Επισκέπτης
και να την ταιζεις και λιγο κανα κοκκαλο...καλα μην γινεσαι και τελειως φαλλοκρατης αλλα για να λεμε και την αληθεια η γυναικα το χρειαζεται να της σφιγγεις λιγο τα λουρια αλλιως δεν σε σεβαζεται
και να την ταιζεις και λιγο κανα κοκκαλο...καλα μην γινεσαι και τελειως φαλλοκρατης αλλα για να λεμε και την αληθεια η γυναικα το χρειαζεται να της σφιγγεις λιγο τα λουρια αλλιως δεν σε σεβαζεται
εγω δεν ειμαι σκυλατο κοκαλο να το φας εσυ ρε βρωμοσκυλο
το κοκαλο να το φας εσυ ρε βρωμοσκυλο
να σου πω τι θελετε?
πουτσο απο τους μη εχοντες
και χρημα απο τους εχοντες
εβακι εχω κατι χρεη...μιας και εισαι τοσο καλητο ιδανικο ειναι να τα τρως και τα δυο απο τους εχωντες παντως γενικως δεν γουσταρω να μου πληρωνουν τιποτα δεν θελω να χρωσταω σε κανεναν
να ναι καλα το κοσμοπολιταν που διαβαζουν και μετα το αντιγραφουν και μας χαριζουν αφθονες στιγμες γελιου...
για ξαναπεστο αυτο...και στα 30 και στα 40 αυτο διαβαζουν να σαι σιγουρη,ολες οι γυναικες που ξερω ανεξαρτητως ηλικιας αυτο διαβαζουν κι ας το αρνιουνται...τα 15χρονα οντως οι σοβαρες γυναικες το διαβαζαν (και αν) στα 15 και μετα απογοητευτηκαν
για ξαναπεστο αυτο...και στα 30 και στα 40 αυτο διαβαζουν να σαι σιγουρη,ολες οι γυναικες που ξερω ανεξαρτητως ηλικιας αυτο διαβαζουν κι ας το αρνιουνται...
ε σωστα και θα μαθουν απ το κοσμοπολιταναμα εχουν φτασει στα 30 και δεν ξερουν να παρουν πιπες τι να κανουν οι καημενες
ε σωστα και θα μαθουν απ το κοσμοπολιταν
Δηλαδή εσύ το κατέχεις το αντικείμενο
ξεκινα κανα κινημα τοτε...με οδηγο την εβα για...καλυτερες πιπεςαφου ετσι νομιζουν το να κανουν καμια πρακτικη εξασκηση το εχουν ξεχασει τελειως
ξεκινα κανα κινημα τοτε...με οδηγο την εβα για...καλυτερες πιπες