Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
113
Πόντοι
1
Περίπου αυτό έλεγε σε κάποιο σημείο το κείμενο στο link που συζητούσαμε χθες.

Αν ήταν άνετες με βασικό στόχο να περάσουν καλά, εφήμερα πηδήματα κλπ, τα πράγματα θα ήταν καλλίτερα και για τα 2 φύλα.

Επειδή όμως έχουν τόσα στο κεφάλι τους για το πως και το γιατί και σου 'πα μου 'πες, έχουμε αυτή την κατάσταση.

Ρε δεν πάνε στο διάολο, λέω εγώ. :2funny:
Πες τα να αγιάσει το στόμα σου φίλε μου!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Από όσο ξέρω εγώ τις Ελληνίδες, πολλές είναι απλά μονίμως ανικανοποίητες. Δεν είναι να ασχολείσαι, με το τι θέλουν και τι τους αρέσει.

Κι όταν σε ερωτεύονται, δεν ερωτεύονται εσένα, ερωτεύονται την κοινωνική σου θέση, το περιβάλλον σου, τον τρόπο ζωής σου.

Εκείνοι οι ξύπνιοι φραγκομουνιάδες που πάνε για το ψητό, τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πλασάρουν «το όνειρο», «το παραμύθι», «το μέλλον».

Δεν τρελαίνομαι για τις Ελληνίδες γενικώς. Καλές είναι, αλλά ως εκεί. Εύκολο να τις διαβάσεις. Πολλές τους είναι λίγο βαρετές στην τελική.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Από όσο ξέρω εγώ τις Ελληνίδες, πολλές είναι απλά μονίμως ανικανοποίητες. Δεν είναι να ασχολείσαι, με το τι θέλουν και τι τους αρέσει.

Κι όταν σε ερωτεύονται, δεν ερωτεύονται εσένα, ερωτεύονται την κοινωνική σου θέση, το περιβάλλον σου, τον τρόπο ζωής σου.

Εκείνοι οι ξύπνιοι φραγκομουνιάδες που πάνε για το ψητό, τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πλασάρουν «το όνειρο», «το παραμύθι», «το μέλλον».

Δεν τρελαίνομαι για τις Ελληνίδες γενικώς. Καλές είναι, αλλά ως εκεί. Εύκολο να τις διαβάσεις. Πολλές τους είναι λίγο βαρετές στην τελική.

Οντως, 9 στις 10, για καποιο λογο που το αθλιο κεφαλι τους τους λεει, ειναι διαρκως ανικανοποιητες.
Μακρια.
Οποιος ειναι κοντα τους, αργα ή γρηγορα θα δυστυχησει.

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86

πριν που ειχα παει εξω μια βολτουλα, οποιο ζευγαρι ειδα απο 20 χρονων και πανω ητανε οτι ναναι, εβλεπες τριανταρα με εξηνταρι ζευγαρι, ψηλη μουναρα με κοντοχοντρο, τελειως αταιριαστα τα πιο πολλα απο θεμα εμφανισης, αλλα πλεον ο γνωμονας της ελληνιδας να πει το ναι στον γκομενο, ειναι να τον ξερει απο κοινους γνωστους και να τον κανει του χεριου της και να την εχει στα ωπα ωπα και να τον εκμεταλλευεται,
η εμφανιση στον εγκεφαλο της ελληνιδας ειναι το 1% πλεον, χρονια εχω να δω μια γκομενα 25-30 χρονων να περασει διπλα της καποιος και να πει τι ωραιος ητανε αυτος, στο μουνι της τελειως ολοι οι αγνωστοι, περνανε απαρατηρητοι ας εισαι και μοντελο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506

Και οι ξένες έτσι είναι ρε μαν

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Και οι ξένες έτσι είναι ρε μαν

Είμαι βέβαιος, ότι είσαι γνώστης του θέματος.

Παρόλα αυτά, τι γκόμενες γνώρισα επί χρόνια και χρόνια σε Αγγλία και Γερμανία, δεν έχει καμία σχέση με τις κοπέλες, που πετυχαίνω εδώ.

Βαριέμαι να λέω πολλά σχετικά, αλλά τούτες εδώ οι ντόπιες είναι συχνά ακόμη πιο ναυάγια κι από αρκετούς από μας.:cheesy:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656

Αυτό εννοείται.Ειδικά απ'τα 25-30 και μετά,μονο αυτά μετράνε

Εν΄΄ώ ο άντρας πχ μπορεί να ερωτευτεί μόνο και μόνο αν δει κανα ωραιο κώλο ή σταυροπόδι

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Γύρισα από Χανιά πριν λίγες μέρες

Παρα πολύ μουνι. Και κλασικά αυτές που είχαν το πιο φτηνιάρικο ντύσιμο και την πιο πολύ μπογιά στη μούρη ήταν Ελληνίδες. Περίμενα θα ήταν τίποτα Ρωσίδες η Σλαβες αλλά φεύ. Και με τη γνωστή ξυνιλα στη μούρη

Όσο για τις φολοουερς υπάρχουν και εφαρμογές για να αγοράζεις
Παίζουν ακόμα Ρωσίδες ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506

Παρόλα αυτά, τι γκόμενες γνώρισα επί χρόνια και χρόνια σε Αγγλία και Γερμανία, δεν έχει καμία σχέση με τις κοπέλες, που πετυχαίνω εδώ.

Βαριέμαι να λέω πολλά σχετικά, αλλά τούτες εδώ οι ντόπιες είναι συχνά ακόμη πιο ναυάγια κι από αρκετούς από μας.:cheesy:
Κοιτά είναι θέμα κουλτούρας

Νότιο Ευρωπαιες και Βαλκάνιες έτσι είναι.

Και οι πιο βόρειες αλλά όχι τόσο.

Οι Ελληνίδες είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη σίγουρα , αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι άλλες είναι κελεπούρια

Και οι δικές μας είναι λίγο πιο άσχημες

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.295
Πόντοι
201
Είμαι πρόσφατα χωρισμένος από 15 χρόνια γάμο. Αυτό που λες φίλε μου έχω αρχίσει και το παρατηρώ εδώ και λίγους μήνες. Πραγματικά βλέπω πολύ όμορφες κοπέλες να κυκλοφορούν με τύπους τουλάχιστον γλοιώδεις.
Δεν κρύβω ότι το ζηλεύω κάπως, γιατί μετά από τόσα χρόνια γάμου με προβλήματα, παράτησα τον εαυτό μου, πήρα κιλά, έχασα μαλλιά και νιώθω απαίσια. Γενικά είμαι εμφανίσιμος αλλά δεν τολμάω να κάνω κίνηση λόγω των προαναφερομένων, αν και θέλω να βρω σύντροφο. Είμαι και κοντός 1.65 και άστα να πάνε... Θα πεθάνω πηδώντας εταίρες και εσκορτάκια από ότι βλέπω. Το "κακό" είναι ότι πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ αλλά μου έχει κοπεί η όρεξη για φλερτ και παιχνίδι με αυτά που βλέπω. Απογοήτευση...
-Χοντρός
-Φαλακρός
-Κοντός
-Μεγάλος σε ηλικία (15 χρόνια παντρεμένος)
-Χωρισμένος (ρεμάλι)

Κατά τα άλλα οι άλλοι είναι γλοιώδεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
-Χοντρός
-Φαλακρός
-Κοντός
-Χωρισμένος (ρεμάλι)

Πως τον πετσόκοψες έτσι το δίδυμο αδερφό μου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.465
Πόντοι
27.261
-Χοντρός
-Φαλακρός
-Κοντός
-Χωρισμένος (ρεμάλι)

παιχτη εδω μεσα μαθαμε επισης οτι, οι "ασχημοι" βγαζουν γκομενες τελικα:2funny::2funny::2funny:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Παίκτη, όλα τα παραπάνω είσαι εσύ, δεν είναι κάποιος άλλος. Άρα, εσένα ερωτεύονται.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456

Πολλοί Έλληνες που έχετε μια πιο επιφανειακή επαφή με κεντροβορειοευρωπαίες, νομίζετε ότι αυτό το φιλικό και ανέμελο easy going είναι και αυτό που συμβαίνει αν τις έχεις μέσα στο σπίτι σου.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και οι γυναίκες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν το ίδιο mentality, μιας και είναι.....
γυναίκες...

Eννοείται ότι αυτά που έγραψες ισχύουν ποσοστιαία περισσότερο για τις Ελληνίδες,
αλλά άμα ζήσεις τις ξένες από κοντά, θα δεις ότι σε βάθος χρόνου λειτουργούν το ίδιο.

Θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα..
Μετακόμισα από τη Γερμανία, στην Ελβετία.
ΟΛΕΣ που νταραβεριζόμουν το τελευταίο εξάμηνο στη Γερμανία, εκτός από μία, ήρθαν να με επισκεφτούν,
εννοείται με διανυκτέρευση και σεξ.
ΟΛΕΣ σκέφτηκαν την προοπτική να έρθουν εδώ..
Και μιλάω κυρίως για ανεξάρτητες, δήθεν φεμινίστριες, Γερμανίδες...

Αν είχα μετακομίσει Αυστρία, θα έρχονταν να με δουν λιγότερες από τις μισές,
δηλαδή όσες με γούσταραν πραγματικά και όχι όσες γούσταραν την προοπτική να έρθουν μόνιμα εδώ.

Αλλά ναι...
Οι Ελληνίδες αν και έχουν βελτιωθεί εμφανισιακά σε σχέση με το παρελθόν
και μόνο που μιλάνε με στραβό στόμα και θέλουν να τσιμπουκώσουν τον κάθε γυφτοτράπερ,
είναι μια κατεστραμμένη γτπ γενιά..

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Παίκτη, όλα τα παραπάνω είσαι εσύ, δεν είναι κάποιος άλλος. Άρα, εσένα ερωτεύονται.

Όχι, δε μπορώ να συμφωνήσω, αλλά από κει και πέρα, ο καθένας μας με την οπτική του γωνία.

Ό,τι αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, κοινωνική θέση, κύκλο γνωριμιών κλπ. αν έχει κάποιος, δε μπορώ να το ταυτίσω με την προσωπικότητα αυτού του ατόμου.

Ο χαρακτήρας, η ποιότητα, το ήθος ενός άντρα δεν εξαρτάται από τα υλικά αγαθά που τον περιβάλλουν, ή την κοινωνική αναγνώριση που ενδεχομένως απολαμβάνει.

Όταν μία ερωτεύεται τα «έχω» σου, κι όχι τα «είναι» σου, δε μου λέει εμένα προσωπικά κάτι.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Πολλοί Έλληνες που έχετε μια πιο επιφανειακή επαφή με κεντροβορειοευρωπαίες, νομίζετε ότι αυτό το φιλικό και ανέμελο easy going είναι και αυτό που συμβαίνει αν τις έχεις μέσα στο σπίτι σου.
Δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και οι γυναίκες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν το ίδιο mentality, μιας και είναι.....
γυναίκες...
Eννοείται ότι αυτά που έγραψες ισχύουν ποσοστιαία περισσότερο για τις Ελληνίδες,
αλλά άμα ζήσεις τις ξένες από κοντά, θα δεις ότι σε βάθος χρόνου λειτουργούν το ίδιο.

Θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα..
Μετακόμισα από τη Γερμανία, στην Ελβετία.
ΟΛΕΣ που νταραβεριζόμουν το τελευταίο εξάμηνο στη Γερμανία, εκτός από μία, ήρθαν να με επισκεφτούν,
εννοείται με διανυκτέρευση και σεξ.
ΟΛΕΣ σκέφτηκαν την προοπτική να έρθουν εδώ..
Και μιλάω κυρίως για ανεξάρτητες, δήθεν φεμινίστριες, Γερμανίδες...

Αν είχα μετακομίσει Αυστρία, θα έρχονταν να με δουν λιγότερες από τις μισές,
δηλαδή όσες με γούσταραν πραγματικά και όχι όσες γούσταραν την προοπτική να έρθουν μόνιμα εδώ.

Αλλά ναι...
Οι Ελληνίδες αν και έχουν βελτιωθεί εμφανισιακά σε σχέση με το παρελθόν
και μόνο που μιλάνε με στραβό στόμα και θέλουν να τσιμπουκώσουν τον κάθε γυφτοτράπερ,
είναι μια κατεστραμμένη γτπ γενιά..

Την έχω ζήσει τη Γερμανία για χρόνια και χρόνια. Βερολίνο, ας πούμε, πολλές κουλές και τρελιάρες φάσεις, με γκόμενες που θα πλήρωναν και τα ποτά τους, και την είσοδο στο κλαμπ και το εστιατόριο, και ό,τι άλλο.

Εδώ, είτε όταν ήμουν νεότερος, είτε τώρα, άμα δεν τα ακουμπούσα / ακουμπήσω στις διαδρομές για το ένα και το άλλο, δεν προχωράει τίποτα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Όχι, δε μπορώ να συμφωνήσω, αλλά από κει και πέρα, ο καθένας μας με την οπτική του γωνία.

Ό,τι αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, κοινωνική θέση, κύκλο γνωριμιών κλπ. αν έχει κάποιος, δε μπορώ να το ταυτίσω με την προσωπικότητα αυτού του ατόμου.

Ο χαρακτήρας, η ποιότητα, το ήθος ενός άντρα δεν εξαρτάται από τα υλικά αγαθά που τον περιβάλλουν, ή την κοινωνική αναγνώριση που ενδεχομένως απολαμβάνει.

Όταν μία ερωτεύεται τα «έχω» σου, κι όχι τα «είναι» σου, δε μου λέει εμένα προσωπικά κάτι.

Τύπε, κάποια από αυτά είναι και το "είναι" σου και η προσωπικότητά σου.

Αν π.χ.η άλλη είναι σε ηλικία που θέλει να ανοίξει σπίτι και εσύ μένεις στα 30plus με τη μαμά σου,
είναι και αυτό ένα από τα "είναι" σου και λέει κάποια πράγματα για σένα.

Καυλιάρηδες, να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και κάποια πράγματα να τα βλέπετε ως τρίτοι.
Αν για παράδειγμα είχατε μια κόρη, πως θα θέλατε να την δείτε;
Θα θέλατε να την δείτε με έναν άντρα σαν εσάς;

Δεν εννοώ με τον άντρα που νομίζετε εσείς ότι είστε.
Αλλά με τον άντρα που ξέρει ο κοινωνικός σας περίγυρος ότι είστε.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: bdsm72

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Την έχω ζήσει τη Γερμανία για χρόνια και χρόνια. Βερολίνο, ας πούμε, πολλές κουλές και τρελιάρες φάσεις, με γκόμενες που θα πλήρωναν και τα ποτά τους, και την είσοδο στο κλαμπ και το εστιατόριο, και ό,τι άλλο.

Εδώ, είτε όταν ήμουν νεότερος, είτε τώρα, άμα δεν τα ακουμπούσα / ακουμπήσω στις διαδρομές για το ένα και το άλλο, δεν προχωράει τίποτα.

Όντως, οι Γερμανίδες πέρα από το πρώτο ραντεβού, δεν γουστάρουν πολλά "κιμπαριλίκια" και μάτσο μαλακίες.

Αλλά μάλλον δεν έχεις ζήσει να βγάζεις περισσότερα λεφτά από τις περισσότερες από αυτές.
Να πηγαίνουν π.χ. αυτές να πάρουν κάποιο δάνειο από την τράπεζα και να τις απορρίπτουν
ενώ θα το έδιναν σε εσένα.

Μετά τα 30 μπαίνουν άλλα πράγματα στο παιχνίδι και σε βλέπουν όπως όλες οι γυναίκες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Τύπε, κάποια από αυτά είναι και το "είναι" σου και η προσωπικότητά σου.

Αν π.χ.η άλλη είναι σε ηλικία που θέλει να ανοίξει σπίτι και εσύ μένεις στα 30plus με τη μαμά σου,
είναι και αυτό ένα από τα "είναι" σου και λέει κάποια πράγματα για σένα.

Καυλιάρηδες, να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και κάποια πράγματα να τα βλέπετε ως τρίτοι.
Αν για παράδειγμα είχατε μια κόρη, πως θα θέλατε να την δείτε;
Θα θέλατε να την δείτε με έναν άντρα σαν εσάς;
Όχι με τον άντρα που νομίζετε εσείς ότι είστε.
Αλλά με τον άντρα που ξέρει ο κοινωνικός σας περίγυρος ότι είστε.

Διάσταση απόψεων, αγαπητέ.

Φυσικά και σε ένα τόσο εξτρέμ παράδειγμα, όπως όταν μένει κάποιος σε ηλικία άνω των 30 με τη μάνα του, βγάζει νόημα αυτό που λες.

Αλλά κατά τα άλλα, τα υλικά αγαθά και η συνδεδεμένη αναγνώριση δε μου λένε κάτι για το τι είναι κάποιος.

Την πραγματική προσωπικότητα του άλλου τη βλέπεις συνήθως, όταν ένα άτομο βρεθεί υπό πίεση. Είτε οικονομική, είτε από ασθένειες, είτε από ό,τι άλλο.

Αυτή τουλάχιστον είναι η θέση μου.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.248
Πόντοι
3.556
Όντως, οι Γερμανίδες πέρα από το πρώτο ραντεβού, δεν γουστάρουν πολλά "κιμπαριλίκια" και μάτσο μαλακίες.

Αλλά μάλλον δεν έχεις ζήσει να βγάζεις περισσότερα λεφτά από τις περισσότερες από αυτές.
Να πηγαίνουν π.χ. αυτές να πάρουν κάποιο δάνειο από την τράπεζα και να τις απορρίπτουν
ενώ θα το έδιναν σε εσένα.

Μετά τα 30 μπαίνουν άλλα πράγματα στο παιχνίδι και σε βλέπουν όπως όλες οι γυναίκες.

Τη έχω ζήσει τη Γερμανία, και το Βερολίνο ειδικότερα, σε πολλά επίπεδα. Κι ως ταπεινός, κι ως εύπορος. Και σε πολύ άγριες clubbing καταστάσεις.

Οι Γερμανίδες είναι άλλη φάση, πώς να το κάνουμε. Δεν σου φορτώνονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι Βαλκάνιες.

Απόψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom