Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικά τώρα με το φεμινισμό έχουν δημιουργηθεί χαρέμια.Το 10% των αντρών γαμάει το 90% των γυναικών και το υπόλοιπο 90% των ανδρών δε γαμάει σχεδόν τίποτα.Αυτοί που έχουν τεχνική και την πέφτουν γαμάνε όλες τις γκόμενες,ελεύθερες,δεσμευμένες,παντρεμένες και μη.Ολες οι γκόμενες θέλουν ακριβώς τους ίδιους και προτιμούν να μοιράζονται έναν που θεωρούν γαμάτο μαζί με άλλες παρά να πάνε με ένα μέτριο.Για αυτό παίδες τεχνική για να μπείτε στο 10%.
Οι άλλοι καριόληδες είναι οι gay που γαμάνε όσες θέλουν γιατί οι γκόμενες δεν θεωρούν πήδημα το να πάνε μαζί τους.Αμα πεις σε μια γκόμενα είμαι γκέι και έχω περιέργεια να δοκιμάσω το άλλο φύλο,παίζει να σου κάτσει γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό.
Εδώ οφείλω να ομολγοήσω πως έγραψες μεγάλε....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Το σωστό να λέγεται.... :dancing: :dancing: :dancing:

Μια μικρή διαπίστωση.... Σε όλη μου τη ζωή έζησα την εξής πραγματικότητα..... Οταν ήμουν έτοιμος για αγάπες λουλούδια γάμους οικογένεια οι γκόμενες με παρατούσαν.... Ξηρασία λέμε...
Οταν το γύριζα στην αλητεία, μαγκιά, κωλοπαιδιά και όλα τα κακά της μοίρας μου μαζευόντουσταν σαν το μέλι όλες οι καριόλες. Ενα πράγμα το οποίο ακόμα αδυνατώ να εξηγήσω.......... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα βρε Annoush, αφού βλέπουμε το λογικό και προφανές και συμφωνούμε...  :grin:
Τι να πω πια...
ΟΧΙΑ... σαν πολύ δεν κωλοτρίβεστε;
Εάν είναι βεβαίως να πάρω μάτι σας επιτρέπω να συνεχίσετε...
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εγω συμφωνω με τον Κμαν εδω.

@ ΟΧΙΑ εμ ετσι ειναι αμα θελουμε λουσα, ψωνιζουμε και απο το anne summers μονες μας! το θεμα ειναι να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να τα ευχαριστιεσαι ;)

;)  persona ..που ψαχνεις την αληθεια, αφου σου αρεσει να τα πανε καλα οι ομορφες, εξυπνες και πανω απ'ολα υπακουες κοπελες μεταξυ τους και μας δινεις την αδεια σου, τα σεβη μου ;)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ οφείλω να ομολγοήσω πως έγραψες μεγάλε....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μια μικρή διαπίστωση.... Σε όλη μου τη ζωή έζησα την εξής πραγματικότητα..... Οταν ήμουν έτοιμος για αγάπες λουλούδια γάμους οικογένεια οι γκόμενες με παρατούσαν.... Ξηρασία λέμε...
Οταν το γύριζα στην αλητεία, μαγκιά, κωλοπαιδιά και όλα τα κακά της μοίρας μου μαζευόντουσταν σαν το μέλι όλες οι καριόλες. Ενα πράγμα το οποίο ακόμα αδυνατώ να εξηγήσω.......... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Είναι λογικό.Οι γκόμενες έλκονται από τους κακούς γιατί αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους.Επίσης είναι απρόβλεπτοι,διάγουν επικίνδυνο βίο και αυτό συναρπάζει τις γκόμενες.Ακόμα όταν τις πηδάνε,οι γκόμενες νιώθουν απενοχοποιημένες,λένε δε φταίω εγώ,αυτός είναι κακός και με αποπλάνησε,οπότε και μπορούν να τους παρατήσουν χωρίς τύψεις.Ενώ τα καλά παιδιά είναι πιεστικά,τις κάνουν να νιώθουν πνιγμένες,να βαριούνται και συχνά τους δημιουργούν και σύγχυση γιατί τα καλά παιδιά φοβούνται ή ντρέπονται να δείξουν τη σεξουαλικότητά τους.
Για αυτό για τους κακούς ο πιο εύκολος στόχος είναι οι γκόμενες των καλών παιδιών.Τις γαμάνε στο πιτς φιτίλι,τόσο έχουν σκυλοβαρεθεί.

Επίσης οι κακοί δεν κολλάνε ποτέ με μια μόνο γκόμενα οπότε δημιουργούν στις γκόμενες μια συναισθηματική αναστάτωση και οι γκόμενες ψοφάνε για δράμα.Ακόμα δείχνουν κλάσση και ανεξαρτησία αφού δεν κολλάνε αλλά έχουν και δική τους ζωή.Οι γκόμενες γουστάρουν αυτές τις ιδιότητες.

Επισκέπτης

Η εξήγηση είναι απλή κατά τη γνώμη μου.Το γυναικείο ένστικτο ψάχνει τον αλήτη κυνηγό της εποχής των σπηλαίων.Και ενώ η ανθρωπότητα έχει φτάσει στην κατάκτηση του διαστήματος ο εγκέφαλος της γυναίκας έχει μείνει στην εποχή των σπηλαίων!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Είναι λογικό.Οι γκόμενες έλκονται από τους κακούς γιατί αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους.Επίσης είναι απρόβλεπτοι,διάγουν επικίνδυνο βίο και αυτό συναρπάζει τις γκόμενες.Ακόμα όταν τις πηδάνε,οι γκόμενες νιώθουν απενοχοποιημένες,λένε δε φταίω εγώ,αυτός είναι κακός και με αποπλάνησε,οπότε και μπορούν να τους παρατήσουν χωρίς τύψεις.Ενώ τα καλά παιδιά είναι πιεστικά,τις κάνουν να νιώθουν πνιγμένες,να βαριούνται και συχνά τους δημιουργούν και σύγχυση γιατί τα καλά παιδιά φοβούνται ή ντρέπονται να δείξουν τη σεξουαλικότητά τους.
Για αυτό για τους κακούς ο πιο εύκολος στόχος είναι οι γκόμενες των καλών παιδιών.Τις γαμάνε στο πιτς φιτίλι,τόσο έχουν σκυλοβαρεθεί.

Επίσης οι κακοί δεν κολλάνε ποτέ με μια μόνο γκόμενα οπότε δημιουργούν στις γκόμενες μια συναισθηματική αναστάτωση και οι γκόμενες ψοφάνε για δράμα.Ακόμα δείχνουν κλάσση και ανεξαρτησία αφού δεν κολλάνε αλλά έχουν και δική τους ζωή.Οι γκόμενες γουστάρουν αυτές τις ιδιότητες.

Πάρε αυτό το κείμενο και κάνε δυο αλλαγές. Όπου λέει "γκόμενες" βάλε "άντρες" (ή γκόμενοι) και όπου λέει "κακοί" βάλε "κακά κορίτσια" και όπου λέει "καλά παιδιά" βάλε "καλά κορίτσια".
Θα δεις ότι δεν διαφέρουν και πολύ τα γούστα τους από τα γούστα μας και ίσως και συνειδητοποιήσεις γιατί εξιτάρονται όταν κάνεις τον κακό και όχι το καλό παιδί.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Και επειδή μάλλον θα βαρεθείς να το κάνεις, το έκανα εγώ. Κοίταξε αγαπητέ Kman και persona πώς θα ήταν το ίδιο ακριβώς γράμμα γραμμένο από μια γυναίκα :
Είναι λογικό.Οι άντρες έλκονται από τις πουτανίτσες γιατί αυτές δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους.Επίσης είναι απρόβλεπτες,διάγουν επικίνδυνο βίο και αυτό συναρπάζει τους άντρες.Ακόμα όταν τους πηδάνε,οι γκόμενοι νιώθουν απενοχοποιημένοι,λένε δε φταίω εγώ,αυτή είναι πουτανίτσα και γούσταρε,οπότε και μπορούν να τις παρατήσουν χωρίς τύψεις.Ενώ τα καλά κορίτσια είναι πιεστικά,τους κάνουν να νιώθουν πνιγμένοι,να βαριούνται και συχνά τους δημιουργούν και σύγχυση γιατί τα καλά κορίτσια φοβούνται ή ντρέπονται να δείξουν τη σεξουαλικότητά τους.
Για αυτό για τις πουτανίτσες ο πιο εύκολος στόχος είναι οι γκόμενοι των καλών κοριτσιών.Τους γαμάνε στο πιτς φιτίλι,τόσο έχουν σκυλοβαρεθεί.

Επίσης οι πουτανίτσες δεν κολλάνε ποτέ με έναν μόνο γκόμενο οπότε δημιουργούν στους γκόμενους μια συναισθηματική αναστάτωση και οι γκόμενοι ψοφάνε για καψούρα.Ακόμα δείχνουν κλάσση και ανεξαρτησία αφού δεν κολλάνε αλλά έχουν και δική τους ζωή.Οι γκόμενοι γουστάρουν αυτές τις ιδιότητες.

Δε μοιάζει πολύ; Μήπως τελικά μοιάζουν πολύ οι "ελεεινήδες" με τους "ελεειέλληνες";

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χρόνια πολλά αγαπητέ.....ωραία η αλλαγή. Βεβαίως εγώ δεν συμφώνησα με τα του Κμαν (όχι με όλα).
Αλλωστε άκρη προσπαθώ να βρω ακόμα...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλή προσπάθεια,απλά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν καλά κορίτσια και πουτανίτσες.Κάθε γυναίκα έχει και τις δύο ιδιότητες.Δηλαδή βλέπεις κάτι ξέκωλα με μίνι και στιλέτα και είναι τελείως ψυχρές και κάτι συνεσταλμένες κοπέλες στις βιβλιοθήκες που τον ρουφάνε κανονικά.Συνεπώς η διάκριση δεν έχει νόημα γιατί με κατάλληλη διέγερση μια κοπέλα μεταπίπτει από τη μια κατάσταση στην άλλη και τούμπαλιν.Οι γκόμενες αλλάζουν συνεχώς συναισθηματική κατάσταση ανάλογα με το περιβάλλον και τη στάση του άντρα και περνούν από την απόλυτη ψυχρότητα στην πιο φοβερή καυλωσύνη.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πώς να τις διεγείρεις για να ρίξεις τις άμυνές τους.Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις μια γκόμενα είναι να την πηδήξεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλή προσπάθεια,απλά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν καλά κορίτσια και πουτανίτσες.Κάθε γυναίκα έχει και τις δύο ιδιότητες.Δηλαδή βλέπεις κάτι ξέκωλα με μίνι και στιλέτα και είναι τελείως ψυχρές και κάτι συνεσταλμένες κοπέλες στις βιβλιοθήκες που τον ρουφάνε κανονικά.Συνεπώς η διάκριση δεν έχει νόημα γιατί με κατάλληλη διέγερση μια κοπέλα μεταπίπτει από τη μια κατάσταση στην άλλη και τούμπαλιν.Οι γκόμενες αλλάζουν συνεχώς συναισθηματική κατάσταση ανάλογα με το περιβάλλον και τη στάση του άντρα και περνούν από την απόλυτη ψυχρότητα στην πιο φοβερή καυλωσύνη.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πώς να τις διεγείρεις για να ρίξεις τις άμυνές τους.Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις μια γκόμενα είναι να την πηδήξεις.
Τι είπες τώρα ρε παμμέγιστε; Ο,τι ορθότερο λέξη προς λέξη έχω διαβάσει σε αυτό το σάιτ.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νόουτ: Η μετάπτωσις αυτή αν και πέρα ως πέρα υπαρκτή, δεν μπορεί ακόμα να μου εξηγήσει γιατί προτιμούν τους τσογλαναράδες. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εμένα δε με ενοχλεί που προτιμούν τους τσογλαναράδες, με τις γυναίκες ισχύει και το ανάλογο. Με ενοχλεί που όταν θέλουν να παντρευτούν αρχίζει άλλο τροπάρι, που θέλεις να έχεις μια τεραστια γκάμα από φάπες και άλλα φιλειρηνικά :grouphug: και αγαστά :2funny: μέσα

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
κακη επιλογη ειναι και το Μουρμανσκ εχει πολλους ναυτικους με λεφτα και οι γκομενες ειναι φοβερα κακομαθημενες!μεχρι αηδιας!

Νάτα κύριοι, μας τις καταστρέψατε τις Ρωσσίδες

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

'καλα' θα προσθεσω μετα το 'πηδηξεις' αν μου επιτρεπεις.

Η μετάπτωσις αυτή αν και πέρα ως πέρα υπαρκτή, δεν μπορεί ακόμα να μου εξηγήσει γιατί προτιμούν τους τσογλαναράδες
ο εγκέφαλος της γυναίκας έχει μείνει στην εποχή των σπηλαίων!

in other words, natural selection. Απλα οι περισσοτερες δεν εχουν την απαραιτητη διανοια και νομιζουν οτι κακος=εξυπνος αρα 'δυνατος'. Πληροφοριακα παντα, το ιδιο ισχυει και αν εισαι γυναικα και προσπαθεις να ριξεις γυναικα. Οσο πιο over the top εισαι τοσο πιο ευκολα σου καθονται. Αν εισαι καλουλα και θες αγαπες και λουλουδια την πουτσισες!

βεβαιως ισχυει και το παρακατω..
There's thrills and chills and girls galore, sing-songs and surprises
There's something hear for everyone, (reserve your seat today)
There's mischief and malarkies but no queers or yids or darkies
Within this bastard's carnival, this vicious cabaret.

:dancing:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
in other words, natural selection. Απλα οι περισσοτερες δεν εχουν την απαραιτητη διανοια και νομιζουν οτι κακος=εξυπνος αρα 'δυνατος'. Πληροφοριακα παντα, το ιδιο ισχυει και αν εισαι γυναικα και προσπαθεις να ριξεις γυναικα. Οσο πιο over the top εισαι τοσο πιο ευκολα σου καθονται. Αν εισαι καλουλα και θες αγαπες και λουλουδια την πουτσισες!

Ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες Annoush.

Αλλά το «κακός=έξυπνος» δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ίσως το κακός=δυνατός (κατευθείαν) να μου ταιριάζει καλύτερα. Αλλά από πού και ως που ένας κακός είναι και έξυπνος;;;

Ανάλυσέ το λίγο αν θες.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι, απλα το τραβηξα λιγο για να εξηγησω πως στο καλο σκεφτονται! Ουτε εσενα ουτε εμενα μας ειναι κατανοητο το «κακός=έξυπνος». Και για τους περισσοτερους αντρες πιστευω.

αλλα δυστυχως οι περισσοτερες γυναικες κανουν την απλοικη αυτη συνδεση. αυτο εννοω. Καποιος που επιβαλλεται στους αλλους αντρες με ασχημο, ηλιθιο η κακο τροπο (δλδ κακος, οχι ευφυης) γι'αυτες θεωρειται εξυπνος, απλα και μονο γιατι επιβαλλεται. Συνηθως οι γυναικες δεν εξεταζουν τα μεσα τον τροπο και τον σκοπο για τον οποιο ενας αντρας διακρινεται, ξεχωριζει η επιβαλλεται, απλα τις ενδιαφερει να ειναι alpha male, και να μπορει να πετυχαινει τον στοχο του ανεξαρτητως διαδικασιας. Αυτο τις συμφερει βιολογικα.. ενας αντρας που θα τα βγαλει περα σε καθε κατασταση, απλα δεν μπορουν να κατανοησουν οτι ενας αντρας με μυαλο δεν ειναι απαραιτητα ευκαιριακος, παλιοπαιδο κ.ο.κ. Αντε ομως εσυ να τους δειξεις τον πραγματικο σου εαυτο! την εκατσες! καλο παιδι= φιλος, χαζος, αφελης και αλλα πολλα..

Κακος= δυνατος ειναι σωστοτερο σαφως.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είμαι ναψουλίνι είμαι γαμουλίνι :babycry:
Θα βάλτε κανένα στέκι τώρα ή θα ακούμε :jerking: του δεξιού και αριστερού εγκεφαλού;

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα γαμουλινι δεν σε ξαναλεω ναψουλινι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom