Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οπα ρε φιλε οπα..respect σε παρακαλω γιατι δεν γουσταρω σ αυτο το ιερο θρεντ να με βριζουνε. κανεις σαν γκρινιαρα ελλεεινιδα τωρα, χηρα στο κρεβατι κατι..ισιωσε λιγο και θα δεις οτι θα τα παμε καλα γιατι ειμαστε ομοιδεατες. οσο για τον παπιο ολοι ξερουμε ποιος ειναι και θελει απλα να χαλασει το ωραιο θρεντ μας. πρεπει απλως να τον διωξουμε γιατι ειναι ακαιρος και ασχετος με το θεμα που συζηταμε εδω..

Τελικά, ο "παραθερισμός" σε χαλάει, Απρίλη μήνα.
Και αν δεν γουστάρεις να σε βρίζουνε. μη βρίζεις κι εσύ, ειδικά όταν έχεις ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΩΣ άδικο.
Δυστυχώς, είσαι πιτσιρικάς ακόμα.
Αν ήσουνα μάγκας, θα περίμενα μια συγγνώμη.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ασχετη ερώτηση : Ελληνίδα έχεις στο avatar σου?  :hmm:

δεν πιστευω να εχει καποιος εδω μεσα ελλεεινιδα για avatar.
φιλε μου οπως απαγορευονται τα κεφαλαια γραμματα, οι βρισιες, τα greeklish κτλ ετσι δεν πρεπει σ'αυτο το θρεντ να χρησιμοποιειται ο ορος "ελληνιδα" οταν θελουμε να συγκεκριμενοποιησουμε την ταυτοτητα αυτων των αθλιων γυναικων που δυστυχως ζουνε αναμεσα μας..παρακαλω ΕΛΛΕΕΝΙΔΕΣ και μονο!..

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ξέρω τι φταίει. Πρέπει να επιτραπεί η Πολυγαμία να ησυχάσουμε. Αυτή τη βλακεία ότι μπορείς να έχεις μόνο μία γυναίκα ποιος την επέβαλε;

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πρέπει να επιτραπεί η Πολυγαμία να ησυχάσουμε. Αυτή τη βλακεία ότι μπορείς να έχεις μόνο μία γυναίκα ποιος την επέβαλε;

σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Annoush κοπελάρα τι γίνεσαι;

Είχαμε μείνει στο να σε κάνουμε μία ξενάγηση στα ...ρδέλα - που πρότειναν κάποιοι άλλοι φίλοι - ή να τσοντάρουμε όλοι μαζί και να σου κάνουμε δώρο ένα σπέσιαλ CGάκι! Σε βλέπει τίποτα καλό από τις κοπέλες που βγαίνουν πάνω αριστερά εδώ; Και όχι μόνο αυτές που είναι Αθήνα αλλά και εξωτερικό. Κλικάρισε τες και πες μας με ποια γουστάρεις πιο πολύ να πας! Έτσι, για να δούμε αν συμφωνούμε στις γυναίκες (με μένα μάλλον δεν θα συμφωνείς, γιατί όπως σου είπα με τρελαίνουν τα μελανούρια κι αυτές είναι οι περισσότερες ξανθές). 

Υ.Γ. Βλέπω αλλαγή στο avatar. Γιατί καλέ; Προσωπικά με έφτιαχναν πολύ περισσότερο τα 2 πιπινάκια που φιλιόντουσαν με πάθος....

Επισκέπτης
παλιε μαλλον δεν καταλαβες καλα...δεν θα τσονταρουμε εμεις για να γαμηθει η αννους αλλα για να γαμησουμε εμεις...  :tooth: :tooth:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν αφηνουμε λεω εγω τις προτασεις και να μεινουμε στο θεμα του τοπικ? ;)

νομιζω οι αξιοτιμοι μοντς θα συμφωνησουν! :2funny: :2funny: :2funny:

αντε να πουμε τιποτα για τις ελεεινιδες να γελασουμε! :boobies:

Υ.Γ. Βλέπω αλλαγή στο avatar. Γιατί καλέ; Προσωπικά με έφτιαχναν πολύ περισσότερο τα 2 πιπινάκια που φιλιόντουσαν με πάθος....
  :sunglasses: μπετυ πειτζ ετσι για αλλαγη ανοιξιατικη. θα ξαναγυρισω στα πιπινια....

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειμαι κατα το ημισυ ελλεεινιδα γενετικα ναι. ιδεολογικα καθολου.

hey beavis, we need to get those chicks. huh- huh- huh- huh

(αχ εμεις η γενια των '90s Beavis and Butthead FTW)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστή alphonso ξέρεις πολλές ελεεινίδες που να τρελαίνονται με το νουνί και να θολώνουν με βυζιά και γυναικείους πώλους;H Annoush είναι δική μας, συναγωνίστρια!

Annoush επιμένω στην πρόταση μου να τσεκάρεις τα CG εδώ μέσα και να μας πεις ποιο γουστάρεις περισσότερο. Θέλω να συγκρίνουμε γούστα.

Επίσης, έχω και δεύτερη πρόταση για σένα. Θυμάσαι που έριξα μια σκέψη να φέρουμε όλοι γυναίκες εδώ και να εκφράσουν κι αυτές άποψη για τις ελεεινίδες; Ε, δεν έφερε κανείς! Θέλεις η αδράνεια, η μιζέρια, το "που να σηκώνομαι τώρα να γράφω", το "σιγά μη γίνει τίποτα" ή το "σιγά μην του κάνω τη χάρη αυτουνού του λαλάκα", στο τέλος κανείς συναγωνιστής δεν έκανε τίποτα! Και μετά λέμε για το πόσο μίζερες, στενόμυαλες και βολεμένες είναι οι Ελληνίδες! Αφού και μεις οι άντρες ίδιοι είμαστε! Τρώμε στην μάπα ελεεινές γυναίκες εδώ στην Ελλάδα γιατί είμαστε και μεις ανάλογα ελεεινοί! Αυτό που μας αξίζει (σε γυναίκα) αυτό ακριβώς παίρνουμε!

Τέλος πάντων, ο παλιός έκανε έρευνα και ανακάλυψε δύο καραμπινάτα γυναικεία sites, πήχτρα στο νουνί. Θα μπορούσαμε να καλέσουμε τις γυναίκες εκεί να έρθουν εδώ να πουν την άποψη τους για τις Ελελεινίδες. Επειδή, όμως, το θέμα είναι λεπτό (μόλις ακούσουν τον τίτλο του site μας θα ψιλοαγριευτούν - και οι γυναίκες επηρεάζονται εύκολα από "κλισέ" όπως είπε άλλος συναγωνιστής) θα ήταν πιο κομψό να πας εσύ στα site τους και να τις καλέσεις εδώ! Πώς σου φαίνεται η ιδέα μου;

Μόνο μην σου πετύχει τίποτα καλό, κολήσεις εκεί και μας ξεχάσεις, εμάς τα μπουρδελοπαλικάρια, Annoush!   

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τέλος πάντων, ο παλιός έκανε έρευνα και ανακάλυψε δύο καραμπινάτα γυναικεία sites, πήχτρα στο νουνί. Θα μπορούσαμε να καλέσουμε τις γυναίκες εκεί να έρθουν εδώ να πουν την άποψη τους για τις Ελελεινίδες. Επειδή, όμως, το θέμα είναι λεπτό (μόλις ακούσουν τον τίτλο του site μας θα ψιλοαγριευτούν - και οι γυναίκες επηρεάζονται εύκολα από "κλισέ" όπως είπε άλλος συναγωνιστής) θα ήταν πιο κομψό να πας εσύ στα site τους και να τις καλέσεις εδώ! Πώς σου φαίνεται η ιδέα μου;

Μόνο μην σου πετύχει τίποτα καλό, κολήσεις εκεί και μας ξεχάσεις, εμάς τα μπουρδελοπαλικάρια, Annoush!   

ΟΚ θα γινω η διπλωματης, η πρεσβειρα του μπουρδελα στο γυναικειο σαιτ, τιμη μου! Αλλα μαλλον θα την παθω σαν τους απεσταλμενους του Ξερξη στον Λεωνιδα μου φαινεται  :( :(

Αννους: Κοριτσια εμεις οι μπουρδελιαρηδες σας καλουμε να ανταλλαξετε αποψεις οσον αφορα την ελλεινη σας φυση
Ελλεεινιδες: καλε τι μας περασες εμας? πουτανες σαν αυτες που πηδατε?
Αννους: Μα ρε κοριτσια, μην μιλατε ετσι, μια δουλεια ειναι και αυτη, μην προσβαλλετε, σας παρακαλω!! This is madness!
Ελλεεινιδες: TΗΙS is Madness??? TΗΙS IS COSMOPOLITAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang:

που να βγαλεις ακρη με δαυτες!

(α, ρε Τοντοκ που εισαι να καμαρωσεις)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=Annoush]

ΟΚ θα γινω η διπλωματης, η πρεσβειρα του μπουρδελα στο γυναικειο σαιτ, τιμη μου! Αλλα μαλλον θα την παθω σαν τους απεσταλμενους του Ξερξη στον Λεωνιδα μου φαινεται  :( :(

Αννους: Κοριτσια εμεις οι μπουρδελιαρηδες σας καλουμε να ανταλλαξετε αποψεις οσον αφορα την ελλεινη σας φυση
Ελλεεινιδες: καλε τι μας περασες εμας? πουτανες σαν αυτες που πηδατε?
Αννους: Μα ρε κοριτσια, μην μιλατε ετσι, μια δουλεια ειναι και αυτη, μην προσβαλλετε, σας παρακαλω!! This is madness!
Ελλεεινιδες: TΗΙS is Madness??? TΗΙS IS COSMOPOLITAN!

που να βγαλεις ακρη με δαυτες!
[/quote]

Έλα ρε Annoushάκη, είσαι άτομο υψηλής ευφυίας και θα βρεις τον τρόπο. Πάνω απ' όλα, πρέπει να τους εξηγήσεις ότι δεν πρέπει να κολάνε σε κλισέ (στον τίτλο του site μας π.χ. που σαφώς και θα τις ενοχλήσει, γιατί γενικά οι γυναίκες ψιλο-σιχαίνονται τους μπουρδελιάρηδες).

Πρέπει να τους εξηγήσεις ότι στο site μας η πλειοψηφία είναι μορφωμένοι και καλλιεργημένοι άντρες 25 - 35, κούκλοι εμφανισιακά και με οικονομική άνεση (το ιδανικό target group των ελεεινίδων, δηλαδή: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ!!!!). Θα εξηγήσεις ότι τα παιδιά εδώ είναι σωστά, ακέραιοι χαρακτήρες! Απλά, είναι μοναχούλια τους (αφού τα πλήγωσαν σε προηγούμενες σχέσεις τους κάποιες - λιγοστές - κακές Ελληνίδες) και τι να κάνουν τα παιδιά πάνω στις μεγάλες τους τις ταύλες πάνε μια - δυο φορές τον χρόνο (έτσι κομψά τα λένε τα πράγματα στις γυναίκες) και ανακουφίζονται σε lux οίκους ανοχής που -, επειδή τα παιδιά των ...ρδέλων.κομ έχουν επίπεδο - είναι πεντακάθαροι, μοσχομυρίζουνε, έχουν μέσα γυναίκες που είναι ψυχούλες αλλά "η άτιμη η μοίρα τις παρέσυρε εκεί" (σαν καλή ώρα αυτό το αυστριακό κτήνος που μάμαγε την κόρη του) και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Θέλει λίγο μπαλαμούτι η κατάσταση και αν όχι "μπαλαμούτι" τουλάχιστον έναν κάποιο εξωραισμό (όλοι οι άντρες που είμαστε ψημένοι στις γυναίκες το ξέρουμε αυτό)! Άμα τις "πιάσεις" συναισθηματικά τις γυναίκες σου δίνονται, σου ανοίγουνε καρδούλες, ψυχούλες κ.λ.π.

Πάντως, αν το παίξεις σωστά και μυριστούν οι γυναίκες γαμπρούς εδώ μέσα προβλέπω να γίνεται "γιούργια" από τη μεριά τους προς τα bourdela.com!

Υ.Γ Σου στέλνω τις διευθύνσεις με pm.  

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πρέπει να τους εξηγήσεις ότι στο site μας η πλειοψηφία είναι μορφωμένοι και καλλιεργημένοι άντρες 25 - 35, κούκλοι εμφανισιακά και με οικονομική άνεση (το ιδανικό target group των ελεεινίδων, δηλαδή: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ!!!!). Θα εξηγήσεις ότι τα παιδιά εδώ είναι σωστά, ακέραιοι χαρακτήρες! Απλά, είναι μοναχούλια τους και τι να κάνουν πάνω στις μεγάλες τους τις ταύλες πάνε μια - δυο φορές τον χρόνο (έτσι κομψά τα λένε τα πράγματα στις γυναίκες) και ξεθυμαίνουν σε κανένα lux οίκο ανοχής - που, επειδή τα παιδιά των ...ρδέλων.κομ έχουν επίπεδο είναι πεντακάθαρα, μοσχομυρίζουνε, έχουν μέσα γυναίκες που είναι ψυχούλες αλλά "η άτιμη η μοίρα της έφερε εκεί" (σαν καλή ώρα αυτό το αυστριακό κτήνος που μάμαγε την κόρη του) και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

αυτο ακριβως αποδεικνυει την ελεεινη τους φυση! :boobies:

καλα θα δω τι μπορω να κανω, θενκς για τα καλα σου λογια. Θα σου στειλω οταν βρω χρονο με πμ το 'αννουσιο μανιφεστο' ακα ποιες κανω γουστο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...αν μυριστούν οι γυναίκες γαμπρούς εδώ μέσα προβλέπω να γίνεται "γιούργια" από τη μεριά τους προς τα bourdela.com!

Εμείς εδώ σε τόσα παρεμφερή Θέματα λέμε πως μας τα ζαλίζουν... και ψάχνουμε τρόπους ν' απαλλαγούμε από δαύτες κι εσύ θες να μας τις μαζέψεις εδώ???
Σε τελική, όσοι γουστάρουν να μιλάνε με τις Ελλεεινίδες (μπας και καμακώσουν τελικά καμία... και γαμήσουν τζάμπα... τρομάρα τους) να πάνε στα sites που μαζεύοντε εκείνες... ΟΧΙ ΕΔΩ !!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=Duracell]
Εμείς εδώ σε τόσα παρεμφερή Θέματα λέμε πως μας τα ζαλίζουν... και ψάχνουμε τρόπους ν' απαλλαγούμε από δαύτες κι εσύ θες να μας τις μαζέψεις εδώ???
Σε τελική, όσοι γουστάρουν να μιλάνε με τις Ελλεεινίδες (μπας και καμακώσουν τελικά καμία... και γαμήσουν τζάμπα... τρομάρα τους) να πάνε στα sites που μαζεύοντε εκείνες... ΟΧΙ ΕΔΩ !!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!
[/quote]

Κοίτα, συναγωνιστή Duracell δεν ξέρω αν εκπροσωπείς την άποψη των διαχειριστών αυτού του site. Όμως, αργά ή γρήγορα έτσι θα γίνει, να είσαι βέβαιος! Δεν μπορεί ένα site που έχει απίστευτο αριθμό μελών (σχεδόν 50.000) και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες περιαστασιακούς επισκέπτες (χιλιάδες εκ των οποίων προφανώς πρέπει να είναι γυναίκες) να μείνει μονόπαντο και "αποστειρωμένο", χωρίς γυναίκες. Αφού το site αυτό δεν είναι αυστηρά "prive", αφού η θεματολογία του δεν είναι μόνο τα μπουρδέλα αλλά επεκτείνεται επί παντός επιστητού,  η ίδια η κοινωνία θα κάνει τα κουμάντα της και κάποια στιγμή - ειδικά με τους πρωτοφανείς ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται - θα πλημμυρίσει από γυναίκες! Βλέπεις, ότι αφορά σε πάρα πολλή κόσμο αυτόματα αφορά σε όλη την κοινωνία και αναπόφευκτα και στις γυναίκες!

Στην τελική, η σκέψη μου ήταν να έρθουν γυναίκες μόνο σε αυτό το topic, που έχουμε αναπτύξει ειδικά για τις ελεεινίδες. Τις έχουμε καταδικάσει τις Ελληνίδες χωρίς να έχουμε καν ακούσει τις απόψεις τους. Δεν γίνεται έτσι μονόπαντα....

Αν δεν γουστάρεις να συναντάς γυναίκες στα ...ρδέλα τότε απλά μην έρχεσαι σε αυτό το topic. Επίσης, αν εσύ από όλα αυτά κατάλαβες ότι όλη η δουλειά γίνεται για να κάνουμε καμάκι και να γαμήσουμε τσάμπα, τότε οι δυο μας μάλλον δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τις έχουμε καταδικάσει τις Ελληνίδες χωρίς να έχουμε καν ακούσει τις απόψεις τους. Δεν γίνεται έτσι μονόπαντα....

Γίνεται, πως δεν γίνεται. Λάκη εξήγησε στον κύριο το πως, please!
(και εγώ support)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ήμαρτον, ήμαρτον :priest:  Αν και τελευταία έχω γνωρίσει 3 (τρεις) Ελληνιδες καλές. Περιέργως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom