mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
και το πουλι του επισης βεβαιως βεβαιως.....
α...ανθρώπινο είναι αυτό ή από άλιεν;;;
το τι κανω στο alt και με ποιον μπορει να εχω λογαριασμο ειλικρινα δε νομιζω οτι σε αφορα μιας και δεν εισαι απο τα ατομα που θα επελεγα να συνομιλησω εκει
το εφερα απλα ως παραδειγμα εαν θες σωνει και ντε να μπεις καπου απελευθερωμενα και οχι "δηθεν".....
εδω λεμε ειναι ενα φορουμ οπου το οποιοδηποτε βιτσιο κατακρινεται κοροιδευεται ειρωνευεται και κατακρεουργειται.....
αντιθετως θεωρειται πληρως φυσιολογικο το να ειναι νυχθημερον σε μπουρδελα, στριπτιτζαδικα, μασατζιδικα και να σκανε περιουσιες ολοκληρες σε πορνες....επισης απολυτως φυσιολογικο θεωρεται το θρεντ "τραβελια με προσοντα" ενω τους πειραξε ο λιλας.....
και εσυ μου μιλας εμενα προσωπικα για δηθεν?
και εσυ τι εισαι? ο αγγελιοφορος της απελευθερωσης? αφου ειδες...δεν πιανει εδω μεσα....αστο που σου λεω και πανε στο αλτ......
Έχεις δίκιο, με τύφλωσε το τέραςτη φωτο απο πισω δεν την βλεπεις?
βρε σαν ποιον μοιαζει....σαν ποιον μοιαζει.....βρε ποιος να ναι.....
Ούτε και γω θα επέλεγα να συνομιλήσω με ένα δήθεν άτομο γεμάτο "δυισμό" όπως εσένα...
Ναι γουστάρω να φέρω απελευθέρωση εδώ μέσα, γουστάρω τα δύσκολα. Αν το προσπαθούσες και συ λίγο αντί να είσαι τόσο δήθεν και κάποιοι άλλοι θα ήταν πιο αληθινό αυτό το site...
Έχεις δίκιο, με τύφλωσε το τέρας
παιδι μου σε εχει ορισει εσενα το Παιδειας και Θρησκευματων ή η Αρχιεπισκοπη ως ιεραποστολο της αληθειας και της τιμιοτητας??
βρε μπελα που βρηκαμε.......
για μπουρδελα μιλαει το σαιτ!!! πορνες!!!!
το οτι εμεις εχουμε βρει και 10 ασχετα θεματα να καβλαντιζουμε δεν αναιρει τον ουσιαστικο του σκοπο....
Φίλε εσύ ασχολιέσαι μαζί μου παραπάνω από ότι θα έπρεπε....
Και συ είσαι ο εκπρόσωπος τύπου αυτού του site;
Κατάλαβα, κατάλαβα.....
Εχεις δικιο! Εισαι Ελληνας!
Με τις υγειες σου λοιπον!
Καλη χονεψη!
μη γραφεις τετοια εσυ της διασπορας ρε....ντροπη σου να απαρνεισαι τις ριζες σου.....
ειναι διπλα ενας κυριος που εκανε σκοπιες στον εβρο και τρομαζει λεει οταν διαβαζει τετοια περιεργα.....
μην εξαγριωνεις τον κοσμο
Ετοιμαζω απαντηση! Τρεχα διπλα γρηγορα!
Μετά τη "σοβαρή και αξιοπρεπή" παρτούζα, έχουμε την εισαγωγή του προσδιορισμού "ασήμαντη", σε κουράδα...Να υποθέσω ότι η διαφορά της από τις "σημαντικές" έγκειται στο μέγεθος;
Μπά … παρά τις όποιες θεωρητικολογίες και ασκήσεις επί χάρτου περί “στροφής στην ποιότητα”, όλοι μα όλοι όταν βρεθούμε απέναντι σε μια αξιογάμητη θηλυκιά που μας δείξει λίγο μπούτι, βυζί ή κώλο με την προσήκουσα χαριτωμενιά, κάνουμε αυτόματα downgrade σε operating system version 0.01 (Homo Sapiens OS Beta Release), με τα γνωστά σε όλους τραγικά αποτελέσματα.
εμ το επελεξα νομιζεις?
αφου μου εχεις ζαλισει τα ουμπαλα.....
δεν τολμαω να κανω ποστ και με παραθετεις γραφοντας αρλουμπες απο κατω....
θες δε θες γινεσαι εκπροσωπος τυπου αυταπαγγελτα μετα....
μη γραφεις τετοια εσυ της διασπορας ρε....ντροπη σου να απαρνεισαι τις ριζες σου.....
ειναι διπλα ενας κυριος που εκανε σκοπιες στον εβρο και τρομαζει λεει οταν διαβαζει τετοια περιεργα.....
μην εξαγριωνεις τον κοσμο
Κοίτα πόση εξουσία έχεις εδώ μέσα ρε μουνίτσα!
τι σκατα ειναι ο διυσμος ρε μαγκες???
εριιι!!!! :-* θα μ απαντησει κανεις;;;η να ανοιξω λεξικο και να κανω οτι την ξερω την λεξη;;;λουκριτίτσαααα... :-* :-* :-* :-* :-*