Καλησπερίζω τους ένδοξους βδελυττόμενους τις ελειηνίδες συναγωνιστές!
Λοιπόν, τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει το παρακάτω (πρωτόγνωρο για εμένα) συμπεριφορικό μοτίβο, παίδες, και έχω περιέργεια να ακούσω απόψεις και αντίστοιχες εμπειρίες.
Λοιπόν, έτυχαν στη 3 γκόμενες τις οποίες γνώριζα κοινωνικά (από τελείως ασχετους κύκλους μεταξύ τους).
Εντελώς διαφορετικές φάσεις και ηλικίες, ακριβώς το ίδιο πράγμα:
Καυλαντίζουμε, βγαίνουμε παρέα, καταλήγουμε να γαμιόμαστε μερικές φορές, (συνήθως σπίτι τους κιόλας), μετά κλιμακώνεται η μεταξύ μας επικοινωνία (από πλευράς τους κιόλας), γλύκες/μέλια κλπ. δίνοντας την εντύπωση πως δένει περεταίρω το γλυκό! Σα να επιδιώκουν κάτι παραπάνω.
Κι ύστερα κόβονται όλα απότομα στο άσχετο!
Από κει που έστελναν εκείνες συνεχώς, το κόβουν.
Εγώ γενικά δεν στέλνω κάτι, απτη στιγμή που έχω κάνει την ξήγα μου ('στείλε όποτε γουστάρεις και το βρίσκουμε αν είναι'), οπότε δεν έχω ιδέα τι παιζει.
Και μου κακοφαίνεται κιόλας να στείλω της άλλης απτη στιγμή που ξεκόβει, κρατάω το κεφάλι μου ψηλά.
Μέχρι εδώ όλα καλά, θα μου πείτε, βρήκε άλλη πούτσα ή βαρέθηκε, δεν τρέχει.
Έλα όμως που οι δυο εκ των τριών με τις οποίες συνέβη αυτό, όσες φορές τις πετύχω έξω σε παρέα, είναι κάπως μαγκωμένες (ίσως και στραβωμένες) απέναντι μου.
Η απορία μου είναι η εξής: είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα αυτό? Κάποια 'τεχνική' για να ψαρώσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω? Απλά δεν καταλαβαίνω.
Αναμένω τα φώτα των ευγενών συναγωνιστών!