Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να πάμε γυναίκα σε ρδέλο....! Φοβερή φάση!  Ρώtα, όμως, πρώτα την τσέχα τη Λίλιαν (και την τσατσά) αν θέλει να κάνει πρόγραμμα με γυναίκα! Και επιπλέον ρώτα την Annoush αν θέλει να φάει στη μάπα όλη αυτή τη μπλίχα και τη μάκα του ρδέλου (που εμείς πάνω στην ταύλα μας παραβλέπουμε). Αν θέλουμε να στήσουμε καλή φάση για την Annoush πρέπει να τσοντάρουμε όλοι να την πάμε σε CG! Annoush σε βλέπει τίποτα καλό από τις φώτο αριστερά; 

Επισκέπτης
Να πάμε γυναίκα σε ρδέλο....! Φοβερή φάση!  Ρώtα, όμως, πρώτα την τσέχα τη Λίλιαν (και την τσατσά) αν θέλει να κάνει πρόγραμμα με γυναίκα! Και επιπλέον ρώτα την Annoush αν θέλει να φάει στη μάπα όλη αυτή τη μπλίχα και τη μάκα του ρδέλου (που εμείς πάνω στην ταύλα μας παραβλέπουμε). Αν θέλουμε να στήσουμε καλή φάση για την Annoush πρέπει να τσοντάρουμε όλοι να την πάμε σε CQ!
ερανο θα κανουμε να γαμησει η ανους;για πλακα θα παμε αν παμε συναγωνιστη ηρεμησε...

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε θεοτρελα πλασματα, γελαω σαν ηλιθια μια ωρα-- οχι και τιποτα αλλο θελω να παω και γυμναστηριο και δεν μπορω να ξεκολλησω απο το PC παμε να σπασουμε πλακα οπου θελετε νο προμπλεμ. Θα φερω και φιλες μου.

Επισκέπτης
ρε θεοτρελα πλασματα, γελαω σαν ηλιθια μια ωρα-- οχι και τιποτα αλλο θελω να παω και γυμναστηριο και δεν μπορω να ξεκολλησω απο το PC παμε να σπασουμε πλακα οπου θελετε νο προμπλεμ. Θα φερω και φιλες μου.
οι φιλες σου ομως θα προτιμησουν εμας η καμμια που θα δουν στο δρομο; :2funny: :2funny: :2funny:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φυσικα εσας, γιατι ειστε τα καλυτερα παιδια. Τα ιδια και τα ιδια θα λεμε?

εφυγααααααααααααααααααααα :-*

Επισκέπτης
ρε χαζε με μια παρτουζιτσα θα γνωριστουμε καλυτερα ρε συ...δεν θα χρειαζεται να παμε για καφε θα τα εχουμε πει ολα εκει μην εισαι χαζος  :uglystupid:  :2funny: :2funny:
οι φιλες σου ομως θα προτιμησουν εμας η καμμια που θα δουν στο δρομο; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν αντεξε η κοπελα...μουνιλα ειμαστε φοβεροι

Επισκέπτης
γιατι ρε επικοινωνια ειναι αυτο που θα κανουμε μην το βλεπεις ετσι λανθασμενα....δεν αξιζει μια γνωριμια θα κανουμε  :2funny: :2funny: :2funny:
ε σωστα,μη γιονομαι υπερβολικος.παω μια βολτα στο τσατ να δω τι γινεται και την κανω μετα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αφου θα μας γνωρισει φιλες της η ανους ηρεμησα τωρα..βρε δε γαμιομαστε λεω γω να ασπρισουμε που λεει και ενας φιλος μου μπανιστηριτζης :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
προχθεσινη εμπειρια μου απο ελλεεινιδα που γνωρισα παραθεριζοντας. ατακα: δεν θελω να κανω σχεση σχεση αυτη την περιοδο γιατι εχω ηδη αγορι που μενει στον καναδα, εχω να δω ενα χρονο και θα παω την αλλη βδομαδα..μου το επιβεβαιωσαν φιλοι μου..ειστε για πολλες σφαλιαρες ρεεεεε..ουστ χαζοελλεεινιδες!! να ρθουν οι λεσβιες απο αγγλια να σρτωσουμε λιγακι, για να ρχονται!!!

Επισκέπτης
λιγες μονο μερες μεινανε για τσεχια συντροφεεε. θα εχετε τρελλες ανταποκρισεις στο σχετικο θρεντ!!

θα περασατε γαματα τι να λεμε εμεις εδω πισω στην κολοΕλλαδα.

>:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'(

Ευτυχως που ερχεται καλοκαιρακι και ερχονται μερικα ξενα!  :grin: :cheesy:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
θα περασατε γαματα τι να λεμε εμεις εδω πισω στην κολοΕλλαδα.

>:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'(

Ευτυχως που ερχεται καλοκαιρακι και ερχονται μερικα ξενα!  :grin: :cheesy:

μη στεναχωριεσαι φιλε ασπρουλη ο θεος μπορει να μας εστειλε τις πιο μαλακισμενες γυναικες του κοσμου με ολα τα κακα πανω τους ,αλλα φροντισε να μας χαρισει μια χωρα γεματη ομορφιες και μας εφοδιασε με μεγαλες τσαπες για να ερχονται μωρακια απο εξωτερικο κ να μας χαιρονται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom