1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αφρίζεις, το βλέπω.
Ναι το σπέρμα μου στη μούρη σου είναι μωρή πουτάνα.
Αφρίζεις, το βλέπω.
Ναι το σπέρμα μου στη μούρη σου είναι μωρή πουτάνα.
Τιμή μου ρε ηλίθιε.... .Τιμή μου....Ποιος Αυλωνίτης, ποιος Έντι Μέρφι.
Περσόνα, ο κωμικός του λαού!
Όπου νάναι, έρχονται και οι τούρτες στη μούρη!Τιμή μου ρε ηλίθιε.... .Τιμή μου....
Διάβασε σε άλλη ενότητα για κάποιους συναγωνιστές που είναι τρελαμένοι με την παρουσιάστρια της ΕΤ Πόπη τσαπανίδου. Η συγκεκριμένη κυρία - εκτός από εμφανώς ψιλο - μπατάλω - προσωπικά πιστεύω ότι είναι χοντρο-τσατσού (για να έχει τόσον καιρό δική της εκπομπή στην ΕΤ χωρίς να διαθέτει κάποια ξεχωριστή προσωπικότητα ή ικανότητες), μίζερη και κουτοπόνηρη. Εμένα μου κάνει ο τύπος της βολεμένης, δικτυωμένης, κουτοπόνηρης Ελληνίδας που θα σου την "έλεγε" αν καθόταν δίπλα σου σε ένα μπαρ και έκανες το λάθος να της μιλήσεις. Και όμως έχει εδώ πολλούς συναγωνιστές που είναι θαυμαστές της!
Και τότε μου ήρθε "φλασιά"! Στη ζωή παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Αν υπάρχουν τόσοι Έλληνες που τρελαίνονται με μία εμφανώς μίζερη και κουτοπόνηρη γυναίκα (που μάλλον θα τους την "έλεγε", αν την γνώριζαν από κοντά) τότε δεν είναι τυχαίο που εμείς οι Έλληνες έχουμε από τις χειρότερες (πάντα κατά την άποψη μου) γυναίκες στον κόσμο!
Δηλαδη τι προτιματε?Ξανθιες παρουσιατριες που το παιζουν ποιο χαζες απο οτι ειναι και χαζογελανε,για να σου κανουν και καλα το κοριτσακι της διπλανης πορτας και οτι δηθεν ειναι πολυ καλες κοπελιτσες?να αγιάσειτο στόμα σου, στην συγκεκριμένη το χέρι σου.. ;)
μια ερωτηση εχω μονο...ολη αυτη η σημασια που δινουμε στις χαζοελληνιδες καλο δεν τους κανει;;γιατι να ασχολουμαστε πια
εμπα τσατ κι αστα πολλακαταρχην μην τις βριζεις γιατι αυριο μεθαυριο θα τρως παντοφλα απο την ελληνιδα καθημερινα
καταδευτερον ναι τους δινουμε αξια αλλα μην το βλεπεις ΠΛΕΟΝ προσεξε τι λεω ΠΛΕΟΝ ετσι γιατι δεν ειναι κακκο να δινεις αξια σε εναν ανθρωπο κ ασ τον μετα να φαει μονος του τα μουτρα του ;) δεν ξερω εαν με πιαννννννεις?
οπως φανταζομαι εχουν καταλαβει αρκετοιστο site μ αρεσει το καμακι ακομη και οταν ξερω οτι οι ελλεεινιδες ειναι αθεραπευτα μαλακισμενες και οι αποψεις μου υπαρχουν πολλακις στο συγκεκριμενο θρεντ. το λοιπον, πηγα χθες να περασω την βραδια μου κανοντας καμακι στις χαζοελλεεινιδες γιατι πλεον αποτελει χομπυ μου να παρατηρω τις αντιδρασεις τους στο καμακι ενος υγειους ελληνα. παρατηρειστε αντιμετωπιση και οποιος θελει ας μου πει για τον ψυχισμο τους. 5 ελλεεινιδες απεναντι μας σε κλαμπ και εμεις χαλαροι να πινουμε το ποτο μας. μας κοιτουσαν συνεχεια, ειδικα η μια. ε,λεμε να παμε καποια στιγμη να μιλησουμε. μολις παμε αναστατωνονται και κανουν σαν μαλακισμενα(ηλικιες γυρω στα 23). οι δυο φυγανε χωρις να μας κοιταξουν καλα καλα και αφησανε τις αλλες τρεις πισω τους..μετα απο λιγο ενω προσπαθουσαμε να τους μιλησουμε φευγουνε και οι αλλες τρεις..ειπαμε να τις ακολουθησουμε στον δρομο,ετσι απλα για ν α παρατηρησουμε συμπεριφορες..μολις μας βλεπουν πισω τους γυρνανε και ξαναμπαινουν παλι στο μπαρ..οι αλλες δυο ειχαν ηδη εξαφανιστει..παμε παλι πισω και μεις χωρις να τις πειραζουμε, απλα ξερανε οτι πριν τους ειχαμε μιλησει. ε, λοιπον, ενω καθονται δυο λεπτα ξαναφευγουν απο το κλαμπ..χαθηκανε σε ενα στενο ,μαλλον πηγανε στο αμαξι τους και ετσι τελειωσε εξ αιτιας η βραδια τους!!
γεια σου ρε ντικυ καμακιαρη....ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
θα βγω μαι μερα με καμερα σαν τον πιτσιλιστη και θα καταγραψω τις αντιδρασεις των ελλεινιδων στο καμακι ,αυτος στις μαυρες ,εγω στις ελλεεινιδες..πιστευω το βιντεακι θα επαιζε απο λαζοπουλο μεχρι cnnκαι θα γελαγε ολος ο κοσμος με τα χαλια των κοριτσιων μας! μουνιλας,ελα για καμακι να γελασουμε μια βραδια
...πλεον αποτελει χομπυ μου να παρατηρω τις αντιδρασεις τους στο καμακι [size=12pt]ενος υγειους ελληνα. [/size]
Ο υγιής Έλληνας είσαι εσύ; Μήπως ο άλλος ήταν ο Υπουργός;
Ο υγιής Έλληνας είσαι εσύ; Μήπως ο άλλος ήταν ο Υπουργός;
Για σύγκριση, πιάστε αντίδραση από χθεσινό καμάκι του "Παλιού". Φυσικά, το έχω πάρει απόφαση και αποφεύγω να σπαταλώ ενέργεια για τις Ελληνίδες, εκτός από αυτές που κυκλοφορούν στις παρέες μου. Πηγαίνω συνήθως με φιλαράκι αγγλόφωνο σε καλτ στέκι με τουρίστριες. Στο στέκι αυτό έχουμε περάσει στιγμές απείρου κάλλου και αν και δεν έχουμε μαμήσει όλες τις ξένες που μας έκατσαν έχουμε τουλάχιστον μιλήσει και περάσει καλά με το 90% από αυτές! Θα έλεγε κανείς ότι οι ξένες έχουν πιο ανοιχτή συμπεριφορά επειδή είναι περαστικές εδώ στην Ελλάδα και γι' αυτό πιο απελευθερωμένες. Έλα όμως που όσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό έχουμε διαπιστώσει ότι κι εκεί η συμπεριφορά τους είναι ανάλογη.
Με το που πήγαμε στο συγκεκριμένο στέκι και χαιρέτησα τα παιδιά στο bar δεν πρόλαβα να κοιτάξω δεξιά μου και ήταν δύο μωρά, ξανθά και γαλανομάτικα. Απλά τους είπα "χάι" και μου απάντησαν κι οι δύο χαμογελαστά. Πιάσαμε τελείως αυθόρμητα συζήτηση (ήταν αμερικάνες), ήπιαμε κάμποσες μπύρες (φώναζαν συνέχεια "γεια σου"!!!!!). Στο ενδιάμεσο τους την έπεσαν κάτι μεθυσμένοι Ισπανοί, έπιασαν κουβέντα οι ίδιες σε κάποιους άλλους Έλληνες δίπλα μας, δεν έτρεχε απολύτως τίποτα! Πάλι σε μας γυρίζανε. Περάσαμε φανταστικά με αυτές τις αμερικάνες (είχε συνέχεια η βραδυά) και αναρωτιέμαι γιατί στην Ελλάδα κάνουμε τη ζωή μας (και μας κάνουν οι γυναίκες που έχουμε) την πραγματικά πολύτιμη και όχι αιώνια ζωή μας τόσο μίζερη!