Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Παρατηρώ επίσης κάτι ψιλομπάζα αν έχουν κάπως ωραίο κορμί, την έχουν δει κι αυτές κάπως! Τι διάολο;;;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Στο μεταξύ πόσοι από αυτούς με τα μπράτσα γαμούν σκληρά;
Εγώ πάντως όχι , γλείφω μόνο

Πέρα από την πλάκα. Χρειάζεσαι λίγα μπράτσα και αερόβια κάνει θαύματα για τον πουτσο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παρατηρώ επίσης κάτι ψιλομπάζα αν έχουν κάπως ωραίο κορμί, την έχουν δει κι αυτές κάπως! Τι διάολο;;;
Αφού ρε μαν όλες οι μέτριες έχουν 600 μαλακες στα σοσιαλ.

Και συνήθως δεν έχουν νοημοσύνη, μέτρια μυαλά είναι

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
1.55 να ειναι η αλλη και ασχημη αλλα να εχει καπως καλο κωλο, θα γινεται χαμος απο υποψηφιους λιγουρες διαφορων ηλικιων, ενας αντρας αν εχει ωραιο σωμα αλλα αν ειναι κοντος και ασχημος δεν υπαρχει καν για τις γκομενες, δεν τον παρατηρει καμια.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
1.55 να ειναι η αλλη και ασχημη αλλα να εχει καπως καλο κωλο, θα γινεται χαμος απο υποψηφιους λιγουρες διαφορων ηλικιων, ενας αντρας αν εχει ωραιο σωμα αλλα αν ειναι κοντος και ασχημος δεν υπαρχει καν για τις γκομενες, δεν τον παρατηρει καμια.
Ελπίζω με φάτσα άνω του μέσου όρου, τώρα που φτιάχνω σώμα, να έχω ελπίδες και ας είμαι 1.65.
Όχι όμως για Ελλεεινίδες...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Ελπίζω με φάτσα άνω του μέσου όρου, τώρα που φτιάχνω σώμα, να έχω ελπίδες και ας είμαι 1.65.
Όχι όμως για Ελλεεινίδες...
Διάβασα παραπάνω που λες ότι ήσουν 15 χρόνια παντρεμένος, άρα στην ουσία μία δεκαπενταετία ήσουν εκτός ''αγοράς''. Και μάλιστα μίας 15ετίας που η εισβολή των social τα έχει επηρεάσει όλα δραματικά.
Θα σου πούνε: μετράει η εμφάνιση. Και θα σου πω: δε βλέπεις τρισάθλιους γλίτσες και ελεεινούς λέτσους να κυκλοφορούν δυνατά κομμάτια;
Θα σου πούνε: μετράνε τα φράγκα. Και θα σου πω: δε βλέπεις άφραγκους ψωμοζήτουλες να τους χαρτζιλικώνουν καψούρες μαζί τους και να νιώθουν και ευτυχισμένες;
Το γράφω συνέχεια: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ. Να βρεθεί μπροστά σου αυτή που σήμερα σε θέλει για αυτό που είδε ελκυστικό επάνω σου. Τι είναι αυτό; εξαρτάται τα γούστα της. Και 5 να σε επιλέξουν, δε σημαίνει πως για όλες είναι κοινό το ελκυστικό στοιχείο σε σένα.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Διάβασα παραπάνω που λες ότι ήσουν 15 χρόνια παντρεμένος, άρα στην ουσία μία δεκαπενταετία ήσουν εκτός ''αγοράς''. Και μάλιστα μίας 15ετίας που η εισβολή των social τα έχει επηρεάσει όλα δραματικά.
Θα σου πούνε: μετράει η εμφάνιση. Και θα σου πω: δε βλέπεις τρισάθλιους γλίτσες και ελεεινούς λέτσους να κυκλοφορούν δυνατά κομμάτια;
Θα σου πούνε: μετράνε τα φράγκα. Και θα σου πω: δε βλέπεις άφραγκους ψωμοζήτουλες να τους χαρτζιλικώνουν καψούρες μαζί τους και να νιώθουν και ευτυχισμένες;
Το γράφω συνέχεια: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ. Να βρεθεί μπροστά σου αυτή που σήμερα σε θέλει για αυτό που είδε ελκυστικό επάνω σου. Τι είναι αυτό; εξαρτάται τα γούστα της. Και 5 να σε επιλέξουν, δε σημαίνει πως για όλες είναι κοινό το ελκυστικό στοιχείο σε σένα.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Να έρθεις μούρη με μούρη με αυτήν που θα σε θέλει.
Ναι, είμαι 47 και είμαι εκτός αγοράς. Έχω ξεχάσει ακόμα και το παιχνίδι του φλερτ αλλά μάλλον έχει μετατοπιστει στα σοσιαλ.
Επίσης δεν είμαι ο τύπος που θα πουλήσει φούμαρα για να γαμήσει και ας έχω καθημερινά γύρω μου πειρασμούς.
Η γυναίκα που παντρεύτηκα ήθελε μόνο πούτσα και χρήμα. Όταν την πήρα χαμπάρι δεν της άρεσε. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι κάναμε και παιδί, αλλά την εποχή που ήμασταν στις καύλες μας.
Ευτυχώς λόγω γονιδίων φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος. Από τα σοσιαλ απέχω κατά συνείδηση και ας είμαι μέσα στην τεχνολογία και στους υπολογιστές λόγω επαγγέλματος.
Συμπέρασμα, δεν έχω και πολλές πιθανότητες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

Θέμα παρέας και κύκλου είναι.Οι ελλεεινίδες μόνο απο'κει ψάχνονται,μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε και κουραστικοί.Ούτε στα σοσιαλ,ούτε στα μαγαζιά,ούτε πουθενά.

Συγκυρία είναι να γνωριστείς πχ με καμια τουρίστρια ή να κάτσεις δίπλα σε καμια στο αεροπλάνο που να'ναι ελεύθερη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Να έρθεις μούρη με μούρη με αυτήν που θα σε θέλει.

Αυτά φίλε μονο σε ταινίες γίνονται.Μην περιμένεις να σου συμβεί τίποτα τέτοιο.

Μακάρι να συνέβαινε,αλλά δεν το θέλουν οι γυναίκες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Θέμα παρέας και κύκλου είναι.Οι ελλεεινίδες μόνο απο'κει ψάχνονται,μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε και κουραστικοί.Ούτε στα σοσιαλ,ούτε στα μαγαζιά,ούτε πουθενά.

Συγκυρία είναι να γνωριστείς πχ με καμια τουρίστρια ή να κάτσεις δίπλα σε καμια στο αεροπλάνο που να'ναι ελεύθερη.
Σαμπ εγώ λέω ποια είναι τα κριτήρια, εσύ λες για το πού γνωρίζεις γυναίκες.
Όσον αφορά στη ''δύναμη'' του κύκλου, υπάρχει πλην όμως είναι δραστικά μικρότερη από εκείνη του παρελθόντος. Καμία καλαμοκαβαλημένη δε θα περιοριστεί στον ''κύκλο'' της αν θεωρεί ότι ''αξίζει κάτι καλύτερο'', ο κύκλος θα είναι απλά οι πυρφόροι αγαπούληδες που την εξυπηρετούν μέχρι να τη φάει άλλος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Σαμπ εγώ λέω ποια είναι τα κριτήρια, εσύ λες για το πού γνωρίζεις γυναίκες.
Όσον αφορά στη ''δύναμη'' του κύκλου, υπάρχει πλην όμως είναι δραστικά μικρότερη από εκείνη του παρελθόντος. Καμία καλαμοκαβαλημένη δε θα περιοριστεί στον ''κύκλο'' της αν θεωρεί ότι ''αξίζει κάτι καλύτερο'', ο κύκλος θα είναι απλά οι πυρφόροι αγαπούληδες που την εξυπηρετούν μέχρι να τη φάει άλλος.

Με κάποιον απ'τους πυρφορους αγαπούληδες γνωστούς της θα τα φτιάξει όμως στο τέλος.

Οι άλλοι της είναι αόρατοι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.760
Πόντοι
3.246
Φίλε μου με έκανες και γέλασα, αλλά ούτε ρεμάλι είμαι γιατί έχω συνεπιμέλεια το παιδί μου, πολύ μεγάλος δεν είμαι (47), χοντρό δε με λες, έχω κάποια περιττά και νιώθω άσχημα γι αυτό, ούτε είμαι τελείως καράφλας, αραίωση έχω.
Από την άλλη, φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος και από πρόσωπο είμαι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο.
Και όχι, αγαπητέ, δεν είμαι γλοιώδης. Έχω τρόπους, ευγένεια και στιλ που δεν τα έχουν οι ούγκανοι που χαρακτήρισα γλοιώδεις.

Λεμε για τον μουνοδουλο Έλληνα και μετά βλέπεις κάτι τέτοια :headbang:

goykap_1.jpg
εντάξει ρε μαν μια πρόταση γάμου έκανε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Με κάποιον απ'τους πυρφορους αγαπούληδες γνωστούς της θα τα φτιάξει όμως στο τέλος.

Οι άλλοι της είναι αόρατοι.
Αν μιλάμε για παιδάκια, για κάποιο διάστημα μπορεί. Δεν ισχύει επ' άπειρον αυτό που λες, καμία δεν κλείνει τα μάτια και παίρνει έναν μόνο και μόνο γιατί ο άλλος είναι ''του κύκλου''.
Και ξέρεις; γνωρίζονται και με άλλο τρόπο άνθρωποι σήμερα, μη στέκεσαι στο τι βλέπεις σε μία επαρχιακή πόλη.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Ναι, είμαι 47 και είμαι εκτός αγοράς. Έχω ξεχάσει ακόμα και το παιχνίδι του φλερτ αλλά μάλλον έχει μετατοπιστει στα σοσιαλ.
Επίσης δεν είμαι ο τύπος που θα πουλήσει φούμαρα για να γαμήσει και ας έχω καθημερινά γύρω μου πειρασμούς.
Η γυναίκα που παντρεύτηκα ήθελε μόνο πούτσα και χρήμα. Όταν την πήρα χαμπάρι δεν της άρεσε. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι κάναμε και παιδί, αλλά την εποχή που ήμασταν στις καύλες μας.
Ευτυχώς λόγω γονιδίων φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος. Από τα σοσιαλ απέχω κατά συνείδηση και ας είμαι μέσα στην τεχνολογία και στους υπολογιστές λόγω επαγγέλματος.
Συμπέρασμα, δεν έχω και πολλές πιθανότητες.
Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις μία για σοβαρή σχέση όμως.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Αν μιλάμε για παιδάκια, για κάποιο διάστημα μπορεί. Δεν ισχύει επ' άπειρον αυτό που λες, καμία δεν κλείνει τα μάτια και παίρνει έναν μόνο και μόνο γιατί ο άλλος είναι ''του κύκλου''.
Και ξέρεις; γνωρίζονται και με άλλο τρόπο άνθρωποι σήμερα, μη στέκεσαι στο τι βλέπεις σε μία επαρχιακή πόλη.

Με ποιον άλλο τρόπο δηλαδή γνωριζονται;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Με ποιον άλλο τρόπο δηλαδή γνωριζονται;

Και άγνωστοι γνωρίζονται, και μέσω διαδικτύου γίνονται γνωριμίες, και μέσω δουλειάς, και στην τύχη. Το ότι εσύ δεν έχεις ζήσει τίποτα από όλα αυτά, δε σημαίνει ότι δε γίνεται.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Η συγκυρια δεν θα ερθει αν τον παιζεις στο σπιτι σου. Με τουριστρια μπορει να εχεις καμια καλη συγκυρια 365 μερες τον χρονο. Δεν χρειαζεται να εισαι σε νησι καλοκαιρι, μοναστηρακι και λευκος πυργος για τους βορειους τιγκα στις τουριστριες ειναι. Αν αραζεις εκει θα ερθει η συγκυρια. Αν καθεσαι σπιτι σου, οχι

Ε ναι,αν αράζεις κανα 8ωρο κάθε μέρα Μοναστηράκι και Λευκό,μπορεί να σου κάτσει κάτι :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Και άγνωστοι γνωρίζονται, και μέσω διαδικτύου γίνονται γνωριμίες, και μέσω δουλειάς, και στην τύχη. Το ότι εσύ δεν έχεις ζήσει τίποτα από όλα αυτά, δε σημαίνει ότι δε γίνεται.

Το ξέρω οτι γίνονται.

Εγώ είπα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν γίνονται

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Το ξέρω οτι γίνονται.

Εγώ είπα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν γίνονται
Με πόσες γυναίκες έχεις κάνει σχέση;
Με πόσες έχεις βγει ραντεβού;
Με πόσες έχεις μιλήσει από το διαδίκτυο;
Έχεις πλησιάσει ποτέ σου μία άγνωστη και σε απέρριψε;
Έκανες κάτι τολμηρό για μια γυναίκα;
Τι κάνεις για να προσεγγίσεις κάποια εκτός από το να παρατηρείς τους άλλους;
Ποια είναι η εμπειρία σου για να εκφράζεις τις απόψεις σου με τόσο απόλυτο τρόπο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom