υπαρχει προβλημα για καποιον που εχει νορμαλ εγκεφαλο και δεν θελει να γινει το κατοικιδιο και ο χορηγος της καθε πατσαβουρας ψωνισμενης, οταν ομως ο αλλος ειναι τερμα λιγουρης και τρομπας μια χαρα θα βρει γκομενα, και κοντοχοντρος ασχημουρης να ειναι. αρκει να πληρη τα κριτηρια της καθε μιας.
περιμενα το λεωφορειο και ητανε διπλα μου ενα ζευγαρι, η τυπισα θα ητανε τερμα κοντοστουπα 1,55 και ασχημομουρα, και ειχε για γκομενο εναν κοντοχοντρο , και ηταν ολο αγκαλιες και μελια, τωρα θα πει καποιος τι του βρηκε αυτου, προφανως επειδη ο αλλος πανω στην απελπισια του απο τις εκατονταδες χυλοπιτες που θα ειχε φαει του εκατσε μια γκομενα και την ειχε κανει θεα, αυτη τον ειχε γκομενο γιατι θα την ειχε ολο στα κοπλιμεντα και θα την εκανε να νιωθει μουναρα,
αν πηγαινε καποιος ψηλος και ωραιος σε αυτην και την επεφτε στυλ εγω ειμαι ωραιος και σου κανω χαρη να σε εχω γκομενα, εννοειται οτι θα ετρωγε ακυρο, το ξανατονιζω οι ελληνιδες δεν κοιτανε εμφανιση, κοιτανε ποσο καλο κατοικιδιο σε εχει κανει, και ποσο περισσοτερο μπορει να σε εκμεταλευεται, για αυτο οι γνωριμιες γινοτανται μονο μεσου κυκλου και κοινων γνωστων.