Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Σαντ δεν είναι όλοι οι χαμηλομισθοι ελεύθεροι/μπακουρια. Βασικά σχεδόν κανένας, οι περισσότεροι με οικογένεια και παιδιά.

Αυτοί παντρεύτηκαν την σχολική τους γκόμενα ή την μόνη γκόμενα που τους έκατσε.Γιατί μετά ξεραν ότι δε θα βρίσκαν τίποτα

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
113
Πόντοι
1
Μα και να είσαι,δεν ε΄χει σημασία

Χωρις τον δυνατό μισθό,δεν περνάς στο επόμενο επίπεδο,να σε γνωρίσουν δηλαδή καλύτερα
Ναι, εννοείται πως το κατάλαβα, αλλά πώς θα ξέρει τον μισθό αν δεν κάνεις σχέση; Θα την πλησιάσεις και θα της πεις "εγώ στη δουλειά γ@μ@ω και δέρνω και παίρνω γαμώ τους μισθούς;"
Και δυστυχώς δεν είμαι ο τύπος που θα πλησιάσει την άλλη και θα τη φλομώσει στο ψέμα.
Στο μεταξύ από όσα βλέπω όταν κυκλοφορώ και όταν βγαίνω έξω για καφέ/φαγητό, η πλειοψηφία είναι στον κόσμο τους και μου φαίνονται τραγικά ηλίθιες ‍!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Ναι, εννοείται πως το κατάλαβα, αλλά πώς θα ξέρει τον μισθό αν δεν κάνεις σχέση; Θα την πλησιάσεις και θα της πεις "εγώ στη δουλειά γ@μ@ω και δέρνω και παίρνω γαμώ τους μισθούς;"
Και δυστυχώς δεν είμαι ο τύπος που θα πλησιάσει την άλλη και θα τη φλομώσει στο ψέμα.
Στο μεταξύ από όσα βλέπω όταν κυκλοφορώ και όταν βγαίνω έξω για καφέ/φαγητό, η πλειοψηφία είναι στον κόσμο τους και μου φαίνονται τραγικά ηλίθιες ‍!

Εντάξει,θα σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις και απ'αυτό θα καταλάβει που κινείσαι μισθολογικά.Αν και δεν αποκλείω να στο ρωτήσει και στα ίσια

Για το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Λεμε για τον μουνοδουλο Έλληνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοια :headbang:

goykap_1.jpg

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Λεμε για τον μουνοδουλο Έλληνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοια :headbang:

goykap_1.jpg

Γιατί να πρέπει η ευτυχισμένη στιγμή του άλλου να θεωρείται "ξεφτιλα"; Σαντ, πρέπει να αλλάξεις τροπάριο, μας πέσανε τα μαλλιά κ ακόμα τα ίδια λες. Μια χαρά παιδί είσαι, αρκεί να το πιστέψεις..

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Κατάλαβα... Δηλαδή ένας τύπος εργαζόμενος με δυνατό μισθό, εμφάνισης προσώπου πολύ άνω του μέσου όρου με καλούς τρόπους που πατάει γερά στα πόδια του και ξέρει τι θέλει, δεν τους κάνει, ε;
Θα στο πω αλλιώς, αν και το έχω ξαναγράψει.
Αν εσύ έχεις 5 ακίνητα και παίρνεις 5 χιλιάρικα από ενοίκια ξεκούραστος και τα ξύνεις στο σπίτι και κάποιος άλλος παίρνει 5 και δηλώνει στέλεχος-διευθυντής σε μεγαλοεταιρεία, θα επιλέξει το δεύτερο.
Χύνουν αν ξέρουν ότι έχεις εξουσία. Ίσως γιατί κατά βάθος θέλουν να τις εξουσιάζεις και δε γίνεται να υποταχθούν σε κάποιον που τα ξύνει.
Το τελευταίο είναι δική μου θεωρία, μην παρεξηγηθώ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Αν εσύ έχεις 5 ακίνητα και παίρνεις 5 χιλιάρικα από ενοίκια ξεκούραστος και τα ξύνεις στο σπίτι και κάποιος άλλος παίρνει 5 και δηλώνει στέλεχος-διευθυντής σε μεγαλοεταιρεία, θα επιλέξει το δεύτερο.
Χύνουν αν ξέρουν ότι έχεις εξουσία. Ίσως γιατί κατά βάθος θέλουν να τις εξουσιάζεις και δε γίνεται να υποταχθούν σε κάποιον που τα ξύνει.

Αυτές όμως που ψάχνονται για ταξίδια κλπ,θα διαλέξουν τον πρώτο λόγω άφθονου ελεύθερου χρόνου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Αυτά είναι αμερικανιές που προωθούνται, ξύπνα.

Όταν είσαι εκατομμυριούχος και διάσημος,δεν γονατίζεις εσύ στις γκομενες.Οι γκόμενες γονατίζουν μπροστά σου

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Γατακια ο τυπος πισω δεξια με την πιπιζα περναει μυστικιστικο μυνημα στην φωτο...για να δω αν το πιασατε
Ειρωνικός είσαι, αλλά ανάθεμα αν κατάλαβες τι είπα και τι εννοούσα.
Εγώ δεν είπα ότι είναι στημένη η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φωτο.
Αλλά υπάρχουν ένα σωρό "εικόνες" που μπαίνουν στο υποσυνείδητό μας και το θεωρούμε ως φυσιολογικό πλέον, το να γονατίσει κάποιος. Μη σου πω ότι το θεωρούμε και υποχρεωτικό, αν θέλουμε να είμαστε κουλ.
Έχει να κάνει με την αποδόμηση του λευκού άντρα. Δε θα επεκταθώ, δεν είναι το θέμα μας εδώ.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
113
Πόντοι
1
Κατάλαβα... Είναι αυτές οι νεωτερίστικες θεωρίες περί Alpha Male και μαλακίες στο τετράγωνο...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Όταν είσαι εκατομμυριούχος και διάσημος,δεν γονατίζεις εσύ στις γκομενες.Οι γκόμενες γονατίζουν μπροστά σου
Κανονικά, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Τα εκατομμύρια δεν τα έχεις για να σου κάνουν πίπες όλες.
Αν είναι έτσι, στήσε μία έπαυλη όπως ο μακαρίτης ο Χιου Χέφνερ και κάνε όργια και να έχεις και μία "επίσημη" κάθε χρόνο.
Τα εκατομμύρια τα έχεις για να μπορέσεις να έχεις εσύ την επιλογή (τουλάχιστον, τις περισσότερες φορές).

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Να και κάτι που έπεσα πάνω του τυχαία...Πρέπει λέει να καθαρίζεις το σπίτι, αν θες πίπα.
Κάτι δηλαδή που ευχαριστεί και τους δύο, έχει προϋποθέσεις από την πλευρά του άντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom