Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.560
Πόντοι
736
Eιναι σαν τις παρωπιδες στα άλογα η αναζήτηση μέσω γνωστών...
Αυτοί που λειτουργούν έτσι δεν έχουν φύγει ποτέ από τον κύκλο τους και λειτουργούν όπως στα χωριά,ακόμα κι αν είναι σε μεγάλες πόλεις,ψάχνοντας εντός μιας δεξαμενής γνωστών αγνοώντας το τι υπάρχει έξω από αυτήν.
Η ανυπομονησία και η υπερεκτίμηση του εαυτου μας ειναι αλλος ενας κακος συνδυασμος.....

Οταν υπάρχει αρνηση απο το ιδιο το ατομο να βλεπει το υπάρχον οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελε αυτο το ατομο δεν ειναι ουτε για χωριο και πουθενα ..στο λάκκο με τους τεμπέληδες..

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.543
Πόντοι
1.336
τι μαζα την κοιτάς σαν ενα πεδιο γεματο πληροφοριες ...οποτε ξεκινάς απο αυτα που ενδιαφέρουν εσενα και παει λεγοντας..

το πληθος αποτελειτε απο ατομικοτητες με τα χαρακτηριστικα τους ...αυτο που χρειαζεται ειναι να ξερεις ποιος εισαι και τι θελεις ..

εχω ξανα πει οτι καποιοι γουσταρουν να νιωσουν οτι παιδεύονται οποτε οι ιδιοι δημιουργούν ενα νοερο χαος
Συμφωνώ στα περισσότερα ωστόσο επιμένω στο ότι η μάζα μπορεί να γίνει γνωστή μόνο ως διακύμανση πληροφορίας δηλ.ποτέ δεν την γνωρίζουμε ως σύνολο ατομικοτήτων με...πρόσωπο.

Το τσαφ πάει να πεί ότι απ' το νέφος της μάζας τσακ σου πετάγεται κατακούτελα ή κατάκαρδα ή κατάχαμνα μια ατομικότητα με ...πρόσωπο και λες ώπα εδώ υπάρχει κατιτίς τώρα τί ναι αυτό εξαρτάται!!!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.560
Πόντοι
736
Συμφωνώ στα περισσότερα ωστόσο επιμένω στο ότι η μάζα μπορεί να γίνει γνωστή μόνο ως διακύμανση πληροφορίας δηλ.ποτέ δεν την γνωρίζουμε ως σύνολο ατομικοτήτων με...πρόσωπο.

Το τσαφ πάει να πεί ότι απ' το νέφος της μάζας τσακ σου πετάγεται κατακούτελα ή κατάκαρδα ή κατάχαμνα μια ατομικότητα με ...πρόσωπο και λες ώπα εδώ υπάρχει κατιτίς τώρα τί ναι αυτό εξαρτάται!!!
ο ανθρωπος επειδή εχει ανασφάλειες εχει την ταση να βιάζεται με αποτελεσμα ο ιδιος νια βιάζει τη ροη του...
θελει μαεστρια που χαρίζεται απο την υπομονή

οποτε να μην βιάζουν τον εαυτο τους ώστε να ειναι εκει οταν η ροη φυσήξει την στιγμη του... η ζωη ειναι πολλες στιγμες μαζι ...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Παρε παράδειγμα το αλβανακι μας ....Εφαγε μια χυλόπιτα και διαλύθηκε ...καθε μήνυμα του και ενας σπαραγμος ...

Δηλαδή μονος του ξεφτίλισε τα αρχιδια του...:coffee:
στην ίδια κατηγορία είναι όλοι αυτοί, ζουν και παίρνουν οξυγόνο από την κλαψα τους.
δεν καταλαβαίνουν και δε θέλουν να καταλαβουν.
ούτε με το καλό, ούτε με το χαβαλε που γίνεται σαν παρακλάδι.
κοινώς, βλαμμένοι από κουνια.
πάμε παρακάτω.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.560
Πόντοι
736
στην ίδια κατηγορία είναι όλοι αυτοί, ζουν και παίρνουν οξυγόνο από την κλαψα τους.
δεν καταλαβαίνουν και δε θέλουν να καταλαβουν.
ούτε με το καλό, ούτε με το χαβαλε που γίνεται σαν παρακλάδι.
κοινώς, βλαμμένοι από κουνια.
πάμε παρακάτω.
Η λογικη ειναι ο τρομος του τεμπελη...

για παρακατω αργοτερα στο δευτερο καφε ......παω να κανω τις δουλειές μου αγαπητε :sunglasses:

( ελα κλαψομουνι να κλαψεις ...θα σε βρω στο γυρνα οπως λεμε μπρούμυτα:2funny::2funny:)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
Η λογικη ειναι ο τρομος του τεμπελη...

για παρακατω αργοτερα στο δευτερο καφε ......παω να κανω τις δουλειές μου αγαπητε :sunglasses:

( ελα κλαψομουνι να κλαψεις ...θα σε βρω στο γυρνα οπως λεμε μπρούμυτα:2funny::2funny:)
μαζι με την κλαψα, ξέχασα και τη ζήλεια τους.
σι γιου ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Καλησπερίζω τους ένδοξους βδελυττόμενους τις ελειηνίδες συναγωνιστές!

Λοιπόν, τους τελευταίους μήνες έχω παρατηρήσει το παρακάτω (πρωτόγνωρο για εμένα) συμπεριφορικό μοτίβο, παίδες, και έχω περιέργεια να ακούσω απόψεις και αντίστοιχες εμπειρίες.
Λοιπόν, έτυχαν στη 3 γκόμενες τις οποίες γνώριζα κοινωνικά (από τελείως ασχετους κύκλους μεταξύ τους).
Εντελώς διαφορετικές φάσεις και ηλικίες, ακριβώς το ίδιο πράγμα:

Καυλαντίζουμε, βγαίνουμε παρέα, καταλήγουμε να γαμιόμαστε μερικές φορές, (συνήθως σπίτι τους κιόλας), μετά κλιμακώνεται η μεταξύ μας επικοινωνία (από πλευράς τους κιόλας), γλύκες/μέλια κλπ. δίνοντας την εντύπωση πως δένει περεταίρω το γλυκό! Σα να επιδιώκουν κάτι παραπάνω.
Κι ύστερα κόβονται όλα απότομα στο άσχετο!
Από κει που έστελναν εκείνες συνεχώς, το κόβουν.

Εγώ γενικά δεν στέλνω κάτι, απτη στιγμή που έχω κάνει την ξήγα μου ('στείλε όποτε γουστάρεις και το βρίσκουμε αν είναι'), οπότε δεν έχω ιδέα τι παιζει.
Και μου κακοφαίνεται κιόλας να στείλω της άλλης απτη στιγμή που ξεκόβει, κρατάω το κεφάλι μου ψηλά.
Μέχρι εδώ όλα καλά, θα μου πείτε, βρήκε άλλη πούτσα ή βαρέθηκε, δεν τρέχει.

Έλα όμως που οι δυο εκ των τριών με τις οποίες συνέβη αυτό, όσες φορές τις πετύχω έξω σε παρέα, είναι κάπως μαγκωμένες (ίσως και στραβωμένες) απέναντι μου.

Η απορία μου είναι η εξής: είναι κάτι που γίνεται εσκεμμένα αυτό? Κάποια 'τεχνική' για να ψαρώσουμε και να ασχοληθούμε περαιτέρω? Απλά δεν καταλαβαίνω.

Αναμένω τα φώτα των ευγενών συναγωνιστών!
Ευγενικέ συναγωνιστή ( :2funny: ), κάνουν υπομονή περίπου δύο-τρεις μήνες μήπως και τις παντρευτείς. Δε νιώθουν τίποτα για εσένα γι αυτό και εξαφανίζονται χωρίς πολλά πολλά μόλις δουν ότι πέσαν έξω στην αρχική τους εκτίμηση ότι είσαι provider-μουνόδουλος. Σου κάθονται απλά και μόνο μήπως γλυκαθείς και υπογράψεις το συμβόλαιο υποτελείας (γάμος) που θα τις εξασφαλίσει στην υπόλοιπη ζωή τους. Στο σεξ δε νιώθουν τίποτα. Συνήθως έχουν σκύλους-γάτες (red flag).

Το ίδιο κάνουμε κι εμείς για να γαμήσουμε, 1-2 ραντεβού και αν όχι άντε γεια. Αυτές βέβαια πάνε να κερδίσουν κάτι παραπάνω από μια στιγμιαία ευχαρίστηση γι αυτό και έχουν περισσότερη υπομονή.

Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται με το γάμο, γι αυτό κάποιοι το λένε ότι είναι "το ακριβότερο γαμήσι". Τα κορίτσια που ζητάνε τα λεφτά μπροστά είναι πιο τίμια από αυτές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Eιναι σαν τις παρωπιδες στα άλογα η αναζήτηση μέσω γνωστών...
Αυτοί που λειτουργούν έτσι δεν έχουν φύγει ποτέ από τον κύκλο τους και λειτουργούν όπως στα χωριά,ακόμα κι αν είναι σε μεγάλες πόλεις,ψάχνοντας εντός μιας δεξαμενής γνωστών αγνοώντας το τι υπάρχει έξω από αυτήν.

Μονο έτσι όμως γίνονται γνωριμίες στο ελλεεινιδιστάν,για όποιον δεν έχει επάγγελμα να του έρχονται απο μόνες τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.456
Πόντοι
9.297
Ευγενικέ συναγωνιστή ( :2funny: ), κάνουν υπομονή περίπου δύο-τρεις μήνες μήπως και τις παντρευτείς. Δε νιώθουν τίποτα για εσένα γι αυτό και εξαφανίζονται χωρίς πολλά πολλά μόλις δουν ότι πέσαν έξω στην αρχική τους εκτίμηση ότι είσαι provider-μουνόδουλος. Σου κάθονται απλά και μόνο μήπως γλυκαθείς και υπογράψεις το συμβόλαιο υποτελείας (γάμος) που θα τις εξασφαλίσει στην υπόλοιπη ζωή τους. Στο σεξ δε νιώθουν τίποτα. Συνήθως έχουν σκύλους-γάτες (red flag).

Το ίδιο κάνουμε κι εμείς για να γαμήσουμε, 1-2 ραντεβού και αν όχι άντε γεια. Αυτές βέβαια πάνε να κερδίσουν κάτι παραπάνω από μια στιγμιαία ευχαρίστηση γι αυτό και έχουν περισσότερη υπομονή.

Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται με το γάμο, γι αυτό κάποιοι το λένε ότι είναι "το ακριβότερο γαμήσι". Τα κορίτσια που ζητάνε τα λεφτά μπροστά είναι πιο τίμια από αυτές.
Μπροστά στην κοινωνική και οικονομικη εξασφάλιση του γάμου δεν χωράνε απαραίτητα τα αισθήματα ..
Για αυτό βλεπουμε συχνά ζευγάρια μπαζων...και η μία πλευρά και η άλλη λένε συνήθως"Τα χρόνια περνάνε και δεν μπορώ να περιμένω μήπως βρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω ήδη".

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Μονο έτσι όμως γίνονται γνωριμίες στο ελλεεινιδιστάν,για όποιον δεν έχει επάγγελμα να του έρχονται απο μόνες τους
Εσύ είσαι από τους επαγγελματίες που τους έρχονται μόνες τους...:tooth::tooth::tooth:
Tongue Goat GIF

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Άσχημα τα νέα για τύπο @Sub-Zero ,με τεντωμένα νεύρα παρακολουθεί τις εξελίξεις...:confused::confused::confused:

d474f0d415ce21e067492979576ca4e1_XL.jpg

:tooth::tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.870
Πόντοι
3.656
Η ελλεινιδα θα κάτσει σε καποιον από τη παρέα κύκλο της και ας μην τον γουστάρει.δεν θέλει να δώσει ευκαιρια σε κάποιον άγνωστο..και αυτό το κάνουνε όλες οι ελλεινιδες..ακόμα και οι μικρές που ο Σάμπ λέει ότι γαμιουντε,δε γαμιουντε με κάποιον άγνωστο..αν τις δεις είναι στην ίδια παρέα με αυτές ο γαμιας τους...
ο άγνωστος δηλαδή είσαι εσύ , πες το μη ντρέπεσαι

γνωρίζεις καμιά κοπέλα που γαμιέται με αγνώστους ? ειδικά αν είναι ψιλοτοιούτος σαν εσένα φτωχός κ άσχημος ?

Αλβανίδα σου κάθεται ? όχι εεεέ ? κλάψε κατσίβελο :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.736
Πόντοι
3.506
Νταξει αυτοί είναι πολύ λίγοι για τις γκόμενες αυτές..εγώ απορώ γιατί τους μιλησανε τέτοιες γκόμενες..οι τύποι είναι καθαρά λουζερς..το πιο πιθανό είναι ότι τις κερσασανε τζάμπα ποτα.πηγανε οι τυπισες τη βγάλανε τζάμπα και τώρα θέλουν να πάνε σπιτάκι τους και να γελάνε με τα χαζά Λιγουρια που γνώρισαν στο κλαμπ..γενικά τέτοιοι τύποι σαν αυτους έχουν κάνει τη πιο μεγάλη ζημια στο φλερτ στο ελλαντα..κοιτάξτε πως κάνουν και πωςμιλανε στο βίντεο Λιγουρια..εγώ αμφιβάλω αμα έχουν γαμησει και πότε..
Θα συμφωνήσω Αλβανέ. Λετσαιοι και Πλεμπαιοι είναι , τα μουνια τους ρίχνουν 4 πόντους σεξουαλικης αξίας χωρίς τον υπολογισμό του ότι είναι ελλεηνιδες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.736
Πόντοι
3.506
Μπροστά στην κοινωνική και οικονομικη εξασφάλιση του γάμου δεν χωράνε απαραίτητα τα αισθήματα ..
Για αυτό βλεπουμε συχνά ζευγάρια μπαζων...και η μία πλευρά και η άλλη λένε συνήθως"Τα χρόνια περνάνε και δεν μπορώ να περιμένω μήπως βρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω ήδη".
Τώρα που πάνε να τους πουλήσουν εξωσωματικές (που θα πληρώσει ο πυρφορος παίδαρος που θα βρουν) και ότι είναι σεξυ στα πενήντα, θα τη βρίσκουν με γάτους όχι κουασιμοδους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τη μανούλα σου έτσι τη γλείφω και της αρέσει όμως
Τύπε είσαι ένα έκτρωμα.

Ξεχάστηκε κάποιος να τραβηχτεί και σε ανέχεται στο σπίτι του τώρα και εμείς στο φόρουμ

Αληταρά κρυφοπουστα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.456
Πόντοι
9.297
Τι έκανες πάλι και έφαγες Μπαν υπουργακο όλα τα ποστ σου τα έχουνε σβήσει?

Η ελλεινιδα θα κάτσει σε καποιον από τη παρέα κύκλο της και ας μην τον γουστάρει.δεν θέλει να δώσει ευκαιρια σε κάποιον άγνωστο..και αυτό το κάνουνε όλες οι ελλεινιδες..ακόμα και οι μικρές που ο Σάμπ λέει ότι γαμιουντε,δε γαμιουντε με κάποιον άγνωστο..αν τις δεις είναι στην ίδια παρέα με αυτές ο γαμιας τους...
Ίδια παρέα=συμμαθητές,συνάδελφοι σε καφετέριες/ φαγαδικα.
Αυτός είναι ο κύκλος τους δηλαδή ελάχιστα άτομα...οι υπόλοιποι που έχουν στις λίστες είναι μαλακες που τις ακολουθούν στα σοσιαλ μύδια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
@Glyfomounix

Τι να πεις κι εσυ ρε ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ που βγήκες απ'τον κώλο της μανας σου κι απο μπαμπα πουστη

Άντε πουσταριά όλοι

Παρεκτρέπεσαι...χαλάρωσε ρε παικτη.

Με προκαλουν οι λοατκι του φορουμ και απαντάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom