Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
33
Like
28.583
Πόντοι
8.346
εντωμεταξυ για να δεις ποσο μαλαΚισμενες αλλα και μαλακες υπαρχουν...
πιτσιρικας που ημουν παλι στην μοδα αυτες ηταν,μετα τα διχαλα για πολλα χρονια και τα τελευταια 3 χρονια παλι αυτες θελουν να πασαρουν για μοδα

ΔΙΧΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟΙ​

...οταν ημουν εγω πιτσιρικας, οι γυναικες φορουσαν Σαμπο, φονικα οπλα να 'ουμε , που να κανεις μαλακια :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
....αστα μαγκα μου, μερικες δεν υπαρχουν!!!! Μου'ρθε η αλλη τις προαλλες με σενιο φορεματακι κυριλε επωνυμο, με ομορφο βαψιμο-μαλλι και απο κατω φορουσε λαστιχενιες παντοφλες γιατι λεει ειναι της μοδας και trendy!!!! :headbang::headbang::headbang:
Οι παντοφλες εν τω μεταξυ ηταν σαν αυτες!!!!
pantofla.jpg

*Την επομενη φορα θα της δωσω να φορεσει εκεινες τις καφε που ειχαμε στο στρατο κ τις πετουσαμε στην σομπα για να φουντωσει η φωτια :2funny::2funny::2funny:
Περιμένω να την εκπαιδεύσεις σκληρά...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
....αστα μαγκα μου, μερικες δεν υπαρχουν!!!! Μου'ρθε η αλλη τις προαλλες με σενιο φορεματακι κυριλε επωνυμο, με ομορφο βαψιμο-μαλλι και απο κατω φορουσε λαστιχενιες παντοφλες γιατι λεει ειναι της μοδας και trendy!!!! :headbang::headbang::headbang:
Οι παντοφλες εν τω μεταξυ ηταν σαν αυτες!!!!
pantofla.jpg

*Την επομενη φορα θα της δωσω να φορεσει εκεινες τις καφε που ειχαμε στο στρατο κ τις πετουσαμε στην σομπα για να φουντωσει η φωτια :2funny::2funny::2funny:
Είστε νεουδια εσείς...είμεθα παλαιουρες εμείς και είχαμε τις παραδοσιακές καφέ παντόφλες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
Λάθος αποστολή @Odin ,μην το λαβεις υπόψιν...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.525
Πόντοι
9.297
...είσαι παλιός κι εσύ ,πρόλαβες τις καφέ μαχιμες παντόφλες!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.764
Πόντοι
3.506
Δεν μας είπε ο υπουργακος για ποιο λόγο έφαγε μπαν και έχουνε σβήσει κιόλας ολα του τα μηνηματα.μήπως την έπεσε στο τζιμακο σε πριβέ μηνήματα?για να σου σβήσουνε όλα τα μηνύματα πρέπει να έχεις.κανει μεγάλη πουστια..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ νομίζω.οι ελλεινιδες έχουν πολύ μικρό κύκλο και παρέες..και γαμιουντε όλο με τους ίδιους και τους ίδιους μέσα από εκεί ακόμα και να μην τους γουσταρουνε.
Φοβουντε να γνωρίσουν αγνώστους..μυαλό μικρού παιδιού έχουνε..
Αλβανέ στο λέω , αν δεν ήσουν τόσο ανθέλληνας θα είχες μεγάλο ρεύμα. 70% από όσα λες για τις ελλεινιδες ισχύουν

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
9.905
Πόντοι
6.236
Στο χωριό τους καλές κοπέλες άμα βγουν έξω που δεν τις ξέρουν το δίνουν μια χαρα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.564
Πόντοι
6.536
Δεν μας είπε ο υπουργακος για ποιο λόγο έφαγε μπαν και έχουνε σβήσει κιόλας ολα του τα μηνηματα.μήπως την έπεσε στο τζιμακο σε πριβέ μηνήματα?για να σου σβήσουνε όλα τα μηνύματα πρέπει να έχεις.κανει μεγάλη πουστια..

Εγώ νομίζω.οι ελλεινιδες έχουν πολύ μικρό κύκλο και παρέες..και γαμιουντε όλο με τους ίδιους και τους ίδιους μέσα από εκεί ακόμα και να μην τους γουσταρουνε.
Σκάσε ρε αγάμητε σκιπετάρη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.564
Πόντοι
6.536
Αλβανέ στο λέω , αν δεν ήσουν τόσο ανθέλληνας θα είχες μεγάλο ρεύμα. 70% από όσα λες για τις ελλεινιδες ισχύουν
Καλά στέφανα στα Σκόδρα μλκ και εσύ..
Ρε τίποτα δεν ισχύει από όσα λέει ο αυτιστικός Dr Alban....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.764
Πόντοι
3.506
Καλά στέφανα στα Σκόδρα μλκ και εσύ..
Ρε τίποτα δεν ισχύει από όσα λέει ο αυτιστικός Dr Alban....
Κάτσε να σου γράψω που συμφωνώ:

Ελληνίδες πιο τεμπέλες. Έχουμε σκατομαθει τη νέα γενιά. Με την αύξηση βιοτικού επιπέδου στην Αλβανία και οι δικές τους θα γίνουν σαν τις δικές μας.

Οι δικοί μας πιτσιρικάδες είναι πιο φλωροι. Όπως και η νέα γενιά Αλβανών που μεγάλωσε εδώ

Εντυπωσιάστηκα από τις αλβανεζες στην Αλβανία. Εδώ είναι πιο τηγανοκεφαλες, αλλα εκεί και πιο εύκολες από τις Ελληνίδες είναι και πιο αδύνατες. Αυτό το Ντουα Λιπα στυλακι παίζει σχυβα

Εν κατακλείδι, οι οποίες διάφορες στις γκόμενες έρχονται από το γεγονός πως οι Αλβανίδες είναι πιο φτωχές μέχρι τώρα. Έχω γνωρίσει και αλβανεζες που δουλεύουν Λουξεμβούργο και του Στρασβουργο και θέλουν τον άντρα να πληρώνει ενώ σου λένε πως προσδιορίζονται σαν γυναίκες (συνδυασμός φεμινιστριας με χαζοβιόλα)

Αν ήταν χοντρές θα εκεγα είναι συριζαιες

Επίσης ότι γνώρισα σε αλβανεζα μου ξηγηθηκε οκ και μάλιστα μια βοήθησε να κάνω φάση με την Ιταλίδα πορνη κργιολα τσουλα φίλη της

Οποτε βρέθηκα στην ίδια φάση με ελληνίδα , η ελληνίδα ΠΑΝΤΑ προσπάθησε να μου κάνει χαλάστρα.

Κάποτε τα είχα με μια Ρουμανοιταλιδα , και όλες οι Ελληνίδες φίλες της με θαβανε ενώ οι ξένες εκτίμησαν τη συμπεριφορά μου. Ζηλιάρες κι ψωλες

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Για 1.978 φορα που το ειπες αυτο το πραγμα......φτανει βαρεθηκα να το διαβαζω....τιποτα αλλο δεν εχεις να πεις?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.564
Πόντοι
6.536
Κάτσε να σου γράψω που συμφωνώ:

Ελληνίδες πιο τεμπέλες. Έχουμε σκατομαθει τη νέα γενιά. Με την αύξηση βιοτικού επιπέδου στην Αλβανία και οι δικές τους θα γίνουν σαν τις δικές μας.

Οι δικοί μας πιτσιρικάδες είναι πιο φλωροι. Όπως και η νέα γενιά Αλβανών που μεγάλωσε εδώ

Εντυπωσιάστηκα από τις αλβανεζες στην Αλβανία. Εδώ είναι πιο τηγανοκεφαλες, αλλα εκεί και πιο εύκολες από τις Ελληνίδες είναι και πιο αδύνατες. Αυτό το Ντουα Λιπα στυλακι παίζει σχυβα

Εν κατακλείδι, οι οποίες διάφορες στις γκόμενες έρχονται από το γεγονός πως οι Αλβανίδες είναι πιο φτωχές μέχρι τώρα. Έχω γνωρίσει και αλβανεζες που δουλεύουν Λουξεμβούργο και του Στρασβουργο και θέλουν τον άντρα να πληρώνει ενώ σου λένε πως προσδιορίζονται σαν γυναίκες (συνδυασμός φεμινιστριας με χαζοβιόλα)

Αν ήταν χοντρές θα εκεγα είναι συριζαιες

Επίσης ότι γνώρισα σε αλβανεζα μου ξηγηθηκε οκ και μάλιστα μια βοήθησε να κάνω φάση με την Ιταλίδα πορνη κργιολα τσουλα φίλη της

Οποτε βρέθηκα στην ίδια φάση με ελληνίδα , η ελληνίδα ΠΑΝΤΑ προσπάθησε να μου κάνει χαλάστρα.

Κάποτε τα είχα με μια Ρουμανοιταλιδα , και όλες οι Ελληνίδες φίλες της με θαβανε ενώ οι ξένες εκτίμησαν τη συμπεριφορά μου. Ζηλιάρες κι ψωλες
Παπαριές....
Οι αλβανιάρες καριολάρες χειρότερες...Και βρωμιάρες....
Λίντερ μπούστης,νόσαλβα,κλεφτοκοτάς κατσίβελος.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
204
Πόντοι
21
Τίποτα δεν τρέχει με τις Ελλεηνίδες. Απλά, κι εμείς κι αυτές είμεθα για το πέος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.764
Πόντοι
3.506
Τίποτα δεν τρέχει με τις Ελλεηνίδες. Απλά, κι εμείς κι αυτές είμεθα για το πέος.
Οποίος μπλέκει με μουσουλμάνα η Ιταλίδα καταλαβαίνει πως οι ελλεηνιδες είναι σαν να παίζεις βιντεοπαιχνίδι στο μεσαίο βαθμό δυσκολίας

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Θα το πω και άλλες φορές υπουργακο μου

Ναι υπουργακο ναι
Αααα εσυ τα εχασες εντελως.....πανε σε κανενα γιατρο να σε γραψει καμια αγωγη γιατι δεν σε βλεπω καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom