προχθεσινη εμπειρια μου απο ελλεεινιδα που γνωρισα παραθεριζοντας.
Εσύ παραθερίζεις τον Απρίλιο;
Ενδιαφέρον!
προχθεσινη εμπειρια μου απο ελλεεινιδα που γνωρισα παραθεριζοντας.
Εσύ παραθερίζεις τον Απρίλιο;
Ενδιαφέρον!
Ρε παιδια μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι και γενικολογοι.
Συμφωνω οτι η πλειοψηφια των ομορφων ελληνιδων εχουν ελειψη βασικων εγκεφαλικων κυτταρων,αλλα οχι και μπαζα..οι ελληνιδες εχουν μεσογειακη αγρια ομορφια που εξιταρει και σε ανεβαζει πως να το κανουμε???
ειχα φυγει για πασχα και μαλιστα εφαγα παπια αντι για αρνακι..λυπαμαι που δεν ησουν εσυ να απαλαγουμε απο εναν ενοχλητικο..
και εγω συμφωνω τραβελοφατσες, μπατσολες, αρπακολες,χοντροκολες (και αλλα με κολες) φτου στα μουτρα τους και θελουν να μας παντρευτουν κιολας προτιμαω να με γαμησει ο Διαβολος καλυτερατις εχεις δει αβαφες και χωρις τα κολαν με τα φωτα ανοιχτα?...για δες καλυτερα και ελα να μας πεις..
Βλάκας ήσουνα και βλάκας μένεις.
Για χιούμορ, ας μην το συζητήσουμε.
Α και πούσαι, ρίξε μια ματιά και σε κανένα λεξικό για τη λέξη "παραθερίζω".
Προφανώς το "θέρος" σου είναι άγνωστο.
νατος παλι ο γελοιος..ρε φιλε δεν κλεινεις λιγο τον υπολογιστη σου να μας αφησεις ησυχους? εισαι με ενα λεξικο και περιμενεις τι..να διορθωσεις εμενα σε κατι που θα πω? αντε κοιτα στο λεξικο σου διπλα στη λεξη βλακας που λες μηπως λεει το ονομα σου? θα τον κανει mute κανενας χριστιανος αυτο τον αδαη επιτελους ή τα ανθρωπακια τυπου sony δεν τα βλεπουν αυτα?
και εγω συμφωνω τραβελοφατσες, μπατσολες, αρπακολες,χοντροκολες (και αλλα με κολες) φτου στα μουτρα τους και θελουν να μας παντρευτουν κιολας προτιμαω να με γαμησει ο Διαβολος καλυτερα
εμεις ομως ερωτευτηκαμε τα ξανθα τσεχακια και τα πρωτα ξαδελφακια τους απο Ρωσια
ενταξει τωρα που με διορθωσες και καθαρισες το μπουρδελοσαιτ απο το λαθος μου πηγαινε για υπνο..Αντι να πεις "μαλακία μου ρε παιδιά, είπα κάτι λάθος" (που αυτό το λάθος βγάζει μάτια), θα μας την πεις και απο πάνω;
Δεν θα σου δώσω χαρακτηρισμό, τον έδωσες μόνος σου.
Και ελπίζω να μην οδηγείς έτσι όπως γράφεις, είσαι επικίνδυνος.
Κλασικός ελληναράς.
και εγω συμφωνω τραβελοφατσες, μπατσολες, αρπακολες,χοντροκολες (και αλλα με κολες) φτου στα μουτρα τους και θελουν να μας παντρευτουν κιολας προτιμαω να με γαμησει ο Διαβολος καλυτερα
εμεις ομως ερωτευτηκαμε τα ξανθα τσεχακια και τα πρωτα ξαδελφακια τους απο Ρωσια
ενταξει τωρα που με διορθωσες και καθαρισες το μπουρδελοσαιτ απο το λαθος μου πηγαινε για υπνο..
Όταν σε προσλάβω νταντά μου, θα μπορείς να μου το λες.
Τώρα, όχι.
Όταν σε προσλάβω νταντά μου, θα μπορείς να μου το λες.
Τώρα, όχι.
ξεχασα να προσθεσω οτι θα τα παντρευτουμε και θα κανουμε ,μεγαλωσουμε ομορφα παιδια μια νεα φυλη ΕλληνοΣλαβική και θα το κάνουμε μεχρι να εξαλειψουμε τις Ελλεινιδες απο τον κόσμο
Ειρήνη υμιν πάπιε και πιγκουίνε!
Δεν έχετε τίποτε να χωρίσετε μεταξύ σας όπως λένε και σε πολλούς αθλητικούς αγώνες.
Το αντικείμενο μας είναι η αβυσσαλέα ψυχή της Ελλεινίδος και η συμβολή και των 2 είναι σημαντική στην παρούσα διατριβή.
Μην αναλώνετε τις δυνάμεις σας σε αλληλοκατηγορίες γιατί ξεχνάτε πως η σπορά διχόνοιας μεταξύ ανδρών είναι ένα από τα κύρια μέσα που διαθέτει αυτό το πλάσμα που λέγεται "Ginaikus Elleeinikus" για να μας αποσπάσει από την ανδρική παρέα και να μας ρίξει στην μονομανία της δικής της ατελούς προσωπικότητας!!!
εχεις δικιο φιλε εδω μιλαμε για ενα θεμα που θα καθορισει την φυλετικη εξελιξη ενος εθνους και εχουμε τους 2 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΕΣ (αδερφες?? ) να χαλανε το θρεντ.
Μαλακες