You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
DIKY το να κάνω καμάκι σε γυναίκα που γουστάρει γυναίκες το έχω ξεγράψει στεγνά! Έχω κολλητή bi και νταραβερίζομαι γενικά με το "σινάφι" οπότε ξέρω ότι δεν παίζει ούτε καν σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Γουστάρω, όμως, να κυνηγάω γυναίκες έχοντας στο πλάι μου μία άλλη γυναίκα (που παίζει και σαν "παραλλαγή" στα μάτια των άλλων γυναικών), που τρελαίνεται κι αυτή όσο και γω με τα νουνιά και τους γυναικείους πώλους. Μου κάνει πολύ "ακαζού" η φάση... ;)
Πάντως, αν το παίξεις σωστά και μυριστούν οι γυναίκες γαμπρούς εδώ μέσα προβλέπω να γίνεται "γιούργια" από τη μεριά τους προς τα bourdela.com!
Υ.Γ Σου στέλνω τις διευθύνσεις με pm.
To Χρυσό Κουφέτο θα γίνει
To Χρυσό Κουφέτο θα γίνει
παντως πιστευω οτι ελαχιστοι σ αυτο το θρεντ πραγματικα ειναι ανθελλεεινιστες αφου λιγο αν τους κουνησουν το κωλαρακι τους ελλεεινιδες τυπου ανους εχουν φυγει σουμπιτοι για σχεσουλα. μονο εγω με τον ασπρουλη και τον υπουργο θα μεινουμε στο τελος..
Επισκέπτης
παντως πιστευω οτι ελαχιστοι σ αυτο το θρεντ πραγματικα ειναι ανθελλεεινιστες αφου λιγο αν τους κουνησουν το κωλαρακι τους ελλεεινιδες τυπου ανους εχουν φυγει σουμπιτοι για σχεσουλα. μονο εγω με τον ασπρουλη και τον υπουργο θα μεινουμε στο τελος..
Δεν έχεις άδικο φίλε μου! Κανονικά θα έπρεπε να ρίχναμε μαύρο στα τσουλιά!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
[quote author=DIKY]
[/quote]
Άντε γεια!
Αυτό κατάλαβες και συ DIKY από όλη τη φάση που προσπαθώ να δημιουργήσω προς όφελος όλων μας; ΄Οτι πάω για σχέση με την Annoush; Και μετά λέμε ότι οι Ελληνίδες είναι ελεεινίδες ενώ οι άντρες οι Έλληνες είναι καθαροί και σπαθάτοι! Προσωπικά, ο τρόπος σκέψης σου μου θύμισε τον "κλισεδιάρικο" και κουτοπόνηρο τρόπο σκέψης που χαρακτηρίζει κλασικά τις ελεεινίδες....
[/quote]
Άντε γεια!
Αυτό κατάλαβες και συ DIKY από όλη τη φάση που προσπαθώ να δημιουργήσω προς όφελος όλων μας; ΄Οτι πάω για σχέση με την Annoush; Και μετά λέμε ότι οι Ελληνίδες είναι ελεεινίδες ενώ οι άντρες οι Έλληνες είναι καθαροί και σπαθάτοι! Προσωπικά, ο τρόπος σκέψης σου μου θύμισε τον "κλισεδιάρικο" και κουτοπόνηρο τρόπο σκέψης που χαρακτηρίζει κλασικά τις ελεεινίδες....
απλα φιλε μου συγχιζομαι να βλεπω ενα παλιοελλεενιδακι να λεει ότι γουσταρει εναντιον μας και να βρισκει συμπαραστατες..και η συγκεκριμενη εχει κανει απειρα ειρωνικα σχολια κατα καιρους και δεν την παω καθολου. δεν καταλαβα παντως τι φαση προσπαθεις να δημιουργησεις προς οθελος μας, αν θες στειλε μου σε πενηνταρακια σε πμ γιατι ειμαι και λιγο γκαου..Άντε γεια!
Άντε γεια!
Αυτό κατάλαβες και συ DIKY από όλη τη φάση που προσπαθώ να δημιουργήσω προς όφελος όλων μας;
Ποιο όφελος ρε φίλε; Εδώ λέμε πως θα αποφευχθεί ή έστω θα φιλτραριστεί η επαφή μας (γ' τύπου) και εσύ λες μπάτε; Θα μας το κάνεις όπως με τους Αλβανούς το 93; λάου λάου
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ποιο χρυσο κουφετο θα γινει?To Χρυσό Κουφέτο θα γίνει
...Της πουτανας θα γινει..!!
Χαχαχαχαχα...!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ποιο όφελος ρε φίλε; Εδώ λέμε πως θα αποφευχθεί ή έστω θα φιλτραριστεί η επαφή μας (γ' τύπου) και εσύ λες μπάτε; Θα μας το κάνεις όπως με τους Αλβανούς το 93; λάου λάου
Πέμπτη φάλαγγα.
Και οι ξένες λίγο να κάτσουν στην Ελλάδα αποκτούν τη νοοτροπία Ελληνίδας.Συνεπώς φταίει ο τρόπος του Ελληνα για αυτό.
Πιστεύω οτι οι Ελληνες έχουν να διδαχτούν πολλά από Σλαύους όπως Ρώσους,Πολωνούς κλπ.Είμαι βέβαιος οτι εάν οι Ελληνίδες μετοικούσαν σε αυτές τις χώρες,σύντομα θα έσπαγαν τα ταμεία των φαρμακείων για αντισυλληπτικά.
Πιστεύω οτι οι Ελληνες έχουν να διδαχτούν πολλά από Σλαύους όπως Ρώσους,Πολωνούς κλπ.Είμαι βέβαιος οτι εάν οι Ελληνίδες μετοικούσαν σε αυτές τις χώρες,σύντομα θα έσπαγαν τα ταμεία των φαρμακείων για αντισυλληπτικά.
Επισκέπτης
Και οι ξένες λίγο να κάτσουν στην Ελλάδα αποκτούν τη νοοτροπία Ελληνίδας.Συνεπώς φταίει ο τρόπος του Ελληνα για αυτό.
βασικα φιλε ξερεις τι πιστευω οτι ειναι το προβλημα...Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αλλα οχι με την εννοια που το καταλαβαινουν οι πολλοι
το οτι αντι να ακουμε κ να διδασκομαστε απο τους πατεραδες μας που τους τα διδαξαν οι πατεραδες τους κ ειναι αντρες ζυμωμενοι κ ξερουν το μουνι απ εξω κ ανακατεμενα ακουγαμε εγω δεν το εκανα ποτε φιλους οποτε βλεπαμε τι επικρατει απο τους πολλους κ καναμε τα ιδια πχ ο φιλος της πηρε δωρο απο τον πρωτο μηνα ενα φορεμα πανακριβο λεμε κ εμεις πιανει ας το κανουμε κ εμεις κ ετσι χαλασανε...εγω για αυτο που ειμαι περιφανος για τον εαυτο μου ειναι οτι δεν γαμησα ποτε παρακαλωντας σε ολους μπορει να γινει αλλα εαν γινει θα σιχαθω τον εαυτο μου κ χαιρομαι πιστεψε με που γαμανε ολοι οι καραγκιοζηδες τις ελληνιδες
Ναι,πιστεύω οτι γενικά η Δύση έχει θεοποιήσει το μουνί.Πού να δεις οι Ιταλοί τι κάνουνε.Μάμα μία και τεμενάδες.Χειρότεροι και από τους Ελληνες στην αγορά δώρων,τις παροχές κτλ.
Αλλά ο καπιταλισμός θέλει να εκτιμάς την αξία του μουνιού και να τα σκας για αυτό γιατί κινεί την οικονομία.Σκέψου πόσοι θα μένανε χωρίς δουλειά αν το μουνί ήταν τζάμπα.Οπότε συνεχώς τα μέσα παρουσιάζουν οτι για να βρεις γκόμενα πρέπει να ξοδεύεις κτλ γιατί αν ομολογούσαν οτι δε χρειάζεται,δε θα υπήρχαν και πολλά προιόντα να διαφημίσουν.
Τέλος πάντων είναι αρκετά περίπλοκο.Πάντως από την εμπειρία μου,ο κομμουνισμός σε όποιες χώρες υπήρξε,ισοπέδωσε την αξία του μουνιού κυριολεκτικά.(πέραν οτι τις έβαλε να δουλεψουν όλες υποχρεωτικά).Οπότε μόνο καλό έκανε σε αυτή την περίπτωση.
Εάν είχαν επικρατήσει οι κομμουνιστές στο Γράμμο,τώρα δε θα μιλούσαμε για ελεεινίδες αλλά για πεινασμένες ελληνοψώλες.
Αλλά ο καπιταλισμός θέλει να εκτιμάς την αξία του μουνιού και να τα σκας για αυτό γιατί κινεί την οικονομία.Σκέψου πόσοι θα μένανε χωρίς δουλειά αν το μουνί ήταν τζάμπα.Οπότε συνεχώς τα μέσα παρουσιάζουν οτι για να βρεις γκόμενα πρέπει να ξοδεύεις κτλ γιατί αν ομολογούσαν οτι δε χρειάζεται,δε θα υπήρχαν και πολλά προιόντα να διαφημίσουν.
Τέλος πάντων είναι αρκετά περίπλοκο.Πάντως από την εμπειρία μου,ο κομμουνισμός σε όποιες χώρες υπήρξε,ισοπέδωσε την αξία του μουνιού κυριολεκτικά.(πέραν οτι τις έβαλε να δουλεψουν όλες υποχρεωτικά).Οπότε μόνο καλό έκανε σε αυτή την περίπτωση.
Εάν είχαν επικρατήσει οι κομμουνιστές στο Γράμμο,τώρα δε θα μιλούσαμε για ελεεινίδες αλλά για πεινασμένες ελληνοψώλες.
Επισκέπτης
Ναι,πιστεύω οτι γενικά η Δύση έχει θεοποιήσει το μουνί.Πού να δεις οι Ιταλοί τι κάνουνε.Μάμα μία και τεμενάδες.Χειρότεροι και από τους Ελληνες στην αγορά δώρων,τις παροχές κτλ.
εσυ το πηγες ενα βημα πιο περα...σωστο ειναι αυτο που λες...
παλιοτερα εγω ξερω τουλαχιστον απ αυτα που εχω ακουσει οτι τους αντρες τους κοιταγανε στα ματια το οτι ο αντρας ηταν ο γαμιας κ εβρισκε οτι γυναικα ηθελε αναπασα στιγμη η γυναικα τσιτονοταν κ ο αντρας γυριζε ολη μερα....εγω ετσι μεγαλωσα κ με τετοια κριτηρια θα μεινω κ δεν προκειται να αλλαξω ακομα κ εαν δεν γαμησω αλλο μουνι στην ζωη μου
τωρα τι βλεπεις?τον πληρη εξεφτελισμο του αντρικου φυλλου...γυναικες να λενε οι αντρες οτι μπορουν να γαμηθουν οτι ωρα θελουν...γυναικες να γυρνανε ολη μερα στους δρομους κ να κοροιδευουν τους αντρες...γυναικες που ουτε καν σεβονται τον αντρα κ σου λενε σαλτα κ γαμησου κιολας κ χιλια αλλα δυο αμα σκεφτεις
εμενα δεν μ απασχολει ναι εχω παλιομοδιτικες αποψεις ετσι θα μεινω αλλα τα εχω καλα με τον εαυτο μου...οι υπολοιποι που καταπιεζεται τις ορμες σας κ μας λετε να μην δειξουμε οτι ειμαστε λιγουριδες να μην δειξουμε το ενα να μην της πουμε αυτο να κανει οτι θελει να εισαστε καλα ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
Επισκέπτης
Δηλαδη εσυ μουνιλα μας λες οτι κανεις καμακι χυμα χωρις να ντρεπεσαι να σε πουν λιγουρη και δεν κωλωνεις σε τιποτα?
+1.000.000.000εσυ το πηγες ενα βημα πιο περα...σωστο ειναι αυτο που λες...
παλιοτερα εγω ξερω τουλαχιστον απ αυτα που εχω ακουσει οτι τους αντρες τους κοιταγανε στα ματια το οτι ο αντρας ηταν ο γαμιας κ εβρισκε οτι γυναικα ηθελε αναπασα στιγμη η γυναικα τσιτονοταν κ ο αντρας γυριζε ολη μερα....εγω ετσι μεγαλωσα κ με τετοια κριτηρια θα μεινω κ δεν προκειται να αλλαξω ακομα κ εαν δεν γαμησω αλλο μουνι στην ζωη μου
τωρα τι βλεπεις?τον πληρη εξεφτελισμο του αντρικου φυλλου...γυναικες να λενε οι αντρες οτι μπορουν να γαμηθουν οτι ωρα θελουν...γυναικες να γυρνανε ολη μερα στους δρομους κ να κοροιδευουν τους αντρες...γυναικες που ουτε καν σεβονται τον αντρα κ σου λενε σαλτα κ γαμησου κιολας κ χιλια αλλα δυο αμα σκεφτεις
εμενα δεν μ απασχολει ναι εχω παλιομοδιτικες αποψεις ετσι θα μεινω αλλα τα εχω καλα με τον εαυτο μου...οι υπολοιποι που καταπιεζεται τις ορμες σας κ μας λετε να μην δειξουμε οτι ειμαστε λιγουριδες να μην δειξουμε το ενα να μην της πουμε αυτο να κανει οτι θελει να εισαστε καλα ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
γράφεις ιστορία ρε κερατά!
[γι'αυτό σε πάω]
προσυπογράφω.Δηλαδη εσυ μουνιλα μας λες οτι κανεις καμακι χυμα χωρις να ντρεπεσαι να σε πουν λιγουρη και δεν κωλωνεις σε τιποτα?
Επισκέπτης
προσυπογράφω.
Ναι αλλα αυτη η λογικη ισως κανει και της Ελληνιδες πιο μαλακισμενες και ψωνισμενες.Αμα της την πεφτουν χυμα λιγουρια με οποιο τροπο να ναι ε λογικο να ψωνιζεται.Αμα την πεφτεται και σε χοντροκωλες σαβουρες τοτε κλαφτα χαραλαμπε
Επισκέπτης
Ναι αλλα αυτη η λογικη ισως κανει και της Ελληνιδες πιο μαλακισμενες και ψωνισμενες.Αμα της την πεφτουν χυμα λιγουρια με οποιο τροπο να ναι ε λογικο να ψωνιζεται.Αμα την πεφτεται και σε χοντροκωλες σαβουρες τοτε κλαφτα χαραλαμπε
ασπρουλη εμενα ποσος με ενδιαφερει εαν η γκομενα ψωνιστει με το καμακι κ με κλασει...ισα ισα κιολας που θα αποδειξει οτι ειναι για τον πουτσο γκομενα....εμενα το καμακι μ αρεσει με αυτο νιωθω οτι ειμαι αντρας γιατι επιλεγω την γκομενα κ δεν με απασχολει ουτε η χυλοπιτα ουτε εαν ψωνιζεται η γκομενα το καμακι ειναι κατι που το καναν κ πριν 30 χρονια κ οι γκομενες δεν ηταν ψωνισμενες οποτε μεγαλε απ αλλου ψωνιζονται...
Επισκέπτης
ασπρουλη εμενα ποσος με ενδιαφερει εαν η γκομενα ψωνιστει με το καμακι κ με κλασει...ισα ισα κιολας που θα αποδειξει οτι ειναι για τον πουτσο γκομενα....εμενα το καμακι μ αρεσει με αυτο νιωθω οτι ειμαι αντρας γιατι επιλεγω την γκομενα κ δεν με απασχολει ουτε η χυλοπιτα ουτε εαν ψωνιζεται η γκομενα το καμακι ειναι κατι που το καναν κ πριν 30 χρονια κ οι γκομενες δεν ηταν ψωνισμενες οποτε μεγαλε απ αλλου ψωνιζονται...
Σωστος αλλα εγω πιστευω οτι ο λογος που παλια δεν ηταν τοσο ψωνισμενες ηταν οτι οι αντρες ηξεραν να κατεβαζουν και κανενα μπινελικι στην γκομενα οταν επρεπε και της εδιναν και καμια μπατσα.
Συμφωνω σε αυτα που λες περι καμακιου αλλα η σημερινη εποχη στην Ελλαδα δεν το ευνοει τοσο