Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν τσακωνομαι, αρκει να μου αφηνουν τις ξανθιες  :sunglasses:
ΟΧΙΑ τι λέγαμε προ ολίγου;;;;;;;;;;;;;;;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

καριολόπουστα περσόναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αυτά τα πράγματα αγαπητέ δεν γίνονται δίχως μαύρο, ή άσπρο... Αλλιώς τα βλέπεις όλα καφέ όπως προανέφερες.....

Εννοώ οτι καλό είναι κανείς να επιδιώκει τα τριολέ αλλά να μην είναι σίγουρος οτι πάντα το τριολέ δουλεύει καλύτερα από το ζευγάρι.Γιατί το πρώτο είναι περίπλοκο,εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις καλά μια γκόμενα,πού να έχεις δύο μαζί?Θέλει εντελώς άλλη στάση γιατί σχεδόν πάντα η μία ζηλεύει την άλλη αν δεν έχει πάρει κανείς τα κατάλληλα μέτρα.
Για αυτό π.χ. άμα μιλάμε σε δυο γκόμενες ταυτόχρονα και επιζητάμε τριολέ,παίρνουμε τα χέρια τους και βάζουμε τη μία να σφίγγει τα χέρια της άλλης.Μετά θέλει ταυτόχρονο χάιδεμα,επιβραδύνσεις,διπλό μασάζ όπου η μία είναι ξαπλωμένη και δε βλέπει τι κάνουμε με την άλλη,ένα σωρό πράγματα.Εκτός αν οι γκόμενες είναι ήδη ζευγάρι οπότε τρώμε από τα έτοιμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εννοώ οτι καλό είναι κανείς να επιδιώκει τα τριολέ αλλά να μην είναι σίγουρος οτι πάντα το τριολέ δουλεύει καλύτερα από το ζευγάρι.Γιατί το πρώτο είναι περίπλοκο,εδώ δεν μπορείς να ελέγξεις καλά μια γκόμενα,πού να έχεις δύο μαζί?Θέλει εντελώς άλλη στάση γιατί σχεδόν πάντα η μία ζηλεύει την άλλη αν δεν έχει πάρει κανείς τα κατάλληλα μέτρα.
Για αυτό π.χ. άμα μιλάμε σε δυο γκόμενες ταυτόχρονα και επιζητάμε τριολέ,παίρνουμε τα χέρια τους και βάζουμε τη μία να σφίγγει τα χέρια της άλλης.Μετά θέλει ταυτόχρονο χάιδεμα,επιβραδύνσεις,διπλό μασάζ όπου η μία είναι ξαπλωμένη και δε βλέπει τι κάνουμε με την άλλη,ένα σωρό πράγματα.Εκτός αν οι γκόμενες είναι ήδη ζευγάρι οπότε τρώμε από τα έτοιμα.

Οταν δεν έχεις νεύρα κεντάς αδερφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπόκλισις γονυπετώς.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
καταρχας δεν μπαινουμε ποτε αναμεσα σε ζευγαρια!!νομος!
γενικα θελει μια αντιμετωπιση σαν να ειναι σιαμαιες κατι, πρεπει να τις εχεις κολλημενες οταν τις γαμας, δεν θα το αναπτυξω γιατι βαριεμαι.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ελα δω βρε ελλεινοαγγλεειδα να σε στρωσουμε που θελεις και τις ξανθιες!!μακρια απο τις ρωσιδες σε εφαγα!! :tickedoff: :tickedoff:

Τελικά παιδιά τα ίδια σκατά είμαστε άντρες - γυναίκες. Όπως οι γυναίκες πιστεύουν λαλακισμένα ότι άμα κάτσουν σε έναν gay θα τον κάνουν άντρα έτσι κι εμείς οι άντρες πιστεύουμε ότι άμα ρίξουμε μερικούς λούτσους σε μία bi γυναίκα αυτή θα δει ξαφνικά το φως το αληθινό και θα κόψει το πλακονούνι! Καμία σχέση....

Anoush από μένα το ελεύθερο στις ξανθιές! Μην δοκιμάσεις ποτέ να μου φας μελανούρι, όμως! 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καταρχας δεν μπαινουμε ποτε αναμεσα σε ζευγαρια!!νομος!
γενικα θελει μια αντιμετωπιση σαν να ειναι σιαμαιες κατι, πρεπει να τις εχεις κολλημενες οταν τις γαμας, δεν θα το αναπτυξω γιατι βαριεμαι.
και όταν τις γαμάς βαριέσαι;

Επισκέπτης
Τελικά παιδιά τα ίδια σκατά είμαστε άντρες - γυναίκες. Όπως οι γυναίκες πιστεύουν λαλακισμένα ότι άμα κάτσουν σε έναν gay θα τον κάνουν άντρα έτσι κι εμείς οι άντρες πιστεύουμε ότι άμα ρίξουμε μερικούς λούτσους σε μία bi γυναίκα αυτή θα δει ξαφνικά το φως το αληθινό και θα κόψει το πλακονούνι! Καμία σχέση....

Anoush από μένα το ελεύθερο στις ξανθιές! Μην δοκιμάσεις ποτέ να μου φας μελανούρι, όμως! 

αυτο το πραγμα εχω αρχισει να το πιστευω κ εγω...
-οπως δεν υπαρχουν αντρες οπως λενε ετσι δεν υπαρχουν κ γυναικες...
-οπως υπαρχουν χαζογκομενες ετσι υπαρχουν κ χαζοβλακες...
-οπως υπαρχουν αγαμητες ετσι υπαρχουν κ αγαμητοι...
-οπως υπαρχουν κ καλοι αντρες ετσι υπαρχουν κ καλες γυναικες
παντου τα βρισκεις αλλα μην τα ριχνουμε κ ολα στις γκομενες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

έχω δει να πλακώνεται λεσβία με γκόμενο για γκόμενα.
έχω δει να πλακώνεται μπάι με γκόμενα για γκόμενο.
να δω να πλακώνεται και μπάι με γκόμενο για γκόμενα και τι στον κόσμο....
Οταν κατέβεις από τις μουνάρες που γαμάς εκεί στην υγρασιά και βγεις με τον παλιό να μας προσκαλέσετε......Το μαύρο το κερνάω εγώ. Το μαύρο μάτι το κερνάτε αναμεταξύ σας.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τρωω ενα φοβερο μουνι και εδω!

Κοίτα για να μην παραξηγιόμαστε και να ξηγιόμαστε.....
Είχα σχέση με μπάι, είχε φιλία με μπάι, έχω γνωρίσει λεσβίες,
αλλά "ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΟΥΝΙ" μόνο από αρσενική λεσβία έχω ακούσει............
Τελικά τι είσαι πες μας. Μπάι, ή μπάι μπάι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μειώστε λίγο τα κωλομπαρώσσικα θα μας πάρουνε χαμπάρι :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα για να μην παραξηγιόμαστε και να ξηγιόμαστε.....
Είχα σχέση με μπάι, είχε φιλία με μπάι, έχω γνωρίσει λεσβίες,
αλλά "ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΟΥΝΙ" μόνο η αρσενική λεσβία έχω ακούσει............
Τελικά τι είσαι πες μας. Μπάι, ή μπάι μπάι; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ρε συναγωνιστή (φέρουμε και τον ίδιο βαθμό, είμαστε και οι δυο παλιοί που είμαστε αλλιώς)έχει τελικά τόσο σημασία αν η Anoush είναι bi ή αρσενική λεσβία; Γιατί τέτοιες διακρίσεις; Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε, άντρες - γυναίκες- gay - λεσβίες, όλους τα ίδια πράγματα μας πονάνε και όλοι θέλουμε λίγη ταύλα από αυτή τη μαμημένη ζωή (άλλος μπρος, άλλος πίσω, δικαίωμα του καθενός)!

Ειδικά η Anoush είναι συναγωνίστρια μας! Τρελαίνεται για νουνί, λατρεύει τα βυζιά και τους γυναικείους κώλους! Δικός μας άνθρωπος είναι! Προσωπικά - και χωρίς ποτέ να έχω διάθεση για διακρίσεις και έχοντας βιώσει πολλές λεζβίες που δεν με ξέρουν επιθετικές απέναντι μου (τουλάχιστον στην αρχή) - νοιώθω περισσότερο "δικό μου" έναν άνθρωπο που είναι μεν γυναίκα αλλά τρελαίνεται με το νουνί όσο και γω παρά με έναν άντρα gay (που θα φυλάω συνέχεια το λούτσο μου μαζί του, μήπως και με πιάσει στον ύπνο και μου τον πάρει κλαρίνο).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συναγωνιστή (φέρουμε και τον ίδιο βαθμό, είμαστε και οι δυο παλιοί που είμαστε αλλιώς)έχει τελικά τόσο σημασία αν η Anoush είναι bi ή αρσενική λεσβία; Γιατί τέτοιες διακρίσεις; Όλοι τα ίδια σκατά είμαστε, άντρες - γυναίκες- gay - λεσβίες, όλους τα ίδια πράγματα μας πονάνε και όλοι θέλουμε λίγη ταύλα από αυτή τη μαμημένη ζωή (άλλος μπρος, άλλος πίσω, δικαίωμα του καθενός)!

Ειδικά η Anoush είναι συναγωνίστρια μας! Τρελαίνεται για νουνί, λατρεύει τα βυζιά και τους γυναικείους κώλους! Δικός μας άνθρωπος είναι! Προσωπικά - και χωρίς ποτέ να έχω διάθεση για διακρίσεις και έχοντας βιώσει πολλές λεζβίες που δεν με ξέρουν επιθετικές απέναντι μου (τουλάχιστον στην αρχή) - νοιώθω περισσότερο "δικό μου" έναν άνθρωπο που είναι μεν γυναίκα αλλά τρελαίνεται με το νουνί όσο και γω παρά με έναν άντρα gay (που θα φυλάω συνέχεια το λούτσο μου μαζί του, μήπως και με πιάσει στον ύπνο και μου τον πάρει κλαρίνο).
περί ορέξεως κολοκυθόσπορος....
Δε γουστάρω βέβαια να συνδιαλλέγομαι με άτομα που για να μην τους κράξουν ή επειδή ντρέπονται δηλώνουν κάτι άλλο.
Η επιλεκτική και συγκεκαλυμμένη απελευθέρωση μου προκαλεί αλλεργία.
Είσαι μωρή; Δήλωσέ το και θα σε υπερασπιστώ με νύχια και με δόντια......
Αυτό το είμαι περίπου, λίγο έως πολύ, ημιαποβουτυρωμένο, χαμηλό σε λιπαρά, το φτύνω κατευθείαν.
Ο τρόπος που μιλά η συγκεκριμένη μόνο για μπάι δεν μου κόβει......
Στεγνή αρσένω λεσβία είναι και φοβάται το ξεχέσιμο εδώ μέσα... Απλά πράματα.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στεγνή αρσένω λεσβία είναι και φοβάται το ξεχέσιμο εδώ μέσα... Απλά πράματα
.

δεν φοβαμαι γιατι δεν ειμαι, και μαλλια μακρια μαυρα εχω, και καμπυλες και ολα. απλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ενα χωρο αντροκρατουμενο και να μην ειμαι ουαν οφ δε γκανκ. Ειμαι και παντρεμενη εδω και 3 χρονια  :) και ω ναι τον αγαπω. και ω ναι τρωμε μουνια μαζι  :2funny: :2funny: :2funny:

αμα νομιζεις τωρα εσυ οτι ειμαι λεσβω αρσενω κτλ τι να σου πω  :2funny: :2funny: :2funny: οσοι με ξερουν προσωπικα απο τπ σαιτ ξερουν.. δεν θα ασχοληθω, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ  :grin:  Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες επειδη φλερταρα την ΟΧΙΑ λιγο, ειναι εξυπνη κοπελα, ειναι ενδιαφερουσα! σορρυ αν αυτο σε ενοχλησε, δεν θα το ξανακανω :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλο λεω τα πραγματα ξεκαθαρα και αλλο απαντω σαν χαζογκομενιτσα, για να μην χαρακτηριστω λεσβω. σορρυ, αλλα μου αρεσουν οι καθαροι λογαριασμοι, τωρα αν αυτο στα ματια σου με κανει λιγοτερο γυναικα.. λυπαμαι μαλλον πρεπει να απολογηθω γιατι η πλειοψηφια τους ειναι ελλειινιδες  :'( αλλα ποτε δεν ημουν στερεοτυπικαλ, σορρυ  :sunglasses: Εχω δηλωσει απο την αρχη μπαι, φανταζομαι αυτο με κανει ΚΑΙ λεσβια. αλλα επειδη δηλαδη μου αρεσουν οι γκλαμουρατες γκομενες πρεπει να με καταδικασετε? Δεν μου αρεσουν οι ακραιες το εχω πει. Μου αρεσουν τα σεχυ Tomboys αλλα οχι τα Dykes. αυτο με κανει δηλαδη σοφτκορ? γουστα ειναι αυτα!

:2funny: :2funny: :2funny:

ελα τωρα μην χαλαμε τις καρδιες μας ρε περσονα, αφου σε συμπαθω και το ξερεις, μην γινεσαι επιθετικος  ;)

Ειδικά η Anoush είναι συναγωνίστρια μας! Τρελαίνεται για νουνί, λατρεύει τα βυζιά και τους γυναικείους κώλους! Δικός μας άνθρωπος είναι!

Σ'ευχαριστω ρε παλιε, και εγω ετσι αισθανομαι και θενκς  :grin: χαρισμα σου α μελανουρια!

ελα δω βρε ελλεινοαγγλεειδα να σε στρωσουμε που θελεις και τις ξανθιες!!μακρια απο τις ρωσιδες σε εφαγα!! 

ΟΧΙΙΙΙΙ ΟΧΙ τις ρωσσιδες...  :'( :'( :'( καλα, καλα, ιεραρχια, θα την πεφτω μονο στις κοκκινομαλλες με καρε ΟΚ? Ευτυχως δεν ειμαι ελλεεινοαγγλεειδα, ειμαι ελλεινο+ αλλες τρεις εθνικοτητες οχι αγγλιδα ευτυχως... ειναι χαλια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.

δεν φοβαμαι γιατι δεν ειμαι, και μαλλια μακρια μαυρα εχω, και καμπυλες και ολα. απλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε ενα χωρο αντροκρατουμενο και να μην ειμαι ουαν οφ δε γκανκ. Ειμαι και παντρεμενη εδω και 3 χρονια  :) και ω ναι τον αγαπω. και ω ναι τρωμε μουνια μαζι  :2funny: :2funny: :2funny:

αμα νομιζεις τωρα εσυ οτι ειμαι λεσβω αρσενω κτλ τι να σου πω  :2funny: :2funny: :2funny: οσοι με ξερουν προσωπικα απο τπ σαιτ ξερουν.. δεν θα ασχοληθω, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ  :grin:  Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες επειδη φλερταρα την ΟΧΙΑ λιγο, ειναι εξυπνη κοπελα, ειναι ενδιαφερουσα! σορρυ αν αυτο σε ενοχλησε, δεν θα το ξανακανω :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλο λεω τα πραγματα ξεκαθαρα και αλλο απαντω σαν χαζογκομενιτσα, για να μην χαρακτηριστω λεσβω. σορρυ, αλλα μου αρεσουν οι καθαροι λογαριασμοι, τωρα αν αυτο στα ματια σου με κανει λιγοτερο γυναικα.. λυπαμαι μαλλον πρεπει να απολογηθω γιατι η πλειοψηφια τους ειναι ελλειινιδες  :'( αλλα ποτε δεν ημουν στερεοτυπικαλ, σορρυ  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny:

ελα τωρα μην χαλαμε τις καρδιες μας ρε περσονα, αφου σε συμπαθω και το ξερεις, μην γινεσαι επιθετικος  ;)

1.
Δεν θα με πείραζε καθόλου να είσαι αρσένω λεσβία. Η ακόμα κι αν είσαι.
2.
Το ότι είσαι παντρεμένη 3 χρόνια ΔΕΝ αναιρεί το 1.
Εχουν δει τα ματάκια μου........
3.
Η γκόμενά μου μπαίνει στο μπουρδέλα τελεία κομ, γμνωρίζει τι μουνιά εχω γαμήσει, διαβάζει ότι μαλακία γράφω, ξέρει τι αλήτης είμαι και εξακολουθεί να με θέλει.
Λες μετά από όλα αυτά να με πειράζει γιατί φλερτάρεις με τη γκόμενά μου;
Που είναι η ζήλεια ΟΕΟ; Με την ΟΧΙΑ η σχέση μας είναι σε άλλο επίπεδο, άλλη διάσταση. Δεν έχεις ελπίδα καμμιά.......
Σεξουαλικά δεν ξέρω, αλλά το μυαλό όσο υπάρχω δεν θα το γαμήσεις............
Για τις λεσβίες έχωβ μια συμπάθεια. ΤΟυς λείπει το εξάρτημα και αυτό τις κάνει πολύ συμπαθητικές και αντικείμενο προς μελέτη.
4.
"δεν μου αρεσει να μπαινω σε ενα χωρο αντροκρατουμενο και να μην ειμαι ουαν οφ δε γκανκ"
Μα αυτό ακριβώς έκανες στο πόστ που σχολίασα.
5.
Δε χρειάζεται να απολογείσαι το ξέρω ότι με γουστάρεις τρελλά.
Ασε που άμα με έχεις από κοντά δε θα χάσεις....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ξέρεις εσύ... τροφή και δηλητήριο......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom