Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 883 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.021

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
373
Πόντοι
36
Βρήκατε να γαμήσετε καμία ή μόνο θεωρίες και πουτανιλίκι; Μετά σας φταίνε τα μουνιά. Τα μούτρα σας τα έχετε δει; :confused:
Όλα τα μούτρα γαμανε αυτές που τους αναλογούν τύπε. Το κόμπλεξ εμφάνισης το έχουν στον όμορφο δυτικό μας πολιτισμό όπως επίσης από Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο όπου πέρασαν στο μυαλουδακι μας τα πρότυπα ομορφιάς, διατροφής της πλάκας, μαγκιάς, πλουτισμού, αγένειας, ειρωνείας, βίας, μίσους, εγωισμού, ωραιοπαθειας κτλ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.320
Πόντοι
9.297
Τυπε αν είναι πανούκλα απ' έξω κ μέσα καλό παιδί τι κάνουμε; :think:
Aπλο...την παντρευόμαστε...γιατί δεν θα την πλησιάσει κανένας άλλος!
( Φυσικά αυτό δεν ισχύει για μένα,δεν έχω σκοπό να πέσω τόσο χαμηλα....για κάτι φίλους μου το λέω...και πιθανότατα για πολλά μέλη).

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
373
Πόντοι
36
Διαβάζοντας τα μηνύματα της τελευταίας εβδομάδας διαπιστώνω από 2-3 μέλη ότι γράφουν στο ίδιο μοτίβο θέλοντας να αποδείξουν ότι διαχρονικά εδώ είναι οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες με ολοένα και αυξανόμενο μισθό, οι μεγαλύτεροι γαμιαδες του bou, της Ελλάδας και της Ευρώπης λες και διεκδικούν τον τίτλο ομορφιάς Mr Europe, του ωραιότερου Έλληνα μετανάστη στο εξωτερικό, του πιο μορφωμένου.

Έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο στην ζωή μου, σε λίγα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και μέσω της δουλειάς μου σε διάφορα μέρη της χώρας μας.
Μπορώ να πω ότι ελάχιστοι είναι αυτοί οι Έλληνες που έχουν αρχές, ήθος, ευγένεια και διάθεση για συνεργασία, βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Όσοι μπαίνουν εδώ να την πουν, να ειρωνευτουν στα 7/10 σχόλια τους, το πιο πιθανό είναι ότι στο παρελθόν είχαν πολλές ανασφάλειες και κακές εμπειρίες και παρόλο που πατάνε τα 40 δεν φαίνεται να γίνονται καλύτεροι χαρακτήρες. Μια προσπάθεια αυτοβελτιωσης ειδικά στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους συνανθρώπους μας δεν θα κάνει κακό σε κανέναν. Ίσα ίσα που θα προσφέρει βελτίωση στην ψυχική και σωματική υγεία.

Αν όντως κάποιοι έχετε προσόντα όπως λέτε δώστε τα φώτα σας σε ανθρώπους εδώ μέσα που είναι νεότεροι και θέλουν να μάθουν 5 πράγματα για ταξίδια, δουλειές, γυναίκες στο εξωτερικό κτλ αντί να αναλωνεστε σε επίδειξη ισχύος γιατί απλά θα συνεχίσετε να αποκτάτε εχθρούς με τα ανούσια σχόλια σας που περισσότερο επιδεικνύουν το εγώ σας.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
966
Πόντοι
81
Αρθρο μου με τίτλο "Χορηγοί, η σύγχρονη εκδοχή των Sugar daddies" που αναφέρεται στη σύγχρονη τάση με τις τύπισσες που ψάχνουν άντρες χορηγούς και στα κορόiδα άντρες χορηγούς, μήπως το διαβάσουν και ξεστραβωθούν xa xa.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
373
Πόντοι
36
Εν τω μεταξύ μιας και η σελίδα έχει ως σημείο αναφορας τις όμορφες γυναίκες, από την μικρή μου εμπειρία στις γνωριμίες λόγω και του χαρακτήρα μου αλλά και την μεγάλη από τις διαδικτυακές γνωριμίες, την εσωτερική ομορφιά είναι απίθανο να την συναντήσετε σε πολύ όμορφες γυναίκες ειδικά στον δυτικό κόσμο ή και σε χώρες επηρεασμένες από την Δυτική κουλτούρα.
Όσοι από εσάς τους πολυταξιδεμένους έχετε γνωρίσει από κοντά γυναίκες, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες πολύ όμορφες γυναίκες σε ηλικίες 18-40 το μόνο που είχαν να σας δώσουν ήταν λίγων ωρών μέχρι πολλών ημερών σεξ και μετά τις βαρεθηκατε γιατί απλά ο εσωτερικός τους κόσμος ήταν ανύπαρκτος είτε λόγω DNA είτε γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει.
Παλαιότερα στην δεκαετία 80-90 οι γνωριμίες γίνονταν μέσω των ραδιοσυχνοτήτων και του λεγόμενου σιμπι.
Οι γονείς μου ήταν ίσως τότε στην καλύτερη εποχή τότε και τυχεροί που γνώρισαν κόσμο μέσω του ίντερνετ της εποχής.
Άνθρωποι που περίμεναν πως και πως την ώρα από την Βραζιλία μέχρι την Ιταλία να έρθουν στην Ελλάδα να σε γνωρίσουν με μοναδικό κριτήριο την φωνή σου και τις πολύωρες συζητήσεις στις διάφορες μπάντες που μπαινανε, κάτι σαν τα κανάλια του MIRC, στο διαδίκτυο στα τέλη 90 αρχές 2000.
Σήμερα έχουν εμπορευματοποιηθει τα πάντα και ο εσωτερικός κόσμος μας προσπαθεί να ισορροπήσει και να βρει μια διέξοδο από αυτή την απαιτητική, τοξική ζωή.
Στην Ινδονησία ένα αγγελούδι 24 ετών με το οποίο μιλάω μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον άνδρα και επίσης δεν είναι ευχαριστημένη από την δουλειά της. Το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει τον πήχη ψηλά βλέποντας τους νέους της εποχής της. Η φωνή της σε συνομιλία ακουγόταν πολύ αγχωμενη.
Στις φωτογραφίες φαίνεται χαμογελαστή, κοινωνική κι όμως πλέον δεν έχει καλούς φίλους.
Η ευγένεια της είναι τρομερή.
Ο εσωτερικός της κόσμος το πιο πιθανό είναι να κοστίζει πολύ περισσότερο απ' ότι το ακριβότερο διαμάντι του πλανήτη.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.652
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ μιας και η σελίδα έχει ως σημείο αναφορας τις όμορφες γυναίκες, από την μικρή μου εμπειρία στις γνωριμίες λόγω και του χαρακτήρα μου αλλά και την μεγάλη από τις διαδικτυακές γνωριμίες, την εσωτερική ομορφιά είναι απίθανο να την συναντήσετε σε πολύ όμορφες γυναίκες ειδικά στον δυτικό κόσμο ή και σε χώρες επηρεασμένες από την Δυτική κουλτούρα.
Όσοι από εσάς τους πολυταξιδεμένους έχετε γνωρίσει από κοντά γυναίκες, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότερες πολύ όμορφες γυναίκες σε ηλικίες 18-40 το μόνο που είχαν να σας δώσουν ήταν λίγων ωρών μέχρι πολλών ημερών σεξ και μετά τις βαρεθηκατε γιατί απλά ο εσωτερικός τους κόσμος ήταν ανύπαρκτος είτε λόγω DNA είτε γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει.
Παλαιότερα στην δεκαετία 80-90 οι γνωριμίες γίνονταν μέσω των ραδιοσυχνοτήτων και του λεγόμενου σιμπι.
Οι γονείς μου ήταν ίσως τότε στην καλύτερη εποχή τότε και τυχεροί που γνώρισαν κόσμο μέσω του ίντερνετ της εποχής.
Άνθρωποι που περίμεναν πως και πως την ώρα από την Βραζιλία μέχρι την Ιταλία να έρθουν στην Ελλάδα να σε γνωρίσουν με μοναδικό κριτήριο την φωνή σου και τις πολύωρες συζητήσεις στις διάφορες μπάντες που μπαινανε, κάτι σαν τα κανάλια του MIRC, στο διαδίκτυο στα τέλη 90 αρχές 2000.
Σήμερα έχουν εμπορευματοποιηθει τα πάντα και ο εσωτερικός κόσμος μας προσπαθεί να ισορροπήσει και να βρει μια διέξοδο από αυτή την απαιτητική, τοξική ζωή.
Στην Ινδονησία ένα αγγελούδι 24 ετών με το οποίο μιλάω μου παραπονιέται ότι δεν μπορεί να βρει κάποιον άνδρα και επίσης δεν είναι ευχαριστημένη από την δουλειά της. Το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει τον πήχη ψηλά βλέποντας τους νέους της εποχής της. Η φωνή της σε συνομιλία ακουγόταν πολύ αγχωμενη.
Στις φωτογραφίες φαίνεται χαμογελαστή, κοινωνική κι όμως πλέον δεν έχει καλούς φίλους.
Η ευγένεια της είναι τρομερή.
Ο εσωτερικός της κόσμος το πιο πιθανό είναι να κοστίζει πολύ περισσότερο απ' ότι το ακριβότερο διαμάντι του πλανήτη.
Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω νόμιζα ότι θα ήταν σοβαρό post :confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.274
Πόντοι
6.056

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.359
Πόντοι
1.056
Διάβασα τα τελευταία σου μηνύματα και θα σου πω ότι μεγάλο μέρος όσων γράφουμε είναι απλά τρολάρισμα σε μέλη με επίσης χιλιάδες μηνύματα,που ξέρουν δηλαδή τι είναι το bou και το αντέχει ο οργανισμός τους.
Επίσης όπως θα είδες και στις τελευταίες σελίδες, υπάρχουν και όρια, ο τύπος που υπερέβη τα εσκαμμένα πήρε τον πούλο.

Όμως σε όσα γράφουμε υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να υιοθετήσει όποιος ψάχνεται, ειδικά κάποιος μικρότερης ηλικίας.
Άλλωστε εγώ δεν έγραφα ποτέ για να πείσω τους Picker και τους Subzero αυτού του κόσμου.

Οπότε αυτό περί βελτίωσης που λες, θέλει ευήκοα ώτα και ανθρώπους που δεν κινούνται στα άκρα..

Ας πούμε ότι θέλω να αντεπιχειρηματολογήσω στα μηνύματά σου.

Σε τι βάση να το κάνω;
Ξέρεις για παράδειγμα πόσο διαστημικά ακραίο είναι αυτό που έγραψες περί DNA;

Eπίσης ξέρεις πόσο ακραία πεποίθηση είναι το να πιστεύεις ότι οι πολύ όμορφες κοπέλες στερούνται "εσωτερικού κόσμου";

Δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν είναι όλες οι πολύ όμορφες γυναίκες κενές περιεχομένου Τζούλιες Αλεξανδράτου, αλλά στην πραγματική ζωή,
τα πράγματα είναι αλλιώς και είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρεις.

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
373
Πόντοι
36
Αρθρο μου με τίτλο "Χορηγοί, η σύγχρονη εκδοχή των Sugar daddies" που αναφέρεται στη σύγχρονη τάση με τις τύπισσες που ψάχνουν άντρες χορηγούς και στα κορόiδα άντρες χορηγούς, μήπως το διαβάσουν και ξεστραβωθούν xa xa.

Διάβασα το άρθρο σου.
Το διαδίκτυο με τα σοσιαλ μιντια σήμερα και τα σαιτς γνωριμιών με πλούσιους άνδρες στο παρελθόν, έδωσε την ευκαιρία σε πολλές γυναίκες στον πλανήτη ακόμη και το να βγουν από την κοινωνική αφάνεια και την φτώχεια.
Παλιά υπήρχε η χορηγία για αγορές πολυτελών αντικειμένων, μακρινά ταξίδια (μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και καμιά από αυτές low cost) αλλά για λίγους, πχ μοντέλα, ηθοποιοί, αθλητές και η ζωή ήταν πιο ρομαντική και κυλούσε με πιο αργούς ρυθμούς.

Παρατηρώντας την όλη κατάσταση ψύχραιμα θα σου πω τα εξής :

1. Παγκοσμίως έχουν αυξηθεί οι πλούσιοι, είτε βγάζοντας μαύρο ή/και άσπρο χρήμα. Αποτέλεσμα είναι να προβάλλονται όλο και περισσότερο πολυτελείς υπηρεσίες και προϊόντα για διάφορα πορτοφόλια. Αυτό είναι το τυράκι και για τα 2 φύλα που ονειρεύονται να ζήσουν μια ζωή με λιγότερο άγχος, λιγότερη δουλειά και καλοπέραση με φαγητό, ποτό, ουσίες, ταξίδια, αγορές. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί στον δυτικό κόσμο με την υπογεννητικότητα να αυξάνεται.

2. Οι γυναίκες από την φύση τους κυνηγάνε το πιο δυνατό αρσενικό. Αν και παραμένει η ανάγκη τους για αναπαραγωγή και φροντίδα των παιδιών, είναι εμφανές ότι έχουν παρασυρθεί από τον φεμινισμό και προτιμούν να αφιερώνουν υπερβολικό χρόνο στην εκπαίδευση, στην εργασία και στον καταναλωτικό τρόπο ζωής, δαπανώντας χρήματα δικά τους ή τρίτων.
Η μόδα των τελευταίων χρόνων είναι η προσπάθεια κάλυψης των συναισθηματικών αναγκών
με την αγορά κατοικιδίου.

Το αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η αρνητική επίδραση στην ψυχολογία τους για σημαντικό διάστημα στην ζωή τους.
Ευρώπη και Αμερική έχουν υιοθετήσει τα παραπάνω στοιχεία στην ζωή τους και καθετί διαφορετικό για μεγάλο μέρος του πληθυσμού φαίνεται ως απαρχαιωμένο ή μη αποδεκτό.
Σημειωτέον ότι υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που δηλώνουν asexual, αν και στην παρούσα φάση είναι μικρός αριθμός.

3. Η σημερινή εποχή είναι η εποχή της μοναχικοτητας (loneliness) συνέπεια του χρόνου που αφιερώνει ο άνθρωπος στην τεχνολογία για διάφορους σκοπούς. Υπάρχει πλέον και το φαινόμενο burn out από την κατάχρηση της τεχνολογίας που έχει αρνητική επίδραση στην κοινωνικότητα και στην ψυχική υγεία τόσο για νέους ανθρώπους όσο και για μεσήλικες.
Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δέχονται πολλά μηνύματα που δεν μπορούν να απαντήσουν και αυτός είναι ένας λόγος που τα παρατάνε και στρέφονται στον παραδοσιακό τρόπο γνωριμίας μέσω κύκλων γνωριμιών ή ακόμη και σε ασφαλείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τα πολλά μηνύματα οδήγησαν το Instagram να αλλάξει την υπηρεσία μηνυμάτων και μπορείς μόνο πλέον να στείλεις μόνο ένα πρώτο μήνυμα και αν απαντήσει ο αποδέκτης μπορείς να στείλεις κι άλλα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
373
Πόντοι
36
Διάβασα τα τελευταία σου μηνύματα και θα σου πω ότι μεγάλο μέρος όσων γράφουμε είναι απλά τρολάρισμα σε μέλη με επίσης χιλιάδες μηνύματα,που ξέρουν δηλαδή τι είναι το bou και το αντέχει ο οργανισμός τους.
Επίσης όπως θα είδες και στις τελευταίες σελίδες, υπάρχουν και όρια, ο τύπος που υπερέβη τα εσκαμμένα πήρε τον πούλο.

Όμως σε όσα γράφουμε υπάρχουν και πράγματα που μπορεί να υιοθετήσει όποιος ψάχνεται, ειδικά κάποιος μικρότερης ηλικίας.
Άλλωστε εγώ δεν έγραφα ποτέ για να πείσω τους Picker και τους Subzero αυτού του κόσμου.

Οπότε αυτό περί βελτίωσης που λες, θέλει ευήκοα ώτα και ανθρώπους που δεν κινούνται στα άκρα..

Ας πούμε ότι θέλω να αντεπιχειρηματολογήσω στα μηνύματά σου.

Σε τι βάση να το κάνω;
Ξέρεις για παράδειγμα πόσο διαστημικά ακραίο είναι αυτό που έγραψες περί DNA;

Eπίσης ξέρεις πόσο ακραία πεποίθηση είναι το να πιστεύεις ότι οι πολύ όμορφες κοπέλες στερούνται "εσωτερικού κόσμου";

Δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν είναι όλες οι πολύ όμορφες γυναίκες κενές περιεχομένου Τζούλιες Αλεξανδράτου, αλλά στην πραγματική ζωή,
τα πράγματα είναι αλλιώς και είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρεις.
Οι γυναίκες είναι πολύ ευάλωτα όντα και εύκολα επηρεάζονται από τις προβαλλόμενες εικόνες που βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο τους καθημερινά.
Επιδίδονται σε έναν υπεραγωνα επιβίωσης και ανταγωνισμού ώστε να δείξουν ότι είναι ωραιότερες από τις άλλες.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα σοσιαλ μιντια, οι διαφημίσεις, οι εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών έχουν όμορφα μοντέλα όχι μόνο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά και να προβάλλουν πρότυπα ομορφιάς.

Με όλα τα παραπάνω πιστεύεις ότι μια όμορφη γυναίκα και όχι μόνο, διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο να τον αφιερώσει στην ψυχική της ισορροπία ;
Κι εκτός αυτού ο δυτικός τρόπος ζωής πλέον είναι γεμάτος κανόνες και πρέπει και χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο ζωής, με λίγες εξαιρέσεις ανθρώπων που είναι ας πούμε κάπως πιο τυχεροί και προτιμούν να κοινωνικοποιουνται και να ζουν σε περιοχές μακριά από τον πολιτισμό για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή σε όλη τους την υπόλοιπη ζωή.

Ανέφερα ένα παράδειγμα από την Ασία στο προηγούμενο μήνυμα μου που δείχνει ότι τουλάχιστον σε μεγάλες πόλεις με διαφορετική κουλτούρα από την Δυτική έχουν αρχίσει και επηρεάζονται από αυτή κι αυτό έχει αρνητική συνέπεια στην ψυχική τους υγεία.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.296
Πόντοι
441

Με συγχωρείς που επεμβαίνω στη συζήτηση σας, όμως μην νομίζεις πως είσαι καλύτερος του Sub Zero.
Ουσιαστικά είστε το ίδιο, απλώς εσύ βρίσκεσαι σε άρνηση και προσπαθείς να παρουσιάσεις μια διαφορετική εικόνα σε κάτι άγνωστα usernames ενός site για πουτάνες.
Αν είχες γυναίκες, κύκλο, σοβαρή δουλειά, ενδιαφέροντα κλ.π., δεν θα καθόσουν να ασχοληθείς με τον Zero, τον Λάκη και οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα.
Αν είχες έστω και τα μισά από αυτά αμφιβάλλω αν θα έμπαινες καν στον κόπο να γράψεις, πόσο μάλλον να ανταλλάξεις μπινελίκια και προσβολές.

Για να μείνω στο θέμα του thread πάντως, γνώρισα σήμερα στη δουλειά μία τηλεφωνήτρια η οποία έχει στο Instagram της 10.000 followers. Με έφαγε λοιπόν λίγο η περιέργεια, λίγο η βαρεμάρα και μπήκα στο (ανοιχτό) προφίλ της:
Δεν υπάρχει νησί στην Ελλάδα που να μην το έχει επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια! Σε κάθε φωτογραφία της, ειδικά αυτές με μαγιό, έχει τουλάχιστον 1000 likes και φαντάζομαι τι θα γίνεται από μηνύματα στο inbox της.
Μία μέτρια εμφανισιακά κοπέλα, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα ή μόρφωση, που όμως είναι διατεθειμένη να τα πετάξει έξω, και έχει βρει για πλάκα χορηγο(υς). Διότι με 800 ευρώ που δίνουν στο call center δεν νομίζω να είχε τη δυνατότηνα να γυρίσει όλη την Ελλάδα αν ήταν άντρας.

Αν εσείς το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό ή βιώσιμο για τη συντριπτική πλειονότητα των αντρών πάω πάσο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν τα σκάσεις ή αν δεν παρουσιάσεις κάτι εντελώς ψεύτικο, δεν γαμάς ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ. Και υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτό το τρυπάκι προκειμένου να μην μείνουν μόνοι.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.359
Πόντοι
1.056
Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες για το DNA εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο...

Οι γυναίκες είναι πολύ ευάλωτα όντα και εύκολα επηρεάζονται από τις προβαλλόμενες εικόνες που βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο τους καθημερινά.
Επιδίδονται σε έναν υπεραγωνα επιβίωσης και ανταγωνισμού ώστε να δείξουν ότι είναι ωραιότερες από τις άλλες.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα σοσιαλ μιντια, οι διαφημίσεις, οι εταιρείες ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών έχουν όμορφα μοντέλα όχι μόνο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά και να προβάλλουν πρότυπα ομορφιάς.

Σύμφωνα με αυτά που γράφεις, οι πνευματώδεις γυναίκες με πλούσιο ψυχικό κόσμο είναι όλες μη εμφανίσιμες.

Γράφεις για δυτικό πολιτισμό, αλλά στις δυτικές χώρες δεν υπερτονίζεται η όποια καλή εμφάνιση στον τρόπο που μεγαλώνουν τα κορίτσια.
Η κοινωνία θέτει άλλες προτεραιότητες στις γυναίκες.

Οι όμορφες δυτικές γυναίκες, δεν στρογγυλοκάθονται στην ομορφιά τους.
Αντίθετα αν πάει κάποιος σαν σαλιάρης κλασσικός Έλληνας να λέει στην άλλη πόσο όμορφη είναι,
το πιο πιθανό είναι αυτή να ξενερώσει..

Τελευταία τροποποίηση:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.973
Πόντοι
4.546
Αντίθετα αν πάει κάποιος σαν σαλιάρης κλασσικός Έλληνας να λέει στην άλλη πόσο όμορφη είναι,
Θα λέμε ότι είναι καλλίπυγη για να ψαρώσουν λιγουλάκι...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.274
Πόντοι
6.056

Στατιστικά,επειδή στο εξωτερικό έχει και πολύ περισσότερες όμορφες γυναίκες,σίγουρα θα βρεις και αρκετές που έχουν κι άλλα εκτος απ'την εμφάνιση.

Αυτο που λες ισχύει πιο πολύ εδώ πέρα,που ακους να λεει η μια την άλλη μαλάκα...και στον πούτσο μου...

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.359
Πόντοι
1.056
Με συγχωρείς που επεμβαίνω στη συζήτηση σας, όμως μην νομίζεις πως είσαι καλύτερος του Sub Zero.
Ουσιαστικά είστε το ίδιο, απλώς εσύ βρίσκεσαι σε άρνηση και προσπαθείς να παρουσιάσεις μια διαφορετική εικόνα σε κάτι άγνωστα usernames ενός site για πουτάνες.
Αν είχες γυναίκες, κύκλο, σοβαρή δουλειά, ενδιαφέροντα κλ.π., δεν θα καθόσουν να ασχοληθείς με τον Zero, τον Λάκη και οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα.
Αν είχες έστω και τα μισά από αυτά αμφιβάλλω αν θα έμπαινες καν στον κόπο να γράψεις, πόσο μάλλον να ανταλλάξεις μπινελίκια και προσβολές.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι κάποιοι κομπλεξικοί που κατά καιρούς ζητάνε και σειριακά νούμερα από φωτογραφίες, γράφουν αντίστοιχα posts και μετά όταν πέφτουν τα
ντοκουμέντα το βουλώνουν.
Κάποιοι που το κόμπλεξ της δικής τους ανυπαρξίας, τους κάνει π.χ.να μην αποδέχονται ότι άνθρωπος χωρίς "σοβαρή δουλειά" δεν θα μπορούσε κάθε τρεις και λίγο
να κάνει ταξίδια.

Προσωπικά μπαίνω εδώ μέσα για να διασκεδάζω και όποτε δε συμβαίνει αυτό κάνω τα διαλείμματά μου από το bou

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Για να μείνω στο θέμα του thread πάντως, γνώρισα σήμερα στη δουλειά μία τηλεφωνήτρια η οποία έχει στο Instagram της 10.000 followers. Με έφαγε λοιπόν λίγο η περιέργεια, λίγο η βαρεμάρα και μπήκα στο (ανοιχτό) προφίλ της:
Δεν υπάρχει νησί στην Ελλάδα που να μην το έχει επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια! Σε κάθε φωτογραφία της, ειδικά αυτές με μαγιό, έχει τουλάχιστον 1000 likes και φαντάζομαι τι θα γίνεται από μηνύματα στο inbox της.
Μία μέτρια εμφανισιακά κοπέλα, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα ή μόρφωση, που όμως είναι διατεθειμένη να τα πετάξει έξω, και έχει βρει για πλάκα χορηγο(υς). Διότι με 800 ευρώ που δίνουν στο call center δεν νομίζω να είχε τη δυνατότηνα να γυρίσει όλη την Ελλάδα αν ήταν άντρας.

Αν εσείς το θεωρείτε φυσιολογικό αυτό ή βιώσιμο για τη συντριπτική πλειονότητα των αντρών πάω πάσο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν τα σκάσεις ή αν δεν παρουσιάσεις κάτι εντελώς ψεύτικο, δεν γαμάς ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ. Και υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να μπουν σε αυτό το τρυπάκι προκειμένου να μην μείνουν μόνοι.

Αν μένει στο πατρικό και δεν πληρώνει τίποτα,και τα 800 το μήνα φτάνουν για ταξίδια

Αν πηγαίνει και με κανα πυρφόρο μαζί,λογικά θα της πληρώνει κι αυτος τις ταβέρνες,τα ποτά κλπ.Με μόνο αντάλλαγμα ότι δεν είναι μπακούρι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.274
Πόντοι
6.056

Οι μάνες τους βέβαια έπεφταν με το 'γιου αρ μπιουτιφουλ,αϊ λοβ γιου' των καμακιών τοτε

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.359
Πόντοι
1.056
Οι μάνες τους βέβαια έπεφταν με το 'γιου αρ μπιουτιφουλ,αϊ λοβ γιου' των καμακιών τοτε

Για τις μάνες γιαγιάδες τους και μόνο η τρίχα στο χέρι ήταν κάτι το εξωτικό...

Κάθε εποχή είναι διαφορετική, εμείς πρέπει να κοιτάμε το τώρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom