ποιος ξερει τι εκανες χθες βραδυ?
γιατι μιλας σε αυτη?
γιατι σε κοιταει αυτη?
τι? βλεπεις τσοντες! δεν ειναι φυσιολογικο!
καλα σου αρεσει αυτη η ξεκωλη η στεφανιδου?
εχω κανει μονο πρωκτικο με τον πρωην καλο μου που τον αγαπουσα για 3 χρονια.
η μαμα ειπε μας περιμενει την κυριακη, βαλε πουκαμισο.
Ο μπαμπας μου... ειναι ο Σουπερμαν.
σε βλεπω σαν φιλο/η
δεν ειμαι για σχεση τωρα (αλλα προσπαθω να τα φτιαξω με τον κολλητο σου)
γιατι ειχες κλειστο το κινητο?
εχασα την παρθενια μου στα 24.
εεεεεεεεεεεεεελα μωρεεεεεεεεεεεεε
ζουζουνακι, γλυκουλινι, αγαπουλινι, τσουτσουνουλινι
που θα με πας σημερα?
γιατι κοιτας τον κωλο της κολλητης μου (η κολλητη σου ριχνεται στο μεταξυ, αν ηδη δεν στην εχει πεσει)
παλι με τους φιλους σου?
δεν τον παω τον φιλο σου τον ταδε (εχουν ηδη πηδηχτει, η την ειπε χοντροκωλα και το εμαθε)
μμμ σιγα μην κανω παρεα με τις πουτανες τις ρωσσιδες
ελα να με παρεις απο το σπιτι(εχει αυτοκινητο και δεν δουλευει ολη μερα)
τι αυτοκινητο εχεις?
που θα με πας διακοπες?
τι κινητο εχεις?
με ποσες εχεις παει?
με ποια ησουνα χθες?
εγω αγαπη μου δεν ειμαι σαν τις στριππερ εκει που πας.
πες μου ποσο μ'αγαπαααααααααααααααααααααααααααααας (με ναζι αλα βουγιουκλακη)
ακου να σου πωωωωωωωω, ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ.....
και αλλα ομορφα.
Κοίτα αυτά είναι τα κλασσικά τεστ που κάνουν οι γκόμενες.Το θέμα είναι να μην απαντάς ακριβώς σε αυτό που ρωτάνε,να μην απαντάς λογικά διότι την πάτησες.Ετσι ενεργοποιείς το λογικό τμήμα του εγκεφάλου τους που τις κάνει να αμυνθούν στην προοπτική του σεξ.Οπότε απαντάς αναστρέφοντας τη λογική των τεστ ή λες αυτό που θέλουν να ακούσουν.Γιατί αυτές κάνουν τα τεστ για να απενεχοποιηθούν,να πουν δηλαδή μετά δεν έφταιγα εγώ αλλά αυτός που με αποπλάνησε.Εάν εσύ περάσεις τα τεστ,αυτή νιώθει απενεχοποιημένη γιατί η ασπίδα της έπεσε.Και έτσι μετά μπορεί να δικαιολογηθεί χωρίς τύψεις.
Ας πούμε αν ρωτήσει,ποιος ξέρει τι έκανες χτες το βράδυ?απαντάς συνεχώς σε σκεφτόμουνα,μου έλειπες,διαρκώς ένιωθα στενοχωρημένος που δεν ήμουνα μαζί σου,σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου,δεν απαντάς λογικά αλλά λες αυτό που θέλει να ακούσει.Η απαντάς εσύ τι έκανες χτες το βράδυ οπότε αναστρέφεις το πλαίσιο και τη βάζεις να απολογηθεί,οπότε καταλαβαίνει το άτοπο της κατηγορίας της.
Αν ρωτήσει γιατί μιλάς σε αυτή?απαντάς είναι αλήθεια οτι ξέρω κάποιες κοπέλες,για καμιά όμως δε νιώθω κάτι το ιδιαίτερο όπως νιώθω για εσένα.Με αυτές δεν επικοινωνώ ψυχικά.Η απαντάς,σε είδα να μιλάς με κάτι άντρες,ποιοι ήταν αυτοί?Με κάνεις συνέχεια να ζηλεύω.
Αν σου πει γιατί σε κοιτάει αυτή,μπορείς να κάνεις χιούμορ και να πεις.Είμαι τόσο δημοφιλής.Ολα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω μου.Τι θα γίνει τέλος πάντων?Νιώθω αυτό το απαίσιο επιθετικό βλέμμα των γυναικών πάνω μου,έτοιμο να με κατασπαράξει.
Αν σου πει,τι βλέπεις τσόντες,λες εμένα όλα αυτά δε μου λένε τίποτα όταν απουσιάζει το πραγματικό αίσθημα.Μου αρέσουν οι αισθηματικές ταινίες γιατί θέλω να βλέπω τις εκφράσεις πάθους των ηθοποιών.Τώρα άμα θέλεις να μάθεις καμιά τεχνική,μπορεί να σου δείξω λίγο πορνό.Οπότε ή θα γελάσει και θα πει όχι,όχι ή θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον και θα αρχίσει να μιλάει για τσόντες γιατί η ερώτηση αυτή ήταν ένα τεστ για να σε δοκιμάσει,να δει αν έχεις το θάρρος να παραδεχτείς την αλήθεια,να δει το βαθμό διαστροφής σου να τεστάρει τα όριά σου και ένα σωρό ακόμα πράγματα.εκεί πρέπει να την κόψεις τη γκόμενα για να δεις πώς σκέφτεται.
Καλά σου αρέσει αυτή η ξέκωλη η Στεφανίδου?Εδώ θέλει να την παινέψεις.Λες,μωρό μου καμία δεν μπορεί να συγκριθεί σε ομορφιά μαζί σου.Οταν σε βλέπω,λιώνω.
Οταν λέει έχω κάνει πρωκτικό μόνο με τον τάδε,θέλει να δει πώς θα αντιδράσεις,αν είσαι έτοιμος για σεξ,αν έχεις κρυφές διαστροφές,αν θυμώσεις που είχε κολλητό και τον συγκρίνει μαζί σου,χίλια δυο πράγματα.Οπότε λες κάτι σαν έχω δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ και δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε.Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το κατάλληλο άτομο.Οπότε γυρίζεις την εκτίμηση στις δικές της ικανότητες και αυτή πρέπει να αναδειχθεί απέναντί σου.
Αν συ πει για τη μαμά της κτλ,θέλει να διερευνήσει τις προοπτικές γάμου,να δει αν είσαι αληθινός,αν μπορείς να παρουσιαστείς ή στην πραγματικότητα τρέμεις και είσαι βήτα κτλ.Οπότε απαντάς κανονικά π.χ. ποιο πουκάμισο λες να μου πάει?
Αν σου πει σε βλέπω σα φίλο,την πούτσισες.Αυτό σημαίνει οτι δεν νιώθει καμιά έλξη για εσένα.Εχεις ποσγειωθεί στη χώρα του ας μείνουμε φίλοι,άρα τίποτα παραπάνω δεν είναι δυνατό.Λες έχω αρκετές φίλες,δε χρειάζομαι και άλλες, γιατί είναι ματαιοπονία να συνεχίσεις.
κτλ,κτλ.Αμα είσαι έμπειρος,αυτά τα έχεις ακούσει δεκάδες φορές,οπότε ξέρεις τι θέλουν να πουν και να ακούσουν και απαντάς αυτόματα.Αυτές δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν οτι ο λόγος που περνάς τα τεστ είναι οτι έχεις πηδήξει δεκάδες πριν από αυτές και οτι και αυτές δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ μέχρι την επόμενη.Είναι το κλασσικό λάθος των γυναικών να γουστάρουν αυτούς που πάντα τις εγκαταλείπουν.
[/quote]