kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εγώ είμαι πιασμένη
Μασαζάκι
Εγώ είμαι πιασμένη
Ουπς, λάθος....
Όλοι οι μουσκουλάτοι να είμαστε ανεγκέφαλοι, ήθελα να πω...
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια μεσιέ... :'(Μασαζάκι
Κάντε ότι θέλετε, χέστηκα...
Έτσι κι αλλιώς ουδεμία φιλική διάθεση αναπτύξατε ποτέ μαζί μου, γιατί δεν ανήκα στην τσιφλικο-παρέα σας (το πρώτο συνθετικό αλλουνού είναι)...
Α, και γιατί ποτέ δε συμπεριφέρθηκα μουνόδουλα απέναντι σας, δεν σας έστειλα pm να γνωριστούμε κ.λ.π.
αν ο αντρας δεν ειναι εκφυλος τι να τον κανεις......
Καλά τα κυριλίκια και τα πνεύματα που γουστάρουν οι γκόμενες, αλλά κάπως πρέπει να περισσέψει και για μας κανά γυναικάκι...
Σε σας θα μείνουν οι καλές!!Καλά τα κυριλίκια και τα πνεύματα που γουστάρουν οι γκόμενες, αλλά κάπως πρέπει να περισσέψει και για μας τους οινο-πνευματώδεις κανά γυναικάκι...
βρε χαζουλι γιαυτο μας βριζεις??? επειδη δεν αναπτυξαμε φιλικη διαθεση απεναντη σου??
γουτσου γουτσου μωρε
μουνοδουλα δε συμπεριφερθηκες.....
το πουλακι σου ομως με γυαλακι ηλιου το μοστραρες στο φορουμ για να το θαυμασουμε.....
αν μη τι αλλω αυτο δεν το λες μουνοδουλιαση...exhibitionism μαλλον
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, μια νοσταλγική ανάμνηση από την εποχή που η μπύρα ήταν φθηνή και οι γυναίκες εύκολες:
Προσοχή στους στίχοι
Γούτσου γούτσου στα αμελέτητα μου...
Ακόμη τον θυμάσαι τoν λούτσο μου βλέπω! Exhibitionism το θεώρησες εσύ; Πρόκληση ήταν κορίτσι μου στο μιζερο-συντηρητισμό και στο "δήθεν" που επικρατεί εδώ μέσα. Που λέγεται bourdela και θα έπρεπε να είναι πολύ αληθινό και απελευθερωμένο site αλλά ανανακλώντας πιστά την κοινωνία μας πήζει στον υποκριτικό συντηρητισμό, στις τσιφλικοπαρέες και στο δήθεν!
Εύκολες ήταν για το Ρασπούτιν...Για τους υπόλοιπους παρέμεναν δύσκολες...
αμα θες απελευθερωση και "προχωρημενα" πραγματα να μοστραρεις το πουλι σου στο
εχω και εγω λογαριασμο εκει και θα σε παρω ματι μην ανησυχεις ;)
εδω η πλειοψηφια κοροιδευει και κατακρινει οτιδηποτε "μη φυσιολογικο" με βαση τα δικα τους στανταρ και συ νομιζεις οτι ηρθες σε κανα σαιτ οπου δημοσιευουμε κωλους βυζια και πουτσες των μελων? μηπως τα εχεις λιγο μπλεγμενα? λεω εγω τωρα....
Έεετσι!! Το θέμα είναι να έχεις τρόπο!!Εύκολες ήταν για το Ρασπούτιν...Για τους υπόλοιπους παρέμεναν δύσκολες...
Γούτσου γούτσου στα αμελέτητα μου...
Ακόμη τον θυμάσαι τoν λούτσο μου βλέπω! Exhibitionism το θεώρησες εσύ; Πρόκληση ήταν κορίτσι μου στο μιζερο-συντηρητισμό και στο "δήθεν" που επικρατεί εδώ μέσα. Που λέγεται bourdela και θα έπρεπε να είναι πολύ αληθινό και απελευθερωμένο site αλλά ανανακλώντας πιστά την κοινωνία μας πήζει στον υποκριτικό συντηρητισμό, στις τσιφλικοπαρέες και στο δήθεν!
Πες μου τώρα ότι έχεις το μουνάκι σου στο alt.com...
Δες με, θα βάλω και φώτο από προσωπικές μου στιγμές με 1 (αλλά και με 2) συντρόφους....χωρίς πρόσωπα...
Έεετσι!! Το θέμα είναι να έχεις τρόπο!!
(και φτηνή μπύρα, βεβαίως βεβαίως!!)
Αυτές πώς ανανακλούν την κοινωνία μας;Ξέχασες τις αλλαξο-κλωνιές
Ξέχασες τις αλλαξο-κλωνιές
Τι δηθεν ρε παλιε?
Τις αποψεις μας λεμε!
Τουλαχιστον εμεις τα μελη.... (Οχι οι κλωνοι)!
Με το μονο κακο οτι εσυ και πολλοι αλλοι (ισως κι εγω) να μην δεχεσαι μυγα στο σπαθι σου! ;)
Βαλε λιγο νερο στο κρασι. Κανει καλο που και που! ;)
Ειχες αδικο πριν και το ξερεις αλλα προσπαθεις να τα μαζεψεις ανεπιτυχως!