Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446
Καλλιθέα Χαλκιδική που ήμουν περαστικός βράδυ γινόταν της πουτάνας από ξέκωλα. Μιλάμε πολύ μουνί σε παρέες. Αν πας θα χαζέψεις εντελώς απ' τους βύζους και τα μπούτια δεξιά κι αριστερά
Να κάνεις οφθαλμόλουτρο δεν λεει κάτι, αν ήτανε πιο δεκτικές και ανοιχτές σε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων θα ήτανε λίγο καλύτερα. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα τα ξεκωλάκια και τις συμπεριφορές ντίβας η ψωνάκια να τις λέτε να κάνετε πιάτσα στους δρόμους καλές είστε. Όλα τα ξεκωλάκια για μια φορά καλές είναι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Να κάνεις οφθαλμόλουτρο δεν λεει κάτι, αν ήτανε πιο δεκτικές και ανοιχτές σε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων θα ήτανε λίγο καλύτερα. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα τα ξεκωλάκια και τις συμπεριφορές ντίβας η ψωνάκια να τις λέτε να κάνετε πιάτσα στους δρόμους καλές είστε. Όλα τα ξεκωλάκια για μια φορά καλές είναι.
Δε μιλάω μόνο για Ελλεηνίδες. Για να παίξεις είναι και συγκυριακό το θέμα αλλά για όλα υπάρχει τρόπος. Υπάρχουν μέρη που το μουνί είναι δυσανάλογα περισσότερο απο τις ψωλές, ειδικά καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο η Αθήνα...

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αλβανός χαβαλές άφραγκος τσιμπάει ίνσταγκραμ από Ελληνίδες στα Χανιά πολύ χαλαρά μετά το 41:10.Οι γκόμενες φαίνονται πολύ άνετες.Εκεί ένας φορτωμένος ή εμφανίσιμος Ελληνας σίγουρα θα έσκιζε κώλους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Αλβανός χαβαλές άφραγκος τσιμπάει ίνσταγκραμ από Ελληνίδες στα Χανιά πολύ χαλαρά μετά το 41:10.Οι γκόμενες φαίνονται πολύ άνετες.Εκεί ένας φορτωμένος ή εμφανίσιμος Ελληνας σίγουρα θα έσκιζε κώλους.

Άμα δεν ήταν youtuber,ούτε καν

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.413
Πόντοι
446
Δε μιλάω μόνο για Ελλεηνίδες. Για να παίξεις είναι και συγκυριακό το θέμα αλλά για όλα υπάρχει τρόπος. Υπάρχουν μέρη που το μουνί είναι δυσανάλογα περισσότερο απο τις ψωλές, ειδικά καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο η Αθήνα...
Ακόμα και οι ξένες είναι αλεπούδες να ανοιξεις μια κουβέντα είναι κατί φυσιολογικό για αυτές αλλά να κάνεις κάτι παραπέρα θέλει πολλή προσοχη, θα σε βγάλουν στη σεντρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Όταν είσαι 30+,μονο για οφθαλμόλουτρο είσαι στην Ελλάδα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456

Aρχηγέ, ο συγκεκριμένος έχει γνωστό κανάλι youtube,δικό του σπίτι και γυρνάει με ένα Mustang GT.

Άμα ήταν πακετάς και πήγαινε να πάρει instagram, θα έπαιρνε ένα αρχίδι...

Υπάρχει τώρα μια γενιά που ανοίγει πόδια σε τράπερς,youtubers και όσους έχουν πολλούς followers στο instagram.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
μια περσοναλ τρεινερ που ξερω και που ειναι τωρα 30 χρονων και ασχολειται με αυτο απο τα 18 της, την θυμαμαι στα 22 της να εχει τρελο κωλο και τουρλωτο, την ειδα προσφατα στον δρομο και ο κωλος της ειχε πεσει, αρα τι λεμε βρε παιδια, εδω η αλλη απο τα 18 της ειναι η δουλεια της η γυμναστικη και ασχολειται καθε μερα και στα 30 της εχει χασει την κωλαρα που ειχε, φανταστειται κατι σαπιες που δεν γυμναστηκαν ποτε και τρωνε οτι ναναι πως ειναι απο τα 30 και μετα,
απλα καποιοι βλεπουν κατι 22 χρονες που μεγαλοδειχνουν και τις περνανε για τριανταρες και λενε ποσο μουναρες ειναι οι ελληνιδες και στα 30 τους
οταν η αλλη πατησει τα 30, ειναι πλεον να σου φτιαχνει κατι φαγητο και να σου σιδερωνει.

Συμφωνώ και επαυξάνω... το ελληνικό DNA είναι αμιλικτο για την γυναίκα...

Μετά τα 28 ολες οι Ελληνιδες κλαταρουν σαν σαμπρέλα ...
ενώ οι σλαβες και οι ασσιατισες κρατιούνται μέχρι τα 40 ...

Οποία δεν έχει μυαλό να παντρευτεί όσο είναι μικρή ...
καρφώνει ράφι... λόγω κωλαθρας ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Aρχηγέ, ο συγκεκριμένος έχει γνωστό κανάλι youtube,δικό του σπίτι και γυρνάει με ένα Mustang GT.

Άμα ήταν πακετάς και πήγαινε να πάρει instagram, θα έπαιρνε ένα αρχίδι...

Υπάρχει τώρα μια γενιά που ανοίγει πόδια σε τράπερς,youtubers και όσους έχουν πολλούς followers στο instagram.
Γύρισα από Χανιά πριν λίγες μέρες

Παρα πολύ μουνι. Και κλασικά αυτές που είχαν το πιο φτηνιάρικο ντύσιμο και την πιο πολύ μπογιά στη μούρη ήταν Ελληνίδες. Περίμενα θα ήταν τίποτα Ρωσίδες η Σλαβες αλλά φεύ. Και με τη γνωστή ξυνιλα στη μούρη

Όσο για τις φολοουερς υπάρχουν και εφαρμογές για να αγοράζεις

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καλλιθέα Χαλκιδική που ήμουν περαστικός βράδυ γινόταν της πουτάνας από ξέκωλα. Μιλάμε πολύ μουνί σε παρέες. Αν πας θα χαζέψεις εντελώς απ' τους βύζους και τα μπούτια δεξιά κι αριστερά
Καμάκωσες καμία ή τις απαξίωσες τις ξεβρακωκέφαλες? :rockon:

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει τέτοιο μέρος στην Ελλάδα πάντα οι ψωλαραιοι είναι πιο πολλοί ανέκαθεν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Παντού έτσι είναι καλοκαίρι
@Sub-Zero ..ποιος είναι στο άβαταρ σου;

Μην το λες...πολλοί όχι απλά τις τρώνε στην μαπα αλλά τις παντρεύονται κιόλας γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν τίποτα καλύτερο και γιατί έχουν φτάσει σε "ηλικία γάμου" και νιώθουν ότι δεν έχουν χρόνο για καλύτερη επιλογή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Καμια δε μένει ράφι αν δεν το θέλει

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Κρίνοντας από το τι βλέπω γύρω μου, δε νομίζω ότι για να βρεις σήμερα γκόμενα χρειάζονται ''εφόδια''. Άπειρα ναυάγια κυκλοφορούν με μουνάρες, και οι τελευταίες νιώθουν ευτυχισμένες κιόλας. Και βλέπεις πολλούς ''εφοδιασμένους'' να εκλιπαρούν για λίγη γυναικεία προσοχή.
Εκτός από το γυναικοκεντρισμό, εσχάτως αρχίζει και αναπτύσσεται έντονα και η ''υπογαμία'': οι γυναίκες αναζητούν άντρες τους οποίους θεωρούν κατώτερους ώστε να νιώθουν σπουδαίες δίπλα τους.
Είμαι πρόσφατα χωρισμένος από 15 χρόνια γάμο. Αυτό που λες φίλε μου έχω αρχίσει και το παρατηρώ εδώ και λίγους μήνες. Πραγματικά βλέπω πολύ όμορφες κοπέλες να κυκλοφορούν με τύπους τουλάχιστον γλοιώδεις.
Δεν κρύβω ότι το ζηλεύω κάπως, γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου με προβλήματα, παράτησα τον εαυτό μου, πήρα κιλά, έχασα μαλλιά και νιώθω απαίσια. Γενικά είμαι εμφανίσιμος αλλά δεν τολμάω να κάνω κίνηση λόγω των προαναφερομένων, αν και θέλω να βρω σύντροφο. Είμαι και κοντός 1.65 και άστα να πάνε... Θα πεθάνω πηδώντας εταίρες και εσκορτάκια από ότι βλέπω. Το "κακό" είναι ότι πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ αλλά μου έχει κοπεί η όρεξη για φλερτ και παιχνίδι με αυτά που βλέπω. Απογοήτευση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom