Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 328 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.986

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.266
Πόντοι
206
@Glyfomounix

Τι να πεις κι εσυ ρε ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ που βγήκες απ'τον κώλο της μανας σου κι απο μπαμπα πουστη

Άντε πουσταριά όλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με προκαλουν οι λοατκι του φορουμ και απαντάω
Τύπε αν συνεχίσεις έτσι μέχρι κα τα "γκομενάκια" σου θα φεύγουν τρέχοντας...:tooth::tooth::tooth:
C6YH5YGMNVF7ZN3AHOLSQV7SK4.gif

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.356
Πόντοι
6.056

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.424
Πόντοι
3.656
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.266
Πόντοι
206
Γουσταρεις ξεφτίλισμα ε πουτάνα Λομπροκαινα;

Ο δικος σου σ'αφήνει αποτιστη;
Με τις ελληνοποιήσεις στα αιγοπρόβατα τραβάς ζόρι ή γουστάρεις περισσότερο Βουλγάρικα και Ρουμάνικα;:zfuck::zfuck::zfuck:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.424
Πόντοι
3.656

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.839
Πόντοι
25.467

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.619
Πόντοι
3.556
@Glyfomounix

Τι να πεις κι εσυ ρε ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ που βγήκες απ'τον κώλο της μανας σου κι απο μπαμπα πουστη

Άντε πουσταριά όλοι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με προκαλουν οι λοατκι του φορουμ και απαντάω

Ένα σκουπίδι είσαι , χωρίς ζωή.

Βλέπεις τα χρόνια να κυλούνε χωρίς να κανεις τίποτα στη ζωή σου , παρά να μιζεριασεις και αντί να κανεις κάτι , βρίζεις τους άλλους που δεν είναι στον ίδιο βούρκο

Αν με πετύχαινες στο δρόμο πιθανότατα να το έβαζες στα πόδια από το φόβο σου,

Για τα μπινελικια στους γονείς μου , που μάλιστα έχω χάσει , δεν έχω να πω κάτι. Εσυ δειχνεις τι κατακάθι και απόβρασμα είσαι.

Έτσι όπως είσαι τώρα θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου , βλέποντας άλλους να προκόβουν ενώ θα εύχεσαι να πεθάνεις.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.266
Πόντοι
206
Πάντως τον δικο σου κώλο δεν τον γαμάω,οσο και να μου ξύνεσαι
Άνοιξε ρε συ ένα δικό σου νήμα "Η φάρμα του @Sub-Zero και τα θαύματα της:zfuck::zfuck::zfuck:" να γράφεις ό,τι γουστάρεις και να μη σου ζαλίζουμε τα αρχίδια...:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Ένα σκουπίδι είσαι , χωρίς ζωή.

Βλέπεις τα χρόνια να κυλούνε χωρίς να κανεις τίποτα στη ζωή σου , παρά να μιζεριασεις και αντί να κανεις κάτι , βρίζεις τους άλλους που δεν είναι στον ίδιο βούρκο

Αν με πετύχαινες στο δρόμο πιθανότατα να το έβαζες στα πόδια από το φόβο σου,

Για τα μπινελικια στους γονείς μου , που μάλιστα έχω χάσει , δεν έχω να πω κάτι. Εσυ δειχνεις τι κατακάθι και απόβρασμα είσαι.

Έτσι όπως είσαι τώρα θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου , βλέποντας άλλους να προκόβουν ενώ θα εύχεσαι να πεθάνεις.

Σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ

Και μια πούτσα δώρο :alivedick:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.619
Πόντοι
3.556
Κατάλαβα και σημερα όλοι αυτοί οι μουρλοι, καταπιεσμένοι, που βιάζουν τι κουμάσια είναι. Άντρες του πενταρικου

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.868
Πόντοι
1.446
Καλησπερίζω τους ένδοξους βδελυττόμενους τις ελειηνίδες συναγωνιστές!

Λοιπόν, τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει το παρακάτω (πρωτόγνωρο για εμένα) συμπεριφορικό μοτίβο, παίδες, και έχω περιέργεια να ακούσω απόψεις και αντίστοιχες εμπειρίες.
Λοιπόν, έτυχαν στη 3 γκόμενες τις οποίες γνώριζα κοινωνικά (από τελείως ασχετους κύκλους μεταξύ τους).
Εντελώς διαφορετικές φάσεις και ηλικίες, ακριβώς το ίδιο πράγμα:

Καυλαντίζουμε, βγαίνουμε παρέα, καταλήγουμε να γαμιόμαστε μερικές φορές, (συνήθως σπίτι τους κιόλας), μετά κλιμακώνεται η μεταξύ μας επικοινωνία (από πλευράς τους κιόλας), γλύκες/μέλια κλπ. δίνοντας την εντύπωση πως δένει περεταίρω το γλυκό! Σα να επιδιώκουν κάτι παραπάνω.
Κι ύστερα κόβονται όλα απότομα στο άσχετο!
Από κει που έστελναν εκείνες συνεχώς, το κόβουν.

Εγώ γενικά δεν στέλνω κάτι, απτη στιγμή που έχω κάνει την ξήγα μου ('στείλε όποτε γουστάρεις και το βρίσκουμε αν είναι'), οπότε δεν έχω ιδέα τι παιζει.
Και μου κακοφαίνεται κιόλας να στείλω της άλλης απτη στιγμή που ξεκόβει, κρατάω το κεφάλι μου ψηλά.
Μέχρι εδώ όλα καλά, θα μου πείτε, βρήκε άλλη πούτσα ή βαρέθηκε, δεν τρέχει.

Έλα όμως που οι δυο εκ των τριών με τις οποίες συνέβη αυτό, όσες φορές τις πετύχω έξω σε παρέα, είναι κάπως μαγκωμένες (ίσως και στραβωμένες) απέναντι μου.

Η απορία μου είναι η εξής: είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα αυτό? Κάποια 'τεχνική' για να ψαρώσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω? Απλά δεν καταλαβαίνω.

Αναμένω τα φώτα των ευγενών συναγωνιστών!
Ακούγεται σαν να το ξεκίνησαν για σχέση, σε βρήκαν lower than expected και πήγαν γι' άλλα. Μπορεί μετά τις πρώτες φορές να βρήκαν το σεξ μονότονο, να σε περίμεναν πιο gripping/giving και τις διέψευσες ή πιο large και σε βρήκαν σφιχτό κλπ. Τυπική συμπεριφορά για να λήξει κανείς κάτι περιστασιακό φαίνεται, συμβαίνουν αυτά. Το να είναι μετά μαγκωμένες λογικό είναι, και ένας άντρας αν πηδήξει μια γκόμενα μερικές φορές, μετά εξαφανιστεί και την ξανασυναντήσει λόγω παρέας, δε θα είναι το καλύτερο του.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Μου'ρθε ειδοποίηση 'Το μέλος @Akatanomasto$ σε ακολουθεί'

Έγινες και follower μου ρε πουτάνα;

Πως στο διάολο τον διαγράφω τον πούστη;Στο ψευτοπροφιλ του λέει δεν έχει πρόσβαση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.131
Πόντοι
9.297
Συναγωνιστές από εξωτερικό η όσοι ξέρουν ας απαντήσουν...
Οι γυναίκες έξω φοράνε αυτά τα γέλια "τσόκαρα "που φοράνε και οι Ελληνίδες;
Σιχαθηκα να βλέπω σπορτεξ χειμώνα και άνοιξη ,τώρα άρχισε να με γυρίζει το μάτι με αυτές τις μαλακίες ...όλες έχουν ορθοπεδικα προβλήματα;;;;;Και μας το παίζουν και γκόμενες;; ΑΛΉΘΕΙΑ;;;;Τόσο κακόγουστες είναι η απλά βαριουνται να βάλουν κάτι θηλυκό;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.868
Πόντοι
1.446
Σιχαθηκα να βλέπω σπορτεξ χειμώνα και άνοιξη ,τώρα άρχισε να με γυρίζει το μάτι με αυτές τις μαλακίες ...όλες έχουν ορθοπεδικα προβλήματα;;;;;Και μας το παίζουν και γκόμενες;; ΑΛΉΘΕΙΑ;;;;Τόσο κακόγουστες είναι η απλά βαριουνται να βάλουν κάτι θηλυκό;
UK η μόδα είναι birkenstocks with socks, τα έχει και η British vogue.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.941
Πόντοι
1.446

Θα απαντήσω επιστημονικά ... είναι καθαρά θέμα DNA...

Αν μετρήσεις το πόδι μιας Ρωσίδας είναι 30% μακρύτερο από τον κορμό της
Αν μετρήσεις το πόδι μιας Ελλεηνιδας είναι 30% κοντύτερο από τον κορμό της

Γιαυτό η Ελλεηνιδα περπατάει σαν Ελεφαντακι ..
και η Ρωσιδα σαν Γαζέλα ...!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.280
Πόντοι
11.146
....αστα μαγκα μου, μερικες δεν υπαρχουν!!!! Μου'ρθε η αλλη τις προαλλες με σενιο φορεματακι κυριλε επωνυμο, με ομορφο βαψιμο-μαλλι και απο κατω φορουσε λαστιχενιες παντοφλες γιατι λεει ειναι της μοδας και trendy!!!! :headbang::headbang::headbang:
Οι παντοφλες εν τω μεταξυ ηταν σαν αυτες!!!!
pantofla.jpg

*Την επομενη φορα θα της δωσω να φορεσει εκεινες τις καφε που ειχαμε στο στρατο κ τις πετουσαμε στην σομπα για να φουντωσει η φωτια :2funny::2funny::2funny:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.341
Πόντοι
2.046
....αστα μαγκα μου, μερικες δεν υπαρχουν!!!! Μου'ρθε η αλλη τις προαλλες με σενιο φορεματακι κυριλε επωνυμο, με ομορφο βαψιμο-μαλλι και απο κατω φορουσε λαστιχενιες παντοφλες γιατι λεει ειναι της μοδας και trendy!!!! :headbang::headbang::headbang:
Οι παντοφλες εν τω μεταξυ ηταν σαν αυτες!!!!
pantofla.jpg

*Την επομενη φορα θα της δωσω να φορεσει εκεινες τις καφε που ειχαμε στο στρατο κ τις πετουσαμε στην σομπα για να φουντωσει η φωτια :2funny::2funny::2funny:
Σαν αυτές αλλά μαύρες.. σωστά?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.602
Πόντοι
12.756
...οχι, σαν αυτες ακριβως, μπλε αλλα με δυο ριγες ασπρες
εντωμεταξυ για να δεις ποσο μαλαΚισμενες αλλα και μαλακες υπαρχουν...
πιτσιρικας που ημουν παλι στην μοδα αυτες ηταν,μετα τα διχαλα για πολλα χρονια και τα τελευταια 3 χρονια παλι αυτες θελουν να πασαρουν για μοδα

ΔΙΧΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟΙ​

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.280
Πόντοι
11.146
εντωμεταξυ για να δεις ποσο μαλαΚισμενες αλλα και μαλακες υπαρχουν...
πιτσιρικας που ημουν παλι στην μοδα αυτες ηταν,μετα τα διχαλα για πολλα χρονια και τα τελευταια 3 χρονια παλι αυτες θελουν να πασαρουν για μοδα

ΔΙΧΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΕΤΣΟΙ​

...οταν ημουν εγω πιτσιρικας, οι γυναικες φορουσαν Σαμπο, φονικα οπλα να 'ουμε , που να κανεις μαλακια :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom