Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παλιε, ναι βριζω και εγω (αν και κατα το ημισυ ελλεεινιδα)

Πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ γίνεται κάτι πολύ σοβαρό, κάτι στο οποίο μετέχουν πολλοί και σοβαροί άνθρωποι (για να μην τους πούμε ότι εδώ θα συναντήσουν και εκατοντάδες κούκλους)! Θα κάνουμε καλό στις γυναίκες μας, θα κάνουμε καλό σε εμάς τους ίδιους και θα καταλάβουμε - πάνω απ' όλα - αν είναι στραβός ο γυαλός ή αν εμείς στραβά αρμενίζουμε.... 

συμφωνω 100% και οι κοπελες που ειναι εδω (και μενουν)ειναι προς τιμην τους   

whitey τι κανεις αδερφουλη? <3

*φιλακι*

στειλε κανα πμ με νιουζ απο το μωρο σου το απιστευτο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=Whitey]
Στο οτι καθεσαι και γενικευεις ,και επιτιθεσαι και προσωπικα σε ατομο χωρις να ξερεις ποιες ειναι οι αποψεις του.
[/quote]

Και συ γενίκευσες και επιτέθηκες σε μένα χωρίς καν να έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις τις απόψεις μου!

Θες μήπως να το παίξεις ο "σωτήρας" για να εντυπωσιάσεις την κοπέλα; Αυτά κάνετε και τις χαλάτε τις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα! Και ενώ έχω κάνει πρόσκληση για διάλογο αντρών - γυναικών παραπάνω δεν σε απασχόλησε καθόλου να μπεις να απαντήσεις αλλά μπήκες στο τσακ-μπαμ για να γίνεις ο συνήγορος της Annoush! Την ρώτησες την κοπέλα αν το χρειάζεται;

Μία κοπέλα που έχει το τσαγανό να εγγραφεί στα bourdela.com φαντάζομαι ότι δεν κολώνει να απαντήσει σε κάποιον, αν πιστεύει ότι την έχει προσβάλει! Ας μου απαντήσει λοιπόν η Annoush αν την πρόσβαλα!

Επισκέπτης
Και συ γενίκευσες και επιτέθηκες σε μένα χωρίς καν να έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις τις απόψεις μου!

Θες μήπως να το παίξεις ο "σωτήρας" για να εντυπωσιάσεις την κοπέλα; Αυτά κάνετε και τις χαλάτε τις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα! Και ενώ έχω κάνει πρόσκληση για διάλογο αντρών - γυναικών παραπάνω δεν σε απασχόλησε καθόλου να μπεις να απαντήσεις αλλά μπήκες στο τσακ-μπαμ για να γίνεις ο συνήγορος της Annoush! Την ρώτησες την κοπέλα αν το χρειάζεται;

Μία κοπέλα που έχει το τσαγανό να εγγραφεί στα bourdela.com φαντάζομαι ότι δεν κολώνει να απαντήσει σε κάποιον, αν πιστεύει ότι την έχει προσβάλει! Ας μου απαντήσει λοιπόν η Annoush αν την πρόσβαλα!

φιλε εχθροι δεν ειμαστε με τις γυναικες....δεν ειμαστε αντιπαλοι που πρασπαθουμε να τους εξολοθρευσουμε...το οτι την προσταυτευει δεν σημαινει οτι την χαλαει οπως κ να το κανουμε η γυναικα θεωρητικα ειναι πιο αδυναμη κ δεν μπορει κ να σου πει κ πολλα πραγματα κ δεν μιλαω για το ιντερνετ γενικα μιλαω....τις αποψεις σου δεν τις εχω διαβασει εγω καθως τερασται κειμενα βαριεμαι να τα διαβασω αλλα για να χαλασουν οι γυναικες παει να πει οτι χαλασανε κ οι αντρες...ουτε εσυ βεβαια εχεις διαβασει τις αποψεις της ανουυς καθως εανν διαβασεις φαινονται απο τις απαντησεις της οτι δεν εχει καμια σχεση με ολες τις υπολοιπες

Επισκέπτης
στειλε κανα πμ με νιουζ απο το μωρο σου το απιστευτο

μ αρεσει που το εχεις πει σε ολο το σαιτ κ ηθελες ντε κ καλα να σβηνω κ τα πμ μπας κ το δει κανενας η το δημοσιευσω σε κανεναν κ σε πειραζε μην πω σε κανεναν τιποτα

Επισκέπτης
Και όμως, δεν βλέπω καμία κίνηση. Ο ένας συναγωνιστής λέει: "σιγά μην γίνει τίποτα"! Ο άλλος συναγωνιστής λέει "μα τι λαλακίες λέει αυτός, σιγά μην του κάνω τη χάρη"! Ο παράλλος συναγωνιστής δεν τολμάει καν να ανοίξει τέτοιο θέμα σε γυναίκα, ούτε καν στην τάνα που μαμάει!!!

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι προσπαθούν και πιστεύω ότι τελικά θα γίνει φάση. Αν όμως οι πιο πολλοί δεν προσπαθούν τότε κάτι σημαίνει αυτό! Και τι σημαίνει ωρέ παλληκάρια; Ότι είμαστε το ίδιο "βολεμένοι", μίζεροι και κουτοπόνηροι με τις Ελληνίδες, που κατηγορούμε! Το πρόσωπο τους είναι καθρέπτης του δικού μας προσώπου! Είμαστε τόσο ελεεινοί όσο οι ελεεινίδες!   

Φοβερή η ιδέα σου μεγάλε.
Ειδικά για εμάς τους παντρεμένους!
Να φέρω π.χ. τη γυναίκα μου, να διαβάσει τις κριτικές που έκανα σε κοπέλες από μασατζίδικα ή CG , να δεί πόσα έχω σκάσει σε πουτάνες.Να δει και τα pm που έχουμε ανταλλάξει με φίλους από εδώ, που ανταλλάζαμε τηλέφωνα για πουτάνες, κάποιες από τις οποίες πίπωνα π.χ. όταν πήγαινα για μπομπονιέρες ή κουστούμι γαμπριάτικο!
Όλα προκειμένου να γίνει διάλογος.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι γκόμενες σε αυτόν τον τόπο είναι και ειλικρινείς!
Π.χ. οι καργιόλες θα έρθουν εδώ και θα ομολογήσουν ότι προτιμούν τον κοντό-χοντρό-μεσόκοπο-κουβά επειδή έχει πόρσε και φράγκα από το λεβέντη-πλην-μπατήρη-μπουρδελιάρη!

Και ο κόσμος μας θα γίνει όμορφος κι αγγελικά πλασμένος ...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=mou_aresi_h_mounila]
....τεραστια κειμενα βαριεμαι να τα διαβασω.... ουτε εσυ βεβαια εχεις διαβασει τις αποψεις της ανουυς καθως εανν διαβασεις φαινονται απο τις απαντησεις της οτι δεν εχει καμια σχεση με ολες τις υπολοιπες
[/quote]

Πώς να τις διαβάσω ρε φίλε, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε ένα link δεν δίνει η κοπέλα - και αυτό της είπα να κάνει!

Εσύ βαριέσαι γενικά να διαβάζεις έστω και επί μέρους κείμενα και γω είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω 120τόσες γεμάτες με δεκάδες δημοσιεύσεις η κάθε μία ιστοσελίδες μπας και βρω τις απόψεις της Annoush (που στην τελική αυτές έψαχνα)?

Και επειδή προφανώς δεν έχεις διαβάσει τις δημοσιεύσεις μου, θα καταλάβαινες ότι προσωπικά κάθε άλλο παρά εχθρούς θεωρώ τις γυναίκες! Ίσα - ίσα κάνω προσπάθεια να κάνουμε διάλογο μαζί τους! 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=lakis33]
Να φέρω π.χ. τη γυναίκα μου, να διαβάσει τις κριτικές που έκανα σε κοπέλες από μασατζίδικα ή CG , να δεί πόσα έχω σκάσει σε πουτάνες.Να δει και τα pm που έχουμε ανταλλάξει με φίλους από εδώ, που ανταλλάζαμε τηλέφωνα για πουτάνες, κάποιες από τις οποίες πίπωνα π.χ. όταν πήγαινα για μπομπονιέρες ή κουστούμι γαμπριάτικο!
Π.χ. οι καργιόλες θα έρθουν εδώ και θα ομολογήσουν ότι προτιμούν τον κοντό-χοντρό-μεσόκοπο-κουβά επειδή έχει πόρσε και φράγκα από το λεβέντη-πλην-μπατήρη-μπουρδελιάρη!
[/quote]

Και ποιος σου είπε ρε μεγάλε να καλέσεις εδώ τη γυναίκα σου; Σε γυναικοκρατούμενα sites είπα να γράψει ο καθένας μας και να καλέσει γυναίκες εδώ! Και επίσης, να μιλήσει σε καμιά προχωρημένη κολλητή (αν έχει τέτοια). Και δεν χρειάζεται να πει κανένας μας στις γυναίκες που θα καλέσει εδώ το ψευδώνυμο του! Αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό!

Και ναι, κι αυτό που λες έχει σημασία! Έχει σημασία να μας το πούνε νέτα - σκέτα εδώ ότι προτιμούν τον κοντό-χοντρό-μεσόκοπο-κουβά επειδή έχει πόρσε και φράγκα από το λεβέντη-πλην-μπατήρη-μπουρδελιάρη! Δεν γίνεται να τις καταδικάζουμε χωρίς να ακούμε τη δική τους άποψη!

Επισκέπτης
Και ναι, κι αυτό που λες έχει σημασία! Έχει σημασία να μας το πούνε νέτα - σκέτα εδώ ότι προτιμούν τον κοντό-χοντρό-μεσόκοπο-κουβά επειδή έχει πόρσε και φράγκα από το λεβέντη-πλην-μπατήρη-μπουρδελιάρη! Δεν γίνεται να τις καταδικάζουμε χωρίς να ακούμε τη δική τους άποψη!

εκτος οτι δεν προκειται να το παραδεχτουνε οι περισσοτερες καθως θα πουν χιλια αλλα δυο δεν εχει καμια σημασια φιλε μου....σημασια εχει αυτες που εχουν τετοια μυαλα να της βλεπεις εσυ,εγω η στην τελικη αυτοι που μπορουν σαν κρεατα κ οχι σαν ανθρωπους κ να μπορουν να εκτιμησουν την γυναικα που θα τους σεβαστει θα τους αγαπησει κ θα την ενδιαφερει ειτε η οικογενεια της εαν την παντρευτεις ειτε εσενα εαν εχετε σχεση....γυναικες που κοιτανε οπως ειπατε τους μεσοκοπους με την πορσε κ με τα λεφτα ειναι γκομενες της ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΣΑΣ κ μονο εαν τις δουμε ετσι θα καταλαβουν τι ειναι...ελα μου ντε ομως που στη θεωρια ολοι αυτα λενε κ στην πραξη οχι μονο τους δινουν παραπανω αξια αλλα τις κανουν κ ΚΥΡΙΕΣ....εγω δεν θελω να συζητησω με καμια απο δαυτες καλα κανουν οτι κανουν αλλα τετοιου ειδους ανθρωποι για εμενα δεν εχουν καμια αξια

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

οχι ρε συ παλιε δεν με προσεβαλες καθολου! ουτε τα παιρνω γενικως με κανεναν, αγαπω το σαιτ και ολους εδω μεσα, αντε να τσακωθω για τα πολιτικα. Με τετοια δεν προσβαλλομαι, θα ηταν χαζο απο μερους μου! Εψαχνα χθες βραδυ να βρω λινκ αλλα με πηρε ο υπνος  :- αν ψαξεις στα ποστ μου θα δεις μερικα, θα ψαξω και εγω στα πιο ακραια και καποια στιγμη θα στα κοπυ πειστ ;)

Ο whitey και εγω ειμαστε φιλοι καιρο τωρα, μην τον παρεξηγεις ειναι πολυ καλο παιδι και τον εκτιμω ιδιαιτερα. Σιγουρα δεν προσπαθει να μἐντυπωσιασει και μαλλον σου εκανε πλακα

μουνιλα, μαλλον δεν λεμε την ιδια κοπελα  ;) ειναι και καρδιοκατακτητης ο whitey  :sunglasses: οπως και ολοι μας εδω μεσα-- ελπιζω και εγω (sorry girls, I only date models)

εν μερει εχει δικιο ο ανθρωπος, μπορει να εχει προβλημα με την γυναικα του. προσωπικα πιστευω οτι ειναι καλυτερα οι γυναικες να ξερουν τι τους γινεται, εγω ετσι τα συμφωνησα με τον δικο μου αντρα-- του ειπα μουνακια εγω?? χαλαλι, μουνακια και εσυ  ;)  (δεν κανω πλακα)

μην τσακωνεστε, αντρες ενωμενοι ποτε νικημενοι!

rainbowkiss

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Και γιατι ετρεχες για γαμπριατικο αφου ηθελες και θελεις να τα σκας στις πουτανες; Η τουλαχιστον ας της εκανες αυτη την εξηγηση νωρις ετσι ωστε να της δωσεις την ευκαιρια να το δεχτει ή να σε απορριψει. Εσυ απλως πηρες την αποφαση για εκεινη, της το κρυβεις και μετα παραπονιεσαι οτι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος. Ε, οχι δεν ειναι αφου υπαρχουν αντρες που φερονται στις γυναικες ετσι. Τις καταργεις την επιλογη, που θα επρεπε να ειναι δικη της, αν θελει ή δεν θελει να ειναι με μπουρδελιαρη. Το ιδιο κανουν και εκεινες ετσι, μην κοροιδευομαστε... Πολλες κρυβουν και τις δικες τους ορεξεις... Ή μηπως πιστευεις οτι η γυναικα σου δεν τρελαινεται απο καυλα μπροστα σε ενα γκομενο του γουστου της. Η δεν θα ηθελε τον ιδιο γκομενο να της κανει ο,τι θελει στο κρεββατι χωρις να διατρεχει τον κυνδινο να την πει πουτανα, ανωμαλη κτλ. που οι ελλεεινοι ελληνες θα εσπευδαν να τη χαρακτηρισουν.
Εδω και εσυ λες οτι αυτη που προτιμα μια ζωη ανετη με εναν αντρα που θα τη λατρευει απο μια ζωη που θα τρεχει μονιμα και θα εχει εναν αντρα ωραιο μεν αλλα αδιαφορο (αφου θα πηγαινει με πουτανες αντι να γαμαει τη γυναικα του) ειναι πουτανα. Γιατι δηλαδη ειναι ετσι; Ο καθε ενας κανει της επιλογες του. Εσυ αν θελεις διαλεξε τον παιδαρο!! Αλλα και εσυ το ιδιο κανεις. Επιλεγεις την ησυχη γυναικουλα σου για ασφαλεια, για να σου κανει παιδια, να σιδερωνει τα πουκαμισα και να σου φτιαχνει φασολαδες και να την τρεχει η μανα σου και μετα τα ακουμπας στις πραγματικες πουτανες. Αλλου τρως αλλου πινεις, αλλου πας και το δινεις που λενε...Και μαλιστα λες οτι σου τρωνε και πολλα!

Δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου, ουτε και λεω γιατι να πηγαινεις σε πουτανες. Καλα κανεις, εχεις τους λογους σου. Απλως θελω να σου πω οτι και εσυ την ανεση σου επιλεγεις, διοτι ξερεις οτι θα ειναι δυσκολο να βρεις γυναικα (οχι ελληνιδα, γενικοτερα) που οχι μονο να αποδεχεται οτι θα πηγαινεις και με αλλες αλλα και εκεινη να μενει απραγη και να μην εχει αλλες αξιωσεις. Κοινως, για μαλακες ψαχνεις;;;

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ξανα-ποσταρω παλαιοτερο θρεντ με ερωτησεις ελληνιδας (σαρκασμος)

ποιος ξερει τι εκανες χθες βραδυ?
γιατι μιλας σε αυτη?
γιατι σε κοιταει αυτη?
τι? βλεπεις τσοντες! δεν ειναι φυσιολογικο!
καλα σου αρεσει αυτη η ξεκωλη η στεφανιδου?
εχω κανει μονο πρωκτικο με τον πρωην καλο μου που τον αγαπουσα για 3 χρονια.
η μαμα ειπε μας περιμενει την κυριακη, βαλε πουκαμισο.
Ο μπαμπας μου... ειναι ο Σουπερμαν.
σε βλεπω σαν φιλο/η
δεν ειμαι για σχεση τωρα (αλλα προσπαθω να τα φτιαξω με τον κολλητο σου)
γιατι ειχες κλειστο το κινητο?
εχασα την παρθενια μου στα 24.
εεεεεεεεεεεεεελα μωρεεεεεεεεεεεεε
ζουζουνακι, γλυκουλινι, αγαπουλινι, τσουτσουνουλινι
που θα με πας σημερα?
γιατι κοιτας τον κωλο της κολλητης μου (η κολλητη σου ριχνεται στο μεταξυ, αν ηδη δεν στην εχει πεσει)
παλι με τους φιλους σου?
δεν τον παω τον φιλο σου τον ταδε (εχουν ηδη πηδηχτει, η την ειπε χοντροκωλα και το εμαθε)
μμμ σιγα μην κανω παρεα με τις πουτανες τις ρωσσιδες
ελα να με παρεις απο το σπιτι(εχει αυτοκινητο και δεν δουλευει ολη μερα)
τι αυτοκινητο εχεις?
που θα με πας διακοπες?
τι κινητο εχεις?
με ποσες εχεις παει?
με ποια ησουνα χθες?
εγω αγαπη μου δεν ειμαι σαν τις στριππερ εκει που πας.
πες μου ποσο μ'αγαπαααααααααααααααααααααααααααααας (με ναζι αλα βουγιουκλακη)
ακου να σου πωωωωωωωω, ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ.....

και αλλα ομορφα.

ΥΓ. εχω πει παμπολλες φορες οτι δυο φορες εχω μπλεξει με ελληνιδα. Η μια ηταν καραπουταναρα και η αλλη μου τα πρηζε 24/7. πολυ ωραιες κοπελες και οι δυο... αλλα τι τα θες, τωρα εχω μπλεξει με μια πολωνο-αγγλιδα και εχω βρει την υγεια μου. και ο συζυγος επισης διοτι δεν του βγαζει γλωσσα. Αυτα.

και θα πω το εξης, για την καταντια των γυναικων φταει η οικογενεια. Η μανα που λεει, κοριτσακι μου κοιτα να βρεις τον καλο τον γαμπρο με τα λεφτα, οχι σαν εμενα που πηρα τον πατερα σου, και ο μπαμπακουλης που νομιζει οτι η κορη του πρεπει να αισθανεται σαν την πριγκηπισσα και να παχαινει ο κωλος της απο το καθισιο. Ευτυχως, εμενα δεν ηταν ετσι κανενας απο τους δυο. Με τους αγορια οι γονεις ειναι πιο σκληροι συνηθως (οχι παντα)

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ποιος ξερει τι εκανες χθες βραδυ?
γιατι μιλας σε αυτη?
γιατι σε κοιταει αυτη?
τι? βλεπεις τσοντες! δεν ειναι φυσιολογικο!
καλα σου αρεσει αυτη η ξεκωλη η στεφανιδου?
εχω κανει μονο πρωκτικο με τον πρωην καλο μου που τον αγαπουσα για 3 χρονια.
η μαμα ειπε μας περιμενει την κυριακη, βαλε πουκαμισο.
Ο μπαμπας μου... ειναι ο Σουπερμαν.
σε βλεπω σαν φιλο/η
δεν ειμαι για σχεση τωρα (αλλα προσπαθω να τα φτιαξω με τον κολλητο σου)
γιατι ειχες κλειστο το κινητο?
εχασα την παρθενια μου στα 24.
εεεεεεεεεεεεεελα μωρεεεεεεεεεεεεε
ζουζουνακι, γλυκουλινι, αγαπουλινι, τσουτσουνουλινι
που θα με πας σημερα?
γιατι κοιτας τον κωλο της κολλητης μου (η κολλητη σου ριχνεται στο μεταξυ, αν ηδη δεν στην εχει πεσει)
παλι με τους φιλους σου?
δεν τον παω τον φιλο σου τον ταδε (εχουν ηδη πηδηχτει, η την ειπε χοντροκωλα και το εμαθε)
μμμ σιγα μην κανω παρεα με τις πουτανες τις ρωσσιδες
ελα να με παρεις απο το σπιτι(εχει αυτοκινητο και δεν δουλευει ολη μερα)
τι αυτοκινητο εχεις?
που θα με πας διακοπες?
τι κινητο εχεις?
με ποσες εχεις παει?
με ποια ησουνα χθες?
εγω αγαπη μου δεν ειμαι σαν τις στριππερ εκει που πας.
πες μου ποσο μ'αγαπαααααααααααααααααααααααααααααας (με ναζι αλα βουγιουκλακη)
ακου να σου πωωωωωωωω, ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ.....

και αλλα ομορφα.

Κοίτα αυτά είναι τα κλασσικά τεστ που κάνουν οι γκόμενες.Το θέμα είναι να μην απαντάς ακριβώς σε αυτό που ρωτάνε,να μην απαντάς λογικά διότι την πάτησες.Ετσι ενεργοποιείς το λογικό τμήμα του εγκεφάλου τους που τις κάνει να αμυνθούν στην προοπτική του σεξ.Οπότε απαντάς αναστρέφοντας τη λογική των τεστ ή λες αυτό που θέλουν να ακούσουν.Γιατί αυτές κάνουν τα τεστ για να απενεχοποιηθούν,να πουν δηλαδή μετά δεν έφταιγα εγώ αλλά αυτός που με αποπλάνησε.Εάν εσύ περάσεις τα τεστ,αυτή νιώθει απενεχοποιημένη γιατί η ασπίδα της έπεσε.Και έτσι μετά μπορεί να δικαιολογηθεί χωρίς τύψεις.

Ας πούμε αν ρωτήσει,ποιος ξέρει τι έκανες χτες το βράδυ?απαντάς συνεχώς σε σκεφτόμουνα,μου έλειπες,διαρκώς ένιωθα στενοχωρημένος που δεν ήμουνα μαζί σου,σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου,δεν απαντάς λογικά αλλά λες αυτό που θέλει να ακούσει.Η απαντάς εσύ τι έκανες χτες το βράδυ οπότε αναστρέφεις το πλαίσιο και τη βάζεις να απολογηθεί,οπότε καταλαβαίνει το άτοπο της κατηγορίας της.
Αν ρωτήσει γιατί μιλάς σε αυτή?απαντάς είναι αλήθεια οτι ξέρω κάποιες κοπέλες,για καμιά όμως δε νιώθω κάτι το ιδιαίτερο όπως νιώθω για εσένα.Με αυτές δεν επικοινωνώ ψυχικά.Η απαντάς,σε είδα να μιλάς με κάτι άντρες,ποιοι ήταν αυτοί?Με κάνεις συνέχεια να ζηλεύω.
Αν σου πει γιατί σε κοιτάει αυτή,μπορείς να κάνεις χιούμορ και να πεις.Είμαι τόσο δημοφιλής.Ολα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω μου.Τι θα γίνει τέλος πάντων?Νιώθω αυτό το απαίσιο επιθετικό βλέμμα των γυναικών πάνω μου,έτοιμο να με κατασπαράξει.
Αν σου πει,τι βλέπεις τσόντες,λες εμένα όλα αυτά δε μου λένε τίποτα όταν απουσιάζει το πραγματικό αίσθημα.Μου αρέσουν οι αισθηματικές ταινίες γιατί θέλω να βλέπω τις εκφράσεις πάθους των ηθοποιών.Τώρα άμα θέλεις να μάθεις καμιά τεχνική,μπορεί να σου δείξω λίγο πορνό.Οπότε ή θα γελάσει και θα πει όχι,όχι ή θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον και θα αρχίσει να μιλάει για τσόντες γιατί η ερώτηση αυτή ήταν ένα τεστ για να σε δοκιμάσει,να δει αν έχεις το θάρρος να παραδεχτείς την αλήθεια,να δει το βαθμό διαστροφής σου να τεστάρει τα όριά σου και ένα σωρό ακόμα πράγματα.εκεί πρέπει να την κόψεις τη γκόμενα για να δεις πώς σκέφτεται.

Καλά σου αρέσει αυτή η ξέκωλη η Στεφανίδου?Εδώ θέλει να την παινέψεις.Λες,μωρό μου καμία δεν μπορεί να συγκριθεί σε ομορφιά μαζί σου.Οταν σε βλέπω,λιώνω.
Οταν λέει έχω κάνει πρωκτικό μόνο με τον τάδε,θέλει να δει πώς θα αντιδράσεις,αν είσαι έτοιμος για σεξ,αν έχεις κρυφές διαστροφές,αν θυμώσεις που είχε κολλητό και τον συγκρίνει μαζί σου,χίλια δυο πράγματα.Οπότε λες κάτι σαν έχω δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ και δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε.Παρ'όλα αυτά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το κατάλληλο άτομο.Οπότε γυρίζεις την εκτίμηση στις δικές της ικανότητες και αυτή πρέπει να αναδειχθεί απέναντί σου.
Αν συ πει για τη μαμά της κτλ,θέλει να διερευνήσει τις προοπτικές γάμου,να δει αν είσαι αληθινός,αν μπορείς να παρουσιαστείς ή στην πραγματικότητα τρέμεις και είσαι βήτα κτλ.Οπότε απαντάς κανονικά π.χ. ποιο πουκάμισο λες να μου πάει?

Αν σου πει σε βλέπω σα φίλο,την πούτσισες.Αυτό σημαίνει οτι δεν νιώθει καμιά έλξη για εσένα.Εχεις ποσγειωθεί στη χώρα του ας μείνουμε φίλοι,άρα τίποτα παραπάνω δεν είναι δυνατό.Λες έχω αρκετές φίλες,δε χρειάζομαι και άλλες, γιατί είναι ματαιοπονία να συνεχίσεις.
κτλ,κτλ.Αμα είσαι έμπειρος,αυτά τα έχεις ακούσει δεκάδες φορές,οπότε ξέρεις τι θέλουν να πουν και να ακούσουν και απαντάς αυτόματα.Αυτές δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν οτι ο λόγος που περνάς τα τεστ είναι οτι έχεις πηδήξει δεκάδες πριν από αυτές και οτι και αυτές δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ μέχρι την επόμενη.Είναι το κλασσικό λάθος των γυναικών να γουστάρουν αυτούς που πάντα τις εγκαταλείπουν.

[/quote]

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι μωρε, δικιο εχεις! αλλα σιγα μην κατσω να ασχοληθω μαζι τους, βαρεθηκα, τα μουτρα τους, την γκρινια τους, τους κωλους τους, δεν λεω δεν ειναι ολες ετσι αλλα δεν μπορω, μεγαλωσα πια για να ασχολουμαι μαζι τους.

δεν μου αρεσουν και σαν γυναικες κιολας, ειμαι μαλλον σκανδιναβοφιλη  :P

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ναι,Ευρώπη οι κορυφαίες είναι οι Σουηδέζες,οι Ολλανδές,οι βόρειες Γερμανίδες και οι Σλαύες.Καλά οι πιο πολλοί γουστάρουν τις Σλαύες γιατί κάθονται και πιο εύκολα.
Τώρα οι Αγγλοι βρήκαν την υγειά τους με τις Πολωνές και οι Αγγλίδες τον έχουν πιει.Μιλάμε έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά που όλοι προτιμούν Πολωνές και τους σνομπάρουνε.Λένε γιατί τι έχουμε εμείς οι Αγγλέδες και θυλυκές είμαστε γιατί βάζουμε lipgloss,χέστηκε τώρα ο άλλος άμα βάζουν lipgloss,εδώ δεν πιάνουνε μία μπροστά στις Πολωνέζες.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχα αληθεια ειναι αυτο! ακομα και για το λιπγκλος!

οι αγγλιδες γενικως ζηλευουν τις ξενες πολυ (και ασσιατισες, και ρωσιδες και τα παντα) αλλα κατα την γνωμη μου φταινε και αυτες για την καταντια των αγγλων. Εγω δεν εχω γενικως προβληματα με τις αγγλιδες (εχω πολλες φιλες, αλλα δεν ειμαι για αυτες απειλη καθοτι παντρεμενη με ελληνα, οχι αγγλο και η αφεντια μου ειναι μπαι-κατι το οποιο δηλωνω εξ'αρχης σε ωραιες γκομενες για ευνοητους λογους), αλλα οι μεσος Αγγλος εχει. Σηκω κατσε τους εχουνε (οχι πως δεν τα θελει και ο κωλος τους των αγγλων)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=Annoush]
οχι ρε συ παλιε δεν με προσεβαλες καθολου! ουτε τα παιρνω γενικως με κανεναν, αγαπω το σαιτ και ολους εδω μεσα ...ημην τσακωνεστε, αντρες ενωμενοι ποτε νικημενοι!
[/quote]

Annoush από τα γραφόμενα σου μαμάτη φαίνεται να είσαι!

Αθήνα μένεις; Είναι ακόμα ανοιχτό το "Άρ....Γυναίκας"; Είχα πάει μερικές φορές παλιότερα με φίλη μου bi. Eίχα πετύχει 2-3 καλά τεμάχια εκεί. Ποτέ δεν θα ξεχάσω μία κοπέλα θεά, ψηλή, καρακούκλα, γαλάζια μάτια, ήρθε και κάθισε δίπλα μου στην μπάρα και μ' έπιασε χτυποκάρδι. Και κει πούχα τρελαθεί γιατί δεν πίστευα ότι θα μου τύχει τέτοιο κελεπούρι σε ένα στέκι gay γυναικών ξαφνικά βλέπω μια μπρατσούκλα να μπαίνει ανάμεσα μας και να μας χωρίζει και να μπαίνει δίπλα μου ένας νταλικιέρης! "Ρε γαμώτο" είπα μέσα μου "πώς αφήνουν σε αυτό το στέκι τέτοιους άγριους νταλικιέρηδες", όταν κατάλαβα ότι ο "νταλικιέρης" ήταν gay νταρντανο-γυναίκα και σύντροφος της θεάς! Και σα να μην έφτανε αυτό (να βλέπω τον νταλικιέρη να χαλβαδιάζει τη θεά), στο υπόλοιπο της βραδυάς έμεινα σα λαλάκας να κάνω το "φανάρι" στη φίλη μου, που έψηνε κατάσταση με άλλο μωρό.... 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν εχω παει ρε παλιε. (κλαψ λυγμ) παω σε γκευ φρεντλυ αλλα συνηθως ειναι οι περισσοτερες Νταικς. και ως γνωστον τα νταικς ειναι καλα για κανα φραπε (κλεβω τις φρασεις αξιοτιμων συναγωνιστων), οχι για σοβαρα πραγματα (κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα)

καλη η φιλη σου?

δεν μενω αθηνα πια, ειμαι αγγλια αλλα ερχομαι συχνα- τωρα μαλλον θα κατεβω αυγουστο λεω. αν η φιλη σου ειναι καλη, κοιτα να τα φτιαξεις μαζι της να περνατε ολοι καλα! ακου που σου λεω, κατι ξερω. ειμαι μεγαλος οπαδος του fmf ffm mff :P

ΥΓ ωραιο το αβαταρ σου αλλα πολυ τριχα ρε παιδι μου. δεν ειμαι φαν της τριχας...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν εχω παει ρε παλιε. (κλαψ λυγμ) παω σε γκευ φρεντλυ αλλα συνηθως ειναι οι περισσοτερες Νταικς. και ως γνωστον τα νταικς ειναι καλα για κανα φραπε (κλεβω τις φρασεις αξιοτιμων συναγωνιστων), οχι για σοβαρα πραγματα (κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα)

καλη η φιλη σου?

δεν μενω αθηνα πια, ειμαι αγγλια αλλα ερχομαι συχνα- τωρα μαλλον θα κατεβω αυγουστο λεω. αν η φιλη σου ειναι καλη, κοιτα να τα φτιαξεις μαζι της να περνατε ολοι καλα! ακου που σου λεω, κατι ξερω. ειμαι μεγαλος οπαδος του fmf ffm mff :P

ΥΓ ωραιο το αβαταρ σου αλλα πολυ τριχα ρε παιδι μου. δεν ειμαι φαν της τριχας...

Με τη συγκεκριμένη κολλητή έχουμε "παρηγορηθεί" αρκετές φορές. Η καψούρα της είναι όμως οι γυναίκες και όταν κολλάει με καμία αλλάζει απέναντι μου, γίνεται πιο απόμακρη και επιθετική. Μαζί της δεν έχει παίξει mff.

Έχω κάνει, όμως, mff με άλλες γυναίκες (συνήθως έπαιζαν ήδη μεταξύ τους). Κυρίως με ξένες. Ψιλο-ξενέρα ήταν η εμπειρία μου με 2 Ελληνίδες. Πριν γίνει η φάση με πήρε η μία prive και μου είπε "το και το! Θα τελειώσεις σε μένα και όχι στην άλλη". Και αφού έκανα ότι μου είπε (τη γούσταρα και πιο πολύ) - και δεν είχαμε περιθώρια χρόνου να επανορθώσω στην άλλη - με ξεμονάχιασε πιο μετά η "παραμελημένη" και μου τάχωσε χοντρά που δεν τελείωσα μέσα της! Συμπέρασμα; "Ελεεινίδες: οι γυναίκες που μπορούν να σας κάνουν και την πιο συναρπαστική σεξουαλική σας εμπειρία μίζερη"!

Υ.Γ. Σ' αρέσει το μωρό στο avatar μου, έ; Είδες τι εκστατική έκφραση έχει; Όσο για τις τρίχες προσωπικά δεν με χαλάνε... 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
..... Κυρίως με ξένες. Ψιλο-ξενέρα ήταν η εμπειρία μου με 2 Ελληνίδες. Πριν γίνει η φάση με πήρε η μία prive και μου είπε "το και το! Θα τελειώσεις σε μένα και όχι στην άλλη". Και αφού έκανα ότι μου είπε ........! Συμπέρασμα; "Ελεεινίδες: οι γυναίκες που μπορούν να σας κάνουν και την πιο συναρπαστική σεξουαλική σας εμπειρία μίζερη"!
ιδιαιτερα αν εισαι νεος σε αυτο το αθλημα πρεπει να ξεκινησεις σωστα γι αυτο διαλεξα και εγω 2 ξενες για πρωτη φορα. Ειχε πλακα σκεφτομαι να το ξανακανω μετα τις αγιες ημερες

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
με ξεμονάχιασε πιο μετά η "παραμελημένη" και μου τάχωσε χοντρά που δεν τελείωσα μέσα της! Συμπέρασμα; "Ελεεινίδες: οι γυναίκες που μπορούν να σας κάνουν και την πιο συναρπαστική σεξουαλική σας εμπειρία μίζερη"!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  hahahhaha φοβερο! αποδειξη της μαλακιας που εχουν στο κεφαλι!

συμφωνω απολυτα!

καλα οι τριχες ειναι γουστα! οπως λενε και οι θεσσαλονικεις, αμα βγαζεις γουστα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom