Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τελοσπάντων, αν και τα περισσότερα που λές θυμίζουν βιβλίο ψυχολογίας, δεν ξέρω αν ταιριάζουν σε κορίτσια πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ ή προσδοκούσες ανάσταση

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καποια μερα οι ψυχολογοι πρεπει να μετονομαστουν σε ψιχουλολογους η ψυχουλολογους αναλογα με την ειδικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
κατα γενικη παραδοχη ναι. Αλλα εξαρταται την γυναικα. Το βασικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχουν πεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι,η λατρεία του πέους.Τώρα βέβαια αν ρωτήσεις γιατί το προτιμάνε από τους δονητές,σου λένε οτι ο δονητής δε σε αγκαλιάζει τα βράδυα και δε σου μιλάει γλυκά.Οπότε τρέχα γύρευε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα ας μην δουλευομαστε και μεταξυ μας εε?  :P
ακου εξυπνη..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακου μορφωμενη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αγγλοπαθης (???!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :cheesy:
Δεν ειμαι λεσβια, ειμαι μπαι.  :) και δεν ειμαι dyke  :P :P :P
οχι παρτουζες, καμια κοπελια μονο, δεν ειμαι του πολυπληθες καλως η κακως  :2funny: :2funny:
ασε που ειμαι και μουνοδουλος!
1.
όταν σου κάνουν κοπλιμέντο λες φχαριστώ, δεν κωλοτρίβεσαι ν ακούσεις κι άλλα.
2.
Η μπάι είναι υπερσύνολον της λέσμπο. Αρα είσαι και λέσμπο.
3.
Παρτούζα: Οιασδήποτε φύσεως συνουσία άνω των δύο.
Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που μετά το μαύρο την 1 τη βλέπουν 3πλή οπότε νομίζουν ότι είναι εν μέσω παρτούζας.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
...Και κάποιον... φοιτητή/μαθητή μου θυμίζεις... ponimaes;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι,η λατρεία του πέους.Τώρα βέβαια αν ρωτήσεις γιατί το προτιμάνε από τους δονητές,σου λένε οτι ο δονητής δε σε αγκαλιάζει τα βράδυα και δε σου μιλάει γλυκά.Οπότε τρέχα γύρευε.
Δε στά έχουν πει καλά... Οι μπάι τα εξηγούν πάντα καλύτερα.
Ο δονητής δεν έχει θερμότητα.
Ο δονητής δεν έχει φλέβες.
Ο δονητής μπαίνει μέχρι εκέι που αντέχεις..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τα άλλα που είπες τα λένε οι μυξοπαρθένες ετεροφυλόφιλες.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
καποια μερα οι ψυχολογοι πρεπει να μετονομαστουν σε ψιχουλολογους η ψυχουλολογους αναλογα με την ειδικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά οι ψυχολόγοι σιγά μη σου κάνουν μαθήματα πώς να καμακώνεις.Αμα γράψει κανένας επιστήμονας τέτοιο βιβλίο,τελείωσε.Εχει πεταχτεί εκτός επιστημονικής κοινότητας.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
1.
όταν σου κάνουν κοπλιμέντο λες φχαριστώ, δεν κωλοτρίβεσαι ν ακούσεις κι άλλα.
2.
Η μπάι είναι υπερσύνολον της λέσμπο. Αρα είσαι και λέσμπο.
3.
Παρτούζα: Οιασδήποτε φύσεως συνουσία άνω των δύο.
Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που μετά το μαύρο την 1 τη βλέπουν 3πλή οπότε νομίζουν ότι είναι εν μέσω παρτούζας.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Οχι,αν δεν κάνω λάθος άλλο η μπάι και άλλο η λέσμπο.Πρόκειται για εντελώς ξεχωριστές κατηγορίες.Υποψιάζομαι οτι το ποσοστό των περιστασιακών μπάι είναι αρκετά υψηλό.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δε στά έχουν πει καλά... Οι μπάι τα εξηγούν πάντα καλύτερα.
Ο δονητής δεν έχει θερμότητα.
Ο δονητής δεν έχει φλέβες.
Ο δονητής μπαίνει μέχρι εκέι που αντέχεις..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Δυνητικά τα δύο διορθώνονται.Τι υποννοείς?Οτι στο τέλος ενδέχεται το πέος να καταστεί περιττό?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι,αν δεν κάνω λάθος άλλο η μπάι και άλλο η λέσμπο.Πρόκειται για εντελώς ξεχωριστές κατηγορίες.Υποψιάζομαι οτι το ποσοστό των περιστασιακών μπάι είναι αρκετά υψηλό.
Για σκαζάλ. Οι μπάι είναι υπερσύνολον. Οι λεσβίες δεν έχουν άποψη για ετεροφιλοφυλικές σχέσεις. Δεν τυος ενδιαφέρει. Η μπάι είναι και λέσμπο. Ετσι τουλάχιστον θεωρούν τον εαυτό τους αυτές που έχω γνωρίσει.......

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Καλά... Βέβαια αυτός το accounting δε θα το έλεγε loggistics...

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για σκαζάλ. Οι μπάι είναι υπερσύνολον. Οι λεσβίες δεν έχουν άποψη για ετεροφιλοφυλικές σχέσεις. Δεν τυος ενδιαφέρει. Η μπάι είναι και λέσμπο. Ετσι τουλάχιστον θεωρούν τον εαυτό τους αυτές που έχω γνωρίσει.......

Αυτό που έχω δει εγώ είναι οτι οι λεσβίες είναι υπερβολικά κτητικές και δε σε αφήνουν να ακουμπήσεις τη γκόμενά τους.Οι μπάι είναι πιο στρωτές αλλά αποφεύγουν γενικά να μιλάνε σε άντρες για τις σχέσεις τους με γυναίκες.
Αυτό που απασχολεί τους άντρες είναι πώς μπρούν να κάνουν τριολέ.Γιατί έχω παρατηρήσει οτι συχνά οι γυναίκες ζηλεύουν η μία την άλλη παρά την όποια καλή διάθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom