You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Annoush....
Από όλες τις βαθυστόχαστες και ενδελεχείς αναλύσεις σου ένα πράγμα μόνο με συγκινεί βαθύτατα και με σαγηνεύει.........
Οτι εκτός από μορφωμένη, έξυπνη και αγγλοπαθής, είσαι ΛΕΣΒΙΑ!!!!!!!!!!!!
Από όλες τις βαθυστόχαστες και ενδελεχείς αναλύσεις σου ένα πράγμα μόνο με συγκινεί βαθύτατα και με σαγηνεύει.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παρτούζα το κάνατε το θρεντ ρε......:o :o :o :o :o
εννοεις γραμμενο απο γυναικεια δαχτυλα μαλλον
Annoush....
ρε περσονα ας μην δουλευομαστε και μεταξυ μας εε?
ακου εξυπνη..
ακου μορφωμενη
αγγλοπαθης (???!!!)
Δεν ειμαι λεσβια, ειμαι μπαι. και δεν ειμαι dyke
οχι παρτουζες, καμια κοπελια μονο, δεν ειμαι του πολυπληθες καλως η κακως
ασε που ειμαι και μουνοδουλος!
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Καλή προσπάθεια,απλά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν καλά κορίτσια και πουτανίτσες.Κάθε γυναίκα έχει και τις δύο ιδιότητες.Δηλαδή βλέπεις κάτι ξέκωλα με μίνι και στιλέτα και είναι τελείως ψυχρές και κάτι συνεσταλμένες κοπέλες στις βιβλιοθήκες που τον ρουφάνε κανονικά.Συνεπώς η διάκριση δεν έχει νόημα γιατί με κατάλληλη διέγερση μια κοπέλα μεταπίπτει από τη μια κατάσταση στην άλλη και τούμπαλιν.Οι γκόμενες αλλάζουν συνεχώς συναισθηματική κατάσταση ανάλογα με το περιβάλλον και τη στάση του άντρα και περνούν από την απόλυτη ψυχρότητα στην πιο φοβερή καυλωσύνη.
Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι πώς να τις διεγείρεις για να ρίξεις τις άμυνές τους.Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις μια γκόμενα είναι να την πηδήξεις.
Φίλε μου θα διαφωνήσω. Δεν υπάρχουν όντως καλά κορίτσια και πουτανίτσες, απλά υπάρχουν κορίτσια. Αλλά χρησιμοποιώ αυτό τον διαχωρισμό για να ακολουθήσω την σκέψη και κατά συνέπεια τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν καλά κορίτσια και πουτανίτσες.
Για μένα υπάρχουν κορίτσια που το σεξ είναι ψηλά στις προτεραιότητές τους και χαρακτηρίζονται πουτανίτσες, ξεκολιάρες κλπ. ως σέξυ, ερωτικές και πραγματικές γυναίκες. Υπάρχουν και κορίτσια που το σεξ δεν είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητές τους για διάφορους λόγους (ηθικούς, κοινωνικούς κλπ) και χαρακτηρίζονται από αγάμητες, παρθενόπες ως κορίτσια για σπίτι, γυναίκες για παντρειά κλπ.
Αυτές οι δύο διαφορετικές ομάδες δεν είναι στεγανές φυσικά. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να εντάξεις μια γυναίκα σε ΄μια από τις δύο. Δεν μπορείς δηλαδή να πεις ότι αυτή είναι "καλό κορίτσι" και αυτή είναι ξεκολιάρα, γιατί το ίδιο άτομο συμπεριφέρεται διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις. Αν είσαι καμιά φίλη της, λες "μαγκιά σου, φίλη μου" και αν είσαι ο παθών λες " την πουτάνα". Την επόμενη στιγμή μπορεί κάποιος άλλος να την χαρακτηρίσει πολύ ηθική γιατί έτσι θα φερθεί.
Γενικώς δηλαδή συμφωνούμε. Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι δεν είναι έτσι όλες οι γυναίκες. Υπάρχουν γυναίκες που ανήκουν στη μια από τις δυο ομάδες και σπανιότατα περνάνε στην άλλη ομάδα. Επίσης, εκεί που διαφωνούμε είναι ότι τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές αυτές τις βρίσκεις όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες. Γιατί συνεχίζω να επιμένω ότι υπάρχουν εκτός από "ελεεινίδες" και άλλοι τόσοι "ελεειέλληνες" και ας είμαι κι εγώ ένας από αυτούς (γιατί μου έχουν σούρει κι εμένα...ουκ ολίγα )
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Χρόνια πολλά αγαπητέ.....ωραία η αλλαγή. Βεβαίως εγώ δεν συμφώνησα με τα του Κμαν (όχι με όλα).
Αλλωστε άκρη προσπαθώ να βρω ακόμα......
Χρόνια πολλά και σε σένα. Σόρρυ, απλά αναφέρθηκα σε σένα όχι γιατί ντε και καλά συμφωνείς σε όλα με τον Kman. Απλά γιατί στο δικό σου μύνημα απάντησε ο kman και εγώ πάτησα στο δικό του και σκέφτησα ότι θα σε αφορούσε κι εσένα.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Νόουτ: Η μετάπτωσις αυτή αν και πέρα ως πέρα υπαρκτή, δεν μπορεί ακόμα να μου εξηγήσει γιατί προτιμούν τους τσογλαναράδες.
Γιατί όταν κάτι το έχεις κατακτήσει, πλέον αυτό δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ενώ όταν αγωνιάς και φτύνεις αίμα μέχρι να πετύχεις το στόχο σου (που εν προκειμένω είναι να κάνεις τον άντρα υποχείριό σου) τότε έχεις ένα πολύ σοβαρό λόγο να μένεις και να του γλείφεις τα ******* σε κάθε τι που σου λέει.
Άπειρα τα παραδείγματα γύρω μας που μόλις η γυναίκα "κέρδισε" τον άνδρα σύντομα τον βαρέθηκε και έβαλε πανιά για άλλους πούτσους.
Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε. Για αυτό
Στις γκόμενες αρέσουν οι κακοί γιατί διεγείρουν συνεχώς το συναίσθημα.Ο κακός δε μιλάει ποτέ λογικά στις γκόμενες αλλά δημιουργεί γοητεία με τα εξωγλωσσικά στοιχεία,στάση του σώματος,τόνος φωνής,ρυθμός ομιλίας,ντύσιμο και τον έλεγχο του περιβάλλοντος.Οπότε εμφανίζεται σαν εραστής.Αντίθετα ο καλός με τη συνεχή προσφορά και την προσκόλληση εμφανίζεται σαν άτομο που έχει ανάγκη την επιδοκιμασία της γκόμενας οπότε αυτή νιώθει πνιγμένη και ξενερωμένη.
Η γκόμενα θέλει κάποιον να την οδηγεί,να την σηκώσει από εκεί που είναι και σκυλοβαριέται και να την κάνει να νιώσει περιπέτεια,ρομάντσο κτλ.Αυτά δεν τα κάνει το καλό παιδί που επικαλούμενο τη λογική ενισχύει συνεχώς τις αντιστάσεις της γκόμενας.
Για παράδειγμα η γκόμενα μπορεί να τεστάρει αν ο άντρας καθοδηγεί ή όχι με το να εκφράσει μια παράλογη απαίτηση.Εάν ο άντρας υποχωρήσει,αυτή καταλαβαίνει οτι δεν είναι άλφα όπως παρουσιαζόταν.
Οι κακοί έχουν τρομερό πλεονέκτημα γιατί ασκούν πολύ μεγαλύτερη γοητεία από τους υπόλοιπους.Για αυτό αρκετές μουνάρες κυκλοφορούν με ρεμάλια που σε κάνουν να απορείς και μάλιστα θεωρούν αυτούς καλά παιδιά.Μπορεί και να κάθονται σε φραγκάτους και τα λεφτά που παίρνουν να τα δίνουν στα ρεμάλια.Για αυτό πρέπει να αποφεύγει κανείς τα πολλά δώρα και τις παροχές για να μην ξεπέσει στην κατηγορία του κουβαλητή αντί για αυτή του εραστή.
Η γκόμενα θέλει κάποιον να την οδηγεί,να την σηκώσει από εκεί που είναι και σκυλοβαριέται και να την κάνει να νιώσει περιπέτεια,ρομάντσο κτλ.Αυτά δεν τα κάνει το καλό παιδί που επικαλούμενο τη λογική ενισχύει συνεχώς τις αντιστάσεις της γκόμενας.
Για παράδειγμα η γκόμενα μπορεί να τεστάρει αν ο άντρας καθοδηγεί ή όχι με το να εκφράσει μια παράλογη απαίτηση.Εάν ο άντρας υποχωρήσει,αυτή καταλαβαίνει οτι δεν είναι άλφα όπως παρουσιαζόταν.
Οι κακοί έχουν τρομερό πλεονέκτημα γιατί ασκούν πολύ μεγαλύτερη γοητεία από τους υπόλοιπους.Για αυτό αρκετές μουνάρες κυκλοφορούν με ρεμάλια που σε κάνουν να απορείς και μάλιστα θεωρούν αυτούς καλά παιδιά.Μπορεί και να κάθονται σε φραγκάτους και τα λεφτά που παίρνουν να τα δίνουν στα ρεμάλια.Για αυτό πρέπει να αποφεύγει κανείς τα πολλά δώρα και τις παροχές για να μην ξεπέσει στην κατηγορία του κουβαλητή αντί για αυτή του εραστή.
Φίλε μου θα διαφωνήσω. Δεν υπάρχουν όντως καλά κορίτσια και πουτανίτσες, απλά υπάρχουν κορίτσια. Αλλά χρησιμοποιώ αυτό τον διαχωρισμό για να ακολουθήσω την σκέψη και κατά συνέπεια τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν καλά κορίτσια και πουτανίτσες.
Για μένα υπάρχουν κορίτσια που το σεξ είναι ψηλά στις προτεραιότητές τους και χαρακτηρίζονται πουτανίτσες, ξεκολιάρες κλπ. ως σέξυ, ερωτικές και πραγματικές γυναίκες. Υπάρχουν και κορίτσια που το σεξ δεν είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητές τους για διάφορους λόγους (ηθικούς, κοινωνικούς κλπ) και χαρακτηρίζονται από αγάμητες, παρθενόπες ως κορίτσια για σπίτι, γυναίκες για παντρειά κλπ.
Αυτές οι δύο διαφορετικές ομάδες δεν είναι στεγανές φυσικά. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις δεν μπορείς να εντάξεις μια γυναίκα σε ΄μια από τις δύο. Δεν μπορείς δηλαδή να πεις ότι αυτή είναι "καλό κορίτσι" και αυτή είναι ξεκολιάρα, γιατί το ίδιο άτομο συμπεριφέρεται διαφορετικά σε διαφορετικές καταστάσεις. Αν είσαι καμιά φίλη της, λες "μαγκιά σου, φίλη μου" και αν είσαι ο παθών λες " την πουτάνα". Την επόμενη στιγμή μπορεί κάποιος άλλος να την χαρακτηρίσει πολύ ηθική γιατί έτσι θα φερθεί.
Γενικώς δηλαδή συμφωνούμε. Εκεί που διαφωνούμε είναι ότι δεν είναι έτσι όλες οι γυναίκες. Υπάρχουν γυναίκες που ανήκουν στη μια από τις δυο ομάδες και σπανιότατα περνάνε στην άλλη ομάδα. Επίσης, εκεί που διαφωνούμε είναι ότι τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές αυτές τις βρίσκεις όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες. Γιατί συνεχίζω να επιμένω ότι υπάρχουν εκτός από "ελεεινίδες" και άλλοι τόσοι "ελεειέλληνες" και ας είμαι κι εγώ ένας από αυτούς (γιατί μου έχουν σούρει κι εμένα...ουκ ολίγα )
Κοίτα κατά τη γνώμη μου και τα δύο στοιχεία υπάρχουν σε όλες τις γυναίκες.Το ένα είναι το αρχέγονο,ζωικό,βιολογικό ένστικτο που τους λέει να δωθούν χωρίς όρια σε αχαλίνωτο σεξ,να διασκεδάσουν,να νιώσουν ηδονές κτλ και το άλλο είναι το λογικό,συνειδητό μέρος που αντιστοιχεί στην επίδραση του πολιτισμικού περιβάλλοντος το οποίο τις καλεί να εκλογικέψουν τις επιθυμίες τους,να σκεφτούν το μέλλον,τις επιπτώσεις κτλ.Είναι αυτό που κυρίως δημιουργεί την ασπίδα στην αποπλάνηση που έχουν όλες οι γκόμενες.Τώρα εσύ για να τρυπήσεις την ασπίδα θα πρέπει να διεγείρεις υπερβολικά το ζωώδες,αρχέγονο ένστικτο και να απενεργοποιήσεις την άμυνα που προβάλλει το λογικό.
Αυτό οι κακοί το κάνουν από φυσικού,δηλαδή βασικά συνέχεια αυτό κάνουν.Απαξ και για κάποιο λόγο ενεργοποιήσεις το λογικό,η γκόμενα νιώθει ενοχές,το λογικό της λέει φύγε αμέσως και πάρε τη φίλη σου μαζί και την κάνουνε μαζί(γιατί η μία συγκρατεί την άλλη ώστε να μην ολισθήσει,για αυτό και πάνε στα κλαμπ πολλές μαζί γιατί ξέρουν οτι το περιβάλλον εκεί,μουσικές φώτα δημιουργεί προυποθέσεις για αποπλάνηση) οπότε απορείς πώς η φίλη της που φαινόταν ψημένη σηκώθηκε και έφυγε ξαφνικά.
Από την άλλη αν κάνεις το λάθος και ανεβάσεις υπερβολικά τη λίμπιντο της γκόμενας πρόωρα χωρίς να ελέγχεις το χώρο,παίζει να έρθει κάποιος άλλος που θα τη δει διαθέσιμη και να τη γαμήσει επί τόπου γιατί εσύ την έχεις κάνει έτοιμη ρίχνοντας τις αντιστάσεις της και αυτός απλώς επωφελείται.Για αυτό θέλει συνέχεια στάθμισμα και να καταλαβαίνεις τις δυναμικές,τα λογιστικά κτλ.
'καλα' θα προσθεσω μετα το 'πηδηξεις' αν μου επιτρεπεις.
in other words, natural selection. Απλα οι περισσοτερες δεν εχουν την απαραιτητη διανοια και νομιζουν οτι κακος=εξυπνος αρα 'δυνατος'. Πληροφοριακα παντα, το ιδιο ισχυει και αν εισαι γυναικα και προσπαθεις να ριξεις γυναικα. Οσο πιο over the top εισαι τοσο πιο ευκολα σου καθονται. Αν εισαι καλουλα και θες αγαπες και λουλουδια την πουτσισες!
βεβαιως ισχυει και το παρακατω..
There's thrills and chills and girls galore, sing-songs and surprises
There's something hear for everyone, (reserve your seat today)
There's mischief and malarkies but no queers or yids or darkies
Within this bastard's carnival, this vicious cabaret.
Οι bisexual γυναίκες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε σχέση με τους άντρες πιστεύω.Το πλεονέκτημα είναι οτι μπορούν εύκολα να μιλήσουν την κοινή γλώσσα των γυναικών και έτσι η δημιουργία σύνδεσης είναι πολύ πιο εύκολη.
Δε διαθέτουν όμως την εμπειρία των αντρών στα θέματα δημιουργίας γοητείας κτλ.
Δε διαθέτουν όμως την εμπειρία των αντρών στα θέματα δημιουργίας γοητείας κτλ.
κατα γενικη παραδοχη ναι. Αλλα εξαρταται την γυναικα. Το βασικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχουν πεος