Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ουπς, λάθος....
Όλοι οι μουσκουλάτοι να είμαστε ανεγκέφαλοι, ήθελα να πω...

χαχαχαχα τωρα το ειδα αυτο :P :P

εμενα παντως ο βιν δε μαρεσει επειδη ειναι μουσκουλατος....ειδα οτι φαγατε ενα κολλημα με αυτο ολοι....ισα ισα δε μαρεσουν ιδιατερα τα μουσκουλα οποτε χοτ δε θα σου κατσω δυστυχως :2funny:

εμενα μαρεσει γιατι ειναι εκφυλος και ανωμαλοφατσααααααααααααααααααααααα

αυτο δεν αναιρει οτι θελω τον αντρα πνευματωδη φυσικα :P

Πνευματωδης πνευματωδης αλλα με το πνευμα του θα μας πηδηξει??? αν ο αντρας δεν ειναι εκφυλος τι να τον κανεις......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάντε ότι θέλετε, χέστηκα...

Έτσι κι αλλιώς ουδεμία φιλική διάθεση αναπτύξατε ποτέ μαζί μου, γιατί δεν ανήκα στην τσιφλικο-παρέα σας (το πρώτο συνθετικό αλλουνού είναι)...

Α, και γιατί ποτέ δε συμπεριφέρθηκα μουνόδουλα απέναντι σας, δεν σας έστειλα pm να γνωριστούμε κ.λ.π.

βρε χαζουλι γιαυτο μας βριζεις??? επειδη δεν αναπτυξαμε φιλικη διαθεση απεναντη σου??

γουτσου γουτσου μωρε :)

μουνοδουλα δε συμπεριφερθηκες.....

το πουλακι σου ομως με γυαλακι ηλιου το μοστραρες στο φορουμ για να το θαυμασουμε.....

αν μη τι αλλω αυτο δεν το λες μουνοδουλιαση...exhibitionism μαλλον :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αν ο αντρας δεν ειναι εκφυλος τι να τον κανεις......

Καλά τα κυριλίκια και τα πνεύματα που γουστάρουν οι γκόμενες, αλλά κάπως πρέπει να περισσέψει και για μας τους οινο-πνευματώδεις κανά γυναικάκι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά τα κυριλίκια και τα πνεύματα που γουστάρουν οι γκόμενες, αλλά κάπως πρέπει να περισσέψει και για μας κανά γυναικάκι...

εισαι εκφυλος μηπως? αν εισαι το σωζουμε το θεμα με τα μουσκουλα....αντιπαθω τους αντρες ντουλαπες :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά τα κυριλίκια και τα πνεύματα που γουστάρουν οι γκόμενες, αλλά κάπως πρέπει να περισσέψει και για μας τους οινο-πνευματώδεις κανά γυναικάκι...
Σε σας θα μείνουν οι καλές!!  :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, μια νοσταλγική ανάμνηση από την εποχή που η μπύρα ήταν φθηνή και οι γυναίκες εύκολες:

Προσοχή στους στίχοι  :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
βρε χαζουλι γιαυτο μας βριζεις??? επειδη δεν αναπτυξαμε φιλικη διαθεση απεναντη σου??

γουτσου γουτσου μωρε :)

μουνοδουλα δε συμπεριφερθηκες.....

το πουλακι σου ομως με γυαλακι ηλιου το μοστραρες στο φορουμ για να το θαυμασουμε.....

αν μη τι αλλω αυτο δεν το λες μουνοδουλιαση...exhibitionism μαλλον :P

Γούτσου γούτσου στα αμελέτητα μου...

Ακόμη τον θυμάσαι τoν λούτσο μου βλέπω! Exhibitionism το θεώρησες εσύ; Πρόκληση ήταν κορίτσι μου στο μιζερο-συντηρητισμό και στο "δήθεν" που επικρατεί εδώ μέσα. Που λέγεται bourdela και θα έπρεπε να είναι πολύ αληθινό και απελευθερωμένο site αλλά ανανακλώντας πιστά την κοινωνία μας πήζει στον υποκριτικό συντηρητισμό, στις τσιφλικοπαρέες και στο δήθεν!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, μια νοσταλγική ανάμνηση από την εποχή που η μπύρα ήταν φθηνή και οι γυναίκες εύκολες:

Προσοχή στους στίχοι  :2funny:

Εύκολες ήταν για το Ρασπούτιν...Για τους υπόλοιπους παρέμεναν δύσκολες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Ακόμη τον θυμάσαι τoν λούτσο μου βλέπω! Exhibitionism το θεώρησες εσύ; Πρόκληση ήταν κορίτσι μου στο μιζερο-συντηρητισμό και στο "δήθεν" που επικρατεί εδώ μέσα. Που λέγεται bourdela και θα έπρεπε να είναι πολύ αληθινό και απελευθερωμένο site αλλά ανανακλώντας πιστά την κοινωνία μας πήζει στον υποκριτικό συντηρητισμό, στις τσιφλικοπαρέες και στο δήθεν!

αμα θες απελευθερωση και "προχωρημενα" πραγματα να μοστραρεις το πουλι σου στο
εχω και εγω λογαριασμο εκει και θα σε παρω ματι μην ανησυχεις ;)

εδω η πλειοψηφια κοροιδευει και κατακρινει οτιδηποτε "μη φυσιολογικο" με βαση τα δικα τους στανταρ και συ νομιζεις οτι ηρθες σε κανα σαιτ οπου δημοσιευουμε κωλους βυζια και πουτσες των μελων? μηπως τα εχεις λιγο μπλεγμενα? λεω εγω τωρα....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αμα θες απελευθερωση και "προχωρημενα" πραγματα να μοστραρεις το πουλι σου στο
εχω και εγω λογαριασμο εκει και θα σε παρω ματι μην ανησυχεις ;)

εδω η πλειοψηφια κοροιδευει και κατακρινει οτιδηποτε "μη φυσιολογικο" με βαση τα δικα τους στανταρ και συ νομιζεις οτι ηρθες σε κανα σαιτ οπου δημοσιευουμε κωλους βυζια και πουτσες των μελων? μηπως τα εχεις λιγο μπλεγμενα? λεω εγω τωρα....

Πες μου τώρα ότι έχεις το μουνάκι σου στο alt.com...

Δες με, θα βάλω και φώτο από προσωπικές μου στιγμές με 1 (αλλά και με 2) συντρόφους....χωρίς πρόσωπα...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τι δηθεν ρε παλιε?

Τις αποψεις μας λεμε!
Τουλαχιστον εμεις τα μελη.... (Οχι οι κλωνοι)!

Με το μονο κακο οτι εσυ και πολλοι αλλοι (ισως κι εγω) να μην δεχεσαι μυγα στο σπαθι σου!  ;)

Βαλε λιγο νερο στο κρασι. Κανει καλο που και που!  ;)
Ειχες αδικο πριν και το ξερεις αλλα προσπαθεις να τα μαζεψεις ανεπιτυχως!  :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πες μου τώρα ότι έχεις το μουνάκι σου στο alt.com...

Δες με, θα βάλω και φώτο από προσωπικές μου στιγμές με 1 (αλλά και με 2) συντρόφους....χωρίς πρόσωπα...

το τι κανω στο alt και με ποιον μπορει να εχω λογαριασμο ειλικρινα δε νομιζω οτι σε αφορα μιας και δεν εισαι απο τα ατομα που θα επελεγα να συνομιλησω εκει :)

το εφερα απλα ως παραδειγμα εαν θες σωνει και ντε να μπεις καπου απελευθερωμενα και οχι "δηθεν".....

εδω λεμε ειναι ενα φορουμ οπου το οποιοδηποτε βιτσιο κατακρινεται κοροιδευεται ειρωνευεται και κατακρεουργειται.....
αντιθετως θεωρειται πληρως φυσιολογικο το να ειναι νυχθημερον σε μπουρδελα, στριπτιτζαδικα, μασατζιδικα και να σκανε περιουσιες ολοκληρες σε πορνες....επισης απολυτως φυσιολογικο θεωρεται το θρεντ "τραβελια με προσοντα" ενω τους πειραξε ο λιλας.....

και εσυ μου μιλας εμενα προσωπικα για δηθεν?

και εσυ τι εισαι? ο αγγελιοφορος της απελευθερωσης? αφου ειδες...δεν πιανει εδω μεσα....αστο που σου λεω και πανε στο αλτ......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έεετσι!! Το θέμα είναι να έχεις τρόπο!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(και φτηνή μπύρα, βεβαίως βεβαίως!!)

και το πουλι του επισης βεβαιως βεβαιως.....

URL]]

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι δηθεν ρε παλιε?

Τις αποψεις μας λεμε!
Τουλαχιστον εμεις τα μελη.... (Οχι οι κλωνοι)!

Με το μονο κακο οτι εσυ και πολλοι αλλοι (ισως κι εγω) να μην δεχεσαι μυγα στο σπαθι σου!  ;)

Βαλε λιγο νερο στο κρασι. Κανει καλο που και που!  ;)
Ειχες αδικο πριν και το ξερεις αλλα προσπαθεις να τα μαζεψεις ανεπιτυχως!  :headbang:

Φίλε εσύ ασχολιέσαι μαζί μου παραπάνω από ότι θα έπρεπε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom