις τη μουνάρα όταν απ' έξω είναι κούκλα και από μέσα πανούκλα.
Τυπε αν είναι πανούκλα απ' έξω κ μέσα καλό παιδί τι κάνουμε;Γαμάτη τοποθέτηση!
Τί να την κάνεις τη μουνάρα όταν απ' έξω είναι κούκλα και από μέσα πανούκλα.
Όλα τα μούτρα γαμανε αυτές που τους αναλογούν τύπε. Το κόμπλεξ εμφάνισης το έχουν στον όμορφο δυτικό μας πολιτισμό όπως επίσης από Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο όπου πέρασαν στο μυαλουδακι μας τα πρότυπα ομορφιάς, διατροφής της πλάκας, μαγκιάς, πλουτισμού, αγένειας, ειρωνείας, βίας, μίσους, εγωισμού, ωραιοπαθειας κτλ.Βρήκατε να γαμήσετε καμία ή μόνο θεωρίες και πουτανιλίκι; Μετά σας φταίνε τα μουνιά. Τα μούτρα σας τα έχετε δει;![]()
Aπλο...την παντρευόμαστε...γιατί δεν θα την πλησιάσει κανένας άλλος!Τυπε αν είναι πανούκλα απ' έξω κ μέσα καλό παιδί τι κάνουμε;![]()
Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω νόμιζα ότι θα ήταν σοβαρό postΕν τω μεταξύ μιας και η σελίδα έχει ως σημείο αναφορας τις όμορφες γυναίκες, από την μικρή μου εμπειρία στις γνωριμίες λόγω και του χαρακτήρα μου αλλά και την μεγάλη από τις διαδικτυακές γνωριμίες, την εσωτερική ομορφιά είναι απίθανο να την συναντήσετε σε πολύ όμορφες γυναίκες ειδικά στον δυτικό κόσμο ή και σε χώρες επηρεασμένες από την Δυτική κουλτούρα.
Όσοι από εσάς τους πολυταξιδεμένους έχετε γνωρίσει από κοντά γυναίκες, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες πολύ όμορφες γυναίκες σε ηλικίες 18-40 το μόνο που είχαν να σας δώσουν ήταν λίγων ωρών μέχρι πολλών ημερών σεξ και μετά τις βαρεθηκατε γιατί απλά ο εσωτερικός τους κόσμος ήταν ανύπαρκτος είτε λόγω DNA είτε γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει.
Παλαιότερα στην δεκαετία 80-90 οι γνωριμίες γίνονταν μέσω των ραδιοσυχνοτήτων και του λεγόμενου σιμπι.
Οι γονείς μου ήταν ίσως τότε στην καλύτερη εποχή τότε και τυχεροί που γνώρισαν κόσμο μέσω του ίντερνετ της εποχής.
Άνθρωποι που περίμεναν πως και πως την ώρα από την Βραζιλία μέχρι την Ιταλία να έρθουν στην Ελλάδα να σε γνωρίσουν με μοναδικό κριτήριο την φωνή σου και τις πολύωρες συζητήσεις στις διάφορες μπάντες που μπαινανε, κάτι σαν τα κανάλια του MIRC, στο διαδίκτυο στα τέλη 90 αρχές 2000.
Σήμερα έχουν εμπορευματοποιηθει τα πάντα και ο εσωτερικός κόσμος μας προσπαθεί να ισορροπήσει και να βρει μια διέξοδο από αυτή την απαιτητική, τοξική ζωή.
Στην Ινδονησία ένα αγγελούδι 24 ετών με το οποίο μιλάω μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον άνδρα και επίσης δεν είναι ευχαριστημένη από την δουλειά της. Το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει τον πήχη ψηλά βλέποντας τους νέους της εποχής της. Η φωνή της σε συνομιλία ακουγόταν πολύ αγχωμενη.
Στις φωτογραφίες φαίνεται χαμογελαστή, κοινωνική κι όμως πλέον δεν έχει καλούς φίλους.
Η ευγένεια της είναι τρομερή.
Ο εσωτερικός της κόσμος το πιο πιθανό είναι να κοστίζει πολύ περισσότερο απ' ότι το ακριβότερο διαμάντι του πλανήτη.
Τυπε αν είναι πανούκλα απ' έξω κ μέσα καλό παιδί τι κάνουμε;![]()
Όσοι από εσάς τους πολυταξιδεμένους έχετε γνωρίσει από κοντά γυναίκες, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες πολύ όμορφες γυναίκες σε ηλικίες 18-40 το μόνο που είχαν να σας δώσουν ήταν λίγων ωρών μέχρι πολλών ημερών σεξ και μετά τις βαρεθηκατε γιατί απλά ο εσωτερικός τους κόσμος ήταν ανύπαρκτος είτε λόγω DNA είτε γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει.
Διάβασα το άρθρο σου.Αρθρο μου με τίτλο "Χορηγοί, η σύγχρονη εκδοχή των Sugar daddies" που αναφέρεται στη σύγχρονη τάση με τις τύπισσες που ψάχνουν άντρες χορηγούς και στα κορόiδα άντρες χορηγούς, μήπως το διαβάσουν και ξεστραβωθούν xa xa.
![]()
Χορηγοί, η σύγχρονη εκδοχή των Sugar Daddies | Greek Sex Stories
Ένα νέο φαινόμενο των ημερών μας είναι οι χορηγοί, που αποτελούν την σύγχρονη εκδοχή των sugar daddies με αποτέλεσμα να είναι αρκετές πλέον οι γυναίκες πουgreeksexstories.gr
Οι γυναίκες είναι πολύ ευάλωτα όντα και εύκολα επηρεάζονται από τις προβαλλόμενες εικόνες που βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο τους καθημερινά.Διάβασα τα τελευταία σου μηνύματα και θα σου πω ότι μεγάλο μέρος όσων γράφουμε είναι απλά τρολάρισμα σε μέλη με επίσης χιλιάδες μηνύματα,που ξέρουν δηλαδή τι είναι το bou και το αντέχει ο οργανισμός τους.
Επίσης όπως θα είδες και στις τελευταίες σελίδες, υπάρχουν και όρια, ο τύπος που υπερέβη τα εσκαμμένα πήρε τον πούλο.
Όμως σε όσα γράφουμε υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να υιοθετήσει όποιος ψάχνεται, ειδικά κάποιος μικρότερης ηλικίας.
Άλλωστε εγώ δεν έγραφα ποτέ για να πείσω τους Picker και τους Subzero αυτού του κόσμου.
Οπότε αυτό περί βελτίωσης που λες, θέλει ευήκοα ώτα και ανθρώπους που δεν κινούνται στα άκρα..
Ας πούμε ότι θέλω να αντεπιχειρηματολογήσω στα μηνύματά σου.
Σε τι βάση να το κάνω;
Ξέρεις για παράδειγμα πόσο διαστημικά ακραίο είναι αυτό που έγραψες περί DNA;
Eπίσης ξέρεις πόσο ακραία πεποίθηση είναι το να πιστεύεις ότι οι πολύ όμορφες κοπέλες στερούνται "εσωτερικού κόσμου";
Δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν είναι όλες οι πολύ όμορφες γυναίκες κενές περιεχομένου Τζούλιες Αλεξανδράτου, αλλά στην πραγματική ζωή,
τα πράγματα είναι αλλιώς και είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρεις.
Διάβασα τα τελευταία σου μηνύματα και θα σου πω ότι μεγάλο μέρος όσων γράφουμε είναι απλά τρολάρισμα σε μέλη με επίσης χιλιάδες μηνύματα,που ξέρουν δηλαδή τι είναι το bou και το αντέχει ο οργανισμός τους.
Οι γυναίκες είναι πολύ ευάλωτα όντα και εύκολα επηρεάζονται από τις προβαλλόμενες εικόνες που βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο τους καθημερινά.
Επιδίδονται σε έναν υπεραγωνα επιβίωσης και ανταγωνισμού ώστε να δείξουν ότι είναι ωραιότερες από τις άλλες.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα σοσιαλ μιντια, οι διαφημίσεις, οι εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών έχουν όμορφα μοντέλα όχι μόνο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά και να προβάλλουν πρότυπα ομορφιάς.
Θα λέμε ότι είναι καλλίπυγη για να ψαρώσουν λιγουλάκι...Αντίθετα αν πάει κάποιος σαν σαλιάρης κλασσικός Έλληνας να λέει στην άλλη πόσο όμορφη είναι,
το πιο πιθανό είναι αυτή να ξενερώσει..
Εν τω μεταξύ μιας και η σελίδα έχει ως σημείο αναφορας τις όμορφες γυναίκες, από την μικρή μου εμπειρία στις γνωριμίες λόγω και του χαρακτήρα μου αλλά και την μεγάλη από τις διαδικτυακές γνωριμίες, την εσωτερική ομορφιά είναι απίθανο να την συναντήσετε σε πολύ όμορφες γυναίκες ειδικά στον δυτικό κόσμο ή και σε χώρες επηρεασμένες από την Δυτική κουλτούρα.
Με συγχωρείς που επεμβαίνω στη συζήτηση σας, όμως μην νομίζεις πως είσαι καλύτερος του Sub Zero.
Ουσιαστικά είστε το ίδιο, απλώς εσύ βρίσκεσαι σε άρνηση και προσπαθείς να παρουσιάσεις μια διαφορετική εικόνα σε κάτι άγνωστα usernames ενός site για πουτάνες.
Αν είχες γυναίκες, κύκλο, σοβαρή δουλειά, ενδιαφέροντα κλ.π., δεν θα καθόσουν να ασχοληθείς με τον Zero, τον Λάκη και οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα.
Αν είχες έστω και τα μισά από αυτά αμφιβάλλω αν θα έμπαινες καν στον κόπο να γράψεις, πόσο μάλλον να ανταλλάξεις μπινελίκια και προσβολές.
Για να μείνω στο θέμα του thread πάντως, γνώρισα σήμερα στη δουλειά μία τηλεφωνήτρια η οποία έχει στο Instagram της 10.000 followers. Με έφαγε λοιπόν λίγο η περιέργεια, λίγο η βαρεμάρα και μπήκα στο (ανοιχτό) προφίλ της:
Δεν υπάρχει νησί στην Ελλάδα που να μην το έχει επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια! Σε κάθε φωτογραφία της, ειδικά αυτές με μαγιό, έχει τουλάχιστον 1000 likes και φαντάζομαι τι θα γίνεται από μηνύματα στο inbox της.
Μία μέτρια εμφανισιακά κοπέλα, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα ή μόρφωση, που όμως είναι διατεθειμένη να τα πετάξει έξω, και έχει βρει για πλάκα χορηγο(υς). Διότι με 800 ευρώ που δίνουν στο call center δεν νομίζω να είχε τη δυνατότηνα να γυρίσει όλη την Ελλάδα αν ήταν άντρας.
Αν εσείς το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό ή βιώσιμο για τη συντριπτική πλειονότητα των αντρών πάω πάσο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν τα σκάσεις ή αν δεν παρουσιάσεις κάτι εντελώς ψεύτικο, δεν γαμάς ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ. Και υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτό το τρυπάκι προκειμένου να μην μείνουν μόνοι.
Αντίθετα αν πάει κάποιος σαν σαλιάρης κλασσικός Έλληνας να λέει στην άλλη πόσο όμορφη είναι,
το πιο πιθανό είναι αυτή να ξενερώσει..
o τυπος θα παει με ladyboy και μας το φερνει σιγα σιγα....Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω νόμιζα ότι θα ήταν σοβαρό post![]()
Οι μάνες τους βέβαια έπεφταν με το 'γιου αρ μπιουτιφουλ,αϊ λοβ γιου' των καμακιών τοτε