1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εδώ οφείλω να ομολγοήσω πως έγραψες μεγάλε.......Βασικά τώρα με το φεμινισμό έχουν δημιουργηθεί χαρέμια.Το 10% των αντρών γαμάει το 90% των γυναικών και το υπόλοιπο 90% των ανδρών δε γαμάει σχεδόν τίποτα.Αυτοί που έχουν τεχνική και την πέφτουν γαμάνε όλες τις γκόμενες,ελεύθερες,δεσμευμένες,παντρεμένες και μη.Ολες οι γκόμενες θέλουν ακριβώς τους ίδιους και προτιμούν να μοιράζονται έναν που θεωρούν γαμάτο μαζί με άλλες παρά να πάνε με ένα μέτριο.Για αυτό παίδες τεχνική για να μπείτε στο 10%.
Οι άλλοι καριόληδες είναι οι gay που γαμάνε όσες θέλουν γιατί οι γκόμενες δεν θεωρούν πήδημα το να πάνε μαζί τους.Αμα πεις σε μια γκόμενα είμαι γκέι και έχω περιέργεια να δοκιμάσω το άλλο φύλο,παίζει να σου κάτσει γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό.
Το σωστό να λέγεται....
Μια μικρή διαπίστωση.... Σε όλη μου τη ζωή έζησα την εξής πραγματικότητα..... Οταν ήμουν έτοιμος για αγάπες λουλούδια γάμους οικογένεια οι γκόμενες με παρατούσαν.... Ξηρασία λέμε...
Οταν το γύριζα στην αλητεία, μαγκιά, κωλοπαιδιά και όλα τα κακά της μοίρας μου μαζευόντουσταν σαν το μέλι όλες οι καριόλες. Ενα πράγμα το οποίο ακόμα αδυνατώ να εξηγήσω..........