Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ασπρουλη εμενα ποσος με ενδιαφερει εαν η γκομενα ψωνιστει με το καμακι κ με κλασει...ισα ισα κιολας που θα αποδειξει οτι ειναι για τον πουτσο γκομενα....εμενα το καμακι μ αρεσει με αυτο νιωθω οτι ειμαι αντρας γιατι επιλεγω την γκομενα κ δεν με απασχολει ουτε η χυλοπιτα ουτε εαν ψωνιζεται η γκομενα το καμακι ειναι κατι που το καναν κ πριν 30 χρονια κ οι γκομενες δεν ηταν ψωνισμενες οποτε μεγαλε απ αλλου ψωνιζονται...

Σωστος αλλα εγω πιστευω οτι ο λογος που παλια δεν ηταν τοσο ψωνισμενες ηταν οτι οι αντρες ηξεραν να κατεβαζουν και κανενα μπινελικι στην γκομενα οταν επρεπε και της εδιναν και καμια μπατσα.
Συμφωνω σε αυτα που λες περι καμακιου αλλα η σημερινη εποχη στην Ελλαδα δεν το ευνοει τοσο :grin:

τα μάθατε όλα πιτσιρικάδες..  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Σωστος αλλα εγω πιστευω οτι ο λογος που παλια δεν ηταν τοσο ψωνισμενες ηταν οτι οι αντρες ηξεραν να κατεβαζουν και κανενα μπινελικι στην γκομενα οταν επρεπε και της εδιναν και καμια μπατσα.
Συμφωνω σε αυτα που λες περι καμακιου αλλα η σημερινη εποχη στην Ελλαδα δεν το ευνοει τοσο :grin:

μα δεν το κανεις μονο για να γαμησεις το κανεις για πολλους λογους αλλα ο πρωταρχικος ειναι αυτος δεν θα πω μαλακια
-το κανεις για να γνωριζεις κοσμο
-να δει πως σκεφτονται κ να τις ψυχολογεις καλυτερα
-για να νιωσεις ομορφα
κ για πολλους αλλους λογους...
οσο για το μπινελικι κ τωρα ξερουν αλλα εχει γινει τοσο ανασφαλες το πηδημα που λες εαν το πω μηπως μεινω με το πουλι στο χερι...ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ο αντρας γι αυτο ειναι αντρας γιατι εχει τα αρχιδια κ να μπινελικωσει κ να μεινει μονος κλπ κλπ

Επισκέπτης
τα μάθατε όλα πιτσιρικάδες..  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ψιτ κυριος  :2funny: δεν ειπα οτι τα ξερω ολα..λεω πανω σε αυτα που ξερω κ σ αυτα που εχω βιωσει...δεν μιλησα πως να κρατησεις μια γκομενα η μια γυναικα η πως θα κανεις σωστη οικογενεια

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ψιτ κυριος  :2funny: δεν ειπα οτι τα ξερω ολα..λεω πανω σε αυτα που ξερω κ σ αυτα που εχω βιωσει...δεν μιλησα πως να κρατησεις μια γκομενα η μια γυναικα η πως θα κανεις σωστη οικογενεια

αυτό έλειπε..  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
οσο για το μπινελικι κ τωρα ξερουν αλλα εχει γινει τοσο ανασφαλες το πηδημα που λες εαν το πω μηπως μεινω με το πουλι στο χερι...ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ο αντρας γι αυτο ειναι αντρας γιατι εχει τα αρχιδια κ να μπινελικωσει κ να μεινει μονος κλπ κλπ

Το μπινελικωμα δεν ειπα να το ριχνεις στο καμακι αλλα σε μια σχεση πχ οταν χρειαζεται.Εχω δει ζευγαρια που η γυναικα/γκομενα παιζει μια φαπα στον αντρα και καθεται αμιλητος στον καναπε αντι να της πει "αντε στο διαολο στο σπιτι σου στην μανα σου σαβουρα".
Εδω προχθες γνωστο μου ζευγαρι παντρεμενο που η γυναικα ειναι σκατοφατσα και χοντρελο (να πεις οτι ηταν και καμια μουναρα παει χαλαλι) απαγορεψε στον αντρα να πηγαινει να βλεπει τους γονεις του για 3 μηνες.Και φυσικα τα πεθερικα της δεν χαρισαν και του πηρανε το αμαξι και το μαγαζι.Και περιμενει λεει η χοντροκωλα φασολα να "ψοφησουν" (οπως χαρακτηριστικα ειπε) τα πεθερικα της για να παρει την περιουσια πισω.
Για αυτο παει κατα διαολου η κατασταση.Γιατι εχουμε μαλακες σαβουρογαμηδες που παντρευονται τετοιες σαβουρες αντι να τους ριξουν ακυρο και να παντρευτουν ωραιες και γλυκες ρωσιδουλες. :tickedoff:

Επισκέπτης
ειπα εγω κατι τετοιο?

Επειδη αναφερθηκες οτι ο αντρας σημερα δεν ριχνει μπινελικι επειδη φοβαται μην χασει το πηδημα.Αλλα αντιθετως το χανει επειδη δεν ριχνει και η σχεση του με την φασολα κατανταει πλατωνικη και πολυεξοδη :dancing:

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0

Ναι γιατί έτσι και τολμήσεις και βρίσεις μια γυναίκα θα εμφανιστούν και εγώ δεν ξέρω πόσοι σκατομουνοδουλοι για την προστατέψουν την «καημένη»κοινώς θα φας ξύλο
Ενώ θα σου εφαρμοστεί γενικό μουνοεμπαργκο από όλες τις καριόλες γατί θα είσαι και καλά μαλάκας  φαλλοκράτης δειλός που τα βάζεις με αδύναμα πλάσματα και τα λοιπά και τα λοιπά…….
:headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Επειδη αναφερθηκες οτι ο αντρας σημερα δεν ριχνει μπινελικι επειδη φοβαται μην χασει το πηδημα.Αλλα αντιθετως το χανει επειδη δεν ριχνει και η σχεση του με την φασολα κατανταει πλατωνικη και πολυεξοδη :dancing:

μα στη σχεση ρε ασπρουλη εννοω κ χανει το πηδημα δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες?

Επισκέπτης
μα στη σχεση ρε ασπρουλη εννοω κ χανει το πηδημα δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες?

σορυ λαθος μου, νομισα οτι ενοουσες οτι ο αντρας δεν μπινελικωνει και στο καμακι ακομα επειδη φοβαται τι εντυπωσεις δημιουργει στην κομενα και δεν του κατσει.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Το μουνί στην σημερινή κοινωνία έχει προαχθεί σε πολύτιμο αγαθό εγώ ξέρω μαλακές που στις γυναίκες τους χαρίζουν μερσεντές άλλοι που τους παριστάνουν τους σοφέρ  πηγαίνοντας τες από το ένα σημείο στο άλλο
Και εγώ δεν ξέρω τι άλλο….
Και μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί προτιμάνε να πηδιούνται με Αλβανούς και ρώσους
Εμ……αυτοί ξέρουν πώς να φέρονται δεν είναι μπουλιδες σαν  τους δικούς μας
Ρίχνουν και καμία σφαλιάρα

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το μουνί στην σημερινή κοινωνία έχει προαχθεί σε πολύτιμο αγαθό εγώ ξέρω μαλακές που στις γυναίκες τους χαρίζουν μερσεντές άλλοι που τους παριστάνουν τους σοφέρ  πηγαίνοντας τες από το ένα σημείο στο άλλο
Και εγώ δεν ξέρω τι άλλο….
Και μετά όλοι αναρωτιούνται γιατί προτιμάνε να πηδιούνται με Αλβανούς και ρώσους
Εμ……αυτοί ξέρουν πώς να φέρονται δεν είναι μπουλιδες σαν  τους δικούς μας
Ρίχνουν και καμία σφαλιάρα

Ναι,τόσες γυναίκες αναρωτιούνται,μα καλά αδερφή είναι?Του κάνω τόσα,τον πρήζω,τον ξεφτιλίζω,τον γαμάω και αυτός δε βγάζει τσιμουδιά.Πάει,χάθηκαν οι αληθινοί άντρες.Ενώ άμα τα κάνει αυτά σε Ρώσο καταλήγει να τον παρακαλάει να τη γαμήσει με μαυρισμένα μάτια.Νομίζω χρειάζεται μια ρωσική εισβολή γαμιάδων για να στρώσουν οι Ελληνίδες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καιο Ρώσσος άμα ερχόταν σε αυτή τη κοινωνία μπορεί να κατάληγε έτσι. Και μπορεί να καταλήξει έτσι με τις αλλαγές στο βιοτικό επίπεδο εκεί. Τα πράγματα θα εκλογικευθούν

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Το μπινελικωμα δεν ειπα να το ριχνεις στο καμακι αλλα σε μια σχεση πχ οταν χρειαζεται.Εχω δει ζευγαρια που η γυναικα/γκομενα παιζει μια φαπα στον αντρα και καθεται αμιλητος στον καναπε αντι να της πει "αντε στο διαολο στο σπιτι σου στην μανα σου σαβουρα".
Εδω προχθες γνωστο μου ζευγαρι παντρεμενο που η γυναικα ειναι σκατοφατσα και χοντρελο (να πεις οτι ηταν και καμια μουναρα παει χαλαλι) απαγορεψε στον αντρα να πηγαινει να βλεπει τους γονεις του για 3 μηνες.Και φυσικα τα πεθερικα της δεν χαρισαν και του πηρανε το αμαξι και το μαγαζι.Και περιμενει λεει η χοντροκωλα φασολα να "ψοφησουν" (οπως χαρακτηριστικα ειπε) τα πεθερικα της για να παρει την περιουσια πισω.
Για αυτο παει κατα διαολου η κατασταση.Γιατι εχουμε μαλακες σαβουρογαμηδες που παντρευονται τετοιες σαβουρες αντι να τους ριξουν ακυρο και να παντρευτουν ωραιες και γλυκες ρωσιδουλες. :tickedoff:

Οικονομικο-πολιτοκο-κοινωνικο γαμιση με αλλα λογια!  Πωπω! Ζητω το "αεριο"!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μα δεν το κανεις μονο για να γαμησεις το κανεις για πολλους λογους αλλα ο πρωταρχικος ειναι αυτος δεν θα πω μαλακια
-το κανεις για να γνωριζεις κοσμο
-να δει πως σκεφτονται κ να τις ψυχολογεις καλυτερα
-για να νιωσεις ομορφα
κ για πολλους αλλους λογους...

μπραβο ρε φιλε για τις αποψεις σου! πραγματικα χαιρομαι να ακουω τετοιες αποψεις ακομπλεξαριστες και στον σωστο δρομο. το καμακι ειναι τροπος ζωης, το κανεις για πολλους λογους και αξιοι οσοι χωνονται ασυστολα. οσοι και οσες λενε οτι τα καμακια ειναι λιγουρια και πεφτουλες ειναι ΓΤΠ και εκτος πραγματων..

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καιο Ρώσσος άμα ερχόταν σε αυτή τη κοινωνία μπορεί να κατάληγε έτσι. Και μπορεί να καταλήξει έτσι με τις αλλαγές στο βιοτικό επίπεδο εκεί. Τα πράγματα θα εκλογικευθούν

Στη Ρωσία θα εκλογικευτούν?Ποτέ.Να μη σου πω οτι σε μερικές πόλεις το βιοτικό τους επίπεδο έχει ξεπεράσει της Ελλάδας αλλά ακόμα οι γκόμενες τον τρώνε αβέρτα.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Άπλα πρέπει ο έλληνας να καταλάβει πως όσο φοράει το γαμημένο το ροζ πουκάμισο και φέρεται σαν ¨έλληνας¨ το μουνί δεν πρόκειται να τον σεβαστεί
Φτενέ βέβαια και οι μανάδες γι αυτήν την κατάντια που τους έχουνε εκθιλισει
Αλλά φταίμε κυρίως εμείς εγώ  από τότε που είδα πως φέρονται οι ρώσοι και οι Αλβανοί  ακόμα και στις δικές μας εδώ  έχω αλλάξει και εγώ και φέρομαι ακριβώς το ίδιο
Ούτε κεράσματα ούτε αμάξια ούτε μαλακίες  απλά  να είσαι ο εαυτός σου και να ρίχνεις και καμία σφαλιάρα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άπλα πρέπει ο έλληνας να καταλάβει πως όσο φοράει το γαμημένο το ροζ πουκάμισο και φέρεται σαν ¨έλληνας¨ το μουνί δεν πρόκειται να τον σεβαστεί
Φτενέ βέβαια και οι μανάδες γι αυτήν την κατάντια που τους έχουνε εκθιλισει
Αλλά φταίμε κυρίως εμείς εγώ  από τότε που είδα πως φέρονται οι ρώσοι και οι Αλβανοί  ακόμα και στις δικές μας εδώ  έχω αλλάξει και εγώ και φέρομαι ακριβώς το ίδιο
Ούτε κεράσματα ούτε αμάξια ούτε μαλακίες  απλά  να είσαι ο εαυτός σου και να ρίχνεις και καμία σφαλιάρα

καλα μην γινεσαι και τελειως φαλλοκρατης αλλα για να λεμε και την αληθεια η γυναικα το χρειαζεται να της σφιγγεις λιγο τα λουρια αλλιως δεν σε σεβαζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom