Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
Μόλις γύρισα από Aldemar Resorts (πολύ κοντά στην Αμαλιάδα). Είχα κλείσει σουιτούλα κι όλα ήταν ΓΑΜΑΤΑ, ιδιαίτερα για το γιο μου!!! Πολλές παιδικές χαρές, προσωπικό που ασχολείτο με τα παιδιά, κτλ, κτλ. Το συνιστώ στους οικογενειάρχες ανεπιφύλακτα! Θα μου πείτε, τι δουλειά έχει αυτό με την θεματολογία του thread...!

Καταλήγω λοιπόν: Παίδες, δεν μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΕΣ ρωσίδες είδα εκεί πέρα! Δεν μιλάμε για 1-2-5-10. ΠΑΡΑ πολλές! Και δεν εννοώ από τις ρωσίδες που λέμε συνήθως εδώ πέρα... Ήταν παντρεμένες με Ελληναράδες λεφτάδες, τους είχαν πετάξει και από 2-3 κουτσούβελα κι όλα καλά!

Συμπέρασμα: Τα ρωσάκια την είχαν καταβρεί με τα λούσα τους και την χλίδα τους στα Aldemar Resorts, πρόσεχαν τα παιδιά και τον άντρα τους, περνούσαν όμορφα, κτλ, κτλ. Θα μπορούσε να ήταν μία ελληνίδα στην θέση τους. Δεν πειράζει, next time :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α και Αννουςςςςςςςςςςςςςς. Θα βγάλεις επιτέλους τα κυλοτάκια απ το αβατάρ σου, ή περιμένεις να το κάνω εγώ; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μόλις γύρισα από Aldemar Resorts (πολύ κοντά στην Αμαλιάδα). Είχα κλείσει σουιτούλα κι όλα ήταν ΓΑΜΑΤΑ, ιδιαίτερα για το γιο μου!!! Πολλές παιδικές χαρές, προσωπικό που ασχολείτο με τα παιδιά, κτλ, κτλ. Το συνιστώ στους οικογενειάρχες ανεπιφύλακτα! Θα μου πείτε, τι δουλειά έχει αυτό με την θεματολογία του thread...!

Καταλήγω λοιπόν: Παίδες, δεν μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΕΣ ρωσίδες είδα εκεί πέρα! Δεν μιλάμε για 1-2-5-10. ΠΑΡΑ πολλές! Και δεν εννοώ από τις ρωσίδες που λέμε συνήθως εδώ πέρα... Ήταν παντρεμένες με Ελληναράδες λεφτάδες, τους είχαν πετάξει και από 2-3 κουτσούβελα κι όλα καλά!

Συμπέρασμα: Τα ρωσάκια την είχαν καταβρεί με τα λούσα τους και την χλίδα τους στα Aldemar Resorts, πρόσεχαν τα παιδιά και τον άντρα τους, περνούσαν όμορφα, κτλ, κτλ. Θα μπορούσε να ήταν μία ελληνίδα στην θέση τους. Δεν πειράζει, next time :)

Είσαι σε λάθος θρεντ.
Εδώ μιλάνε για τις ελλεεινίδες όχι για τις ρωσίδες :uglystupid:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Θα μπορούσε να ήταν μία ελληνίδα στην θέση τους. Δεν πειράζει, next time

συμφωνω. Ο αδερφος μου ειναι με ρωσσιδα, μοσχοβιτισσα. Ωραια κοπελα, καλη, συμπαθεστατη και για εμενα καλυτερη απο φιλη, σχεδον αδερφη.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μάλλον δεν διάβασες την τελευταία πράγραφο (ή την διάβασες και προσπαθείς να την ξεχάσεις!!!)
Περαστικά :)

Τι με νοιάζει εμένα ρε συ γι αυτές; (που θέλουν να παντρευτούν πορτοφόλι εννοώ) Ας πρόσεχαν άμα τους πήραν τους πορτοφολάδες οι ρωσίδες αφού ήταν πιο μαγκιώρες.
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες γραμμές τις πέρασα κάπως βιαστικά πάντως οπότε συγχώρα με που σου την είπα :grin:

Επισκέπτης
συμφωνω. Ο αδερφος μου ειναι με ρωσσιδα, μοσχοβιτισσα. Ωραια κοπελα, καλη, συμπαθεστατη και για εμενα καλυτερη απο φιλη, σχεδον αδερφη.

ΟΚ, αν δεν σου κάνει κόπο εξήγησέ το και στην ΟΧΙΑ σε παρακαλώ γιατί δεν τα πιάνει εύκολα... και βαριέεεεεεεεεεεεεεμαι να εξηγώ :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά sorry που ξεχέζω έτσι τι συζήτηση αλλά είναι επείγον! Ρε συ Liomas μέχει τρελάνει η κωλάρα στο avatar σου. Έχω μείνει τόση ώρα και την κοιτάζω σαν υπνωτισμένος. Μήπως μπορείς να μου στείλεις σε pm διάφορες φώτο/ video της συγκεκριμένης κοπέλας και τυχόν προσωπικά στοιχεία, για να την βρω στο internet; Sorry παιδιά αλλά μιλάμε για ξαφνικό έρωτα (ή είναι πολύ ανεβασμένη η τεστοστερόνη μου και χρειάζεται επειγόντως ν' αδειάσω...).  

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ, αν δεν σου κάνει κόπο εξήγησέ το και στην ΟΧΙΑ σε παρακαλώ γιατί δεν τα πιάνει εύκολα... και βαριέεεεεεεεεεεεεεμαι να εξηγώ :)

Δε σου ζήτησα καμιά εξήγηση λιώμα...
έχω ήδη απαντήσει όταν έγραφες αυτό το ποστ σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ήταν παντρεμένες με Ελληναράδες λεφτάδες, τους είχαν πετάξει και από 2-3 κουτσούβελα κι όλα καλά!

Φοβερή πρόταση.... Τα περιέχει όλα....
Οι ελληναράδες λεφτάδες είναι πράγματι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία όσον αφορά την ψυχική και πνευματική υγεία ενός ανθρώπου.

Υ.Γ. Το αβατάρ σου είναι πράγματι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό θα μπορούσες να βάλεις για το μέσο ελληνικό γυναικείο κώλο..... Απλώνει ο τραχανάς ένα πράμα......

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τι με νοιάζει εμένα ρε συ γι αυτές; (που θέλουν να παντρευτούν πορτοφόλι εννοώ) Ας πρόσεχαν άμα τους πήραν τους πορτοφολάδες οι ρωσίδες αφού ήταν πιο μαγκιώρες.
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες γραμμές τις πέρασα κάπως βιαστικά πάντως οπότε συγχώρα με που σου την είπα :grin:

E δε νομίζω. Τόοσο μαλάκες είναι τελικά αυτοί οι Έλληνες πορτοφολάδες;

Επισκέπτης
Παιδιά sorry που ξεχέζω έτσι τι συζήτηση αλλά είναι επείγον! Ρε συ Liomas μέχει τρελάνει η κωλάρα στο avatar σου. Έχω μείνει τόση ώρα και την κοιτάζω σαν υπνωτισμένος. Μήπως μπορείς να μου στείλεις σε pm διάφορες φώτο/ video της συγκεκριμένης κοπέλας και τυχόν προσωπικά στοιχεία, για να την βρω στο internet; Sorry παιδιά αλλά μιλάμε για ξαφνικό έρωτα (ή είναι πολύ ανεβασμένη η τεστοστερόνη μου και χρειάζεται επειγόντως ν' αδειάσω...). 

Φιλαράκο, αυτό το avatar το είχα βρει τυχαία σε ένα σχετικό site με animated gifs πριν 3-4 χρόνια. Ούτε που θυμάμαι ποιο είναι. Δεν την ξέρω την κοπελιά, μόνο τον πάτο της! Ο οποίος όντως είναι για δάγκωμα!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
E δε νομίζω. Τόοσο μαλάκες είναι τελικά αυτοί οι Έλληνες πορτοφολάδες;

Ναψ...
αναφέρθηκα έτσι στο πρόσωπό τους γιατί ο λιώμας τους είπε ελληναράδες λεφτάδες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν, ούτε με ελληναράδες λεφτάδες, ούτε με ελλεεινίδες, ούτε με ρωσίδες εφόσον δε με πειράζουν προσωπικά.
ΑΠό κει και πέρα ο καθείς κάνει ό,τι γουστάρει για την πάρτη του.
Ξέρουμε όλοι μας ότι οι ελληνίδες (πολλές) έχουν τη μύτη πολύ ψηλά για να κοιτάξουν γαμπρούς και δη της επαρχίας. Τι να κάνουμε, δε σκέφτονται όλες οι γυναίκες έτσι.
Τι πρόβλημα να έχω με αυτό;

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Και μπορεί αν μην ήταν και της επαρχίας. Εννοώ πόσο πια μαλάκας πρέπει να είναι ο Έλληνας πoρτοφολάς - ούτε καν αυτό μπορεί, οικογενειάρχης να ήταν - που πρέπει σώνει και κάλα να πάει να χωθεί με αυτά που βλέπει γύρω του, στό...  θέμα του thread

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom