Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Τη έχω ζήσει τη Γερμανία, και το Βερολίνο ειδικότερα, σε πολλά επίπεδα. Κι ως ταπεινός, κι ως εύπορος. Και σε πολύ άγριες clubbing καταστάσεις.

Οι Γερμανίδες είναι άλλη φάση, πώς να το κάνουμε. Δεν σου φορτώνονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι Βαλκάνιες.

Απόψεις.

Ισχύει, όπως και ότι οι Γερμανοί δεν φορτώνονται βαλκανονότιες ή οστ μπλοκ, για παρόμοιους λόγους.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.894
Πόντοι
3.556
Αυτό που λες είναι σωστό, απλά εγώ σου λέω ότι η γυναικεία φύση στον πυρήνα της είναι παντού η ίδια.

Αυτό ναι, μαζί σου!

Ακόμη και μια Ελλεηνίδα από Αθήνα, σε μια πόλη σαν το Βερολίνο, θα αναγκαστεί να βγάλει άλλο χαρακτήρα.

Και αν πάρεις μια Βερολινέζα στην Αθήνα θα αρχίσει σιγά-σιγά να προσαρμόζεται, και να το παίζει ντίβα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Αυτό ναι, μαζί σου!

Ακόμη και μια Ελλεηνίδα από Αθήνα, σε μια πόλη σαν το Βερολίνο, θα αναγκαστεί να βγάλει άλλο χαρακτήρα.

Και αν πάρεις μια Βερολινέζα στην Αθήνα θα αρχίσει σιγά-σιγά να προσαρμόζεται, και να το παίζει ντίβα.

Η Γερμανία είναι πολύπλοκη υπόθεση.
Εγώ έμενα Μόναχο που σε σχέση με το Βερολίνο, είναι άλλοι πλανήτες.
Μόναχο έπαιζε ρόλο που μένεις και ένα σωρό άλλα πράγματα.
Δε σου λέω ότι είναι σωστό, αλλά τι συμβαίνει.

Επίσης αν π.χ.έλεγες σε σοβαρή γκόμενα στο Μόναχο ότι δεν έχεις αυτοκίνητο,
θα σε ρωτούσε αν το κανελώνεις το ρυζόγαλο και αν σου αρέσει το ποδήλατο χωρίς σέλα.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.907
Πόντοι
1.446
Όχι, δε μπορώ να συμφωνήσω, αλλά από κει και πέρα, ο καθένας μας με την οπτική του γωνία.

Ό,τι αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, κοινωνική θέση, κύκλο γνωριμιών κλπ. αν έχει κάποιος, δε μπορώ να το ταυτίσω με την προσωπικότητα αυτού του ατόμου.

Ο χαρακτήρας, η ποιότητα, το ήθος ενός άντρα δεν εξαρτάται από τα υλικά αγαθά που τον περιβάλλουν, ή την κοινωνική αναγνώριση που ενδεχομένως απολαμβάνει.

Όταν μία ερωτεύεται τα «έχω» σου, κι όχι τα «είναι» σου, δε μου λέει εμένα προσωπικά κάτι.
Το πρόβλημα είναι ότι in real-world conditions δε μπορείς να διαχωρίσεις εύκολα το lifestyle από την "προσωπικότητα" με την έννοια που τη βλέπεις εσύ. Αν έχεις μια Χ οικονομική άνεση δε μπορείς να ξέρεις αν κάποια θα ερχόταν μαζί σου και αν δεν την είχες (για την εμφάνιση σου, το χιουμορ σου κλπ.). Για να το μάθεις πρέπει να είσαι με κάποια και να ξεπέσεις οικονομικά, οπότε θα δεις αν θα σου σταθεί ή όχι. Μια άλλη περίπτωση που μπορείς να είσαι σίγουρος είναι να είσαι self-made και να έχεις γνωρίσει τη δικιά σου πριν φτιαχτείς (όπως ο Μέσι τη γυναίκα του π.χ.) . Αλλά αυτά τα δύο είναι λίγο σπάνια life scenarios.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.513
Πόντοι
3.656
Αν π.χ.η άλλη είναι σε ηλικία που θέλει να ανοίξει σπίτι και εσύ μένεις στα 30plus με τη μαμά σου,
είναι και αυτό ένα από τα "είναι" σου και λέει κάποια πράγματα για σένα.

Μισό.Καταρχήν,η 'αλλη' αν είναι ελλεεινίδα,δεν μπορεί να μιλάει για μάνες.Που αυτή χωρίς τη μάνα της...γλου γλου γλου.Ειδικά αν κάνει και κανα παιδί.Αν είναι ξένη,μπορεί να λέει.Η ελλεεινίδα όχι

Μετά,μεταξύ του 30plus που μένει με τη μαμά του,αλλά πήρε κανα καλό αυτοκίνητο,κάνει ταξίδια,πάει στα μπουρδέλα,βάζει και λεφτά στην άκρη...

και του 30plus που δε μένει με τη μαμά του αλλά δεν έχει ούτε σαράβαλο,δεν πάει πουθενά και λέει στη μαμά να του στείλει λίγο κρέας γιατι έχει ρέψει απ'τα σκέτα μακαρόνια,ποιος απ'τους δυο περνάει καλύτερα;

Και μην πεις ο δεύτερος να κοιτάξει να βγάζει περισσότερα,μιλάμε για εισόδημα γυρω στο χιλιάρικο και κάτω που είναι οι περισσότεροι

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206
περπατωντας σημερα στον πεζοδρομο στην κηφισια, βλεπω εναν πολυ ψηλο νεαρο καπου στα 2,08 μαζι με μια μοντελαρα καπου στο 1.85 αυτη, λεω οπα τι εγινε ταιριαστο ζευγαρι στην κηφισια με ψηλη και ψηλο, θα εγινε κανα θαυμα, εεε περναω απο κοντα του και βλεπω οτι ητανε ο τανουλης που επαιζε στον ολυμπιακο και τωρα πηγε στο μαρουσι. καλα αν ειναι να περιμενουμε να γινουμε και εμεις επαγγελματιες μπασκετμπολιστες να βρισκουμε ψηλες ωραιες, εε δεν θα βρουμε ποτε.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.894
Πόντοι
3.556
Ένας γνωστός μου το παίζει ως εξής με τις κοπελιές μας:

Όλο ανακοινώνει κάτι, από ΣουΒου στην Αράχωβα, ως διακοπές στη Σκιάθο και τη Μύκονο, αλλά ποτέ δεν τα πραγματώνει αυτά που λέει.
Ξέρει τι κάνει, γουστάρει να φλομώνει τις νεαρές στις παπαριές. Έρχονται και φεύγουν τα κορίτσια, αλλά καλά περνάει.

Δεν θα το έκανα εγώ, επειδή δεν είναι ο τύπος μου, μια και προτιμώ τις καθαρές κουβέντες.

Αλλά το σύστημα του λειτουργεί. Για τις Ελλεηνίδες, καλά το πάει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Είμαι πρόσφατα χωρισμένος από 15 χρόνια γάμο. Αυτό που λες φίλε μου έχω αρχίσει και το παρατηρώ εδώ και λίγους μήνες. Πραγματικά βλέπω πολύ όμορφες κοπέλες να κυκλοφορούν με τύπους τουλάχιστον γλοιώδεις.
Δεν κρύβω ότι το ζηλεύω κάπως, γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου με προβλήματα, παράτησα τον εαυτό μου, πήρα κιλά, έχασα μαλλιά και νιώθω απαίσια. Γενικά είμαι εμφανίσιμος αλλά δεν τολμάω να κάνω κίνηση λόγω των προαναφερομένων, αν και θέλω να βρω σύντροφο. Είμαι και κοντός 1.65 και άστα να πάνε... Θα πεθάνω πηδώντας εταίρες και εσκορτάκια από ότι βλέπω. Το "κακό" είναι ότι πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ αλλά μου έχει κοπεί η όρεξη για φλερτ και παιχνίδι με αυτά που βλέπω. Απογοήτευση...
Aν είσαι στην Ελλάδα δεν θα έχεις πρόβλημα.
Στην Γερμανία -και πολύ πιο πάνω -ειναι που μπορεί να είσαι κοντός για τις γυναίκες εκεί.
Οι ωραίες κοπέλες που κυκλοφορούν με τον κάθε χάλια είναι κονέ μέσω διαδικτύου η μέσω κύκλων.
Πάντα υπάρχει η περίπτωση ο χαλιας να είναι φραγκατος και να την βγάζει την γκόμενα σε ξερονήσια για μόστρα ...και αυτή σιγά μην αφήσει τον μαλ...έχχμμμ...τον χρηματοδότη ήθελα να πω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ένας γνωστός μου το παίζει ως εξής με τις κοπελιές μας:

Όλο ανακοινώνει κάτι, από ΣουΒου στην Αράχωβα, ως διακοπές στη Σκιάθο και τη Μύκονο, αλλά ποτέ δεν τα πραγματώνει αυτά που λέει.
Ξέρει τι κάνει, γουστάρει να φλομώνει τις νεαρές στις παπαριές. Έρχονται και φεύγουν τα κορίτσια, αλλά καλά περνάει.

Δεν θα το έκανα εγώ, επειδή δεν είναι ο τύπος μου, μια και προτιμώ τις καθαρές κουβέντες.

Αλλά το σύστημα του λειτουργεί. Για τις Ελλεηνίδες, καλά το πάει.
Δηλαδή...εμ δεν τις πάει πουθενά εμ του κάθονται;
Είναι τελείως χαπατα τότε αφού...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Όχι, δε μπορώ να συμφωνήσω, αλλά από κει και πέρα, ο καθένας μας με την οπτική του γωνία.

Ό,τι αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, κοινωνική θέση, κύκλο γνωριμιών κλπ. αν έχει κάποιος, δε μπορώ να το ταυτίσω με την προσωπικότητα αυτού του ατόμου.

Ο χαρακτήρας, η ποιότητα, το ήθος ενός άντρα δεν εξαρτάται από τα υλικά αγαθά που τον περιβάλλουν, ή την κοινωνική αναγνώριση που ενδεχομένως απολαμβάνει.

Όταν μία ερωτεύεται τα «έχω» σου, κι όχι τα «είναι» σου, δε μου λέει εμένα προσωπικά κάτι.
Όχι απλά ΕΤΣΙ ερωτεύονται αλλά με βάση αυτό το "αίσθημα" ζουν όλη τους την ζωή διότι θέλουν να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά οι ίδιες και σε βάθος χρόνου τα παιδιά τους ώστε να έχουν μια προοπτική καλύτερη .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.894
Πόντοι
3.556
Δηλαδή...εμ δεν τις πάει πουθενά εμ του κάθονται;
Είναι τελείως χαπατα τότε αφού...

Ξέρεις τι κάνει; Τις κρατάει σε αγωνία.:cheesy: Δηλαδή το φοβούνται για ένα διάστημα, ότι θα ακουμπήσει τα φράγκα «στην άλλη».

Από τη ζήλεια τους χάφτουν παραμύθι, μέχρι που πέφτουν όλα τα όνειρα τους στο κενό.

Κι αυτός συνεχίζει τα ίδια με την επόμενη. Την ξέρει τη δουλειά.:grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Ξέρεις τι κάνει; Τις κρατάει σε αγωνία.:cheesy: Δηλαδή το φοβούνται για ένα διάστημα, ότι θα ακουμπήσει τα φράγκα «στην άλλη».

Από τη ζήλεια τους χάφτουν παραμύθι, μέχρι που πέφτουν όλα τα όνειρα τους στο κενό.

Κι αυτός συνεχίζει τα ίδια με την επόμενη. Την ξέρει τη δουλειά.:grin:
Nαι αλλά σιγά σιγά ( μην πω γρήγορα γρήγορα) θα κυκλοφορήσει τι παπατζης είναι και στο τέλος δεν θα τον πλησιάζει ούτε θηλυκό περιστέρι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Αν ζει στα Τρικαλα ισως. Αθηνα Θεσσαλονικη μπορει να το κανει για παντα
Mην το λες...δεν ξέρεις ποιους μπορεί να έχει κολλητούς στα σοσιαλ μύδια η κάθε μία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.476
Πόντοι
6.946

Men Give DELUSIONAL Only Fans Girl A Reality Check​

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.894
Πόντοι
3.556
Ψάχνουν και τα κορίτσια μας να βρουν τον Σούπερμαν, που θα τους κάνει όλα τα χατήρια, και συνάμα θα είναι κι αρκετά μαλάκας, να μην ξέρει τι του γίνεται.

Στην πάροδο του χρόνου βάζουν βέβαια κάμποσο νερό στο κρασί τους, κι αναγκάζονται «να ωριμάσουν», να γίνουν πιο ολιγαρκείς.

Έτσι πάει. Τα κορίτσια-ναυάγια που δεν βρίσκουν ποτέ τον άντρα των ονείρων τους και μένουν με ανεκπλήρωτους πόθους είναι μάλλον ο κανόνας σε τούτη τη χώρα πια.

Τα θέλουν και τα παθαίνουν.:cheesy:

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
-Χοντρός
-Φαλακρός
-Κοντός
-Μεγάλος σε ηλικία (15 χρόνια παντρεμένος)
-Χωρισμένος (ρεμάλι)

Κατά τα άλλα οι άλλοι είναι γλοιώδεις.
Φίλε μου με έκανες και γέλασα, αλλά ούτε ρεμάλι είμαι γιατί έχω συνεπιμέλεια το παιδί μου, πολύ μεγάλος δεν είμαι (47), χοντρό δε με λες, έχω κάποια περιττά και νιώθω άσχημα γι αυτό, ούτε είμαι τελείως καράφλας, αραίωση έχω.
Από την άλλη, φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος και από πρόσωπο είμαι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.
Και όχι, αγαπητέ, δεν είμαι γλοιώδης. Έχω τρόπους, ευγένεια και στιλ που δεν τα έχουν οι ούγκανοι που χαρακτήρισα γλοιώδεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Φίλε μου με έκανες και γέλασα, αλλά ούτε ρεμάλι είμαι γιατί έχω συνεπιμέλεια το παιδί μου, πολύ μεγάλος δεν είμαι (47), χοντρό δε με λες, έχω κάποια περιττά και νιώθω άσχημα γι αυτό, ούτε είμαι τελείως καράφλας, αραίωση έχω.
Από την άλλη, φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος και από πρόσωπο είμαι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.
Και όχι, αγαπητέ, δεν είμαι γλοιώδης. Έχω τρόπους, ευγένεια και στιλ που δεν τα έχουν οι ούγκανοι που χαρακτήρισα γλοιώδεις.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παρατηρούσα ότι κατά κανόνα οι γλοιώδεις ''υπερτερούν'' όσων έχουν τρόπους, ευγένεια και στυλ. Και είμαι μερικά χρόνια μεγαλύτερός σου, δεν είναι κάτι πρόσφατο αυτό που περιγράφω.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παρατηρούσα ότι κατά κανόνα οι γλοιώδεις ''υπερτερούν'' όσων έχουν τρόπους, ευγένεια και στυλ. Και είμαι μερικά χρόνια μεγαλύτερός σου, δεν είναι κάτι πρόσφατο αυτό που περιγράφω.
Έχεις δίκιο φίλε μου. Από όσα ακούω από τις γυναίκες στο περιβάλλον μου, σήμερα οι γκόμενες θέλουν "αντρίλα" και αγριάδα. Π.χ. η αδελφή μου, μού πρότεινε να ξυρίσω κεφάλι και να αφήσω μούσια.
Ούτε μου πηγαίνει αυτό, ούτε ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom