τι περιμςνες δηλαδη...καλα ομως μη το γαμαμε το θεμα δεν ειναι και ολες ετσι οι ελληνιδες...απλα πιστευω οτι αυτο το δηθεν και το οτι πιστευουν οτι αυτες ειναι και καμμια αλλη ξεκινησε απο αθηναιες και εγινε επιδημια σ ολη την ελλαδα...και η πιο μετρια ελληνιδα σ ομορφια(που αν ανοιξει το στομα της θα κραταμε τις κοιλιες μας απ τα γελια)την εχει δει τουλαχιστον μονικα μπελλουτσι...βλεπεις κατι κοπελες με τα μεγαλα τα μαυρα γυαλια(απο λαικη κανουν μπαμ)και ειναι με τη μυτη εκει πανω...και επειδη το χω ζησει και σε καποιες επαρχιες ειναι ετσι και ακομα χειροτερα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μην τσακωνεστε, αντρες ενωμενοι ποτε νικημενοι!
Νικημενοι απο ποιον???????
Επισκέπτης
Η δεν θα ηθελε τον ιδιο γκομενο να της κανει ο,τι θελει στο κρεββατι χωρις να διατρεχει τον κυνδινο να την πει πουτανα, ανωμαλη κτλ. που οι ελλεεινοι ελληνες θα εσπευδαν να τη χαρακτηρισουν.
Εδω και εσυ λες οτι αυτη που προτιμα μια ζωη ανετη με εναν αντρα που θα τη λατρευει απο μια ζωη που θα τρεχει μονιμα και θα εχει εναν αντρα ωραιο μεν αλλα αδιαφορο (αφου θα πηγαινει με πουτανες αντι να γαμαει τη γυναικα του) ειναι πουτανα.
Επιλεγεις την ησυχη γυναικουλα σου για ασφαλεια, για να σου κανει παιδια, να σιδερωνει τα πουκαμισα και να σου φτιαχνει φασολαδες και να την τρεχει η μανα σου και μετα τα ακουμπας στις πραγματικες πουτανες. Αλλου τρως αλλου πινεις, αλλου πας και το δινεις που λενε...Και μαλιστα λες οτι σου τρωνε και πολλα!
Από αυτά που διαβάζεις, βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν, χωρίς να έχεις διαβάσει τίποτε σχετικό. Απλά ΕΣΥ τα θεωρείς αναγκαία επακόλουθα όσων διάβασες, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει.Επεξηγω λοιπόν :
1)Δεν χαρακτηρίζω τη γυναίκα μου, ούτε καμία άλλη γυναίκα με την οποία είχα σχέση στο παρελθόν, με βάση τις απαιτήσεις που έχει στο σεξ από μένα. Κάθε απαίτηση σεβαστή και αποδεκτή. Κατανοητό;
2)Το ότι πηδάω πουτάνες, δεν σημαινει ότι δεν πηδάω την κυρά μου. Τις πουτάνες τις πηδάω ώρες που δεν είμαι με τη γυναίκα μου, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαμε να πηδηχτούμε. Απλό δεν είναι;
3)Η γυναίκα μου δεν είσαι "ήσυχη" ή αδιάφορη εμφανισιακά. Δεν την επέλεξα για δουλικό. Τη γουστάρω και ως άτομο και ως μουνί. Με φτιάχνει δηλαδή. Ωστόσο με φτιάχνουν κι άλλα .... 20.000.000 γυναίκες! Βρίσκεις κάτι το περίεργο; Οπότε όταν μπορώ με την τσέπη μου, πηδάω και καμία άλλη που επίσης γουστάρω, πέραν της συζύγου.
4)Με τις πουτάνες δεν κάνω πράγματα εξεζητημένα που "δεν θα τολμούσα" να κάνω με την γυναίκα μου ή με κοπέλες που είχα σχέση παλιότερα. Απεναντίας , το πρόγραμμα με τις πουτάνες είναι πιο συντηρητικό και συμβατικό γιατί παίρνονται προφυλάξεις, που δεν χρειάζονται σε μόνιμες σχέσεις.
5)Αντικειμενικοί λόγοι δεν υπάρχουν για να πηδάω πουτάνες. Είναι αλαζονεία , πλεονεξία ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν καλύπτουν κάποιο κενό πάντως. Το κάνω απλά επειδή μπορώ! Επειδή όπως είπα μου αρέσουν και άλλες γυναίκες, πέρα από τη γυναίκα μου , που μου αρέσει. Ξοδεύω κάποια λεφτά έτσι στην τελική. Όπως άλλος αγοράζει ακριβό αυτοκίνητο , κότερο , βίλλα. Εγώ δεν θελω τέτοιες πολυτέλειες.
Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και άλλους παντρεμένους πουτανιάρηδες που ξέρω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας τα έχεις μοιραστεί ποτέ με τη γυναίκα σου;Από αυτά που διαβάζεις, βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν, χωρίς να έχεις διαβάσει τίποτε σχετικό. Απλά ΕΣΥ τα θεωρείς αναγκαία επακόλουθα όσων διάβασες, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει.Επεξηγω λοιπόν :
1)Δεν χαρακτηρίζω τη γυναίκα μου, ούτε καμία άλλη γυναίκα με την οποία είχα σχέση στο παρελθόν, με βάση τις απαιτήσεις που έχει στο σεξ από μένα. Κάθε απαίτηση σεβαστή και αποδεκτή. Κατανοητό;
2)Το ότι πηδάω πουτάνες, δεν σημαινει ότι δεν πηδάω την κυρά μου. Τις πουτάνες τις πηδάω ώρες που δεν είμαι με τη γυναίκα μου, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσαμε να πηδηχτούμε. Απλό δεν είναι;
3)Η γυναίκα μου δεν είσαι "ήσυχη" ή αδιάφορη εμφανισιακά. Δεν την επέλεξα για δουλικό. Τη γουστάρω και ως άτομο και ως μουνί. Με φτιάχνει δηλαδή. Ωστόσο με φτιάχνουν κι άλλα .... 20.000.000 γυναίκες! Βρίσκεις κάτι το περίεργο; Οπότε όταν μπορώ με την τσέπη μου, πηδάω και καμία άλλη που επίσης γουστάρω, πέραν της συζύγου.
4)Με τις πουτάνες δεν κάνω πράγματα εξεζητημένα που "δεν θα τολμούσα" να κάνω με την γυναίκα μου ή με κοπέλες που είχα σχέση παλιότερα. Απεναντίας , το πρόγραμμα με τις πουτάνες είναι πιο συντηρητικό και συμβατικό γιατί παίρνονται προφυλάξεις, που δεν χρειάζονται σε μόνιμες σχέσεις.
5)Αντικειμενικοί λόγοι δεν υπάρχουν για να πηδάω πουτάνες. Είναι αλαζονεία , πλεονεξία ή δεν ξέρω τι άλλο. Δεν καλύπτουν κάποιο κενό πάντως. Το κάνω απλά επειδή μπορώ! Επειδή όπως είπα μου αρέσουν και άλλες γυναίκες, πέρα από τη γυναίκα μου , που μου αρέσει. Ξοδεύω κάποια λεφτά έτσι στην τελική. Όπως άλλος αγοράζει ακριβό αυτοκίνητο , κότερο , βίλλα. Εγώ δεν θελω τέτοιες πολυτέλειες.
Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και άλλους παντρεμένους πουτανιάρηδες που ξέρω.
ρε παιδια, ενταξει γιατι να τα μοιραστει δεν ειναι ολοι οι γαμοι το ιδιο ουτε ολες οι γυναικες εχουν την ιδια κατανοηση σε θεματα τετοιου τυπου..
και δεν εχει σχεση ουτε με παντοφλα ουτε τπτ αυτο. πολλες φορες με τους συντροφους μας οι ανθρωποι δεν τα λεμε ολα για τον αλφα η βητα λογο, εμενα πχ ο δικος μου στραβωνει οταν ερχεται μια συγκεκριμενη συγγενης μου σπιτι, τι να κανω να την ξεκοψω?? δεν γινεται ειναι ξαδερφη της μανας μου.. (λεω τωρα εγω-- φικσιοναλ ιστορια)
Η κοπελια το αδερφου μου (μουναρα μοσχοβιτισσα) ζηλευει τρομερα.. λογω δουλειας ολο με πολυ ωραιες γυναικες συναναστρεφεται.. τι να κανει να της πει οτι η ταδε η η ταδε του κολλαει και να εχουν καβγαδες?
ο γαμος καλος η κακως (φανταζομαι και στην περιπτωση του φιλτατου Λακη), η συμβιωση κ.ο.κ. θελει και καποιες παραχωρησεις, δεν γινεται δυο ανθρωποι να ταιριαζουν σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ!
εγω ειμαι τυχερη (ως τωρα) με τον δικο μου τον αντρα μονο για το φαγητο τσακωνομαστε συνηθως (δεν του αρεσει το μοσχαρι, εγω θελω την μπριζολα μπλαντυ) τριβιαλ θα μου πειτε, μικροαστικοτητες.. ε οχι μετα απο 3 (!!!!) χρονια γαμο και 5 χρονια συμβιωση εχεις και τετοια τι να κανουμε! λυνουμε τις διαφορες μας στα στριπ σοου μετα (παρε εσυ την ξανθια, θα παρω εγω αυτη με τα κοκκινα κτλ)
αν η γυναικα του λακη ειναι τσαχπινα, εξυπνη κτλ, λιγες ειναι ετσι καλα εκανε και την παντρευτηκε ο ανθρωπος, αν ΞΕΡΕΙ επισης οτι δεν θα ανεχτει τις εξωσυζυγικες του καλα κανει και δεν της λεει τιποτα, . Μπορει να μην θελει να την χασει, και να μην μπορει να τα μοιραστει. και στην τελικη δεν μιλησε για εξωσυζυγικη σχεση, για αγοραιο ερωτα μιλησε που για ολους μας εδω μεσα δεν ειναι σεχ, ειναι αθλημα... τα δινει εκει ο ανθρωπος, και μεταξυ μας καλα κανει.
ΥΓ το νο5 σχολιο απο λακη το λενε ΟΛΟΙ οι παντρεμενοι αντρες φιλοι που εχουμε, και εγω και ο δικος μου βεβαιως βεβαιως..
και δεν εχει σχεση ουτε με παντοφλα ουτε τπτ αυτο. πολλες φορες με τους συντροφους μας οι ανθρωποι δεν τα λεμε ολα για τον αλφα η βητα λογο, εμενα πχ ο δικος μου στραβωνει οταν ερχεται μια συγκεκριμενη συγγενης μου σπιτι, τι να κανω να την ξεκοψω?? δεν γινεται ειναι ξαδερφη της μανας μου.. (λεω τωρα εγω-- φικσιοναλ ιστορια)
Η κοπελια το αδερφου μου (μουναρα μοσχοβιτισσα) ζηλευει τρομερα.. λογω δουλειας ολο με πολυ ωραιες γυναικες συναναστρεφεται.. τι να κανει να της πει οτι η ταδε η η ταδε του κολλαει και να εχουν καβγαδες?
ο γαμος καλος η κακως (φανταζομαι και στην περιπτωση του φιλτατου Λακη), η συμβιωση κ.ο.κ. θελει και καποιες παραχωρησεις, δεν γινεται δυο ανθρωποι να ταιριαζουν σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ!
εγω ειμαι τυχερη (ως τωρα) με τον δικο μου τον αντρα μονο για το φαγητο τσακωνομαστε συνηθως (δεν του αρεσει το μοσχαρι, εγω θελω την μπριζολα μπλαντυ) τριβιαλ θα μου πειτε, μικροαστικοτητες.. ε οχι μετα απο 3 (!!!!) χρονια γαμο και 5 χρονια συμβιωση εχεις και τετοια τι να κανουμε! λυνουμε τις διαφορες μας στα στριπ σοου μετα (παρε εσυ την ξανθια, θα παρω εγω αυτη με τα κοκκινα κτλ)
αν η γυναικα του λακη ειναι τσαχπινα, εξυπνη κτλ, λιγες ειναι ετσι καλα εκανε και την παντρευτηκε ο ανθρωπος, αν ΞΕΡΕΙ επισης οτι δεν θα ανεχτει τις εξωσυζυγικες του καλα κανει και δεν της λεει τιποτα, . Μπορει να μην θελει να την χασει, και να μην μπορει να τα μοιραστει. και στην τελικη δεν μιλησε για εξωσυζυγικη σχεση, για αγοραιο ερωτα μιλησε που για ολους μας εδω μεσα δεν ειναι σεχ, ειναι αθλημα... τα δινει εκει ο ανθρωπος, και μεταξυ μας καλα κανει.
ΥΓ το νο5 σχολιο απο λακη το λενε ΟΛΟΙ οι παντρεμενοι αντρες φιλοι που εχουμε, και εγω και ο δικος μου βεβαιως βεβαιως..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εμείς δεν τσακωνόμαστε για τίποτα. ;)εγω ειμαι τυχερη (ως τωρα) με τον δικο μου τον αντρα μονο για το φαγητο τσακωνομαστε συνηθως (δεν του αρεσει το μοσχαρι, εγω θελω την μπριζολα μπλαντυ) τριβιαλ θα μου πειτε, μικροαστικοτητες.. ε οχι μετα απο 3 (!!!!) χρονια γαμο και 5 χρονια συμβιωση εχεις και τετοια τι να κανουμε! λυνουμε τις διαφορες μας στα στριπ σοου μετα (παρε εσυ την ξανθια, θα παρω εγω αυτη με τα κοκκινα κτλ)
Και μάλιστα στα στριπ δεν ξεχωρίζουμε..... Παίρνουμε μαζί και την ξανθιά και την κοκκινομάλλα....
Εγώ δεν ανήκω σ αυτη την κατηγορία.... Θέλω η γυναίκα να είναι πουτάνα, αλλά δεν πληρώνω ούτε πένι για να γαμήσω......Τζάμπα μόνο....Τα λεφτά μου τα ακουμπάω σε ακριβό αυτοκίνητο, κότερο και βίλλα. Ετσι και η πουτάνα είναι φχαριστημένη μέσ τη χλίδα, και εγώ γαμάω τζάμπα και μου μένει και περιουσία.......ΥΓ το νο5 σχολιο απο λακη το λενε ΟΛΟΙ οι παντρεμενοι αντρες φιλοι που εχουμε, και εγω και ο δικος μου βεβαιως βεβαιως..
Τι σκέφτομαι. Πάντα ο Έλληνας ήταν καψούρης. Τόσα τραγούδια είναι γραμένα, μέσα στην όλη πολιτιστική παράδοση.... Τα μάτια σου στα μάτια σου στα μάτια μου και τ' άστρο πάνωθέ μου, αχ να μη τέλιωνε ποτέ η ώρα τούτη θε μου. Αλλά υπήρχε ένας αντρισμός, ένα χασάπικο. Τώρα, πάνε με τα λουλούδια και λένε, μήπως μπορώ να σας γ....ω; άμα δεν...δηλαδή. Η άλλη είναι τραβελόφατσα θα ακουστεί. Ε άστη στον prisunic και 100 kerrygold
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
οταν βγαινεις με την γκομενα ποιος πληρωνει;αν το δεις καλα το ιδιο στοιχιζουν παλι πληρωνουμε το μουνι, θελουν και δωρα και εξω και εκδρομες αλλιως γιατι να σου κατσει; 1000 φορες καλυτερα να πηγαινεις σε πουτανες η να κανεις αρπαχτες ωστε να κοιμασαι μονος και ανετος στην κρεβαταρα παρα με την καθε κυταριδιασμενη ελλεινιδα που θα σου σπαει τα αρχιδια. Σωστος για αμαξι κοτερο διασκεδαση κτλ αλλα με φιλουςΕγώ δεν ανήκω σ αυτη την κατηγορία.... Θέλω η γυναίκα να είναι πουτάνα, αλλά δεν πληρώνω ούτε πένι για να γαμήσω......Τζάμπα μόνο....Τα λεφτά μου τα ακουμπάω σε ακριβό αυτοκίνητο, κότερο και βίλλα. Ετσι και η πουτάνα είναι φχαριστημένη μέσ τη χλίδα, και εγώ γαμάω τζάμπα και μου μένει και περιουσία.......
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οταν βγαινεις με την γκομενα ποιος πληρωνει;αν το δεις καλα το ιδιο στοιχιζουν παλι πληρωνουμε το μουνι, θελουν και δωρα και εξω και εκδρομες αλλιως γιατι να σου κατσει; 1000 φορες καλυτερα να πηγαινεις σε πουτανες η να κανεις αρπαχτες ωστε να κοιμασαι μονος και ανετος στην κρεβαταρα παρα με την καθε κυταριδιασμενη ελλεινιδα που θα σου σπαει τα αρχιδια. Σωστος για αμαξι κοτερο διασκεδαση κτλ αλλα με φιλους
Σε πληροφορώ πολύ ότι δε θέλουν όλες οι πουτάνες (στο κρεβάτι) δώρα, αγάπες και λουλούδια ούτε ταξίδια και κεράσματα και εκδρομές....
Μερικές θέλουν μόνο το αυτονόητο.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες οι ελληνίδες πρέπει να είναι κυτταριτιδιασμένες...οταν βγαινεις με την γκομενα ποιος πληρωνει;αν το δεις καλα το ιδιο στοιχιζουν παλι πληρωνουμε το μουνι, θελουν και δωρα και εξω και εκδρομες αλλιως γιατι να σου κατσει; 1000 φορες καλυτερα να πηγαινεις σε πουτανες η να κανεις αρπαχτες ωστε να κοιμασαι μονος και ανετος στην κρεβαταρα παρα με την καθε κυταριδιασμενη ελλεινιδα που θα σου σπαει τα αρχιδια. Σωστος για αμαξι κοτερο διασκεδαση κτλ αλλα με φιλους
Ενα περίεργο πράμα.... Ολες πια κυτταρίτιδα....... Ολες!!!!!!!!!!
Ρε μπας και αυτές που έχω γαμήσει μου λένε ψέμματα; Θα ζητάω ταυτότητα εφεξής πάραυτα....
Σε πληροφορώ πολύ ότι δε θέλουν όλες οι πουτάνες (στο κρεβάτι) δώρα, αγάπες και λουλούδια ούτε ταξίδια και κεράσματα και εκδρομές....
Μερικές θέλουν μόνο το αυτονόητο.....
as time goes by, συμφωνω και περισσοτερο με την ΟΧΙΑ.
ΥΓ πολλες ελληνιδες εχουν κυτταριτιδα αλλα οχι ολες. ΕΥΤΥΧΩΣ.
rainbowkiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας τα έχεις μοιραστεί ποτέ με τη γυναίκα σου;
Αυτο εννοω και εγω... Δεν κρινω ουτε τι κανεις, ουτε γιατι το κανεις. Το μονο που λεω ειναι οτι φανταζομαι (και διορθωσεμε αν κανω λαθος) οτι ο λογος που δεν τα μοιραζεσαι ειναι γιατι πιστευεις οτι θα την εχανες. Μην κολλας στις λεπτομεριες (φασολαδα ή καταπληκτικα τσιμπουκια ή φανταστικη μουναρα ή καλη μητερα δεν εχει καμια διαφορα). Σημασια εχει οτι βολευεσαι με το να κρυβεσαι, διοτι απο τη μια δεν την αφηνεις να αποφασισει αν θελει να ειναι μαζι σου (αφου δεν σε ξερει) και οτι εσυ (ισως οχι εσυ αλλα πιστευω συμφωνεις οι περισσοτεροι ανδρες) δεν θα δεχονταν η γυναικα τους να τα ακουμπαει στους γκομενους.
Οι γυναικες σας δεν ειναι ηλιθιες. Νομιζετε οτι δεν γνωριζουν πως σκεφτεστε αλλα σας ξερουν καλυτερα ισως απο οτι νομιζετε. Η κοινωνια δεν τους επιτρεπει να βγαζουν αλλιως τα "αποθημενα" τους απο το να τρεχουν τους ανδρες τους. Ετσι νομιζω. Μια θεωρια και μια αποψη λεω. Παντως, οπως λενε και αλλοι συναδελφοι εδω, δεν ειναι ολες ετσι. Προσοχη ομως μηπως αυτες που δεν ειναι ετσι, τις κανουμε με τη συμπεριφορα μας να γινονται ελλεινιδες ως μονο τροπο να επιβιωσουν...
Βασικά τώρα με το φεμινισμό έχουν δημιουργηθεί χαρέμια.Το 10% των αντρών γαμάει το 90% των γυναικών και το υπόλοιπο 90% των ανδρών δε γαμάει σχεδόν τίποτα.Αυτοί που έχουν τεχνική και την πέφτουν γαμάνε όλες τις γκόμενες,ελεύθερες,δεσμευμένες,παντρεμένες και μη.Ολες οι γκόμενες θέλουν ακριβώς τους ίδιους και προτιμούν να μοιράζονται έναν που θεωρούν γαμάτο μαζί με άλλες παρά να πάνε με ένα μέτριο.Για αυτό παίδες τεχνική για να μπείτε στο 10%.
Οι άλλοι καριόληδες είναι οι gay που γαμάνε όσες θέλουν γιατί οι γκόμενες δεν θεωρούν πήδημα το να πάνε μαζί τους.Αμα πεις σε μια γκόμενα είμαι γκέι και έχω περιέργεια να δοκιμάσω το άλλο φύλο,παίζει να σου κάτσει γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό.
Οι άλλοι καριόληδες είναι οι gay που γαμάνε όσες θέλουν γιατί οι γκόμενες δεν θεωρούν πήδημα το να πάνε μαζί τους.Αμα πεις σε μια γκόμενα είμαι γκέι και έχω περιέργεια να δοκιμάσω το άλλο φύλο,παίζει να σου κάτσει γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό.
καλησπέρα μαγκόνια!
παιδιά όσο και να τα αναλύουμε άκρη για τις γυναίκες δεν θα βρούμε. σήμερα οι περισσότερες κοιτάνε την χαρτούρα που έχεις το αμάξι το εξωχικό με λίγα λόγια το Ε9.
όμως πάντα στο κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.δηλαδή υπάρχουν και γόμενες που δεν κοιτάνε τα φράγκα και είχαν τα αρχίδια να αγοράσουν αμάξι μόνες τους και οχι με τα λεφτά του μπαμπά. το θέμα είναι να είσαι μάγκας να τις πετύχεις....
όσο για απόψε το βράδυ της ανάστασης θα τις δείτε στην εκκλησία στολισμένες με ύφος δέκα καρδιναλίων με την μαμά και τον μπαμπά υποδύοντας τις παρθένες και τις ηθικές ασχέτως που οι περισσότερες είναι καταπιόλες.
όσο και να το αναλύουμε μαγκόνια κώλος είναι η κατάσταση.
παιδιά όσο και να τα αναλύουμε άκρη για τις γυναίκες δεν θα βρούμε. σήμερα οι περισσότερες κοιτάνε την χαρτούρα που έχεις το αμάξι το εξωχικό με λίγα λόγια το Ε9.
όμως πάντα στο κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις.δηλαδή υπάρχουν και γόμενες που δεν κοιτάνε τα φράγκα και είχαν τα αρχίδια να αγοράσουν αμάξι μόνες τους και οχι με τα λεφτά του μπαμπά. το θέμα είναι να είσαι μάγκας να τις πετύχεις....
όσο για απόψε το βράδυ της ανάστασης θα τις δείτε στην εκκλησία στολισμένες με ύφος δέκα καρδιναλίων με την μαμά και τον μπαμπά υποδύοντας τις παρθένες και τις ηθικές ασχέτως που οι περισσότερες είναι καταπιόλες.
Επισκέπτης
καλησπέρα μαγκόνια!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Άντε και Καλή Ανάσταση συναγωνιστές!!!
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Θέλω η γυναίκα να είναι πουτάνα, αλλά δεν πληρώνω ούτε πένι για να γαμήσω......Τζάμπα μόνο....Τα λεφτά μου τα ακουμπάω σε ακριβό αυτοκίνητο, κότερο και βίλλα. Ετσι και η πουτάνα είναι φχαριστημένη μέσ τη χλίδα, και εγώ γαμάω τζάμπα και μου μένει και περιουσία.......
Aν παίζαμε το "Μάντεψε ποιος" της Hasbro
"Μήπως είσαι ο Πάρις Λάτσης/Κασσιδόκωστας???"
Guess#2 "Μήπως είσαι ο 50 Σεντ(ς)"
Υ.Γ. No hard feelings!Just kiddin' Persona
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.910
- Πόντοι
- 606
σ'αυτο το συγκεκριμενο θα συμφωνησωόσο για απόψε το βράδυ της ανάστασης θα τις δείτε στην εκκλησία στολισμένες με ύφος δέκα καρδιναλίων με την μαμά και τον μπαμπά υποδύοντας τις παρθένες και τις ηθικές ασχέτως που οι περισσότερες είναι καταπιόλες.
rainbowkiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αι ρεστ μαι κεις!
δηλαδή υπάρχουν και γόμενες που δεν κοιτάνε τα φράγκα και είχαν τα αρχίδια να αγοράσουν αμάξι μόνες τους και οχι με τα λεφτά του μπαμπά. το θέμα είναι να είσαι μάγκας να τις πετύχεις....
σ'αυτο το συγκεκριμενο θα συμφωνησω
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Άντε και Καλή Ανάσταση συναγωνιστές!!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
as time goes by, συμφωνω και περισσοτερο με την ΟΧΙΑ.
Μα βρε Annoush, αφού βλέπουμε το λογικό και προφανές και συμφωνούμε...
Τι να πω πια...