Ε η αλήθεια είναι πως γενικά με βλέπουν σα ρεμάλι και οι τρεις αυτές.
Αν γουστάρω μια γυναίκα πάει αλλιώς, κάνω και 1-2 έξτρα κινήσεις από πλευράς μου, ώστε να την κρατήσω, και κάθονται.
Αυτές δεν μου άρεσαν και τόσο (μια χαρά κοπέλες είναι δηλαδή), εξηγήθηκα πως είμαι ανοιχτός αν γουστάρουμε να δούμε πως θα πάει, μέχρι εκεί. Απλά δεν καταλαβαίνω το όλο σκηνικό.
Εάν δε θες σχέση κυρά μου, τι μου στέλνεις μέλια και μου λείπεις' δηλαδή?
Εαν μου επιτρεπεις, σχετικα με το ερωτημα σου για τις-3
Οι 27-37 γκομενες, εχουν συγκεκριμενο----κατα το πλειστων ιστορικο και ενα αρρωστο φιλικο περιβαλλον
απο αντιστοιχες ΑΤΥΧΗΣΑΣΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ-ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ & ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΕΣ φιλεναδες,
λοιπον, ψαχνουν για γαμηση ως αναγκη- επιβεβαιωση και ξεμπακουρεμα
ΑΛΛΑ.....σε λανθανουσα μορφη, θελουν και...... σχεσουλα
==εαν ο αλλος εχει βασικα προσοντα ως Αρσενικο η Χρηματακι,==
==την οποια σχεσουλα δεν ξερουν να την δημιουργησουν ουτε να την διατηρησουν,,,,==
==για συναισθηματα δεν το συζηταμε......μονο κακης ποιοτητος καψουρα κολλημα τις πιανει εαν εισαι πολυ ωραιος
η πολυ μαγκακος-/κακος/ ειτε φιρματος--νυχτας-μπαρ-ντ τζι-κοκας-δερνων κτλ....
Τωρα, προφανως εσυ==και σωστα επραξες==δεν προσφερες τις γνωστες αρχικες τους--κοπυ πευστ--
μαλακιες / ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ /
Περασε το διαστημα δοκιμων---5/6 μηνες και η Κοτα λακισε..........για αλλον υποψηφιο
--και το ροτεισον συνεχιζεται.......... αεναει κινητικοτητα μεχρι να καταληξουν στον μαλακα........
======ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ--Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.........--
Ετσι παει..... την σημερον με δαυτες.......
Ας προσεχαν, ξεσκιζονται στην πουτσα,, και θελουν να τις φορτωθεις για σχεσουλα......
Δηλαδη Χασιμο χρονου για ολους εμας......
και να φορτωθεις ολα τα ψυχολογικα απο την προυγουμενη διαδρομη τους...