Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.522
- Πόντοι
- 3.656
Ηρθε ο Φουρνιέ για να μάθει τα σωστά γαλλικά επιτέλους, τόσο καιρό νόμιζε ότι ξέρει Γαλλικά..
Θα τα μάθει καλύτερα διπλα στον Μπαρτζώκα
Ηρθε ο Φουρνιέ για να μάθει τα σωστά γαλλικά επιτέλους, τόσο καιρό νόμιζε ότι ξέρει Γαλλικά..
Θα συμφωνήσω με την απάντηση του linos,αυτά πρέπει να προχωρήσετε πρώτα για να τα δει
Ναι, εννοείται πως το κατάλαβα, αλλά πώς θα ξέρει τον μισθό αν δεν κάνεις σχέση; Θα την πλησιάσεις και θα της πεις "εγώ στη δουλειά γ@μ@ω και δέρνω και παίρνω γαμώ τους μισθούς;"Μα και να είσαι,δεν ε΄χει σημασία
Χωρις τον δυνατό μισθό,δεν περνάς στο επόμενο επίπεδο,να σε γνωρίσουν δηλαδή καλύτερα
Ναι, εννοείται πως το κατάλαβα, αλλά πώς θα ξέρει τον μισθό αν δεν κάνεις σχέση; Θα την πλησιάσεις και θα της πεις "εγώ στη δουλειά γ@μ@ω και δέρνω και παίρνω γαμώ τους μισθούς;"
Και δυστυχώς δεν είμαι ο τύπος που θα πλησιάσει την άλλη και θα τη φλομώσει στο ψέμα.
Στο μεταξύ από όσα βλέπω όταν κυκλοφορώ και όταν βγαίνω έξω για καφέ/φαγητό, η πλειοψηφία είναι στον κόσμο τους και μου φαίνονται τραγικά ηλίθιες !
Λεμε για τον μουνοδουλο Έλληνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοια
Γιατί να πρέπει η ευτυχισμένη στιγμή του άλλου να θεωρείται "ξεφτιλα";
Θα στο πω αλλιώς, αν και το έχω ξαναγράψει.Κατάλαβα... Δηλαδή ένας τύπος εργαζόμενος με δυνατό μισθό, εμφάνισης προσώπου πολύ άνω του μέσου όρου με καλούς τρόπους που πατάει γερά στα πόδια του και ξέρει τι θέλει, δεν τους κάνει, ε;
Αυτά είναι αμερικανιές που προωθούνται, ξύπνα.Λεμε για τον μουνοδουλο Έλληνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοια
Θα στο πω αλλιώς, αν και το έχω ξαναγράψει.
Αν εσύ έχεις 5 ακίνητα και παίρνεις 5 χιλιάρικα από ενοίκια ξεκούραστος και τα ξύνεις στο σπίτι και κάποιος άλλος παίρνει 5 και δηλώνει στέλεχος-διευθυντής σε μεγαλοεταιρεία, θα επιλέξει το δεύτερο.
Χύνουν αν ξέρουν ότι έχεις εξουσία. Ίσως γιατί κατά βάθος θέλουν να τις εξουσιάζεις και δε γίνεται να υποταχθούν σε κάποιον που τα ξύνει.
Το τελευταίο είναι δική μου θεωρία, μην παρεξηγηθώ.
Μιλάμε για σχέση ή για σοβαρή σχέση;Αυτές όμως που ψάχνονται για ταξίδια κλπ,θα διαλέξουν τον πρώτο λόγω άφθονου ελεύθερου χρόνου.
Γατακια ο τυπος πισω δεξια με την πιπιζα περναει μυστικιστικο μυνημα στην φωτο...για να δω αν το πιασατεΑυτά είναι αμερικανιές που προωθούνται, ξύπνα.
Αυτά είναι αμερικανιές που προωθούνται, ξύπνα.
Ειρωνικός είσαι, αλλά ανάθεμα αν κατάλαβες τι είπα και τι εννοούσα.Γατακια ο τυπος πισω δεξια με την πιπιζα περναει μυστικιστικο μυνημα στην φωτο...για να δω αν το πιασατε
Κατάλαβα... Είναι αυτές οι νεωτερίστικες θεωρίες περί Alpha Male και μαλακίες στο τετράγωνο...Θα στο πω αλλιώς, αν και το έχω ξαναγράψει.
Αν εσύ έχεις 5 ακίνητα και παίρνεις 5 χιλιάρικα από ενοίκια ξεκούραστος και τα ξύνεις στο σπίτι και κάποιος άλλος παίρνει 5 και δηλώνει στέλεχος-διευθυντής σε μεγαλοεταιρεία, θα επιλέξει το δεύτερο.
Χύνουν αν ξέρουν ότι έχεις εξουσία. Ίσως γιατί κατά βάθος θέλουν να τις εξουσιάζεις και δε γίνεται να υποταχθούν σε κάποιον που τα ξύνει.
Το τελευταίο είναι δική μου θεωρία, μην παρεξηγηθώ.
Alpha male?Κατάλαβα... Είναι αυτές οι νεωτερίστικες θεωρίες περί Alpha Male και μαλακίες στο τετράγωνο...
Ναι, τους "ηγέτες", αφεντικά κ.λπ. έτσι δεν τους λένε;Alpha male?
Πήγες στο άλλο άκρο τώρα.
Κανονικά, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.Όταν είσαι εκατομμυριούχος και διάσημος,δεν γονατίζεις εσύ στις γκομενες.Οι γκόμενες γονατίζουν μπροστά σου
Κανονικά, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Τα εκατομμύρια δεν τα έχεις για να σου κάνουν πίπες όλες.
Αν είναι έτσι, στήσε μία έπαυλη όπως ο μακαρίτης ο Χιου Χέφνερ και κάνε όργια και να έχεις και μία "επίσημη" κάθε χρόνο.
Τα εκατομμύρια τα έχεις για να μπορέσεις να έχεις εσύ την επιλογή (τουλάχιστον, τις περισσότερες φορές).