linosmarnieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 128
- Πόντοι
- 1
Το προτιμώ αλλά να είναι και εντάξει η γκόμενα, αλλιώς δεν θα πάρω!Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις μία για σοβαρή σχέση όμως.
Το προτιμώ αλλά να είναι και εντάξει η γκόμενα, αλλιώς δεν θα πάρω!Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις μία για σοβαρή σχέση όμως.
Εύκολες δεν είναι αλλά ούτε και δύσκολες (μιλάω γενικά). Ο τρόπος προσέγγισης παίζει μεγάλο ρόλο και ούτε πρέπει απαραίτητα να την φλερτάρεις . Μπορεί μεσα από μια απλή συζήτηση, μεταξύ ανέμου και υδάτων να εξελιχθεί σε ενδιαφέρον συζήτηση. Το κυριότερο είναι να έχεις το λέγειν, να την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σου μιλήσει ελεύθερα και ας εισαι άγνωστος της. Το ότι τις περισσότερες φορές θα φας τα μούτρα σου είναι νόμος για την πρώτη φορά ,όμως θα έχει γίνει το πρώτο βήμα γνωριμίας και ας μην έχει ευτυχή κατάληξη. Στις περισσότερες πέραν μίας εμφάνισης που βλέπουν δίνουν σημασία στον τρόπο ομιλίας . Αν είσαι λιγουρης θα το καταλάβουν και θα κοιτάξουν να απομακρυνθουν. Ότι έγραψα ,αυτά τα λίγα είναι από προσωπικές εμπειρίες και σίγουρα ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο αντίληψης επί του θέματος.Άρα οι ελλεεινίδες είναι εύκολες στην προσέγγιση
Και προτιμούν να γνωρίζονται με αγνώστους παρά με γνωστούς
Ε;
Να ξέρεις ότι θα προσελκύσεις πολλές προβληματικές γκόμενες όμως...Όρεξη να έχεις να κυνηγήσεις και θα βρεθεί και η σοβαρή.Το προτιμώ αλλά να είναι και εντάξει η γκόμενα, αλλιώς δεν θα πάρω!
Μα έχω τρελομαγνήτη και μαλακομαγνήτη.Να ξέρεις ότι θα προσελκύσεις πολλές προβληματικές γκόμενες όμως...Όρεξη να έχεις να κυνηγήσεις και θα βρεθεί και η σοβαρή.
Όσες έχουν κάποιο επίπεδο.Ποιες ακριβώς είναι οι σοβαρές γκόμενες;
Καλά, καραφλός δεν είμαι τελείως. Έχω μαλλιά αλλά αραιά.Εισαι 47, κοντος, καραφλος, χωρισμενος με παιδι. Τι προσδοκιες εχεις? Μετα κατηγορανε καποιοι τις γκομενες οτι ζουν σε ροζ συννεφακια.
Βαλε νερο στο κρασι σου γιατι μονο σε μπουρδελα θα γαμας.
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δηλαδή!Όσες έχουν κάποιο επίπεδο.
Τρόπος του λέγειν είναι το να κυνηγήσεις.Όρεξη να κυνηγήσω μόνο τους στόχους μου έχω. Οι γκόμενες ας έρθουν να με βρουν... Αλλιώς ας προσπεράσουν!
Δεν νομίζω...απλώς ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το στυλακι γουστάρει η πλεμπα για να θεωρείται "in"....Μήπως είναι φαν του Φουρνιέ η αδερφή σου;
Ανοιχτός θα είμαι πάντα σε καλές ευκαιρίες.Τρόπος του λέγειν είναι το να κυνηγήσεις.
Εννοώ να είσαι ανοιχτός για σχέση.
Εννοείται ότι στα 45-50 δε βγαίνεις τσάρκα για καμάκι.
Τα είπες όλα με την πλεμπα φίλε μου. Δεν ανήκω εκεί!Δεν νομίζω...απλώς ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το στυλακι γουστάρει η πλεμπα για να θεωρείται "in"....
Όχι, δεν ξαναπαντρεύομαι. Δεν θέλω να λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί και πριν παντρευτώ έλεγα ότι δεν πρόκειται. Τουλάχιστον όχι, δεν το επιθυμώ πλέον.Σωστος. Διατροφη, γυμναστηριο, καμια εμφυτευση και μετα βλεπεις τι θα σου ερθει. Αν ειναι ψιλοτρελη, πουτσα σου, δεν νομιζω να θες να ξαναπαντρευτεις
Λεφτά έχεις τυπε?Καλά, καραφλός δεν είμαι τελείως. Έχω μαλλιά αλλά αραιά.
Εντάξει, δεν περιμένω και καμιά τριαντάρα θεάρα να με κοιτάξει. Είμαι σχετικά προσγειωμένος.
Έχω μια πολύ καλή θέση στην εταιρεία που εργάζομαι και οι απολαβές μου είναι πολύ καλές. Επίσης περιστασιακά αναλαμβάνω και έργα εκτός εταιρείας και έχω έξτρα που συνήθως τα μετατρέπω σε διακοπάρες. Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.Λεφτά έχεις τυπε?
και δεν ειναι μόνο να έχεις......αλλα κ να τα χαλάς για τη γκόμενα......
Τα λεφτά είναι το παν για τη σύγχρονη ελλεινιδα.....
Η θεαρα 20άρα η 25άρα θα στην πέσει......
Ξέρω τύπο στην ηλικία τη δικη σου που τα έχει με 19χρονο τούμπανο πιπινάκι φοιτήτρια...... και ο τυπος δεν είναι κανένας πλούσιος..... απλώς ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου......
Ιδανικα προτιμουν να γνωρισουν καποιον ενδιαφερον τυπο, που να τον γουσταρουν εμφανισιακα, εκεινος να ειναι εξυπνος, να βγαζει καλα λεφτα, και να ειναι γνωστος της κολλητης της που να επιβεβαιωνει τα ανωτερω.
Αλλα μαντεψε, δεν μπορουν να τα εχουν ολα μαζι. Καποιο πρεπει να το παραβλεψουν. Τωρα θα ειναι η επιβεβαιωση της φιλης, θα ειναι τα λεφτα, θα ειναι το κυρος? Ενας τροπος υπαρχει να μαθεις
Παρακολουθώ τα σχόλια σου φίλε μου ,δεν κριτικαρω τα θέλω σου αλλά μην περιμένεις στην ηλικία που είσαι η αλλη να σε ερωτευτεί για τα ωραία σου μάτια. Το πορτοφόλι το σίγουρο ψάχνουν να μην δουλεύουν και να κάνουν την ζωαρα τους . Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί.Έχω μια πολύ καλή θέση στην εταιρεία που εργάζομαι και οι απολαβές μου είναι πολύ καλές. Επίσης περιστασιακά αναλαμβάνω και έργα εκτός εταιρείας και έχω έξτρα που συνήθως τα μετατρέπω σε διακοπάρες. Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.
Και δεν είμαι ο τύπος που θα πάει να πει στην άλλη έλα να τα βρούμε γιατί θα περάσεις καλά κ.λπ. Δεν θέλω να με θέλουν για την υλιστική τους ικανοποίηση.
Σωστά κατάλαβες προκοπή έχουν όσοι εχουν κ χαλάνε χρήματα για τις γυναίκες....οι τσιγκουνιδες μένουν στον άσσο.....Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.
Και δεν είμαι ο τύπος που θα πάει να πει στην άλλη έλα να τα βρούμε γιατί θα περάσεις καλά κ.λπ. Δεν θέλω να με θέλουν για την υλιστική τους ικανοποίηση.
Το έχω καταλάβει και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ξενερώνω!Παρακολουθώ τα σχόλια σου φίλε μου ,δεν κριτικαρω τα θέλω σου αλλά μην περιμένεις στην ηλικία που είσαι η αλλη να σε ερωτευτεί για τα ωραία σου μάτια. Το πορτοφόλι το σίγουρο ψάχνουν να μην δουλεύουν και να κάνουν την ζωαρα τους . Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί.
Όχι, τσιγκούνης δεν ήμουν ποτέ. Αν ήμουν θα είχα εκατομμύρια στην άκρη. Αλλά δεν είμαι και ο σχεσάκιας ο μαλακοπίτουρας που θα κάνει μαλακίες για να κρατήσει μία ψόφια δίπλα του.Σωστά κατάλαβες προκοπή έχουν όσοι εχουν κ χαλάνε χρήματα για τις γυναίκες....οι τσιγκουνιδες μένουν στον άσσο.....
Δεν θα λες τίποτα λεπτομέρειες για την οικονομική σου κατάσταση σε καμοια. Άφησε τες να έχουν την απορία....
θα σκάσουν από την περιέργεια όταν σε βλέπουν ότι χαλάς κ είσαι γενικώς large with money.....
Tοτε θα έρθουν μονες τους να σε προσεγγίσουν κ τοτε εσύ θα έχεις το πανω χέρι κ εσύ θα κάνεις την επιλογή σου.
Μακρια από χωρισμένες γιατί θα σε δούνε σαν χορηγό αν κάνεις κ σοβαρή σχέση μαζί τους.Εσυ όμως έχεις κ ένα παιδί όπως είπες......δεν θα ταΐζεις τα ξένα......μόνο το δικό σου......
Ψάξε για ελεύθερη ότι ηλικίας θες.....αλλα θα πρότεινα από 30 κ κάτω.....
Η επιλογή δική σου!
Εύκολες δεν είναι αλλά ούτε και δύσκολες (μιλάω γενικά). Ο τρόπος προσέγγισης παίζει μεγάλο ρόλο και ούτε πρέπει απαραίτητα να την φλερτάρεις . Μπορεί μεσα από μια απλή συζήτηση, μεταξύ ανέμου και υδάτων να εξελιχθεί σε ενδιαφέρον συζήτηση. Το κυριότερο είναι να έχεις το λέγειν, να την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σου μιλήσει ελεύθερα και ας εισαι άγνωστος της. Το ότι τις περισσότερες φορές θα φας τα μούτρα σου είναι νόμος για την πρώτη φορά ,όμως θα έχει γίνει το πρώτο βήμα γνωριμίας και ας μην έχει ευτυχή κατάληξη. Στις περισσότερες πέραν μίας εμφάνισης που βλέπουν δίνουν σημασία στον τρόπο ομιλίας . Αν είσαι λιγουρης θα το καταλάβουν και θα κοιτάξουν να απομακρυνθουν. Ότι έγραψα ,αυτά τα λίγα είναι από προσωπικές εμπειρίες και σίγουρα ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο αντίληψης επί του θέματος.
Άλλη μία μάστιγα της εποχής... Τα "ούφο" που πλησιάζουν καλοπροαίρετα και τα κοιτούν σαν ούφο... Αυτό που έγραψα πιο πάνω!Πολύ το προχώρησες φίλε.Για να φτάσετε στη συζήτηση,υπάρχει πρώτα η προσέγγιση
Αν καταφέρεις να πιάσεις κουβέντα σε κάποια άγνωστη που καταρχήν δεν θα σε κοιτάει με γουρλωμένο τρομοκρατημένο μάτι ή σαν ζητιάνο,υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει κάτι.
Αλλά αν το κάνεις 1,2,3 φορές...και βλέπεις μονο γουρλωμένα μάτια που νομιζουν ότι βλέπουν μπροστά τους τον Παπαχρόνη ή τον Φραντζή...εκεί δεν ξέρω με τι ψυχολογια θα συνεχίσεις