Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
θα περασει ο αλλος καποια σταδια, ετσι και ο αλλος ειναι φλουφλης δροσερουλης, τι του βρηκε η αλλη η θεογκομενα τουμπανιαρα,
Έχετε δει κοπέλες να κυκλοφορούν μεταξύ τους χεράκι-χεράκι, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μέχρι και στόμα; Αν ναι γιατί παραξενευεστε όταν βλέπετε κοπέλα με γκέουλα να κάνουν τα ίδια;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Έχετε δει κοπέλες να κυκλοφορούν μεταξύ τους χεράκι-χεράκι, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται μέχρι και στόμα; Αν ναι γιατί παραξενευεστε όταν βλέπετε κοπέλα με γκέουλα να κάνουν τα ίδια;
Έχουν αυξηθεί οι λεσβίες ανά τον κόσμο. Σκατοψυχες

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Γιατί οι "άνδρες " πάνε πίσω νομίζεις? Και χεράκι χεράκι, και "καλέ μου" και "γλυκέ μου " ,χύμα στον δρόμο, στα πεζοδρόμια ,,ότι πιο αντιαισθητικο και σιχαμένο έχω δει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν είναι όλες αυτές λεσβίες. Είναι η γυναικεία φύση. Αγκαλιάζονται, φιλιούνται στο φιλικό από μικρή ηλικία. Κάποιες μπορεί τελικά όταν μεγαλώσουν να γίνουν λεσβιακό ζευγάρι που συζούν και τρίβονται μαζί. Έτσι και ο γκεόυλας, του κρατάνε το χεράκι, τον αγκαλιάζουν και ίσως να φτάσει μέχρι και το γλείψιμο γιατί τον νομίζουν για φιλενάδα τους.

Αν τους έρθει ποτέ η όρεξη να γαμηθούνε με άλλον θα πάνε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Πουθενά στη φύση δεν ποθεί το θηλυκό να γαμηθεί με το αρσενικό. Άμα του έρθει οίστρος σπάνια μία στο τόσο θα τους βγάλει την πίστη σε όσους πάνε να το γαμήσουνε.

:2funny:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Πουθενά στη φύση δεν ποθεί το θηλυκό να γαμηθεί με το αρσενικό. Άμα του έρθει οίστρος σπάνια μία στο τόσο θα τους βγάλει την πίστη σε όσους πάνε να το γαμήσουνε.

:2funny:
Κάνεις λάθος, όταν έχουν περίοδο τα θηλυκά σκυλιά, αυτά ψάχνουν τα αρσενικά σαν τρελά να τον αρπάξουν.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.356
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τα μούσια. Δηλαδή να είσαι λίγο αξύριστος είναι κι ωραίο αλλά να μοιάζεις με παπά πως τους αρέσει; πως φιλιούνται; περίεργα πράγματα.
Αυτή η μαλακία έχει ήδη περάσει .
Ο Σαμπ ενημερώνεται με καθυστέρηση 2-3 χρόνια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.356
Πόντοι
3.656
Που έχει περάσει,βλεπεις καναν ξυρισμένο έξω;

Στο πρόσωπο,όχι στο σώμα
Ναι .
Η πλειοψηφία πλέον .

Στα βλαχοχώρια που αναστενάζουν οι κατσίκες έχουν απομείνει οι μουσάτοι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Που έχει περάσει,βλεπεις καναν ξυρισμένο έξω;

Στο πρόσωπο,όχι στο σώμα
Ευτυχώς το διευκρινισες μεγαλε ..με τόσο πουστριλικι που κυκλοφορεί πολλοί θα κυκλοφορούν με αποτρίχωση παντού λες και είναι κολυμβητές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τα μούσια. Δηλαδή να είσαι λίγο αξύριστος είναι κι ωραίο αλλά να μοιάζεις με παπά πως τους αρέσει; πως φιλιούνται; περίεργα πράγματα.
Υπάρχουν γυναίκες που τις αρέσει το τσίμπημα από μούσια η μουστάκι.
Είναι και θέμα πολιτικής τοποθέτησης ..πολλές αριστερές δεν χαλιουνται με τα μουσάτα συντροφια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ειδικα στο γλειφομούνι...
Σιγά μην αφήνουν τους κατσαπλιαδες να πάνε εκεί.
Ασαλιωτο ζμπρωξιμο σαν να τον χώνουν στα κρυφά σε καμμία κατσίκα.
Μέχρι εκεί είναι...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Επειδή κάποιοι δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε γενειάδα ή μπορεί λόγω γονιδίων ρομά να φαίνεστε σαν πάκηδες, μην βάζετε τους υπόλοιπους απο εμάς στο ίδιο τσουβάλι. Με εξαίρεση τον στρατό, όλη την ενήλικη ζωή μου έχω μουσι, ακόμα και σε εποχές που κάποιοι ξυρίζονταν και 2 φορές την μέρα γιατί νομιζαν ότι έπαιζαν σε διαφήμιση. Φυσικά θέλει την φροντίδα του και την περιποίησή του, αλλά σε κάνει πιο αρρενωπό και σεβάσμιο. Και όποιος έχει καλά κάνει και το έχει. Καμία φορά που το κόβω κοντό αισθάνομαι γυμνός. Στα νειάτα μου κιόλας, όταν πήγαιναν όλοι οι βουτυράτοι και έβαζαν λάδια να γυαλίζει η μάπα τους, είχα κόκκινα γένια και σε συνδυασμό με τα πράσινα μάτια μου έμοιαζα με Βίκινγκ και τους γαμούσα τις γυναίκες. Λογικό, θα μου πείς, καθώς όλες το παίζουν ιστορία, ιδαίτερα στα 80s με τo Yuppie στύλ (απο εκεί βγαίνει και ο όρος γιάπηδες) με τους μετροσέξουαλ φλώρους, αλλά προτιμούσαν εμένα. Θα μου πείς είχα και μια επιφάνεια, ήμουν αρκετά εμφανίσιμος και καλλιεργημένος και όχι κλαρινοπίθηκος πίρφορος. Οπότε αφήστε τα μουσια μας ήσυχα, ακόμα και αν πλέον είναι άσπρα, γιατί για κάποιους δεν είναι μόδα που ακολουθούν, αλλά επιλογή. Κοιτάχτε εκεί να μην είστε πίρφοροι beta και να σας καβλαντάνε τα τσόκαρα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865

Είναι οι γυναίκες χωρίς παιδιά, «ένα μάτσο μίζερες γατομάνες»;​

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Τζέι Ντι Βανς, αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις και άλλες γυναίκες, στελέχη των Δημοκρατικών «ένα μάτσο άτεκνες γατομάνες που μιζεριάζουν στη ζωή τους”.​

Στον ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ, απονέμεται τιμητικός τίτλος μέλους του Μπου.
Δικέ μου είπε κάτι που το βλέπουμε όλοι όσοι είμαστε ακόμα με μερικά εγκεφαλικά κύταρα ζωντανά σε όλο τον πλανήτη. Όλες αυτές γάμησαν τις ζωές τους, που είναι δικαίωμά τους κιόλας, για δήθεν καριέρες και αντί να κάνουν κανένα παιδί, μαζεύουν γατιά και σκυλιά. Και πάλι καλά κάνουν, αλλά το πρόβλημα είναι πως όλη αυτή την επιλογή και τον τρόπο ζωής τους πάνε να τον επιβάλλουν ως κανονικότητα για όλες τις γυναίκες. Και οι γυναίκες επηρρεάζονται πολύ εύκολα απο αυτά. Σου λέει αυτή είναι κάποια και θα το κάνω και εγω. Κάποια στιγμή στα 47 που έχει χάσει τα αυγα και τα καλάθια απο την επερχόμενη κλιμακτήριο, έχει 5 γάτες και ανοίγει κανένα dating app προφίλ για να λέει ότι θέλει μονο σχέση με σοβαρό κόσμο και όχι σεξ, γιατί είναι σοβαρή και βρίσκει κανένα ναυάγιο να του γαμήσει την ζωή. Ο JD Vance γεννήθηκε alpha male και απλά λέει ότι βλέπει, απλά επειδή είναι κάποιος του έδωσαν σημασία τα media.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Επειδή κάποιοι δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε γενειάδα ή μπορεί λόγω γονιδίων ρομά να φαίνεστε σαν πάκηδες, μην βάζετε τους υπόλοιπους απο εμάς στο ίδιο τσουβάλι. Με εξαίρεση τον στρατό, όλη την ενήλικη ζωή μου έχω μουσι, ακόμα και σε εποχές που κάποιοι ξυρίζονταν και 2 φορές την μέρα γιατί νομιζαν ότι έπαιζαν σε διαφήμιση. Φυσικά θέλει την φροντίδα του και την περιποίησή του, αλλά σε κάνει πιο αρρενωπό και σεβάσμιο. Και όποιος έχει καλά κάνει και το έχει. Καμία φορά που το κόβω κοντό αισθάνομαι γυμνός. Στα νειάτα μου κιόλας, όταν πήγαιναν όλοι οι βουτυράτοι και έβαζαν λάδια να γυαλίζει η μάπα τους, είχα κόκκινα γένια και σε συνδυασμό με τα πράσινα μάτια μου έμοιαζα με Βίκινγκ και τους γαμούσα τις γυναίκες. Λογικό, θα μου πείς, καθώς όλες το παίζουν ιστορία, ιδαίτερα στα 80s με τo Yuppie στύλ (απο εκεί βγαίνει και ο όρος γιάπηδες) με τους μετροσέξουαλ φλώρους, αλλά προτιμούσαν εμένα. Θα μου πείς είχα και μια επιφάνεια, ήμουν αρκετά εμφανίσιμος και καλλιεργημένος και όχι κλαρινοπίθηκος πίρφορος. Οπότε αφήστε τα μουσια μας ήσυχα, ακόμα και αν πλέον είναι άσπρα, γιατί για κάποιους δεν είναι μόδα που ακολουθούν, αλλά επιλογή. Κοιτάχτε εκεί να μην είστε πίρφοροι beta και να σας καβλαντάνε τα τσόκαρα.

Τωρα ακομα και οι πουστηδες,μούσι έχουν.Έχει χάσει το νόημα του

Κρατάω το γέλιο μου όταν βλέπω κάτι μουσάτους να μιλάνε με την πούστικη φωνή :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Τωρα ακομα και οι πουστηδες,μούσι έχουν.Έχει χάσει το νόημα του

Κρατάω το γέλιο μου όταν βλέπω κάτι μουσάτους να μιλάνε με την πούστικη φωνή :2funny:
Αυτοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν δικέ μου. Βλέπεις μουσια σαν πατριάρχες και όλο το σώμα αποτριχωμένο με laser, τατουάζ και φωνή πούστικη μέσα απο τα μούσκουλα. Κάποιοι τα βάφουν κιόλας. Γενικά για τον λάκκο με τον ασβέστη καλά είναι... Εμείς που είμαστε μπρουτάλ μια χαρα.

Kserasma_tou_kosmou

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
49
Πόντοι
0
Από τις μανάδες τους μάθανε έτσι ,και για να φανούν στις φίλες του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom