Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think: το ξερω ηδη αυτο, αλλα δειχνω παντα χαρακτηρα in public :P
unless there's a reason not to do so.
Ι do not need a reason to.......
Οσο για τα γαλλικά, όλη μου η ευφυία είναι συγκεντρωμένη στο κάτω κεφάλι. Οταν δε καίγεται, το περιβάλλον βλέπει αστράκια............
Η ΟΧΙΑ πάντα έχει τις νύχτες ξαστεριά.........

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ce qu'on dit de soi est toujours poésie....

παω για μπιλιαρδο, θα τα πουμε laters χριστος ανεστη σε ολους  ;)

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαλλον ο κωλος του ναπολεοντα, δικια του ειναι η φραση.

αμερικανικο. δεν ειμαι καλη στο γαλλικο, ειναι πιο τεχνικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλλον ο κωλος του ναπολεοντα, δικια του ειναι η φραση.

αμερικανικο. δεν ειμαι καλη στο γαλλικο, ειναι πιο τεχνικο.
σαν το γαλλικό φιλί ένα πράμα......
Χωρίς τεχνική δεν πας πουθενά σήμερα αγσπητή....

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Μάρχαμπα. Κιφ κουν; Άνα σαρμούτα μπελ Γιουνέν=ελεεινίδα
Εδώ κολλάει το "μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι φύφτοι"
και για όσους δεν κατάλαβαν, αραβικά ήταν αυτά που έγραψα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Les hommes de génie sont des météores destinés à brûler pour éclairer leur siècle.

"Οι ιδιοφυίες είναι μετεωρίτες προορισμένοι να καούν για να φωτίσουν τον αιώνα τους"!

Μεγίστη τι έγραψες!

Και αφού σε τρελαίνει το νουνί όσο και μας προτείνω το εξής: άγημα με τους creme de la creme των συν-μπουρδελιάρηδων με το οποίο θα βγαίνεις προς άγραν εξαιρετικών νουνιών, όταν θα κατέβεις Αθήνα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη νουνο-παγίδα από μία παρέα εντυπωσιακών αντρών που έχουν μία γοητευτική (είμαι βέβαιος) και απελευθερωμένη γυναίκα μαζί τους!

Αρκεί να μην τσακώνεσαι με τους άντρες ποιος θα πάρει το καλύτερο νουνί! 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Οι ιδιοφυίες είναι μετεωρίτες προορισμένοι να καούν για να φωτίσουν τον αιώνα τους"!

Μεγίστη τι έγραψες!

Και αφού σε τρελαίνει το νουνί όσο και μας προτείνω το εξής: άγημα με τους creme de la creme των συν-μπουρδελιάρηδων με το οποίο θα βγαίνεις προς άγραν εξαιρετικών νουνιών, όταν θα κατέβεις Αθήνα! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη νουνο-παγίδα από μία παρέα εντυπωσιακών αντρών που έχουν μία γοητευτική (είμαι βέβαιος) και απελευθερωμένη γυναίκα μαζί τους!

Αρκεί να μην τσακώνεσαι με τους άντρες ποιος θα πάρει το καλύτερο νουνί! 
Είπε η κορασίς. Δεν είναι δικό της ευφυολόγημα......
Η γκόμενά της η Ζοζεφίνα της το είπε...... Αυτές οι γυναίκες είναι πολύ μαρτυριάρες..... :tickedoff: :tickedoff:

Αμα περιμέναμε την Αννουςςςςςςςς να επιστρέψει για το άγημα......... βούλιαξε το πλοίον.....
Ακου εκεί εντυπωσιακοί άντρες.........
Ρε τεράστιε τι τη θέλουν οι εντυπωσιακοί άντρες τη γοητευτική γυναίκα για να αλιεύσουν μουνιά;;;;

Υ.Γ. Η μουνίλα ενοχλεί τα περισσότερα μουνιά..... Μόνο τα άρρωστα τα ελκύει.........

contraria contrariis curantur  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αμα περιμέναμε την Αννουςςςςςςςς να επιστρέψει για το άγημα......... βούλιαξε το πλοίον.....
Ακου εκεί εντυπωσιακοί άντρες.........
Ρε τεράστιε τι τη θέλουν οι εντυπωσιακοί άντρες τη γοητευτική γυναίκα για να αλιεύσουν μουνιά;;;;

Υ.Γ. Η μουνίλα ενοχλεί τα περισσότερα μουνιά..... Μόνο τα άρρωστα τα ελκύει.........

Ρε κολοσιαίε για να φάει και η Αννουςςςςςς κάνα καλό νουνί! Δεν έχεις ζήσει με bi γυναίκες και δεν το πιάνεις πόσο ταύλα έχει που λατρεύουν κι αυτές το νουνί όσο και μεις και πόσο ανορθόδοξη "καμαράντ" φάση κάνει να κυνηγάει ένας άντρας μαζί τους ωραία νουνιά!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχεις ζήσει με bi γυναίκες και δεν το πιάνεις

Ακούς ΟΧΙΑ ;;;;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΒΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ........ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth:

Σταύρο και λοιποί μοντεράτορες.
Από τότε που ασχολούμαι ενεργά με το μπουρδέλα τελεία κομ έχω αυξήσει τις.... τζούρες....
Παρακαλώ προς ενίσχυσιν ταμείου υπέρ προσωπικών φυτειών...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακούς ΟΧΙΑ ;;;;;; ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΒΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ........ :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth:

Σταύρο και λοιποί μοντεράτορες.
Από τότε που ασχολούμαι ενεργά με το μπουρδέλα τελεία κομ έχω αυξήσει τις.... τζούρες....
Παρακαλώ προς ενίσχυσιν ταμείου υπέρ προσωπικών φυτειών...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny:
Νιε πριντσταβλιάιουτ περσόνα μου με τι ΒΙ γυναίκες έχεις ζήσει μαζί.... :2funny:
Εσύ θα αυξήσεις το μαύρο κι εγώ φτιάχνω βαλίτσες για την ψυχούσκα με αυτά που διαβάζω εδώ πέρα... :2funny: :2funny:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παλιε, οταν θα κατεβω ελλαδα... σαν ονειρο μου φαινεται! (αντε να κατεβω με εχει σαπισει η δουλεια και η αγγλια δεν αντεχω αλλο!) Τρωω ενα φοβερο μουνι και εδω! ηλιο θελω να δω μασ εχει γαμησει ο παλιοκαιρος!

εδω εχω να δω ηλιο 20 μερες *cries*

φυτειες, ξεφυτειες, η καλυτερη λυση!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά δεν είναι τίποτα φοβερό αυτό με τις μπάι.Εντάξει νομίζεις οτι με δυο γκόμενες η απόλαυση θα είναι διπλή αλλά τελικά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε καμία,ασχολείσαι συνέχεια με το τι γίνεται μεταξύ τους και άμα γίνεις θύμα,θα είσαι διπλό θύμα.Βασικά αποστασιοποιείσαι για να μη φας τα διπλά σκατά από αυτά που σε κερνάει συνήθως μια γυναίκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny:
Νιε πριντσταβλιάιουτ περσόνα μου με τι ΒΙ γυναίκες έχεις ζήσει μαζί.... :2funny:
Εσύ θα αυξήσεις το μαύρο κι εγώ φτιάχνω βαλίτσες για την ψυχούσκα με αυτά που διαβάζω εδώ πέρα... :2funny: :2funny:
ΟΧΙΑ....
Για βιμπιραγιου σιμπια
νι παπανταγιου.
Για βιμπιραγιου γι γιο
ι πραπανταγιου.......

Ну как вы достали меня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χουυυ ρε. Χουυυυ γιμπάνιιιι..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παιδιά δεν είναι τίποτα φοβερό αυτό με τις μπάι.Εντάξει νομίζεις οτι με δυο γκόμενες η απόλαυση θα είναι διπλή αλλά τελικά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε καμία,ασχολείσαι συνέχεια με το τι γίνεται μεταξύ τους και άμα γίνεις θύμα,θα είσαι διπλό θύμα.Βασικά αποστασιοποιείσαι για να μη φας τα διπλά σκατά από αυτά που σε κερνάει συνήθως μια γυναίκα.

Αυτά τα πράγματα αγαπητέ δεν γίνονται δίχως μαύρο, ή άσπρο... Αλλιώς τα βλέπεις όλα καφέ όπως προανέφερες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom