Επειδή κάποιοι δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε γενειάδα ή μπορεί λόγω γονιδίων ρομά να φαίνεστε σαν πάκηδες, μην βάζετε τους υπόλοιπους απο εμάς στο ίδιο τσουβάλι. Με εξαίρεση τον στρατό, όλη την ενήλικη ζωή μου έχω μουσι, ακόμα και σε εποχές που κάποιοι ξυρίζονταν και 2 φορές την μέρα γιατί νομιζαν ότι έπαιζαν σε διαφήμιση. Φυσικά θέλει την φροντίδα του και την περιποίησή του, αλλά σε κάνει πιο αρρενωπό και σεβάσμιο. Και όποιος έχει καλά κάνει και το έχει. Καμία φορά που το κόβω κοντό αισθάνομαι γυμνός. Στα νειάτα μου κιόλας, όταν πήγαιναν όλοι οι βουτυράτοι και έβαζαν λάδια να γυαλίζει η μάπα τους, είχα κόκκινα γένια και σε συνδυασμό με τα πράσινα μάτια μου έμοιαζα με Βίκινγκ και τους γαμούσα τις γυναίκες. Λογικό, θα μου πείς, καθώς όλες το παίζουν ιστορία, ιδαίτερα στα 80s με τo Yuppie στύλ (απο εκεί βγαίνει και ο όρος γιάπηδες) με τους μετροσέξουαλ φλώρους, αλλά προτιμούσαν εμένα. Θα μου πείς είχα και μια επιφάνεια, ήμουν αρκετά εμφανίσιμος και καλλιεργημένος και όχι κλαρινοπίθηκος πίρφορος. Οπότε αφήστε τα μουσια μας ήσυχα, ακόμα και αν πλέον είναι άσπρα, γιατί για κάποιους δεν είναι μόδα που ακολουθούν, αλλά επιλογή. Κοιτάχτε εκεί να μην είστε πίρφοροι beta και να σας καβλαντάνε τα τσόκαρα.