Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δε χρειάζεται να απολογείσαι το ξέρω ότι με γουστάρεις τρελλά.
Ασε που άμα με έχεις από κοντά δε θα χάσεις.......   
Ξέρεις εσύ... τροφή και δηλητήριο.........   

W00t!!!!

Η γκόμενά μου μπαίνει στο μπουρδέλα τελεία κομ, γμνωρίζει τι μουνιά εχω γαμήσει, διαβάζει ότι μαλακία γράφω, ξέρει τι αλήτης είμαι και εξακολουθεί να με θέλει.
Λες μετά από όλα αυτά να με πειράζει γιατί φλερτάρεις με τη γκόμενά μου;
Που είναι η ζήλεια ΟΕΟ; Με την ΟΧΙΑ η σχέση μας είναι σε άλλο επίπεδο, άλλη διάσταση. Δεν έχεις ελπίδα καμμιά.......
Σεξουαλικά δεν ξέρω, αλλά το μυαλό όσο υπάρχω δεν θα το γαμήσεις............

:huh:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
.

δεν φοβαμαι γιατι δεν ειμαι, και μαλλια μακρια μαυρα εχω, και καμπυλες και ολα. απλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ενα χωρο αντροκρατουμενο και να μην ειμαι ουαν οφ δε γκανκ. Ειμαι και παντρεμενη εδω και 3 χρονια  :) και ω ναι τον αγαπω. και ω ναι τρωμε μουνια μαζι  :2funny: :2funny: :2funny:

αμα νομιζεις τωρα εσυ οτι ειμαι λεσβω αρσενω κτλ τι να σου πω  :2funny: :2funny: :2funny: οσοι με ξερουν προσωπικα απο τπ σαιτ ξερουν.. δεν θα ασχοληθω, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ  :grin:  Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες επειδη φλερταρα την ΟΧΙΑ λιγο, ειναι εξυπνη κοπελα, ειναι ενδιαφερουσα! σορρυ αν αυτο σε ενοχλησε, δεν θα το ξανακανω :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλο λεω τα πραγματα ξεκαθαρα και αλλο απαντω σαν χαζογκομενιτσα, για να μην χαρακτηριστω λεσβω. σορρυ, αλλα μου αρεσουν οι καθαροι λογαριασμοι, τωρα αν αυτο στα ματια σου με κανει λιγοτερο γυναικα.. λυπαμαι μαλλον πρεπει να απολογηθω γιατι η πλειοψηφια τους ειναι ελλειινιδες  :'( αλλα ποτε δεν ημουν στερεοτυπικαλ, σορρυ  :sunglasses: Εχω δηλωσει απο την αρχη μπαι, φανταζομαι αυτο με κανει ΚΑΙ λεσβια. αλλα επειδη δηλαδη μου αρεσουν οι γκλαμουρατες γκομενες πρεπει να με καταδικασετε? Δεν μου αρεσουν οι ακραιες το εχω πει. Μου αρεσουν τα σεχυ Tomboys αλλα οχι τα Dykes. αυτο με κανει δηλαδη σοφτκορ? γουστα ειναι αυτα!

:2funny: :2funny: :2funny:

ελα τωρα μην χαλαμε τις καρδιες μας ρε περσονα, αφου σε συμπαθω και το ξερεις, μην γινεσαι επιθετικος  ;)

Σ'ευχαριστω ρε παλιε, και εγω ετσι αισθανομαι και θενκς  :grin: χαρισμα σου α μελανουρια!

ΟΧΙΙΙΙΙ ΟΧΙ τις ρωσσιδες...  :'( :'( :'( καλα, καλα, ιεραρχια, θα την πεφτω μονο στις κοκκινομαλλες με καρε ΟΚ? Ευτυχως δεν ειμαι ελλεεινοαγγλεειδα, ειμαι ελλεινο+ αλλες τρεις εθνικοτητες οχι αγγλιδα ευτυχως... ειναι χαλια!
Ανους...μου εισαι πολυ συμπαθης...εχεις τσαγανο...!!!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εσυ κατερινα και εσυ. και να μην ειμαι συμπαθης σε μερικους δεν με νοιαζει, καθε ανθρωπος εχει τα γουστα του!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γεια σου ντραμμερ. οχι carpe diem, carpe praedam!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε χρειάζεται να απολογείσαι το ξέρω ότι με γουστάρεις τρελλά.
Ασε που άμα με έχεις από κοντά δε θα χάσεις....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ξέρεις εσύ... τροφή και δηλητήριο......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Άαααααααα.....ώστε εκεί ήταν όλη η ταμπακιέρα....!!!!

Ρε συ Persona μήπως χαλάμε τίποτα; Να φύγουμε εμείς οι υπόλοιποι να συνεχίσεις εσύ και η Annoush...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom