Καλά στέφανα στα Σκόδρα μλκ και εσύ..
Ρε τίποτα δεν ισχύει από όσα λέει ο αυτιστικός Dr Alban....
Κάτσε να σου γράψω που συμφωνώ:
Ελληνίδες πιο τεμπέλες. Έχουμε σκατομαθει τη νέα γενιά. Με την αύξηση βιοτικού επιπέδου στην Αλβανία και οι δικές τους θα γίνουν σαν τις δικές μας.
Οι δικοί μας πιτσιρικάδες είναι πιο φλωροι. Όπως και η νέα γενιά Αλβανών που μεγάλωσε εδώ
Εντυπωσιάστηκα από τις αλβανεζες στην Αλβανία. Εδώ είναι πιο τηγανοκεφαλες, αλλα εκεί και πιο εύκολες από τις Ελληνίδες είναι και πιο αδύνατες. Αυτό το Ντουα Λιπα στυλακι παίζει σχυβα
Εν κατακλείδι, οι οποίες διάφορες στις γκόμενες έρχονται από το γεγονός πως οι Αλβανίδες είναι πιο φτωχές μέχρι τώρα. Έχω γνωρίσει και αλβανεζες που δουλεύουν Λουξεμβούργο και του Στρασβουργο και θέλουν τον άντρα να πληρώνει ενώ σου λένε πως προσδιορίζονται σαν γυναίκες (συνδυασμός φεμινιστριας με χαζοβιόλα)
Αν ήταν χοντρές θα εκεγα είναι συριζαιες
Επίσης ότι γνώρισα σε αλβανεζα μου ξηγηθηκε οκ και μάλιστα μια βοήθησε να κάνω φάση με την Ιταλίδα πορνη κργιολα τσουλα φίλη της
Οποτε βρέθηκα στην ίδια φάση με ελληνίδα , η ελληνίδα ΠΑΝΤΑ προσπάθησε να μου κάνει χαλάστρα.
Κάποτε τα είχα με μια Ρουμανοιταλιδα , και όλες οι Ελληνίδες φίλες της με θαβανε ενώ οι ξένες εκτίμησαν τη συμπεριφορά μου. Ζηλιάρες κι ψωλες