Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.969

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Τελικά δεμπαναγαμηθούνε... Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτές χάνουν στην τελική, εκτός πια αν δεν τις ενδιαφέρει να είναι πραγματικά ερωτευμένες με κάποιον άνθρωπο.
Τουλάχιστον από όσα διαβάζω από πολλούς εδώ, δεν είμαι ο μόνος που έχει τους ίδιους προβληματισμούς.

Τελευταία τροποποίηση:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά μια που πήγαμε τη συζήτηση εκεί, ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Πριν λίγες μέρες πήγα σ' ένα κλαμπ εδώ Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό, λόγω δουλειάς κλπ. Αυτό που καταλαβαίνω,πλέον πάνω από 30, βλέποντας τους περισσότερους γύρω στα 18-23 εκεί μέσα, είναι ότι πλέον ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη ενός άντρα στην ηλικία μου με μια σταθερή δουλειά που ο μέσος 20χρονος δεν έχει. Το θέμα είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν ναι πως? Ανοίγεις μπουκάλι? Σφηνάκια? Τι γνώμη έχετε? Το έχει δοκιμάσει συστηματικά κάποιος?

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
Πολύ το προχώρησες φίλε.Για να φτάσετε στη συζήτηση,υπάρχει πρώτα η προσέγγιση

Αν καταφέρεις να πιάσεις κουβέντα σε κάποια άγνωστη που καταρχήν δεν θα σε κοιτάει με γουρλωμένο τρομοκρατημένο μάτι ή σαν ζητιάνο,υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει κάτι.

Αλλά αν το κάνεις 1,2,3 φορές...και βλέπεις μονο γουρλωμένα μάτια που νομιζουν ότι βλέπουν μπροστά τους τον Παπαχρόνη ή τον Φραντζή...εκεί δεν ξέρω με τι ψυχολογια θα συνεχίσεις
Αν πρόσεξες έγραψα ότι ενα από τα κυριότερα είναι να έχεις το λέγειν. Χωρίς αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο πριν ξεκινήσει .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Τελικά δεμπαναγαμηθούνε... Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτές χάνουν στην τελική, εκτός πια αν δεν τους ενδιαφέρει να είναι πραγματικά ερωτευμένες με κάποιον άνθρωπο.
Τουλάχιστον από όσα διαβάζω από πολλούς εδώ, δεν είμαι ο μόνος που έχει τους ίδιους προβληματισμούς.

Βρε αυτές μια χαρά είναι.Άμα θέλουν να κάνουν σχέση,κάνουν,άμα θέλουν μονο να γαμηθούν,γαμιούνται,έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση κάνουν οτι θέλουν.

Οι άντρες έχουν το πρόβλημα,μοναξιές,αγαμίες,και δυστυχώς χωρις παρουσία γυναίκας καταλήγουν σαν φαντάσματα

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Βρε αυτές μια χαρά είναι.Άμα θέλουν να κάνουν σχέση,κάνουν,άμα θέλουν μονο να γαμηθούν,γαμιούνται,έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση κάνουν οτι θέλουν.

Οι άντρες έχουν το πρόβλημα,μοναξιές,αγαμίες,και δυστυχώς χωρις παρουσία γυναίκας καταλήγουν σαν φαντάσματα
Πόσο δίκιο έχεις όμως...!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
Πόσο δίκιο έχεις όμως...!
Και μόνος να είσαι το θέμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου ,μην τον παραμελείς. Η μοναξιά δεν φόβητρο , φόβητρο είναι η μοναχικότητα εάν αφήσεις να σε κυριεύσει .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Παιδιά μια που πήγαμε τη συζήτηση εκεί, ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Πριν λίγες μέρες πήγα σ' ένα κλαμπ εδώ Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό, λόγω δουλειάς κλπ. Αυτό που καταλαβαίνω,πλέον πάνω από 30, βλέποντας τους περισσότερους γύρω στα 18-23 εκεί μέσα, είναι ότι πλέον ίσως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη ενός άντρα στην ηλικία μου με μια σταθερή δουλειά που ο μέσος 20χρονος δεν έχει. Το θέμα είναι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν ναι πως? Ανοίγεις μπουκάλι? Σφηνάκια? Τι γνώμη έχετε? Το έχει δοκιμάσει συστηματικά κάποιος?

Αν έβλεπες καλοκαίρι ρεπορτάζ απο λιμάνι Πειραιά,πολλές πιτσιρίκες πηγαίναν στα νησιά προς αναζήτηση χορηγών

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656
Αν πρόσεξες έγραψα ότι ενα από τα κυριότερα είναι να έχεις το λέγειν. Χωρίς αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο πριν ξεκινήσει .

Ε ποιο λέγειν,άμα η άλλη σε κοιτάει σαν ούφο,εσυ θα κάτσεις να της μιλήσεις;

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
Και μόνος να είσαι το θέμα είναι να αγαπάς τον εαυτό σου ,μην τον παραμελείς. Η μοναξιά δεν φόβητρο , φόβητρο είναι η μοναχικότητα εάν αφήσεις να σε κυριεύσει .
Αυτό προσπαθώ να κάνω. Ειδικά μετά από τον θυελλώδη και προβληματικό μου γάμο, αυτό είναι το λογικό. Να βρω ξανά και να αγαπήσω τον εαυτό μου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Να έρθεις μούρη με μούρη με αυτήν που θα σε θέλει.
Ναι, είμαι 47 και είμαι εκτός αγοράς. Έχω ξεχάσει ακόμα και το παιχνίδι του φλερτ αλλά μάλλον έχει μετατοπιστει στα σοσιαλ.
Επίσης δεν είμαι ο τύπος που θα πουλήσει φούμαρα για να γαμήσει και ας έχω καθημερινά γύρω μου πειρασμούς.
Η γυναίκα που παντρεύτηκα ήθελε μόνο πούτσα και χρήμα. Όταν την πήρα χαμπάρι δεν της άρεσε. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι κάναμε και παιδί, αλλά την εποχή που ήμασταν στις καύλες μας.
Ευτυχώς λόγω γονιδίων φαίνομαι τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερος. Από τα σοσιαλ απέχω κατά συνείδηση και ας είμαι μέσα στην τεχνολογία και στους υπολογιστές λόγω επαγγέλματος.
Συμπέρασμα, δεν έχω και πολλές πιθανότητες.
Το έχω γράψει και άλλου , καρδιακός φίλος , γεννημένος το 74 , βρήκε τώρα μουναρα , στα 32 της.

Έχει λεφτά δεν είναι ωραίος αλλά έχει ζήσει πράγματα

Γενικά τη σημερινή εποχή και να σου λέει σε αγαπάει η άλλη μπορεί να είναι πουτανα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.860
Πόντοι
3.656

Βρε εσύ να τον αγαπάς τον εαυτό σου,το θέμα είναι ότι μόνο με τον εαυτό σου δε γίνεται να'σαι

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
εδω που γραφουμε οτι οι ελληνιδες θελουν σε γνωρισουν μεσω κοινης παρεας, δεν σημαινει οτι επειδη θα εισαι στην ιδια παρεα με καποια θα την πιασεις και γκομενα, απλα ειναι μια προυποθεση να σε γνωρισει η αλλη και να πει το ναι, εννοειται οτι καποιος θα φαει πολλες χυλοπιτες απο γκομενες μεσω κοινης παρεας, για αυτο εχει σημασια να ξερεις αρκετο κοσμο και να εισαι κοινωνικος, οταν εχεις πολλες παρεες αυξανεις τις πιθανοτητες να πιασεις και γκομενα,
αρκετοι τους βλεπεις εξω με κατι μπαζα και κανουν σαν λιγουρες διπλα σε αυτες, αυτοι προφανως θα εφαγαν πολλες χυλοπιτες απο γνωστες τους, αλλα στο τελος μια τους ειπε το ναι, βεβαια η αλλη μολονοτι οτι ειναι μπαζο, δεν τον ενδιαφερει τον αλλον, απο την τοση απελπισια και την χυλοπιτα η αλλη η μπαζολα του φαινεται κατι ως κατορθωμα για αυτο την εχει στα ωπα ωπα και της κανει ολα τα χατιρια και την εχει μουναρα
δυστυχως εξω βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια που η γκομενα ειναι τελειως μπαζολα και ο αλλος λιωνει για παρτη της.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
δυστυχως στη ελλαδα οι γκομενες κατω των 30 ετων, εχουν αποκτησει ψυχολογικα ,ειναι επαγγελματικα αχρηστες οι περισσοτερες, βλεπουν μαλακιες στο τικ τοκ και εχουν καψει εγκεφαλο, βλεπουν αλλες να κανουν μεγαλη ζωη στο ινσταγκραμ και θελουν να τις μοιασουν.
μια βολτιτσα που πηγα πριν, ειδα μια ψηλη μουναρα με τρομερο σωμα και ητανε χερακι με ενα γκεουλα με βαμμενο μαλλι και πουκαμισο με φραουλες, απορω τι σκατα πηγε και βρηκε κατι σε αυτον, δυστυχως εχουν λαλησει οι γκομενες, αυτη θα μπορουσε να ριξει χυλοπιτα σε εναν ωραιο γυμνασμενο που θα της την επεφτε στο μετρο, αλλα κραταει τον πατσαβουρη γκεουλα που ειχε για γκομενο, γιατι ενας θεος ξερει τι σκατα γινεται στον καμμενο της εγκεφαλο,

Τελευταία τροποποίηση:

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
δυστυχως στη ελλαδα οι γκομενες κατω των 30 ετων, εχουν αποκτησει ψυχολογικα ,ειναι επαγγελματικα αχρηστες οι περισσοτερες, βλεπουν μαλακιες στο τικ τοκ και εχουν καψει εγκεφαλο, βλεπουν αλλες να κανουν μεγαλη ζωη στο ινσταγκραμ και θελουν να τις μοιασουν.
μια βολτιτσα που πηγα πριν, ειδα ψια ψηλη μουναρα με τρομερο σωμα και ητανε χερακι με ενα γκεουλα με βαμμενο μαλλι και πουκαμισο με φραουλες, απορω τι σκατα πηγε και βρηκε κατι σε αυτον, δυστυχως εχουν λαλησει οι γκομενες, αυτη θα μπορουσε να ριξει χυλοπιτα σε εναν ωραιο γυμνασμενο που θα της την επεφτε στο μετρο, αλλα κραταει τον πατσαβουρη γκεουλα που ειχε για γκομενο, γιατι ενας θεος ξερει τι σκατα γινεται στον καμμενο της εγκεφαλο,
Καλά, από τέτοιες περιπτώσεις κάθε μέρα βλέπω. Μπορεί αυτός ο γκέουλας να έχει τεράστιο εργαλείο... Πού ξέρεις;
Έχω δει και έχω ζηλέψει πιο κοντό από μένα με μουνάρα που του έριχνε ένα κεφάλι!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Καλά, από τέτοιες περιπτώσεις κάθε μέρα βλέπω. Μπορεί αυτός ο γκέουλας να έχει τεράστιο εργαλείο... Πού ξέρεις;
Έχω δει και έχω ζηλέψει πιο κοντό από μένα με μουνάρα που του έριχνε ένα κεφάλι!
για να φτασει να δει η αλλη το εργαλειο, θα περασει ο αλλος καποια σταδια, ετσι και ο αλλος ειναι φλουφλης δροσερουλης, τι του βρηκε η αλλη η θεογκομενα τουμπανιαρα, δεν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα γιατι τον βρηκε, ειναι ενας αχταρμας ο εγκεφαλος της , πως να βγαλεις ακρη, απλα ετυχε και θα τον ηξερε απο την παρεα της και της εκανε κλικ για διαφορους λογους που καποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα καταλαβει.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
126
Πόντοι
1
για να φτασει να δει η αλλη το εργαλειο, θα περασει ο αλλος καποια σταδια, ετσι και ο αλλος ειναι φλουφλης δροσερουλης, τι του βρηκε η αλλη η θεογκομενα τουμπανιαρα, δεν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα γιατι τον βρηκε, ειναι ενας αχταρμας ο εγκεφαλος της , πως να βγαλεις ακρη, απλα ετυχε και θα τον ηξερε απο την παρεα της και της εκανε κλικ για διαφορους λογους που καποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα καταλαβει.
Φράγκα; Χιούμορ; Λέγειν; Θράσος; Ψευτιά; Τι να πω...
Μην ξεχνάμε βέβαια και ότι είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο και η νοημοσύνη σήμερα!
Είναι μάλλον και τα βιώματα της καθεμιάς.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
εδω που γραφουμε οτι οι ελληνιδες θελουν σε γνωρισουν μεσω κοινης παρεας, δεν σημαινει οτι επειδη θα εισαι στην ιδια παρεα με καποια θα την πιασεις και γκομενα, απλα ειναι μια προυποθεση να σε γνωρισει η αλλη και να πει το ναι, εννοειται οτι καποιος θα φαει πολλες χυλοπιτες απο γκομενες μεσω κοινης παρεας, για αυτο εχει σημασια να ξερεις αρκετο κοσμο και να εισαι κοινωνικος, οταν εχεις πολλες παρεες αυξανεις τις πιθανοτητες να πιασεις και γκομενα,
αρκετοι τους βλεπεις εξω με κατι μπαζα και κανουν σαν λιγουρες διπλα σε αυτες, αυτοι προφανως θα εφαγαν πολλες χυλοπιτες απο γνωστες τους, αλλα στο τελος μια τους ειπε το ναι, βεβαια η αλλη μολονοτι οτι ειναι μπαζο, δεν τον ενδιαφερει τον αλλον, απο την τοση απελπισια και την χυλοπιτα η αλλη η μπαζολα του φαινεται κατι ως κατορθωμα για αυτο την εχει στα ωπα ωπα και της κανει ολα τα χατιρια και την εχει μουναρα
δυστυχως εξω βλεπεις πολλα τετοια ζευγαρια που η γκομενα ειναι τελειως μπαζολα και ο αλλος λιωνει για παρτη της.
Συμφωνώ σε αυτά που γράφεις περί σχέσεων με ατσούμπαλα ζευγάρια ,τα βλέπω καθημερινά ,όπως βλέπω και ωραίες γυναίκες με ντεμί τύπους ,όπως βλέπω και όμορφες Ελληνίδες να'ναι μόνες τους (λόγω δουλειάς βλέπω αρκετό κόσμο). Οι άντρες βλέπω φοβούνται να προσεγγίσουν ,φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα μήπως κ δεχτούν χυλόπιτα .Και να δεχτούν τι έγινε?Πάλι μόνοι είναι ,,,μένω σε συτό που έγραψες '' να εισαι κοινωνικος, οταν εχεις πολλες παρεες αυξανεις τις πιθανοτητες να πιασεις και γκομενα, '' ,πολύ σωστό .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Πριν καμία 15αρια χρόνια , κάποιες ελλεηνιδες είχαν φτιάξει γκρουπάκι στο φέισμπουκ με τίτλο στην υγεία των κορόιδων (η κάπως έτσι)

Και μίλαγε για κεράσματα που πήραν από άσχετους/αγνωστους και την έβγαλαν τζάμπα. Αυτά στην αρχές του φατσοβιβλιου και πριν 15 χρόνια όταν Λοατκι και φεμινισμός ήταν αφηρημένες έννοιες παγκοσμίως.

Δικά σου λεφτά είναι όπως θες καψτα. Αν πας σε τέτοια μονοπάτια καλύτερα να δεις τι κάνει ο κμανιος άρχοντας ο πορθητής του Κιέβου , γνωστός και σαν βαλκάνιος καουμπόη , η τσοπάνης η σύστημα ταναλιας

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.439
Πόντοι
456
Όταν είσαι εκατομμυριούχος και διάσημος,δεν γονατίζεις εσύ στις γκομενες.Οι γκόμενες γονατίζουν μπροστά σου
Δες εδώ, γατάκι, πώς γονατίζει ο εκατομμυριούχος μπροστά στη γυναίκα του...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946

Είναι οι γυναίκες χωρίς παιδιά, «ένα μάτσο μίζερες γατομάνες»;​

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Τζέι Ντι Βανς, αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις και άλλες γυναίκες, στελέχη των Δημοκρατικών «ένα μάτσο άτεκνες γατομάνες που μιζεριάζουν στη ζωή τους”.​

Στον ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ, απονέμεται τιμητικός τίτλος μέλους του Μπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom