Επισκέπτης
σα την πουτσα σφηνωθηκες παλι...αννους δεν θελεις ρε συ να κανονισουμε να ειμαστε αναμικτοι καμια 10ρια να γνωριστουμε μια κ καλη
σα την πουτσα σφηνωθηκες παλι...αννους δεν θελεις ρε συ να κανονισουμε να ειμαστε αναμικτοι καμια 10ρια να γνωριστουμε μια κ καλη
ερανο θα κανουμε να γαμησει η ανους;για πλακα θα παμε αν παμε συναγωνιστη ηρεμησε...Να πάμε γυναίκα σε ρδέλο....! Φοβερή φάση! Ρώtα, όμως, πρώτα την τσέχα τη Λίλιαν (και την τσατσά) αν θέλει να κάνει πρόγραμμα με γυναίκα! Και επιπλέον ρώτα την Annoush αν θέλει να φάει στη μάπα όλη αυτή τη μπλίχα και τη μάκα του ρδέλου (που εμείς πάνω στην ταύλα μας παραβλέπουμε). Αν θέλουμε να στήσουμε καλή φάση για την Annoush πρέπει να τσοντάρουμε όλοι να την πάμε σε CQ!
ερανο θα κανουμε να γαμησει η ανους;για πλακα θα παμε αν παμε συναγωνιστη ηρεμησε...
εσενα θα σε δω σε λιγες μερες τρομαρα σουτι πλακα μωρη χρονολουλου εγω σοβαρα μιλαω...
οι φιλες σου ομως θα προτιμησουν εμας η καμμια που θα δουν στο δρομο;ρε θεοτρελα πλασματα, γελαω σαν ηλιθια μια ωρα-- οχι και τιποτα αλλο θελω να παω και γυμναστηριο και δεν μπορω να ξεκολλησω απο το PC παμε να σπασουμε πλακα οπου θελετε νο προμπλεμ. Θα φερω και φιλες μου.
οι φιλες σου ομως θα προτιμησουν εμας η καμμια που θα δουν στο δρομο;
δεν αντεξε η κοπελα...μουνιλα ειμαστε φοβεροι
καλα αμα βρεθουμε και φερει και φιλες της παει...στο τμημα θα μας πανε...δεν πειραζει θα την γνωρισουμε μια κ καλη το καλοκαιρι...
καλα αμα βρεθουμε και φερει και φιλες της παει...στο τμημα θα μας πανε...
ε σωστα,μη γιονομαι υπερβολικος.παω μια βολτα στο τσατ να δω τι γινεται και την κανω μεταγιατι ρε επικοινωνια ειναι αυτο που θα κανουμε μην το βλεπεις ετσι λανθασμενα....δεν αξιζει μια γνωριμια θα κανουμε
αφου θα μας γνωρισει φιλες της η ανους ηρεμησα τωρα..βρε δε γαμιομαστε λεω γω να ασπρισουμε που λεει και ενας φιλος μου μπανιστηριτζης
λιγες μονο μερες μεινανε για τσεχια συντροφεεε. θα εχετε τρελλες ανταποκρισεις στο σχετικο θρεντ!!Αστα αυτα ντικυ και παμε καμια Ρωσια ρεεεε!
λιγες μονο μερες μεινανε για τσεχια συντροφεεε. θα εχετε τρελλες ανταποκρισεις στο σχετικο θρεντ!!
θα περασατε γαματα τι να λεμε εμεις εδω πισω στην κολοΕλλαδα.
> > > > :'( :'( :'( :'(
Ευτυχως που ερχεται καλοκαιρακι και ερχονται μερικα ξενα!