Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Θα γράψει κανείς νήμα για αυτοβελτιωση τελικά ή θα μαλώνετε σα νηπια;
ΜΟΝΟ Μουλας Ομαρ ξερει απο αυτα..επισης και ψυχολογια,αγοραπωλησιες αυτοκινητων..κανε υπομονη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Θα γράψει κανείς νήμα για αυτοβελτιωση τελικά ή θα μαλώνετε σα νηπια;
Ένα σωρό κλώνοι σε αυτό το νήμα. Τύπος Ακροατής πρέπει να έχει γυρίσει με τουλάχιστον δυο

Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
323
Πόντοι
21
Α, εσυ εισαι ο μπατίρης.
Όχι, εγώ είμαι ο μπατίρης ;-)

Σοβαρά πάντως, ειδικά στις Ελληνίδες (και σε ένα μικρό ποσοστό και στις γυναίκες των Αγγλοσαξωνικών χωρών) το χρήμα είναι (δυστυχώς) ένας ιδιαιτέρος σημαντικός παράγοντας -συνήθως με άσχημες (εν τέλει) συνέπειες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Αυτό μου είπαν και δυό φίλες μου....δεν ξέρω, εγώ καταλαβαίνω πως απαξ και κάνεις τη μαλακία να τσιμπήσεις, το χασες το παιχνίδι!
Στην τελική κοτζάμ 40άρης γάιδαρος είμαι, δεν έχουμε πια χρόνο για άσκοπο πέταμα. Οφείλουμε να προχωράμε παρακάτω όσο αντέχουμε.

Πάντως είναι καλο το ότι καταφέρνεις στα 40 να βρίσκεις να γαμάς τζάμπα.Αυτά είναι τα καλά αν μένεις Αθήνα

Επαρχία πχ που υπάρχει ανομβρία φουλ,ένας εργένης 40αρης το πιθανότερο είναι να κυνηγούσε να παντρευτεί όποια του καθόταν

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
για να κανω τη σουμα μου..

πρεκια ,μεντολες και πριονοκορδελες... ψψψψ :coffee:

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
492
Πόντοι
21
Ε η αλήθεια είναι πως γενικά με βλέπουν σα ρεμάλι και οι τρεις αυτές.
Αν γουστάρω μια γυναίκα πάει αλλιώς, κάνω και 1-2 έξτρα κινήσεις από πλευράς μου, ώστε να την κρατήσω, και κάθονται.
Αυτές δεν μου άρεσαν και τόσο (μια χαρά κοπέλες είναι δηλαδή), εξηγήθηκα πως είμαι ανοιχτός αν γουστάρουμε να δούμε πως θα πάει, μέχρι εκεί. Απλά δεν καταλαβαίνω το όλο σκηνικό.
Εάν δε θες σχέση κυρά μου, τι μου στέλνεις μέλια και μου λείπεις' δηλαδή?
Εαν μου επιτρεπεις, σχετικα με το ερωτημα σου για τις-3
Οι 27-37 γκομενες, εχουν συγκεκριμενο----κατα το πλειστων ιστορικο και ενα αρρωστο φιλικο περιβαλλον
απο αντιστοιχες ΑΤΥΧΗΣΑΣΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ-ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΕΣ & ΨΩΛΟΧΥΜΕΝΕΣ φιλεναδες,
λοιπον, ψαχνουν για γαμηση ως αναγκη- επιβεβαιωση και ξεμπακουρεμα
ΑΛΛΑ.....σε λανθανουσα μορφη, θελουν και...... σχεσουλα
==εαν ο αλλος εχει βασικα προσοντα ως Αρσενικο η Χρηματακι,==
==την οποια σχεσουλα δεν ξερουν να την δημιουργησουν ουτε να την διατηρησουν,,,,==
==για συναισθηματα δεν το συζηταμε......μονο κακης ποιοτητος καψουρα κολλημα τις πιανει εαν εισαι πολυ ωραιος
η πολυ μαγκακος-/κακος/ ειτε φιρματος--νυχτας-μπαρ-ντ τζι-κοκας-δερνων κτλ....

Τωρα, προφανως εσυ==και σωστα επραξες==δεν προσφερες τις γνωστες αρχικες τους--κοπυ πευστ--
μαλακιες / ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ /
Περασε το διαστημα δοκιμων---5/6 μηνες και η Κοτα λακισε..........για αλλον υποψηφιο
--και το ροτεισον συνεχιζεται.......... αεναει κινητικοτητα μεχρι να καταληξουν στον μαλακα........
======ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ--Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ.........--
Ετσι παει..... την σημερον με δαυτες.......
Ας προσεχαν, ξεσκιζονται στην πουτσα,, και θελουν να τις φορτωθεις για σχεσουλα......
Δηλαδη Χασιμο χρονου για ολους εμας......
και να φορτωθεις ολα τα ψυχολογικα απο την προυγουμενη διαδρομη τους...

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
αλβανακι...ο ποιητης..αυτος που ζυγιζει ...αυτος που μετραει το υψος ..εκεινος με την καθαρη πουθα και ενα χαζο που κατα καιρους κανει γαργαρες ...κατι αλλο για ψεκασμα? κυριακη σημερα :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
αλβανακι...ο ποιητης..αυτος που ζυγιζει ...αυτος που μετραει το υψος ..εκεινος με την καθαρη πουθα και ενα χαζο που κατα καιρους κανει γαργαρες ...κατι αλλο για ψεκασμα? κυριακη σημερα :coffee:
.....ο ποιητης ειναι new κλωνο entry Τζορμακα, ο ζυγιστης αφου χαιρετησε με το Ομαρ εμεινε με το αλλο του ως ακατανομαστος. Αυτος που μετραει υψος, Ακροατης μαλλον χαιρετησε κ αυτος.....
Τι γινεται ρε πουστη μου, δεν τους πιαν' το ραουνταπ?!!?!?!? :think::think::think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
.....ο ποιητης ειναι new κλωνο entry Τζορμακα, ο ζυγιστης αφου χαιρετησε με το Ομαρ εμεινε με το αλλο του ως ακατανομαστος. Αυτος που μετραει υψος, Ακροατης μαλλον χαιρετησε κ αυτος.....
Τι γινεται ρε πουστη μου, δεν τους πιαν' το ραουνταπ?!!?!?!? :think::think::think:

Τεράστιο ατόπημα από τη διοίκηση να τους στείλει για μπάνιο. Ας άφηνε να περάσει η Κυριακή και ας τους έστελνε αύριο.

Α ρε "από μηχανής Θεέ"!!! Μας πήρες τη μπουκιά από το στόμα! :(

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Gang? Εχθες καπου σε πηρε το ματι μου να γελας ενω κατω απο αλλες συνθήκες θα τους εβριζες ...

Gang Aυτοι σημερα φινιτο ... Αθώος ? :coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Ήντουνε κι ένα συμπαθέστατο γυμναικείο νικ με άβαταρ τζαπανήζ μάνγκα πιπέτο αλλά με τους τύπους ουάου επί της υποδοχής μάλλον τρόμαξε το γλυκούλι...:sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom