Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Άρα οι ελλεεινίδες είναι εύκολες στην προσέγγιση

Και προτιμούν να γνωρίζονται με αγνώστους παρά με γνωστούς

Ε;
Εύκολες δεν είναι αλλά ούτε και δύσκολες (μιλάω γενικά). Ο τρόπος προσέγγισης παίζει μεγάλο ρόλο και ούτε πρέπει απαραίτητα να την φλερτάρεις . Μπορεί μεσα από μια απλή συζήτηση, μεταξύ ανέμου και υδάτων να εξελιχθεί σε ενδιαφέρον συζήτηση. Το κυριότερο είναι να έχεις το λέγειν, να την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σου μιλήσει ελεύθερα και ας εισαι άγνωστος της. Το ότι τις περισσότερες φορές θα φας τα μούτρα σου είναι νόμος για την πρώτη φορά ,όμως θα έχει γίνει το πρώτο βήμα γνωριμίας και ας μην έχει ευτυχή κατάληξη. Στις περισσότερες πέραν μίας εμφάνισης που βλέπουν δίνουν σημασία στον τρόπο ομιλίας . Αν είσαι λιγουρης θα το καταλάβουν και θα κοιτάξουν να απομακρυνθουν. Ότι έγραψα ,αυτά τα λίγα είναι από προσωπικές εμπειρίες και σίγουρα ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο αντίληψης επί του θέματος.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.653
Πόντοι
456
Το προτιμώ αλλά να είναι και εντάξει η γκόμενα, αλλιώς δεν θα πάρω!
Να ξέρεις ότι θα προσελκύσεις πολλές προβληματικές γκόμενες όμως...Όρεξη να έχεις να κυνηγήσεις και θα βρεθεί και η σοβαρή.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Να ξέρεις ότι θα προσελκύσεις πολλές προβληματικές γκόμενες όμως...Όρεξη να έχεις να κυνηγήσεις και θα βρεθεί και η σοβαρή.
Μα έχω τρελομαγνήτη και μαλακομαγνήτη.
Όλες εκτός από έναν από τους πρώτους μου έρωτες που ήταν εκπληκτικό παιδί και την έχασα από μαλακία μου, ήταν ή τρελές ή μαλακισμένες.
Αυτή που παντρεύτηκα ήξερε τα πρώτα χρόνια να κρύβεται!
Όρεξη να κυνηγήσω μόνο τους στόχους μου έχω. Οι γκόμενες ας έρθουν να με βρουν... Αλλιώς ας προσπεράσουν!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Εισαι 47, κοντος, καραφλος, χωρισμενος με παιδι. Τι προσδοκιες εχεις? Μετα κατηγορανε καποιοι τις γκομενες οτι ζουν σε ροζ συννεφακια.
Βαλε νερο στο κρασι σου γιατι μονο σε μπουρδελα θα γαμας.
Καλά, καραφλός δεν είμαι τελείως. Έχω μαλλιά αλλά αραιά.
Εντάξει, δεν περιμένω και καμιά τριαντάρα θεάρα να με κοιτάξει. Είμαι σχετικά προσγειωμένος. Μια ωραία 40-40κάτι και ίσως κι αυτή χωρισμένη κ.λπ. να είναι εφικτό σενάριο. Αλλά να σου πω την αλήθεια, με αυτά που βλέπω συνέχεια, έχω ρίξει το βάρος στο να σουλουπώσω πρώτα τον εαυτό μου μέσα-έξω και μετά βλέπουμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όσες έχουν κάποιο επίπεδο.
Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού δηλαδή!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.653
Πόντοι
456
Όρεξη να κυνηγήσω μόνο τους στόχους μου έχω. Οι γκόμενες ας έρθουν να με βρουν... Αλλιώς ας προσπεράσουν!
Τρόπος του λέγειν είναι το να κυνηγήσεις.
Εννοώ να είσαι ανοιχτός για σχέση.
Εννοείται ότι στα 45-50 δε βγαίνεις τσάρκα για καμάκι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Μήπως είναι φαν του Φουρνιέ η αδερφή σου; :cheesy:

fournier_eurokinissi.jpg
Δεν νομίζω...απλώς ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το στυλακι γουστάρει η πλεμπα για να θεωρείται "in"...:confused:.

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Τρόπος του λέγειν είναι το να κυνηγήσεις.
Εννοώ να είσαι ανοιχτός για σχέση.
Εννοείται ότι στα 45-50 δε βγαίνεις τσάρκα για καμάκι.
Ανοιχτός θα είμαι πάντα σε καλές ευκαιρίες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν νομίζω...απλώς ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το στυλακι γουστάρει η πλεμπα για να θεωρείται "in"...:confused:.
Τα είπες όλα με την πλεμπα φίλε μου. Δεν ανήκω εκεί!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Σωστος. Διατροφη, γυμναστηριο, καμια εμφυτευση και μετα βλεπεις τι θα σου ερθει. Αν ειναι ψιλοτρελη, πουτσα σου, δεν νομιζω να θες να ξαναπαντρευτεις
Όχι, δεν ξαναπαντρεύομαι. Δεν θέλω να λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί και πριν παντρευτώ έλεγα ότι δεν πρόκειται. Τουλάχιστον όχι, δεν το επιθυμώ πλέον.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.831
Πόντοι
2.836
Καλά, καραφλός δεν είμαι τελείως. Έχω μαλλιά αλλά αραιά.
Εντάξει, δεν περιμένω και καμιά τριαντάρα θεάρα να με κοιτάξει. Είμαι σχετικά προσγειωμένος.
Λεφτά έχεις τυπε?
και δεν ειναι μόνο να έχεις......αλλα κ να τα χαλάς για τη γκόμενα......
Τα λεφτά είναι το παν για τη σύγχρονη ελλεινιδα.....
Η θεαρα 20άρα η 25άρα θα στην πέσει......

Ξέρω τύπο στην ηλικία τη δικη σου που τα έχει με 19χρονο τούμπανο πιπινάκι φοιτήτρια...... και ο τυπος δεν είναι κανένας πλούσιος..... απλώς ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου......

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Λεφτά έχεις τυπε?
και δεν ειναι μόνο να έχεις......αλλα κ να τα χαλάς για τη γκόμενα......
Τα λεφτά είναι το παν για τη σύγχρονη ελλεινιδα.....
Η θεαρα 20άρα η 25άρα θα στην πέσει......

Ξέρω τύπο στην ηλικία τη δικη σου που τα έχει με 19χρονο τούμπανο πιπινάκι φοιτήτρια...... και ο τυπος δεν είναι κανένας πλούσιος..... απλώς ιδιοκτήτης μεζεδοπωλείου......
Έχω μια πολύ καλή θέση στην εταιρεία που εργάζομαι και οι απολαβές μου είναι πολύ καλές. Επίσης περιστασιακά αναλαμβάνω και έργα εκτός εταιρείας και έχω έξτρα που συνήθως τα μετατρέπω σε διακοπάρες. Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.
Και δεν είμαι ο τύπος που θα πάει να πει στην άλλη έλα να τα βρούμε γιατί θα περάσεις καλά κ.λπ. Δεν θέλω να με θέλουν για την υλιστική τους ικανοποίηση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.511
Πόντοι
3.656
Ιδανικα προτιμουν να γνωρισουν καποιον ενδιαφερον τυπο, που να τον γουσταρουν εμφανισιακα, εκεινος να ειναι εξυπνος, να βγαζει καλα λεφτα, και να ειναι γνωστος της κολλητης της που να επιβεβαιωνει τα ανωτερω.
Αλλα μαντεψε, δεν μπορουν να τα εχουν ολα μαζι. Καποιο πρεπει να το παραβλεψουν. Τωρα θα ειναι η επιβεβαιωση της φιλης, θα ειναι τα λεφτα, θα ειναι το κυρος? Ενας τροπος υπαρχει να μαθεις

Το εμφανισιακά το παραβλέπουμε,αφού τις περισσότερες δεν τις ενδιαφέρει.Άπειρα παραδείγματα γύρω μας ασχημομέτριων με ωραίες.

Να είναι ενδιαφέρον τύπος,η καθεμιά το βλέπει αλλιώς.Μπορεί για κάποιες να είναι ενδιαφέρον,για άλλες να είναι βαρετός.Πρέπει να υπάρχουν κανα δυο κοινά ενδιαφέροντα

Οπότε καταλήγουμε στα δυο βασικά προσόντα,να βγάζει καλά λεφτά και να'ναι γνωστός της κολλητής

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.510
Πόντοι
1.336
Έχω μια πολύ καλή θέση στην εταιρεία που εργάζομαι και οι απολαβές μου είναι πολύ καλές. Επίσης περιστασιακά αναλαμβάνω και έργα εκτός εταιρείας και έχω έξτρα που συνήθως τα μετατρέπω σε διακοπάρες. Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.
Και δεν είμαι ο τύπος που θα πάει να πει στην άλλη έλα να τα βρούμε γιατί θα περάσεις καλά κ.λπ. Δεν θέλω να με θέλουν για την υλιστική τους ικανοποίηση.
Παρακολουθώ τα σχόλια σου φίλε μου ,δεν κριτικαρω τα θέλω σου αλλά μην περιμένεις στην ηλικία που είσαι η αλλη να σε ερωτευτεί για τα ωραία σου μάτια. Το πορτοφόλι το σίγουρο ψάχνουν να μην δουλεύουν και να κάνουν την ζωαρα τους . Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.831
Πόντοι
2.836
Δεν θα κακοπεράσει οποία βρεθεί δίπλα μου, αλλά έχω ξενερώσει γιατί αν δεν είναι σήμερα κάποιος της επίδειξης, από ότι καταλαβαίνω, δεν έχει προκοπή στις γκόμενες.
Σωστά κατάλαβες προκοπή έχουν όσοι εχουν κ χαλάνε χρήματα για τις γυναίκες....οι τσιγκουνιδες μένουν στον άσσο.....
Δεν θα λες τίποτα λεπτομέρειες για την οικονομική σου κατάσταση σε καμοια. Άφησε τες να έχουν την απορία....
θα σκάσουν από την περιέργεια όταν σε βλέπουν ότι χαλάς κ είσαι γενικώς large with money.....
Tοτε θα έρθουν μονες τους να σε προσεγγίσουν κ τοτε εσύ θα έχεις το πανω χέρι κ εσύ θα κάνεις την επιλογή σου.
Μακρια από χωρισμένες γιατί θα σε δούνε σαν χορηγό αν κάνεις κ σοβαρή σχέση μαζί τους.Εσυ όμως έχεις κ ένα παιδί όπως είπες......δεν θα ταΐζεις τα ξένα......μόνο το δικό σου......
Ψάξε για ελεύθερη ότι ηλικίας θες.....αλλα θα πρότεινα από 30 κ κάτω.....
Η επιλογή δική σου!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Παρακολουθώ τα σχόλια σου φίλε μου ,δεν κριτικαρω τα θέλω σου αλλά μην περιμένεις στην ηλικία που είσαι η αλλη να σε ερωτευτεί για τα ωραία σου μάτια. Το πορτοφόλι το σίγουρο ψάχνουν να μην δουλεύουν και να κάνουν την ζωαρα τους . Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί.
Το έχω καταλάβει και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ξενερώνω!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Σωστά κατάλαβες προκοπή έχουν όσοι εχουν κ χαλάνε χρήματα για τις γυναίκες....οι τσιγκουνιδες μένουν στον άσσο.....
Δεν θα λες τίποτα λεπτομέρειες για την οικονομική σου κατάσταση σε καμοια. Άφησε τες να έχουν την απορία....
θα σκάσουν από την περιέργεια όταν σε βλέπουν ότι χαλάς κ είσαι γενικώς large with money.....
Tοτε θα έρθουν μονες τους να σε προσεγγίσουν κ τοτε εσύ θα έχεις το πανω χέρι κ εσύ θα κάνεις την επιλογή σου.
Μακρια από χωρισμένες γιατί θα σε δούνε σαν χορηγό αν κάνεις κ σοβαρή σχέση μαζί τους.Εσυ όμως έχεις κ ένα παιδί όπως είπες......δεν θα ταΐζεις τα ξένα......μόνο το δικό σου......
Ψάξε για ελεύθερη ότι ηλικίας θες.....αλλα θα πρότεινα από 30 κ κάτω.....
Η επιλογή δική σου!
Όχι, τσιγκούνης δεν ήμουν ποτέ. Αν ήμουν θα είχα εκατομμύρια στην άκρη. Αλλά δεν είμαι και ο σχεσάκιας ο μαλακοπίτουρας που θα κάνει μαλακίες για να κρατήσει μία ψόφια δίπλα του.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.511
Πόντοι
3.656
Εύκολες δεν είναι αλλά ούτε και δύσκολες (μιλάω γενικά). Ο τρόπος προσέγγισης παίζει μεγάλο ρόλο και ούτε πρέπει απαραίτητα να την φλερτάρεις . Μπορεί μεσα από μια απλή συζήτηση, μεταξύ ανέμου και υδάτων να εξελιχθεί σε ενδιαφέρον συζήτηση. Το κυριότερο είναι να έχεις το λέγειν, να την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σου μιλήσει ελεύθερα και ας εισαι άγνωστος της. Το ότι τις περισσότερες φορές θα φας τα μούτρα σου είναι νόμος για την πρώτη φορά ,όμως θα έχει γίνει το πρώτο βήμα γνωριμίας και ας μην έχει ευτυχή κατάληξη. Στις περισσότερες πέραν μίας εμφάνισης που βλέπουν δίνουν σημασία στον τρόπο ομιλίας . Αν είσαι λιγουρης θα το καταλάβουν και θα κοιτάξουν να απομακρυνθουν. Ότι έγραψα ,αυτά τα λίγα είναι από προσωπικές εμπειρίες και σίγουρα ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο αντίληψης επί του θέματος.

Πολύ το προχώρησες φίλε.Για να φτάσετε στη συζήτηση,υπάρχει πρώτα η προσέγγιση

Αν καταφέρεις να πιάσεις κουβέντα σε κάποια άγνωστη που καταρχήν δεν θα σε κοιτάει με γουρλωμένο τρομοκρατημένο μάτι ή σαν ζητιάνο,υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει κάτι.

Αλλά αν το κάνεις 1,2,3 φορές...και βλέπεις μονο γουρλωμένα μάτια που νομιζουν ότι βλέπουν μπροστά τους τον Παπαχρόνη ή τον Φραντζή...εκεί δεν ξέρω με τι ψυχολογια θα συνεχίσεις

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Πολύ το προχώρησες φίλε.Για να φτάσετε στη συζήτηση,υπάρχει πρώτα η προσέγγιση

Αν καταφέρεις να πιάσεις κουβέντα σε κάποια άγνωστη που καταρχήν δεν θα σε κοιτάει με γουρλωμένο τρομοκρατημένο μάτι ή σαν ζητιάνο,υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει κάτι.

Αλλά αν το κάνεις 1,2,3 φορές...και βλέπεις μονο γουρλωμένα μάτια που νομιζουν ότι βλέπουν μπροστά τους τον Παπαχρόνη ή τον Φραντζή...εκεί δεν ξέρω με τι ψυχολογια θα συνεχίσεις
Άλλη μία μάστιγα της εποχής... Τα "ούφο" που πλησιάζουν καλοπροαίρετα και τα κοιτούν σαν ούφο... Αυτό που έγραψα πιο πάνω!

linosmarnieros

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
128
Πόντοι
1
Τελικά δεμπαναγαμηθούνε... Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτές χάνουν στην τελική, εκτός πια αν δεν τις ενδιαφέρει να είναι πραγματικά ερωτευμένες με κάποιον άνθρωπο.
Τουλάχιστον από όσα διαβάζω από πολλούς εδώ, δεν είμαι ο μόνος που έχει τους ίδιους προβληματισμούς.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom